Εδω και αρκετό καιρό είχαμε ξεχωρίσει ενα πολύ καλό μελος και πλέον φίλο για τις ικανότητες του στην φωτογραφία.
Ο Σίμος σχεδον παντα στις εκδρομες μαζι μας με την DSLR του να σκοπεύει τα θεματα και να μας παρουσιάζει μετα το αποτέλεσμα το οποίο ομολογούμενος εμενα τουλάχιστον με αφηνε πολλές φορε άφωνο.
Ωραίος τύπος, κεφάτος, φοβερός στην παρέα, γερό ποτήρι ειναι πλεον απο τα βασικα συνθετικα του κλαμπ.
Πρόσφατα όμως απέκτησε ανταγωνισμό, και σας παρακαλώ να μην παρεξηγήσετε τα γραφόμενα μου, το λεω με την καλή έννοια, και ποιος είναι ο ανταγωνιστής ?? Ο Char.
Εμφανιστηκε λοιπόν ενας τυπος στους καφεδες αρχικα με το δικό του ενδιαφέρον στυλ που σιγα σιγα αρχισε να ξεχωρίζει, για τον ανοιχτό χαρακτήρα του, το χιουμορ του, την ικανότητα του να σε κάνει γρήγορα να νιώθεις ανετα μαζί του, και γενικά με μια καταπληκτική παρεϊστικη διαθεση και το αποτέλεσμα είναι να έχει γινει και αυτός απο τα πλεον αγαπητά μελη του club και φυσικα το αξίζει και το λεω με ολη μου την καρδια΄.
Μαζί με τον χαρακτήρα του ομως κρατούσε και μια τσαντα με μια άλλη DSLR μεσα και ακομα τριποδια φιλτρα φακους κ.λ.π., αρχισε λοιπόν και αυτός να τραβάει φωτογραφίες, στους καφεδες στην αρχή, στον Ταϋγετο τωρα, τραβαει ασταμάτητα σε σημείο που σε συλλαμβάνει πολλές φορες με την πηρούνα στο στομα, η να σηκώνεις το ρακοπότηρο, και φυσικα οι φωτό του ειναι πολύ ωραίες, εχει ταλεντο ο άνθρωπος.
Τωρα θα μου πειτε ρε dpol εισαι και ειδικός στις φωτό?? Σιγα μην ειμαι, παντα χαλια φωτό τραβούσα, αφού εφτασα σε σημείο να νομιζω οτι φταεί η μηχανή και πηρα και εγω DSLR αλλά που προκοπή, ιδιες είναι και χειρότερες, δεν το εχω το θεμα, απλά μιλάω σαν θεατής.
Εχουμε πλεον δυο πολύ καλούς φωτογράφους στην παρέα και περιμενουμε παντα με αγωνια να δουμε τι θα ανεβάσουν, ο Νίκος κατα τη γνώμη μου παντα, εχει ταλεντο να αποικονίζει την στιγμή με ρεαλισμό, αυτό που δεν μπορεσα να κανω εγώ ποτε, ανεβάζει την φωτό και αμεσως σου ερχεται στο μυαλό η εμπειρία που έζησες αναλλοίωτη, ο Σιμος απο την αλλη σου δινει αυτό που κρυβεται πισω απο το προφανες, αυτό που υπάρχει αλλα το άπειρο ματι σου δεν μπορεί να το δεί, το απομονώνει, το φωτογραφίζει και το αποτελεσμα σε αφήνει με ανοικτό το στόμα, λες μα καλά εγω γιατί δεν το είδα ??
Εδω λοιπόν φίλοι μου θέλω την γνώμη σας, ποιος απο τους δυο σας εκφράζει καλύτερα, μη βιαστείτε να απαντήσετε υπάρχει αρκετό υλικό που μπορείτε να μελετήσετε και να πάρετε την απόφασή σας.
Εγω τους αγαπάω και εκτιμώ το ιδιο αφου καλύπτουν διαφορετικές κατα τη γνωμη μου γωνίες θεασης της πραγματικότητας, εχω μια προτίμηση βέβαια αλλα δεν θα την εκφράσω προς το παρών, θα το κανω στο τελος.
Ψηφίστε λοιπόν για τις επόμενες δυο εβδομάδες και παρακαλώ σχολιάστε παντα στο πνευμα που μας διακρίνει
Ποιος φωτογράφος μας σας εκφράζει καλύτερα ?