Τετρακίνητο η όχι !!!

Re: Τετρακίνητο η όχι !!!

Δημοσίευσηαπό GATOZ » Παρ Νοέμ 22, 2019 11:52 pm

...πρωτιστα ως γατος και ως ο εξπερτ της καταστασεως ταυτης με νιβια και τζιβι, ευπειθως αναφερω οτι και ο νικ ο αποπανω, το νιβι στα τεσσερο με το αψηλωματακι το 3-4 σουμου και ενα λάιτ εστω αλφα ταφ, παει σε ολες τις εκδρομες που γινονται για να δεις τη φυση σε καποιο μερος. ανετο σε ολους τους χωματοδρομους, περναει απο παντου και δεν μασαει. η τετρα που εχει ειναι εξαιρετικη.
αλλα δεν παει εκει που πας για να παιξεις με ποταμια και ραχουλες. εκειθε μονο τα παλια και αυτα σιαγμενα...
π.χ. καντηλι, το νιβι δεν επερναγε εκειθε που σκαψαμε καινουργιο δρομο, αλλα, αν ηταν να παω εκδρομη με γυναικα και λοιπες δυναμεις, θα μπορουσα να δω ολες τις ομορφιες της ιδιας περιοχης στο καντηλι απο τους βατους χωματοδρομους.
καπου στην 28η, ειχα παει απο ναυπακτο, κουπακι, πανταγιους, αρτοτινα, ανω χωρα και μετα αθηνα.
δεν υπαρχει αλλο οχημα που την ιδια μερα, να παει με 150 σε εο, να χωθει σε 30-40 χιλιομετρα χωμα, να ανεβοκατεβει επαρχιακους σε ρυθμους τζι τι άι και μετα να ξαναπιασει 180 να γυρισεις σπιτι.
ατσαλακωτος. και με τη τσεπη ακομη γιοματη.

επειδη ο φιλος ερωτησε και για τον κινητηρα και για προβληματα, ωσαν ο πρωτος με 1.4 τουρμπατο εν ελλαδι, να σημειωσω οτι εχει αντεξει καθε σκισιμο και ιδιοτροπια μου. ανευ βογκητων και θεματων. τα σερβισακια του και τα λαδακια του καθε 15k και εισαι αρχηγος. και παει. πολυ.
μιλφΑμαν
Άβαταρ μέλους
GATOZ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Malatesta Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: 4wheelers +14
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: gatoz
Name: Θεοντόρε δη Γκρέιπ (τ νοτ)

Δημοσίευσηαπό GregoryA » Κυρ Νοέμ 24, 2019 1:59 pm

Αν εχεις τα χρηματα 4κινητο 1000%.
Αν οχι, περιμενεις και τα μαζευεις.
Στα λεω εγω ο ασχετος που δεν ηξερα τι ειναι και πως δουλευει το Allgrip. Ενας χρονος και με εσωσε τουλαχιστον τρεις φορες so far. Χωρια η απολαυση και οι δυνατοτητες του.
Lifes2short...Ride the World
SUZUKI VITARA 1.4 GL+ DITC 4WD
HONDA ST1300A PAN EUROPEAN
VESPA COSA 1
HONDA SH150
Άβαταρ μέλους
GregoryA
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Continental
Διάσταση ελαστικών: 215/55R17
Suspension: Μαμά
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Aka: GregoryA
Name: Γρηγόρης

Δημοσίευσηαπό stephos » Κυρ Νοέμ 24, 2019 2:18 pm

Λοιπόν Παναγιώτη, μια και αφουγκράζεσαι όλες τις απόψεις άκου και μία αντίθετη.

Καταρχήν αν ο προβληματισμός σου είναι στο οικονομικό και αν τελικά επιλέξεις δικίνητο εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το χιλιάρι. Εξοικονομείς ακόμα περισσότερο και ο χιλιάρης κινητήρας έχει αποδειχτεί πολύ καλός, νευρικός, γρήγορος και κατά κύριο λόγο οικονομικότερος όλων.

Αν επιλέξεις το 1.4 μετά η απόσταση για το τετρακίνητο (οικονομικά) είναι μικρότερη άρα δεν αξίζει τον κόπο να μείνεις εκεί.

Τώρα όμως θα σου παραθέσω κάποια επιχειρήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση των υπολοίπων για την ανάγκη της τετρακίνησης, μετά από περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε αυτή.
Οι συνθήκες που θα την χρειαστείς πραγματικά είναι:

Χωματόδρομος ανηφορικός με λεπτή λάσπη (αυτό που λέμε «γλίτσα»)
Χωματόδρομος ίσιος ή ανηφορικός με βαθιά λάσπη
Δρόμος ίσιος ή ανηφορικός με βαθύ, φρέσκο χιόνι
Δρόμος ίσιος ή ανηφορικός με πάγο.

Πίστεψέ με, αυτές είναι οι μόνες φορές που αν δεν έχεις τετρακίνηση δεν πάς πουθενά. Τώρα, αν αφαιρέσεις την τελευταία περίπτωση που ούτε οι τετρακίνητοι «πάνε» ή ακόμα καλύτερα αν έχεις πάντα ένα ζευγάρι αλυσίδες μαζί σου, τότε αφαιρείς και την προτελευταία, οπότε σου μείνανε οι δύο πρώτες να ανησυχείς. Σε όλα τα άλλα τερέν ακολουθείς άνετα ένα τετρακίνητο χωρίς καμία δυσκολία και (λόγω ύψους) χωρίς απώλειες στο υπογάστριο.

Αναλογίσου τώρα πόσες φορές στην οδηγική σου καριέρα έχεις έρθει αντιμέτωπος με τις δύο πρώτες συνθήκες. Όχι να τις επιδιώξεις αλλά να βρεθούν μπροστά σου και να μην έχεις άλλη επιλογή. Οι περισσότεροι από εμάς εδώ τις κυνηγάμε. Αν έχουμε την επιλογή του καθαρού δρόμου ή του «ζόρικου» θα επιλέξουμε τον δεύτερο. Αν βρεθούμε στο βουνό και δούμε ένα δασικό δρόμο με φρέσκο χιονάκι που δεν ξέρουμε (αλλά και δεν μας αφορά) πού οδηγεί, θα μπούμε μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη και θα αρχίσουμε το όργωμα. Αν εσύ δεν έχεις τέτοιες ανησυχίες τότε δεν έχεις και την ανάγκη της τετρακίνησης.

Θα μπορούσα να συνεχίσω στα επιχειρήματα όπως πχ ακόμα και αν έχεις τέτοιες εξερευνητικές διαθέσεις και να θέλεις να ανακαλύψεις τα όριά σου ή τα όρια του αυτοκινήτου σου ή τα όρια και των δύο σας σαν ομάδα, τότε ΠΟΤΕ (ο τόνος στο ΤΕ) δεν θα το κάνεις μόνος σου. Χρειάζεσαι απαραίτητα άλλον ένα επίσης με τετρακίνηση, ο οποίος μένει λίγο πίσω για να σε βγάλει (ή να τον βγάλεις εσύ) όταν ανακαλύπτεις τελικά ποιά είναι τα όριά σου και ότι μόλις τα ξεπέρασες. Υπάρχει λοιπόν ανάλογη παρέα με τις ίδιες ανησυχίες? (καλώς ήρθες στο VC) ;-)

Αν σε όλα τα παραπάνω η απάντηση είναι ναι, εδώ ανήκω, τότε η τετρακίνηση είναι μονόδρομος. Αν όμως δεν σε αφορούν και θέλεις ένα ψηλό αυτοκίνητο για τις εκδρομές με την οικογένεια, τότε κατά την ταπεινή μου άποψη η τετρακίνηση είναι σπατάλη χρημάτων.

Το ξέρω ότι θα εγείρω πολλές ενστάσεις αλλά τελικά αν το καλοσκεφτείς η επιλογή είναι απλά ένας μαθηματικός τύπος. Αξίζει για το 0,5% των περιπτώσεων που θα βρεθώ αντιμέτωπος να δαπανήσω ένα τόσο μεγαλύτερο ποσό?
stephos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Continental EcoContact 5
Suspension: Εργοστασίου
Aka: stephos
Name: Στέφανος

Δημοσίευσηαπό darkman » Κυρ Νοέμ 24, 2019 3:58 pm

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Στέφανο η επιλογη μου ηταν το 4χ2 και αυτο για δυο λογους ο ενας τα λεφτα ( ήμουν είδη ταβάνι ) και δεύτερον οτι δεν χρειάζομαι το 4χ4 για να ζοριστώ στα χρηματα ,ολα τα αμαξια που ειχα ηταν 4χ2 και δεν ειχα ποτε θεμα , ναι μου αρεσουν τα 4χ4 και αν ειχα λεφτα παραπάνω να διαθέσω θα το έπαιρνα για οποτε και αν το ειχα ανάγκη :-)

Αρα
Aν δεν εχεις θεμα με τα λεφτα να παρεις 4x4 αχρείαστο να ναι :lol:
Αν δεν εχεις τα λεφτα αλλα η δουλειά σου το χομπι σου η κατι αλλο θελει 4x4 σφίξε το ζωνάρι και παρε πάλι το 4χ4.
Αν δεν εχεις λεφτα και δεν εχεις την αναγκη του 4Χ4 θα πεταξεις τζαμπα τα λεφτα σου . ;-)
May the Force be with you.
Άβαταρ μέλους
darkman
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Εργοστασιακά
Διάσταση ελαστικών: 215/55 R17
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Manos

Δημοσίευσηαπό supperclub » Κυρ Νοέμ 24, 2019 5:24 pm

Θα συμφωνήσω και εγώ σε όλα τα παραπάνω . Τώρα όσον αναφορά την τετρακίνηση και το θέμα των παραπάνω ζυγούρια θα ζορίστηκε για να την επιλέξω . Αν την επιλέξω όμως θα την επιλέξω για τους παρακάτω λόγους .
Δηλαδή το αμάξι θα το κρατήσω χρόνια εκτός αν ξενερώσω τόσο πολύ η τρέχω συνεχώς στα συνεργεία με χαζές βλάβες και ειδικά εάν δεν ευθύνομαι εγώ .
Εκδρομές κάνω και πάω και σε ξερή γιατί ασχολούμαι με το ψάρεμα που κάποιες φορές εάν είχα κατάλληλο αμάξι θα πήγαινα ενώ με το αμάξι της γυναίκας τώρα δεν γίνεται .
Τον χιλιάρι τον κινητήρα που ρώτησα , πλέον δεν το βγάζει .
Με όλα αυτά σκέφτομαι ότι και στο 0.5% να μου χρειαστεί η τετρακίνηση στα τόσα χρόνια που σκέφτομαι να κρατήσω το αμάξι μήπως θα μετανιώσω τελικά που δεν την επέλεξα ;
Τώρα όσον αναφορά την συντήρηση της τετρακίνησης η πιθανές βλάβες αυτό πιστεύω είναι σημαντικότερο σε βάθος χρόνο από να την απόκτησης .πριν δέκα μέρες πήρα προσφορά από την Suzuki εδώ στην Κηφισιας στο ΜΑΡΟΥΣΙ με μεταλλικό χρώματα ήταν 22.600€ και μετά από δυο μέρες με πήραν και μου είπαν 500€ κάτω από την τιμή που σου δώσαμε .
Θα ξαναπάρω προσφορά τώρα μέσα Δεκέμβρη γιατί δώρα και έξτρα δεν είχα ζητήσει αλλά μου ανοίξατε τα μάτια . Αν θυμάμαι μόνο για συναγερμό κάτι μου είχαν πει .
Είδωμεν .
supperclub
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Εργοστασιακά
Διάσταση ελαστικών: Εργοστασιακά
Suspension: Εργοστασιακή
Name: ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευσηαπό kostasRS » Κυρ Νοέμ 24, 2019 9:25 pm

Γραφω /σβυνω ,,,γραφω /σβυνω,,,μην παρεξηγηθει καποιος :D
Θα μεινω στα στανταρ μου ,,,,,4 κινητο και μονο,,,,,, ειτε κουρσα ειτε suv για την οδικη τους συμπεριφορα σε ακραιες καταστασεις ειτε τρεξιματος ειτε γλυστερου οδοστρωματος .
Στεφανε οι συνθηκες που εγραψες δεν ειναι μονο αυτες μπορω να σου πω και αλλες :D και σιγουρα η αγορα δεν ειναι μονο ενας μαθηματικος τυπος ,,,,παιζει πρωτα τι μου αρεσει και με κανει να νοιωθω ασφαλεια και μετα ολα τα αλλα :D
Και το ABS δουλευει απο ελαχιστα εως σπανια ,,,,,,ομως οταν το χρειαστηκα μου εσωσε την ζωη και εν συνεχεια την τσεπη ! :D :D
Σαφως και θα αγοραζα ενα 2κινητο ,,,αλλα μονο για την πολη ,,,ποτε δεν θα αγοραζα ενα ψηλο αμαξι 2κινητο ουτε και θα σκεφτομουν ακομα και ελαχιστο off χωρις 4χ4,,για βουνα χιονια κλπ κλπ ουτε κουβεντα.
Δεν σου βαζω τις περιπτωσεις να σου ερθει η ορεξη να το παιξεις βουνοφαγος η να αγορασεις ενα σκαφακι και στην γλυστρα να ψαχνεις 4κινητους για να το βγαλεις !!!
4κινηση παντου και παντα λοιπον ,,και εχεις καλυψει σχεδον ολες σου τις αναγκες!
Το nv πραγματικα ειναι ενα διαμαντακι ,που σε συνδιασμο με τις χαμηλες του καταναλωσεις την ιπποδυναμη αλλα και την καλη του 4κινηση ,,,,παιρνεις ενα αμαξι που τα εχει σχεδον ολα,,,δεν ειναι κριμα να ειναι 2κινητο οταν οι διαφορες στην τιμη ειναι σχετικα μικρες;;;
Προσωπικη αποψη καταθετω !!!
βαριεμαι
Άβαταρ μέλους
kostasRS

Λάστιχα: Michelin latitude cross
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: 3,5
Aka: Παντου & πουθενα
Name: kostas

Δημοσίευσηαπό stephos » Κυρ Νοέμ 24, 2019 11:06 pm

Νομίζω ότι ο Μάνος συνοψίζει στις τρεις τελευταίες προτάσεις του, όλη την πεμπτουσία αυτού του διλλήματος.

Αν τα οικονομικά σου το επιτρέπουν, επιλέγεις τετρακίνηση χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αν πρέπει να ζοριστείς για να την αποκτήσεις τότε είναι πολυτέλεια.

Η αλήθεια είναι ότι το Vitara είναι από τα λίγα Crossover που η τετρακίνητη έκδοση έχει σχετικά μικρή επιβάρυνση από την δικίνητη σε σχέση με τα υπόλοιπα Crossover της αγοράς.
Όμως κανείς δεν μπορεί να κρίνει αν τα 2-3 χιλιάρικα είναι ένα μικρό βήμα για κάποιον από εμάς ή ένα γιγάντιο άλμα για κάποιον άλλο (sorry Mr. Armstrong).
Θα επιμείνω λοιπόν ότι μπορεί να εκπλαγείτε για το πού μπορεί να πάει ένα δικίνητο με ένα καλό ζευγάρι αλυσίδες και έναν αποφασισμένο οδηγό.

Θα επαναλάβω κάτι που διάβασα εδώ μέσα και μου είχε αρέσει πάρα πολύ, δυστυχώς δεν θυμάμαι πού και ποιος το είχε γράψει:

Η τετρακίνηση σε βοηθάει να κολλήσεις λίγο πιο πέρα από τους δικίνητους
stephos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Continental EcoContact 5
Suspension: Εργοστασίου
Aka: stephos
Name: Στέφανος

Δημοσίευσηαπό david_bodo » Δευτ Νοέμ 25, 2019 1:36 am

Προσωπικά εχω πάρει την έκδοση 1600cc 4x2.....η αλήθεια είναι οτι μετάνιωσα που δεν πήρα το all grip....
Εχει σύστημα βοηθησης κατάβασης αλλά κ δίνει ροπή έξυπνα σε τροχούς ώστε να προστατεψει οποιαδήποτε ολίσθηση.

Για παράδειγμα ο Στέλιος "Stelios8ess" ειχε ανεβάσει ποστ όπου έδειχνε κατάβαση σε παγωμένο έδαφος κ μάλιστα με τα μανίσια λάστιχα..

Εχω μετανιώσει επίσης καθώς η κοπέλα μου (καθότι είμαι νεαρός) θα θέλει να πάμε σε χιονοδρομικό κ σκέφτομαι την περίπτωση να μην ρεζιλευτώ κ κολλήσω στα χιόνια

:alatiera:

:oyaxaxaxa:

Θα έβαζα το snow και θα ήμουν κύριος!!!

Ολοι με ρωτάνε πήγες στα χιόνια με το New Vitara....το θεωρούν οτι δεν μασάει!!!! :whistle: :whistle: :whistle:
New Suzuki Vitara Gl+ 2WD Βενζίνη Cosmic Black Pearl Metallic

Πληροφορήθηκε ο Αριστοτέλης από κάποιον ότι μερικοί τον έβριζαν. Ο φιλόσοφος απάντησε: «Καθόλου δεν με νοιάζει. Όταν είμαι απών, δέχομαι ακόμα και να με μαστιγώνουν».

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/40-pnevmatodi- ... -anekdota/
Άβαταρ μέλους
david_bodo
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Continental EcoContact™ 5
Διάσταση ελαστικών: 215x55 R17
Suspension: MANISIA
Aka: Doctor
Name: George

Δημοσίευσηαπό zerarblack » Δευτ Νοέμ 25, 2019 8:39 am

Το δικό μου είναι το τετρακίνητο με κινητήρα πετρελαίου. Οι δυνατότητες του 4κινητου και 2κίνητου αναλύθηκαν παραπάνω. Εγώ θέλω μόνο να αναφέρω ότι στην λειτουργεία Sportmode (νομίζω την έχουν μόνο τα τετρακίνητα) το αμάξι εκτός την διαφοροποίηση της εμπλοκής των πίσω τροχών αλλάζει και την χαρτογράφηση του κινητήρα. Πραγματικά είναι λες και οδηγείς άλλο αυτοκίνητο. Η απόκριση στο γκάζι δεν έχει καμία σχέση. Οπότε έχεις την επιλογή Auto για οικονομία στο καύσιμο η Sport για να έχεις γκαζάκι.
Τώρα στο 2κίνητο δεν ξέρω αν είναι σαν να είσαι συνέχεια Sport η συνέχεια Auto ή κάπου ενδιάμεσα ; :think:
Δεν είναι ο κόσμος ιδανικός για το ταξίδι είναι δανεικός.
Άβαταρ μέλους
zerarblack
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Michelin Latitude Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17
Suspension: Ελατήρια MAD + 35mm
Name: Σπύρος

Δημοσίευσηαπό eliaszim » Δευτ Νοέμ 25, 2019 10:43 am

Στα δικίνητα την στιγμή που δεν υπαρχει επιλογή να αλλάξεις mode στον κινητήρα
λειτουργεί μόνιμα στο μέγιστο της απόδοσής του δηλ. οπως είναι στα δικά μας στο sport mode :-)
Άβαταρ μέλους
eliaszim
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: Michelin Latitude Cross
Διάσταση ελαστικών: 215X60X17
Suspension: ΜP (+5)
Name: Ηλίας

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Δευτ Νοέμ 25, 2019 11:46 am

Να συμπληρώσω, το ALLGRIP δεν είναι μονάχα για χιόνι λάσπη κλπ.
Στην άσφαλτο με τα "ηλεκτρονικά καλούδια" διορθώνει αν σε μια στροφή πάει να σου φύγει
το αυτοκινητο, αν πλάγιο ολισθαίνει. Η επιλογή του SPORT ανεβάζει την ετοιμότητα των ηλεκτρονικών.
πχ. σε μια ανηφορική ασφάλτινη φουρκέτα έχεις την αίσθηση της πίσω έντονης ώθησης.
Για σπινάρισμα ούτε λόγος. :D
Ευτυχώς!! κάθε μέρα είναι διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
stelios8ess

Λάστιχα: GoodyearVector4Season SUV
Διάσταση ελαστικών: 215-60 R17
Suspension: Της μαμά του
Aka: Stelios8es
Name: Στέλιος

Δημοσίευσηαπό sambouar » Δευτ Νοέμ 25, 2019 12:05 pm

eliaszim έγραψε:Στα δικίνητα την στιγμή που δεν υπαρχει επιλογή να αλλάξεις mode στον κινητήρα
λειτουργεί μόνιμα στο μέγιστο της απόδοσής του δηλ. οπως είναι στα δικά μας στο sport mode :-)

Τα έχει οδηγήσει και τα 2 κάποιος για να το επιβεβαιώσει?
Άβαταρ μέλους
sambouar
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar G015
Suspension: Eibach Pro Lift
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό Γιωργος ΗΛΙΑΣ » Δευτ Νοέμ 25, 2019 12:13 pm

Τον Αύγουστο του 2018 που έκανα εγώ την αγορά το GL + 4x2 με το 4χ4 είχαν 4.000 € διαφορά .
Δεν μπορούσα να το φτάσω αν και το ήθελα πολύ .
Τώρα από ότι βλέπω η διαφορά είναι 2.200 €

Μακάρι να ήταν τόσο και τότε
Κάποιοι είναι πιο τυχεροί κάποιος όχι ...
Με τα επιπλέον χρήματα δεν παίρνεις μόνο την πολύ καλή
και χρήσιμη τετρακίνηση αλλά και :
Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος σε κατάσταση κινδύνου
Σύστημα ελεγχόμενης κατάβασης ,πολύ χρήσιμο επίσης .
Σύστημα που δίνει άμεση απόκριση στο γκάζι sport mode .
Έχω οδηγήσει το 4χ4 με το mode στο sport,δεν έχει καμία σχέση με την
απόκριση του γκαζιού στο 4χ2 που έχω
Δεν είναι λοιπόν το 4χ2 μόνιμα στο sport mode.
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή,
αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Άβαταρ μέλους
Γιωργος ΗΛΙΑΣ

Διάσταση ελαστικών: 225/55/17
Suspension: Eibach prolift+2,5cm
Aka: Γιώργος
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό sambouar » Δευτ Νοέμ 25, 2019 12:23 pm

Άρα δεν ισχύει αυτό που λένε και έχει αναφερθεί ξανά, δηλαδή ότι το 4x2 είναι σαν το 4x4 σε sport mode.
Είναι σαν την επιλογή auto δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
sambouar
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar G015
Suspension: Eibach Pro Lift
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό Γιωργος ΗΛΙΑΣ » Δευτ Νοέμ 25, 2019 12:35 pm

Φυσικά και δεν ισχύει ,αν ίσχυε η κατανάλωση θα είχε εκτοξευθεί
κάτι που δεν το θέλουν .
Για αυτό είναι οικονομικό στην κατανάλωση το 4χ2 .
Φαντάσου να ήταν στο sport διαρκώς τι κατανάλωση θα έδειχνε ;
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή,
αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Άβαταρ μέλους
Γιωργος ΗΛΙΑΣ

Διάσταση ελαστικών: 225/55/17
Suspension: Eibach prolift+2,5cm
Aka: Γιώργος
Name: Γιωργος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες