Αν η Σουζ δεν εβγαζε εκδοση 4χ2, θα επαιρνα το 4χ4 χωρις κανεναν δισταγμο.
Μακαρι να πω καποια στιγμη οτι εκανα λαθος επιλογη, για να μην ξαναβρεθω σε διλημμα στο μελλον.
Ειναι αμαξαρα, για εμενα νομιζω, το καλυτερο all around οχημα απο 2015 μεχρι σημερα.
Θα γουσταρα ακομα πιο πολυ να εχω και ενα jimny, το καινουριο, σαν δευτερο οχημα εννοειται.
Επειδη παραδοξως, δεν εμπλεξα ποτε με χιονια στην οδηγικη μου ιστορια (εκτος απο 2-3 επισκεψεις το χρονο καλαβρυτα, πιο παλια) και δεν μπορεσα να προσομοιωσω την εμπειρια ολισθησης σε παγο η χιονι, προσπαθησα να ενημερωθω απο youtube.
Aυτο που εχω καταλαβει μεχρι τωρα απο ερευνα στο νετ, σχετικα με 4χ4 κυριως σε χιονισμενη επιφανεια ειναι το εξης (παντα για οχηματα τυπου suv)
-το 4χ4 σε βοηθαει να επιταχυνεις γρηγοροτερα, να ξεκινησεις δλδ απο σταση εκκινησης
-το 4χ4 δεν στριβει καλυτερα απο το 4χ2
-το 4χ4 δεν φρεναρει καλυτερα απο το 4χ2
-το 4χ4 χωρις χιονολαστιχα εχει χειροτερη συμπεριφορα απο ενα 4χ2 με χιονολαστιχα (@peterpan το ειχα δει το βιντεακι εννοειται

)
-το 4χ4 δημιουργει την ψευαισθηση στον οδηγο οτι παει καλυτερα, αρα ο οδηγος το παταει πιο πολυ, αρα ο οδηγος παπαλα - βεβαια εδω μεσα εχω καταλαβει οτι δεν ειστε τιποτα χθεσινοι, και ξερετε τα ορια σας αλλα και τα ορια των οχηματων σας, ειστε οικογενειαρχες ανθρωποι, οποτε το τελευταιο νταξ, δεν ισχυει για εσας
Μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος αυτο?
πχ @Tony Louk που βλεπω το χωνει πολυ χιονι
Με το που ληξει το λοκνταουν θα ανεβω Αθηνα, θα χαρω να σας γνωρισω απο κοντα και να πιουμε καφε.
Εκτος και αν εχουμε τιποτα τσερνομπιλ ξερω γω.

- Περασμενα μεγαλεια
Η τελευταια φορα που πατησε αμμο το τζιβι με εμενα οδηγο
Μην τη βλεπετε ετσι φλατ την αμμο,ειναι σεπτεμβρης και ειχε φυσηξει πολυ, ειναι πολυ υπουλη αυτη η συγκεκριμενη, εκει κολλησα πρωτη φορα επειδη νομιζα οτι παει παντου..
Μετα εμαθα!