Ποιος φωτογράφος σας εκφράζει καλύτερα ?

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Το δημοψήφισμα λήγει στις Τετ Δεκ 16, 2009 9:06 pm

SsimosS
2
29%
Char
3
43%
Άλλος... (Δηλώστε ποιός)
2
29%

Σύνολο ψήφων : 7

Δημοσίευσηαπό dpol » Τρί Δεκ 01, 2009 9:06 pm

Εδω και αρκετό καιρό είχαμε ξεχωρίσει ενα πολύ καλό μελος και πλέον φίλο για τις ικανότητες του στην φωτογραφία.

Ο Σίμος σχεδον παντα στις εκδρομες μαζι μας με την DSLR του να σκοπεύει τα θεματα και να μας παρουσιάζει μετα το αποτέλεσμα το οποίο ομολογούμενος εμενα τουλάχιστον με αφηνε πολλές φορε άφωνο.

Ωραίος τύπος, κεφάτος, φοβερός στην παρέα, γερό ποτήρι ειναι πλεον απο τα βασικα συνθετικα του κλαμπ.

Πρόσφατα όμως απέκτησε ανταγωνισμό, και σας παρακαλώ να μην παρεξηγήσετε τα γραφόμενα μου, το λεω με την καλή έννοια, και ποιος είναι ο ανταγωνιστής ?? Ο Char.

Εμφανιστηκε λοιπόν ενας τυπος στους καφεδες αρχικα με το δικό του ενδιαφέρον στυλ που σιγα σιγα αρχισε να ξεχωρίζει, για τον ανοιχτό χαρακτήρα του, το χιουμορ του, την ικανότητα του να σε κάνει γρήγορα να νιώθεις ανετα μαζί του, και γενικά με μια καταπληκτική παρεϊστικη διαθεση και το αποτέλεσμα είναι να έχει γινει και αυτός απο τα πλεον αγαπητά μελη του club και φυσικα το αξίζει και το λεω με ολη μου την καρδια΄.

Μαζί με τον χαρακτήρα του ομως κρατούσε και μια τσαντα με μια άλλη DSLR μεσα και ακομα τριποδια φιλτρα φακους κ.λ.π., αρχισε λοιπόν και αυτός να τραβάει φωτογραφίες, στους καφεδες στην αρχή, στον Ταϋγετο τωρα, τραβαει ασταμάτητα σε σημείο που σε συλλαμβάνει πολλές φορες με την πηρούνα στο στομα, η να σηκώνεις το ρακοπότηρο, και φυσικα οι φωτό του ειναι πολύ ωραίες, εχει ταλεντο ο άνθρωπος.

Τωρα θα μου πειτε ρε dpol εισαι και ειδικός στις φωτό?? Σιγα μην ειμαι, παντα χαλια φωτό τραβούσα, αφού εφτασα σε σημείο να νομιζω οτι φταεί η μηχανή και πηρα και εγω DSLR αλλά που προκοπή, ιδιες είναι και χειρότερες, δεν το εχω το θεμα, απλά μιλάω σαν θεατής.

Εχουμε πλεον δυο πολύ καλούς φωτογράφους στην παρέα και περιμενουμε παντα με αγωνια να δουμε τι θα ανεβάσουν, ο Νίκος κατα τη γνώμη μου παντα, εχει ταλεντο να αποικονίζει την στιγμή με ρεαλισμό, αυτό που δεν μπορεσα να κανω εγώ ποτε, ανεβάζει την φωτό και αμεσως σου ερχεται στο μυαλό η εμπειρία που έζησες αναλλοίωτη, ο Σιμος απο την αλλη σου δινει αυτό που κρυβεται πισω απο το προφανες, αυτό που υπάρχει αλλα το άπειρο ματι σου δεν μπορεί να το δεί, το απομονώνει, το φωτογραφίζει και το αποτελεσμα σε αφήνει με ανοικτό το στόμα, λες μα καλά εγω γιατί δεν το είδα ??

Εδω λοιπόν φίλοι μου θέλω την γνώμη σας, ποιος απο τους δυο σας εκφράζει καλύτερα, μη βιαστείτε να απαντήσετε υπάρχει αρκετό υλικό που μπορείτε να μελετήσετε και να πάρετε την απόφασή σας.

Εγω τους αγαπάω και εκτιμώ το ιδιο αφου καλύπτουν διαφορετικές κατα τη γνωμη μου γωνίες θεασης της πραγματικότητας, εχω μια προτίμηση βέβαια αλλα δεν θα την εκφράσω προς το παρών, θα το κανω στο τελος.

Ψηφίστε λοιπόν για τις επόμενες δυο εβδομάδες και παρακαλώ σχολιάστε παντα στο πνευμα που μας διακρίνει

Ποιος φωτογράφος μας σας εκφράζει καλύτερα ?
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τρί Δεκ 01, 2009 9:10 pm

Εγώ αισθάνομαι σαν μάνα που πρέπει να διαλέξει ένα απο τα δυό παιδιά της :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν μπορώ......
Και για τους λόγους που πολύ εύστοχα ανέλυσες πιό πάνω θα αναφωνήσω .
Και τους δύο, τον κάθε ένα για το στυλ του :D
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τρί Δεκ 01, 2009 9:18 pm

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Εγώ αισθάνομαι σαν μάνα που πρέπει να διαλέξει ένα απο τα δυό παιδιά της :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν μπορώ......

και τους δυο αδιαμφισβητητα :!:
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό ------ » Τρί Δεκ 01, 2009 9:24 pm

Ταλεντα στις φωτογραφιες :!: Αταλαντοι στο τραγουδι :!: :D :D :D :D
------

Δημοσίευσηαπό mikeGV » Τρί Δεκ 01, 2009 10:07 pm

Δημήτρη προχθές καθώς οδηγούσα προς Αθήνα σκεφτόμουν αυτό ακριβώς, ποιος από τους δύο θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος. Αλλά και οι δύο είναι δύναμη . Αυτό το δημοψήφισμα είναι σαν το πείραμα του CERN .

Εγώ προτείνω να συγκρίνουμε τις φωτογραφικές μηχανές τους παρά τις ικανότητες τους θα είναι πιο εύκολο.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
mikeGV

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Τρί Δεκ 01, 2009 10:24 pm

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Εγώ αισθάνομαι σαν μάνα που πρέπει να διαλέξει ένα απο τα δυό παιδιά της :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν μπορώ......

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Νίκο :wink:
Είναι και οι δύο καταπληκτικά παιδιά με το δικό τους στύλ στην φωτογραφία.Ο ένας πιθανόν να ολοκληρώνει τον άλλον σε αυτό το δύσκολο πράγμα που καλούντε να κάνουν με ζήλο και επεπιδή το γουστάρουν :wink:

Οπότε και εγώ ψηφίζω Νίκο και Σίμο,Σίμο και Νίκο :lol: :lol: :lol:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Δεκ 01, 2009 10:32 pm

Εγώ είμαι ο πρώτος που ψήφισε"άλλος" και θα πω γιατί:

και οι 2 προαναφερόμενοι, είναι εκπληκτικοί φωτογράφοι αδιαμφισβήτητα! ΑΛΛΑ, μην ξεχνάμε και άλλους οι οποίοι έτυχε να μην έχουν έρθει στις εκδρομές... (εμένα δηλαδή!!! :lol: :lol: )....... ΟΧΙ-ΟΧΙ πλάκα κάνω :lol: :lol: τον SIAL εννοώ.... μην ξεχνάμε τις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτό που μας έχει προσφέρει :wink: :wink:

Οι φωτογράφοι μας λοιπόν, είναι τρεις (σαν τους σωματοφύλακες) και μένει να διαλέξουμε και τον Νταρτανιάν (επεξεργασία φωτό)... που μάλλον για τον DDesigner χτυπάει η καμπάνα...
Εικόνα
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό dpol » Τρί Δεκ 01, 2009 11:47 pm

kfanis έγραψε:Πρόσθεσα και μια ακόμα επιλογή!!! :wink:

Εκανες πολυ καλά Φανη :wink: :wink:

Επίσης να προσθεσω και εγώ οτι και βεβαια υπαρχουν και αλλοι πολυ καλοι φωτογράφοι στην παρέα, ο Sial οπως αναφερθηκε παραπάνω που μας προσφέρει απλοχερα τις εικονες που βλεπει στις εξορμήσεις του αλλα και ο Φωτης (antstudio) που εχει φοβερο ταλέντο αλλα ειναι και πολυ φειδωλός ταυτόχρονα :D :D

Βεβαια εδω μιλάμε για τον Νικο και τον Σιμο :wink:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τετ Δεκ 02, 2009 1:38 am

Επειδή δεν μπορώ να διακρίνω κάτι που να τοποθετεί τον έναν πιό ψηλά από τον άλλο , και επειδή και οι δύο ...είναι υπέροχοι :D , ψηφίζω με μοναδικό κριτήριο την παλαιότητα η οποία μετράει πάντα , και ....the winner is SsimosS :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από ZΗΡΕΙΑ και Τετ Δεκ 02, 2009 11:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τετ Δεκ 02, 2009 1:39 am

Φοβάμαι μην αδικήσω κάποιον Δημήτρη οπότε δεν θα μπώ στην διαδικασία να ψηφίσω :idea:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τετ Δεκ 02, 2009 1:47 am

kaliakouda έγραψε:Φοβάμαι μην αδικήσω κάποιον Δημήτρη οπότε δεν θα μπώ στην διαδικασία να ψηφίσω :idea:

Καλά ρε Γιώργο , δεν θα στείλουμε τον άλλο στην ηλεκτρική καρέκλα :lol: :lol: :lol:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τετ Δεκ 02, 2009 3:26 pm

Επειδή δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν από τους δύο, ένεκα των διαφορετικών στυλ που έχουν, τα οποία και τα 2 με εκφράζουν και το 1 συμπληρώνει το άλλο, δεν θα ψηφίσω τώρα.

Θα ψηφίσω όμως κατά τη λήξη της δημοσκόπησης και για το λόγο αυτό δίνω το παρακάτω νούμερο και απευθύνομαι προς τους ενδιαφερόμενους:
IBAN: GR00023878631289094128906140-9 :twisted: :twisted:
Περιμένω προσφορές από τους δύο, αλλά και από όποιον άλλο για να ψηφίσω το Νο.3 :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες