τελικα μετα απο 9 μολις μηνες κατοχης του αυτοκινητου και 20000 χιλιομετρα απολυτης οδηγικης απολαυσης εντος και εκτος δρομου,να που προεκυψε η αναγκη να ψηλωσει το αυτοκινητακι μου!!
εχω διαβασει τα παντα εδω μεσα για το θεμα αλλα παρακαλω λυστε μου συνοπτικα μερικες αποριες.
α)θελω να το ψηλωσω περιπου 7 εκατοστα ωστε να νιωθω καπως πιο ανετος σε λιγο πιο βαρυ εκτος δρομου αλλα και να μπορεσω να βαλω λαστιχα ΑΤ στις 17αρες ζαντες μου χωρις να φοβαμαι οτι θα βρουν στους θολους στη παραμικρη λακουβα.ποιο συστημα να επιλεξω ωστε να εχω το χαμηλοτερο δυνατο κοστος¨?
β)ποσο περιπου θα μου κοστισει και σε ποιον να παω?
γ)τι συμπεριλαμβανεται στο κιτ και τι "χειρουργικη επεμβαση" θα πρεπει να γινει στο αμαξι?
δ)ενας φιλος με νιβα μου ειπε οτι η lada δινει μεγιστο περιθωριο ψηλωματος στο νιβα ωστε να παραμενει σχετικα ασφαλες.υπαρχει κατι αντιστοιχο με τη suzuki?
ε)ψηλωνοντας το ,θα εχω προβλημα με το κτεο?θα εχω προβλημα με την εγγυηση του αυτοκινητου?η σουζουκι εχει βγαλει καποιο εγκεκριμενο κιτ ψηλωματος και ποσο κοστιζει?
στ)τελος ποσο αρνητικα πιστευετε οτι θα επηρεαστει η ασφαλεια του αυτοκινητου σε βρεγμενο η παγωμενο οδοστρωμα?στις στροφες?
Συγγνωμη για το μακροσκελες και κουραστικο του μυνηματος και ευχαριστω ολους προκαταβολικα