Kαλησπέρα σε όλους σας!
Δεν είμαι κάτοχος (ακόμα) NV αλλά το σκέφτομαι σοβαρά και θα εξαρτηθεί φυσικά από τις απαντήσεις σας και την βοήθειά σας όσο είναι δυνατόν.
Η πιθανή αγορά θα γίνει το καλοκαίρι του 2020 με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν έχω μόνο μία επιλογή σε κινητήρα τον 1.4 Boosterjet AllGrip Βενζίνη.
Μένω μόνιμα στην Αθήνα δουλεύω στο κέντρο οπότε κινούμαι αρκετά στα πέριξ αλλά κάνω και εξορμήσεις και κάποια ταξίδια τον χρόνο (ας πούμε 2-3) στην επαρχία.
Οι ερωτήσεις που μου έχουν δημιουργηθεί σχετικά με το αν αξίζει να επενδύσω το bugdet μου και έπειτα από λίγο διάβασμα εδώ μέσα είναι οι εξής :
1) Είναι οικονομικό τελικά το 1.4 μέσα στην ΑΘήνα σε συνθήκες κίνησης κτλ; Πόσο είναι περίπου η πραγματική του κατανάλωση;
2) Πόσο είναι περίπου τα ετήσια πάγια έξοδα του ; (σήμα, ασφάλεια, service). Είναι το service της Suzuki όντως πολύ ακριβό όπως φημολογείται;
3) Ποια είναι τα αρνητικά του NV (αντικειμενικά) εφόσον έχει;
4) Έχω πάρει προσφορά από 2 αντιπροσώπους και ο ένας μου είπε ότι δεν βάζουν xenon φώτα πλέον γιατί δημιουργούν πρόβλημα με τον εγκέφαλο

δεν μου έδωσε εναλλακτική μιας και ενδιαφέρομαι για την GL+ έκδοση ισχύει όντως αυτό;
Θα μου πείτε είναι κάτι το αμελητέο αλλά όταν επενδύεις 20κ+ σε ένα αυτοκίνητο θέλεις και κάποιες αισθητικές πινελιές να έχει. Έχω δεί τα Swift , Ignis που έχουν πολύ όμορφα φώτα xenon δεν είναι τα ίδια και στο Vitara;
Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην κούρασα.