Γραφω /σβυνω ,,,γραφω /σβυνω,,,μην παρεξηγηθει καποιος
Θα μεινω στα στανταρ μου ,,,,,4 κινητο και μονο,,,,,, ειτε κουρσα ειτε suv για την οδικη τους συμπεριφορα σε ακραιες καταστασεις ειτε τρεξιματος ειτε γλυστερου οδοστρωματος .
Στεφανε οι συνθηκες που εγραψες δεν ειναι μονο αυτες μπορω να σου πω και αλλες

και σιγουρα η αγορα δεν ειναι μονο ενας μαθηματικος τυπος ,,,,παιζει πρωτα τι μου αρεσει και με κανει να νοιωθω ασφαλεια και μετα ολα τα αλλα
Και το ABS δουλευει απο ελαχιστα εως σπανια ,,,,,,ομως οταν το χρειαστηκα μου εσωσε την ζωη και εν συνεχεια την τσεπη !

Σαφως και θα αγοραζα ενα 2κινητο ,,,αλλα μονο για την πολη ,,,ποτε δεν θα αγοραζα ενα ψηλο αμαξι 2κινητο ουτε και θα σκεφτομουν ακομα και ελαχιστο off χωρις 4χ4,,για βουνα χιονια κλπ κλπ ουτε κουβεντα.
Δεν σου βαζω τις περιπτωσεις να σου ερθει η ορεξη να το παιξεις βουνοφαγος η να αγορασεις ενα σκαφακι και στην γλυστρα να ψαχνεις 4κινητους για να το βγαλεις !!!
4κινηση παντου και παντα λοιπον ,,και εχεις καλυψει σχεδον ολες σου τις αναγκες!
Το nv πραγματικα ειναι ενα διαμαντακι ,που σε συνδιασμο με τις χαμηλες του καταναλωσεις την ιπποδυναμη αλλα και την καλη του 4κινηση ,,,,παιρνεις ενα αμαξι που τα εχει σχεδον ολα,,,δεν ειναι κριμα να ειναι 2κινητο οταν οι διαφορες στην τιμη ειναι σχετικα μικρες;;;
Προσωπικη αποψη καταθετω !!!