Προτάσεις για ελαστικά

Re: Προτάσεις για ελαστικά

Δημοσίευσηαπό Γιωργος ΗΛΙΑΣ » Παρ Σεπ 17, 2021 10:10 pm

Εσείς θα με τρελανεται.
Εκεί που είμαι έτοιμος να βάλω το G015 που είναι ετοιμοπαραδοτα, και σε καλή τιμή, αλλάζω πάλι γνώμη και κλείνω το μάτι στα LC με άγνωστο χρόνο παράδοσης.
Τώρα τι κάνουμε ;
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή,
αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Άβαταρ μέλους
Γιωργος ΗΛΙΑΣ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Michelin latitude cross
Διάσταση ελαστικών: 225/55/17
Suspension: Eibach prolift+2,5cm
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Γιώργος
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό StefanosM » Παρ Σεπ 17, 2021 10:32 pm

eliaszim έγραψε:Στέφανε για πες τις εντυπώσεις σου από τον συνδυασμό MAD + Latitude...μαλάκωσε σε σχεση με τα continental;
Τώρα με τα καινουργια λαστιχα άξιζε η αλλαγή με τα MAd ή σκλήρυνε(στην άνεση) αρκετά ώστε να γίνεται
κουραστικό στην καθημερινότητα.

Υ.Γ το σκέφτομαι αρκετά αλλά δεν θέλω χάσω κιόλας την άνεση που έχει από το εργοστάσιο.

Δεν γινεται να συγκρινεις το conti με το lat, ειναι εντελώς λαθος λογικη...προφανως για την καθημερινότητα (στην πολη) ενα λαστιχο για "κουρσα" ειναι ανωτερο...οπως επισης και τα μαμα ελατηρια για το σπιτι-δουλεια-εκδρομη μεχρι Λαγονησι ειναι πιο "ανετα"...
Μην ασχολείστε με λαστιχα και ελατηρια, αν το χειροτερο σεναριο στο οποίο θα πατε ειναι 500 μετρα χωματοδρομος μεχρι την παραλία....
Ενταξει οκ η συμπεριφορά σε στροφες βελτιώνεται με τα ελατηρια αλλα ετσι κ αλλιως δεν πρόκειται 8 στους 10 απο τους κατοχους new vitara να μπαινει με τις μπάντες....
Άβαταρ μέλους
StefanosM
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michelin Latitude Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17
Suspension: ΜΑΜΑ, mad+3.5 ελατηρ
Aka: StefanosM
Name: Στέφανος

Δημοσίευσηαπό Tony Louk » Παρ Σεπ 17, 2021 10:40 pm

Πέστα ρε Στέφανε...
Όταν τα λέω εγώ μου λένε ότι πάω ...παπουδίστικα!
NV 1.6 Diesel AllGrip GLX TCSS (Automatic)

Συν/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ

- Γηράσκω αεί διδασκόμενος -

Άβαταρ μέλους
Tony Louk
Moderator
Moderator

Λάστιχα: Lat.cross/Malatesta Kobra
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17-215/65/16
Suspension: +4/5 cm (αποστ+λαστ)
Εργάτης: Ναι
Name: Αντώνης

Δημοσίευσηαπό Aris11 » Παρ Σεπ 17, 2021 11:03 pm

Θα διαφωνήσω Στέφανε,
Τα συγκρίνω σε καποια πράγματα, πχ ανεση στην άσφαλτο, το 55 προφιλ με τα μαμά ελαστικα ειναι ολο κραδασμούς και κοπανηματα.
Επισης συγκρινω και τα Crossclimate σε σχεση με τα latitude cross και τα 2 σε 60αρι προφιλ και ειναι πιο ανετο και μαλακο το LC.

Εχω την υποψια ότι σχεδιασαν τον αμαξι με 60 προφιλ και μετα εβαλαν 55 για να πιασουν κάποιο στοχο ρυπων η κατι παρόμοιο. Ασχέτως του offroad το αμαξι ειναι καλυτερο με 60αρι προφιλ, πραγματικά δεν έχω βρει κανενα μειονεκτήμα.

Για τα ελατηρια, με τα μαμα οταν φορτωνα το αμαξι καθοταν πισω 4 εκατοστά, δλδ τα 18.5 εκατοστα γινονταν 14-15. Και σε κατι σαμαρακια ελληνικων προδιαγραφων εθνικής με 130 ειχε συμπεριφορά που με ξένισε με ταλαντωσεις. Με τα eibach φορτωμένο ειναι σαν με τα μαμα άδειο απο ύψος και απο κλισεις και στιβαρότητα σαφως καλύτερο οχι μόνο οταν μπαινεις με τις παντες αλλα και σε απλη οδήγηση.

Χωρις παρεξήγηση, απλη προσωπικη μου άποψη.
Άβαταρ μέλους
Aris11
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar G015
Διάσταση ελαστικών: 225/65 R17
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι
Aka: που θα πάει.. θα ψηλώσει
Name: Aris

Δημοσίευσηαπό Tsepero » Παρ Σεπ 17, 2021 11:25 pm

Με έχετε ψήσει με αυτά τα eibach! Επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει αναλυτικά το θέμα, αλλάζετε μόνο ελατήρια ή και το αμορτισέρ;

edit: με 55αρι προφιλ σαν τα Bridgestone που φοραω, εχετε δει διαφορές στον δρόμο; γιατι βλεπω οτι ολοι τα φοράτε με αλλαγή σε 60αρι ελαστικό

edit 2: απαντήθηκε η πρώτη μου ερώτηση.
Εάν καταλαβαίνω σωστά, το αμάξι πέρα από το έξτρα ύψος κερδίζει σε κράτημα & χειρισμό στις στροφές και γενικά στο δρόμο (σφιχτότερη ανάρτηση--->λογικό), αλλά χάνει σε απορρόφηση κραδασμών από λακούβες, πέτρες κτλ; σωστά;
Άβαταρ μέλους
Tsepero
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: Bridgestone WC A005 EVO
Διάσταση ελαστικών: 215/55R17
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Ορέστης

Δημοσίευσηαπό tasos1983 » Σάβ Σεπ 18, 2021 9:08 am

Έχω τα eibach μια βδομάδα. Το αμάξι έσφιξε αλλά σε καμία περίπτωση πιο κουραστικό. Συνδυασμός eibach pro lift με LC 215/65/16 (άλλαξα κ ζάντες) έχουν σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη άνεση, περνάνε καλύτερα πάνω από λακούβες και σαμάρια με εμφανή βελτίωση σε στροφές και μεγάλες ταχύτητες.
Χτες πηγα μια βόλτα σε χωματόδρομο με αρκετή κροκαλα στο ποικίλο όρος. Μειώθηκε το κοπανημα 30% σε σύγκριση με το μαμά στήσιμο.
Έλεγα να τα κρατήσω τα μαμά ελατήρια μπας και….. αλλά θα φύγουν. Δεν ξανα γυρνάω σε αυτά…
Άβαταρ μέλους
tasos1983
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: Latitude Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Eibach Pro Lift
Name: Tasos

Δημοσίευσηαπό eliaszim » Σάβ Σεπ 18, 2021 9:45 am

StefanosM έγραψε:
eliaszim έγραψε:Στέφανε για πες τις εντυπώσεις σου από τον συνδυασμό MAD + Latitude...μαλάκωσε σε σχεση με τα continental;
Τώρα με τα καινουργια λαστιχα άξιζε η αλλαγή με τα MAd ή σκλήρυνε(στην άνεση) αρκετά ώστε να γίνεται

Υ.Γ το σκέφτομαι αρκετά αλλά δεν θέλω χάσω κιόλας την άνεση που έχει από το εργοστάσιο.

Δεν γινεται να συγκρινεις το conti με το lat, ειναι εντελώς λαθος λογικη...προφανως για την καθημερινότητα (στην πολη) ενα λαστιχο για "κουρσα" ειναι ανωτερο...οπως επισης και τα μαμα ελατηρια για το σπιτι-δουλεια-εκδρομη μεχρι Λαγονησι ειναι πιο "ανετα"...
Μην ασχολείστε με λαστιχα και ελατηρια, αν το χειροτερο σεναριο στο οποίο θα πατε ειναι 500 μετρα χωματοδρομος μεχρι την παραλία....
Ενταξει οκ η συμπεριφορά σε στροφες βελτιώνεται με τα ελατηρια αλλα ετσι κ αλλιως δεν πρόκειται 8 στους 10 απο τους κατοχους new vitara να μπαινει με τις μπάντες....

Στέφανε προσπαθώ να μάθω εάν με τον συνδυασμό που έχεις κάνει έχεις βρεί την "χρυσή τομή" ...φοράω τα λατ κρος εδώ και δύο χρόνια και έχω
γράψει παραπάνω τις εντυπώσεις μου.Στο χώμα το βάζω αρκετά συχνά όποτε μου δωθεί η ευκαιρία ,έτσι επέλεξα και αυτά τα λάστιχα.Ποτέ δεν
είπα ότι με τις παραπάνω αλλαγές δεν αλλάζεις τις εργοστασιακές προδιαγραφές του οχήματος,έχουμε ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο γι'αυτό και με
ενδιαφέρει η γνώμη σου πάνω σε αυτές(με τα MAD σε χώμα άμα χτυπάς σε αναπηδήσεις το κεφάλι σου στον ουρανό δεν θα τα επιλέξω) :-)
Άβαταρ μέλους
eliaszim
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Διάσταση ελαστικών: 215X60X17
Suspension: ΜP (+5)
Name: Ηλίας

Δημοσίευσηαπό StefanosM » Σάβ Σεπ 18, 2021 12:28 pm

Aris11 έγραψε:Για τα ελατηρια, με τα μαμα οταν φορτωνα το αμαξι καθοταν πισω 4 εκατοστά, δλδ τα 18.5 εκατοστα γινονταν 14-15. Και σε κατι σαμαρακια ελληνικων προδιαγραφων εθνικής με 130 ειχε συμπεριφορά που με ξένισε με ταλαντωσεις. Με τα eibach φορτωμένο ειναι σαν με τα μαμα άδειο απο ύψος και απο κλισεις και στιβαρότητα σαφως καλύτερο οχι μόνο οταν μπαινεις με τις παντες αλλα και σε απλη οδήγηση.

Χωρις παρεξήγηση, απλη προσωπικη μου άποψη.

Αρχικα Αρη θεμα παρεξηγησης δεν τιθεται, την γνωμη μας λεμε...

Εχεις δικιο σε αυτο το κομματι και παράλειψη μου οτι ξεχασα να το αναφερω....ειδικα αμα βαζεις και κανα σκαφος η τροχόσπιτο σε κοτσαδορο, το αυτοκινητο παει σουζα χωρις αλλαγή ελατηριων... Και στο κρατημα ναι οντως το αυτοκίνητο παει πιο "τραινο" με τα mad...αλλα ειναι αμαξι που σε βαζει στην διαδικασια να το πιεσεις μπαινοντας σε στροφες?

Σχετικα με τα λαστιχα προφανως το 60αρι προφιλ αναβαθμιζει την ανεση, αλλα εδω δε μιλαμε μονο για αλλαγη προφιλ, αλλα αλλαγη τύπου ελαστικου...Απλα αν ψάχνεις ανεση οπως λενε οι ανωτερω, καλυτερα να μην πας σε λατ κρος, πας σε κατι αλλο θεωρω...
Τελευταία επεξεργασία από StefanosM και Σάβ Σεπ 18, 2021 1:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
StefanosM
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό StefanosM » Σάβ Σεπ 18, 2021 1:03 pm

eliaszim έγραψε:(με τα MAD σε χώμα άμα χτυπάς σε αναπηδήσεις το κεφάλι σου στον ουρανό δεν θα τα επιλέξω) :-)

Οχι ρε συ elias, σε καμία περίπτωση δεν σκληραίνει τοσο το αυτοκινητο....

Να ρωτησω και γω κατι που ακομα με βασανιζει μετα την αλλαγη μου σε mad... τελικά χρειάζονται και αμορτισέρ λετε? Εγω εχω αφησει τα μαμα αμορτισερ, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι δεν τα εχω οριακα τεντωμενα....
Άβαταρ μέλους
StefanosM
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό Nikola Tenv » Σάβ Σεπ 18, 2021 1:28 pm

Ηλία έχω 8000 χλμ με τα MP σε ίδιο αυτοκίνητο με εσένα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν καταλαβαίνω σκληρότητα από τα νέα ελατήρια + άνεση off road ( υψος).
Τα ίδια ελατήρια έβαλαν αλλά 3 μέλη από εδώ στο forum, νομίζω τα ίδια θα σου πούνε πάνω κάτω.
sorry off topic :oops:
N.Vitara 1.6 D.Allgrip MP coil springs+2cm, Falken A/T3 , 4mm alum. engine skid plate.

51°13'N 07°38'E
Άβαταρ μέλους
Nikola Tenv

Λάστιχα: Falken wildpeak A/T3wa
Διάσταση ελαστικών: 215-60-17
Suspension: εργ +3,5 εκ ΜΡ
Aka: the yachtsman
Name: Νικος

Δημοσίευσηαπό Tony Louk » Σάβ Σεπ 18, 2021 1:32 pm

Στέφανε, από ότι έχω καταλάβει, κανείς, με νέα ελατήρια δεν αλλάζει και αμορτισέρ.

Στο δικό μου όμως κιτ (3 εκ. αποστάτες) περιλαμβάνεται και αποστάτης για τα πίσω αμορτισέρ.

Άβαταρ μέλους
Tony Louk
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό Γιωργος ΗΛΙΑΣ » Σάβ Σεπ 18, 2021 3:06 pm

Το θέμα με τα MAD και το αν χρειάζεται να αλλαξουμε τα μαμά αμορτισέρ το είχε θίξει ο Στρατός.
Δεν είχε πει κάποιος κάτι.
Oταν έβαλα τα MAD το είχα σαν απορία, και ρώτησα τον Νίκο 4 Wheelers House.
Μου απάντησε ότι για το θεμα του εάν έχουν πρόβλημα με το μαμά μήκος όλα οκ.Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Για να μην είμαι εκτός Θέματος .

Θα ήθελα να πω την γνώμη μου για τα λάστιχα.
Πρωτίστως να ευχαριστήσω τον φίλο Άρη που μου δάνεισε τα Crossclimate για να λύσω τις απορίες μου, που έχουν να κάνουν με το 55αρι μαμά Conti η 60αρι προφίλ.

Να υπενθυμίσω ότι έχω το 1600 cc μπενζινα
( πολύ πιο μικρη ροπή από τα άλλα NV ) και .δικουνα.
Τώρα θα μου πεις που πας ρε Καραμητρο με τη δικουνα.
Τι να κάνω ρε παιδιά αυτό έχω και έχω χωμάτινες ανησυχίες ...
Ας δούμε παρακάτω κάποιες συγκρίσεις που αφορούν αποκλειστικά την δική μου κριση που μπορεί να είναι και λάθος.Μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου.
1) Ξεκίνημα σε έντονη ανηφόρα φορτωμένο, τράβηγμα φουσκωτό από γλιστρά, ξεκίνημα με την όπισθεν σε έντονη ανηφόρα ( μύρισε ο δίσκος ).
Καλύτερο το 55αρι.με το 60αρι χάνει σε μπαμ.
2) Οδήγηση σε δρόμο άσφαλτο με λακούβες, μπαλώματα σαμαρακια. Νιώθεις άρχοντας με το
60αρι.
3) Οδήγηση σε χωματόδρομο με φυτευτες πέτρες,
νεροφαγωματα, λακούβες.
Μακραν καλύτερο το 60αρι.Απορροφηση των ανωμαλιών.
4) Οδήγηση στην Εθνική με 60αρι μέχρι τα 140 Κm/ώρα όλα καλά. Πάνω από τα 145-150 νιώθεις ότι το τιμόνι να ελαφραινει, ότι μεσολαβεί κάτι σαν να υπάρχει ένα μπαλόνι μεταξύ ελαστικού και ασφάλτου. Μια ασάφεια ίσως .
Πάνω από τα 170 κρατάς σφιχτά το τιμόνι με τα 2 χέρια και είσαι σφιγμένος νιωθωντας ότι δεν έχεις τον απόλυτο ελενχο.Αυθορμητα κόβεις ταχύτητα για να ανακτήσεις τον έλεγχο.
Αυτό με το 55αρι δεν το είχα νιώσει ποτέ.

Βέβαια αυξήθηκε και η κατανάλωση στο πρατήριο 1/2 λίτρο στα100km.

Δεν θα πω για τον θόρυβο γιατί δεν συγκρίνω τα ίδια ακριβώς ελαστικά με διαφορετικό προφίλ.
5 ) Άφησα τελευταία την εμφανιση.
Η αύξηση του ύψους από το έδαφος κατά 1 cm. Δεν περνάει απαρατήρητη.Το αυτοκίνητο φαίνεται πιο άγριο, χώρια που γεμίζει και το κενό στο θόλο
λόγο της αύξησης ύψους του αμαξώματος ( MAD ).

Ωραία, και τώρα πιο συμπέρασμα έβγαλες κυρ' Γιώργη ;
Έλα μου ντε.
Έλα που τα θέλω και τα 2 το καθένα για τα υπέρ του μόνο.
Εδώ τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα πιο πολύ.
Επειδή θεωρώ ότι το σοβαρότερο μοιωνεκτημα
για το 60 που θέλω είναι το Νο 3 ότι δηλαδή μετα τα 145 εμφανίζεται αυτή η ασάφεια.
Θα παρακαλούσα τους φίλους που έχουν αλλάξει ζάντες 16'' με 60αρι η 65αρι προφιλ αν συμβαίνει και σε αυτούς το ίδιο.
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή,
αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Άβαταρ μέλους
Γιωργος ΗΛΙΑΣ

Λάστιχα: Michelin latitude cross
Διάσταση ελαστικών: 225/55/17
Suspension: Eibach prolift+2,5cm
Aka: Γιώργος
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό Tony Louk » Σάβ Σεπ 18, 2021 4:15 pm

Γιώργο δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.... πάω άνετα σε δρόμο χωρίς στροφές, αρκετά πιό γρήγορα (170-180)!

Ίσως όμως σε τέτοιες ταχύτητες, να παίρνουν ροπή και οι πίσω τροχοί αυτόματα, ακόμα και στο AUTO :confusion-confused:

Άβαταρ μέλους
Tony Louk
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό GATOZ » Σάβ Σεπ 18, 2021 5:41 pm

κοριτσια, εγω ειχα αλλαξει και αμορτισερ.
δοκιμασα μαμα και διαφορα αλλα.
και αποστατες.
με τα αμορτισερια, φθηνοκαγιαμπες ηταν οι καλυτερες γιατι δοκιμασα και πανακριβα και απλα τα πεταξα, ειδα ενα εκπληκτικο S. ηταν καλο και εγινε καλυτερο.
αυτο που λεει ο τονυ-που-σκοτωνει δεν ισχυει, οσες φορες εχω οδηγησει τα πετρελαια πανω απο 150-160 και με μαμα το βιτ ειναι μαργαριτα: βαρκουλα στο σαρωνικο
οι βενζινες απειρα καλυτερες ψηλα.
φυσικα και τα 55αρια τα λαστιχα εχουν καλυτερο τιμονι και συμπεριφορα σε ψηλες ταχυτητες, ο γυμνοστηθος με το τροπικο μαυρισμα δεν δικαιουται αποψης.
και για οποιον αναρωτιεται, τα έιμπαχ ειναι καλυτερα και σε κρατημα σε ασφαλτο και σε ανεση στην ασφαλτο και σε ανεση στο χωμα. επρεπε να τα εχουν εργοστασιακα.
ομως ατυχως υπαρχουν μονο για βενζινες.
μιλφΑμαν
Άβαταρ μέλους
GATOZ

Λάστιχα: Malatesta Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: 4wheelers +14
Aka: gatoz
Name: Θεοντόρε δη Γκρέιπ (τ νοτ)

Δημοσίευσηαπό Tony Louk » Σάβ Σεπ 18, 2021 7:18 pm

Γατούλη στο έχω ξαναπεί!

Άλλο να είναι δικό σου και άλλο να είναι leasing, και να του έχουν αλλάξει τα ...πετρέλαια οι δικοί σου!

Απόδειξη η αλλαγή δίσκων σασμάν, πολύ πιό πριν από τους δικούς μου....

Και για πες μας, πώς εξηγείς τη διαφορά σε σταθερότητα, μεταξύ diesel και βενζίνη ???????????

Άβαταρ μέλους
Tony Louk
Moderator
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αναρτήσεις/Λάστιχα

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες