Απάντηση στο φίλο Στέλιο, που άλλα λέω και άλλα καταλαβαίνει .... (ελπίζω τώρα να το καταλάβει γιατί δεν το ξαναλέω ούτε με 100 covid)
ΤΕΣΤ Νο.1Ξεκινάμε από Αθήνα, εγώ με NV diesel αυτόματο και ο Στάθης επίσης με NV diesel αυτόματο για να πάμε Αράχωβα.
Εγώ βάζω SPORT και πάω στην Αράχωβα σε 2 ώρες και ο Στάθης βάζει AUTO (και το βαρύ ποδαράκι του) και φτάνει σε 1,5 ώρα!!!
Ποιός έκαψε πιό πολύ πετρέλαιο????
Φυσικά ο Στάθης με AUTO (και το βαρύ του ποδαράκι), που πήγαινε "γατίσια"!
ΤΕΣΤ Νο.2Ξεκινάνε από Αθήνα, ο Παναγιώτης PGP με NV 1.4 βενζίνη αυτόματο και ο Αρης11 επίσης με NV 1.4 βενζίνη αυτόματο για να πάνε Αράχωβα.
Ο Άρης βάζει SPORT και πάει στην Αράχωβα σε 2 ώρες και ο Παναγιώτης βάζει AUTO (και το βαρύ ποδαράκι του) και φτάνει σε 1,5 ώρα!!!
Ποιός έκαψε πιό πολύ βενζίνη????
Φυσικά ο Παναγιώτης με AUTO (και το βαρύ του ποδαράκι) που πήγαινε "γατίσια"!
Αν θέλεις κάνουμε 3ο τεστ με σένα και το Νίκο (NV diesel manual).... και 4ο τεστ με τον γατούλη και κάποιον άλλο φίλο με NV 1.4 βενζίνη manual
(θα με φάει η περιέργεια στο 4ο τεστ, τι θα διαλέξει ο γατούλης AUTO σε 1,5 ή SPORT σε 2 ώρες??? )
(όχι γατούλη απαγορεύεται να φτάσεις σε 1 ώρα και να πίνεις καφέ άλλη μία!!!)
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Σε όλες τις περιπτώσεις (βενζίνη και diesel, αυτόματα και manual) κάψανε παραπάνω αυτοί που είχανε AUTO & βαρύ πόδι και πηγαίνανε "γατίσια"!!!Και η απάντηση στο φίλο Κώστα1973 είναι ...."Δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου"
Για τα περί φυσικής ...θα χαρώ πολύ να τα πούμε σε άλλο post, καθώς πάντα ήταν το πιό αγαπημένο μου θέμα!
Και πιστέψτε με θα ακούσετε αρκετά ...."παράξενα", που όμως δεν επιδέχονται καμμία αμφισβήτηση ή διαφωνία από κανένα (εκτός από διαφόρους Utubάδες)