Ασφαλτινα ελαστικά...

Δημοσίευσηαπό kbntinos » Τετ Αύγ 27, 2008 6:24 pm

Eγω πάντως φίλε μου φοράω τα michelin synhrone (τα οποία δεν βγαίνουν πια και όχι για πολύ ακόμα) και ειμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά.Εγω θα σου πρότεινα τα michelin διότι ειναι μαλακά λάστιχα και οταν ζεσταθούνε κρατάνε παρα πολύ καλά στην άσφαλτο και ειναι και αθόρυβα.
Άβαταρ μέλους
kbntinos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Dunlop Grandtreck AT
Suspension: MONROE
cb: Ναι

Δημοσίευσηαπό deus » Πέμ Αύγ 28, 2008 9:17 am

Μου προτείνεις αυτά δηλαδή,ε ? (τα synchrone, όντως, δεν πρέπει να βγαίνουν πλέον, ή τουλάχιστον όχι στις διαστάσεις της μαμάς)
Εικόνα

Η αλήθεια είναι ότι, όπως είπα πιο πάνω, η άσφαλτος με ενδιαφέρει πάνω απ'όλα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι η διάκριση που κάνει η michelin σε καλοκαιρινα και χειμερινά (την ώρα που τα yokohama πχ προωθούνται ως all terain, all season), πράγμα που με κάνει να ανησυχώ για την αποτελεσματικότητα του ελαστικού το χειμώνα.
Άλλο, δευτερεύουσας σημασίας, είναι ότι είναι αμιγώς ασφάλτινα ελάστικά, οπότε μου περιορίζει τις όποιες off road απόπειρες.
Τέλος, σύμφωνα με το site της michelin, πρόκειται για σχετικά παλιό ελαστικό (ίσως και παλιά τεχνολογία?) σε σχέση με τα άλλα δύο που ανέφερα...

Νά'σαι καλά, αν και με προβλημάτισες περισσότερο (άσε που και ο τεχνικός της Suzuki Michelin μου είχε προτείνει...) :?
Άβαταρ μέλους
deus
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό kbntinos » Πέμ Αύγ 28, 2008 4:20 pm

Φίλε μου τα λάστιχα φέρνουν μεγάλο πονοκέφαλο.Αν απο τις 365 μερες βγαίνεις OFF ROAD συνολικά τις 20 η 30 ε τοτε μάλλον παρε το michelin. Aν οχι θα πρότεινα τα bridgestone dueler A/T 694.Παντως εγω με τα synhrone εχω παει και σε πέτρες και λάσπη και σχεδόν παντου χωρίς να ειχα κανένα σοβαρό πρόβλημα.Παντως ενα ειναι σιγουρο οτι το michelin μόλις ζεσταθεί κρατάει πολύ καλα στο δρόμο ποσο μάλλον που το δικό μας μοντέλο ιδίως στις στροφες θέλει προσοχή.
Άβαταρ μέλους
kbntinos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Αύγ 29, 2008 7:26 pm

για τα σκορπιον ξερω οτι απλα δεν υπαρχουν εδω...τουλαχιστον μεχρι που εβαλα τα G012 δεν υπηρχαν πουθενα...γιαυτο το ανεφερα.
Για τα g12 να πω τα εξης...
βασικα εκανα βλακεια απο την αρχη..
διοτι στις χειμωνιατικες βολτες εχω δευτερη τετραδα ζαντολαστιχα σιμεξ16αρια αναγομωση που απλα ειναι κορυφη και δεν παιζονται πουθενα.Οταν γυρναω απο την βολτα τα αλλαζω στο βουλκανιζατερ σε 2 λεπτα και ουτε γατα ουτε ζημια.Αρα οπως καταλαβενεται τα g12 δεν τα εχω τεσταρει σε πολυ ακραιες συνθηκες...
Εκει που εχουν παει ομως ειναι πολυ καλα.Θα επρεπε να παρω ασφαλτινα διοτι απλα δεν μου χρησιμευουν τοσο πολυ.
Στην ασφαλτο ομως αντιθετως απο οτι ακουω εδω, εγω εχω θορυβο...θες ειμαι μυρμηρης θες οτιδηποτε αλλο, εγω ακουω θορυβο..οχι ενοχλητικο αλλα υπαρκτο.Για την καταναλωση δεν εχω δωσει βαση.
www.4x4fun.gr

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: geolander/bfkm2
Suspension: mud ελατηρια

Δημοσίευσηαπό deus » Σάβ Αύγ 30, 2008 11:18 am

Πονοκέφαλος, φίλε μου, δε λες τίποτα...
Πάλι καλά που είστε κι εσεις και με διαφωτίζετε! :wink:

Για να ρωτήσω, λοιπόν, και κάτι άλλο (ίσως είναι αυτονόητο αλλά σε μένα δεν έχει γίνει σαφές): Σε βρεγμένη άσφαλτο, ποιο συμπεριφέρεται καλύτερα, το μάχιμο G012 ή το ασφάλτινο Michelin?

Ομολογώ ότι αυτό που είπες ότι το Michelin έχει κάποιες ήπιες off road δυνατότητες (υποθέτω περισσότερες από της μαμάς) με χαροποίησε ιδιαίτερα!

Όσο για τα Pirelli, μου τα πρότειναν οι βουλκανιζατεράδες, μέσα στον Αύγουστο, που κοιτούσα, οπότε τα γραφεία τους ήταν κλειστά και δε μπορούσαν να τσεκάρουν για απόθεμα. Τώρα, όντως, οι αποθήκες είναι άδειες...

Με βλέπω να καταλήγω... ρεαλιστικά, στα Michelin!
Άβαταρ μέλους
deus
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό kbntinos » Σάβ Αύγ 30, 2008 6:45 pm

Για το G012 δεν ξέρω να σου πω. απλα υπολόγισε πόσες μέρες του χρόνου κάνεις off road.Οταν έβαλα τα μισελεν ηταν σαν να οδηγώ αλλο αυτοκίνητο οπου ακόμα και εκτος ειχαν σαφως πιο καλή συμπεριφορα απο της μαμας.Παντως οτι αποφασίσεις πες μας και αν μπορεις βάλε και καμία φώτο...
Άβαταρ μέλους
kbntinos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό Dimis » Κυρ Αύγ 31, 2008 10:51 am

Να σας πω εγώ την γνώμη μου για τα G012..... αφού κανείς άλλος δεν τα φοράει.. Τα έχω από πέρσι μετά από τα πολλά χιόνια τα έβαλα και.... :arrow:

Είναι απροβλημάτιστα και καλύτερα σε όλα τα τεραίν που τα έχω συγκρίνει με τα μαμά λάστιχα ακόμα και στην άσφαλτο, καλά δεν μιλάω καθόλου για το χώμα, την λάσπη, τις κροκάλες και τα νεροφαγώματα... ειναι η μέρα με την νύχτα :idea: :lol: :lol:

Στα πλην είναι ότι είναι ελαφρά πιο θορυβώδη αλλά μονο στις μεγάλες ταχύτητες τις εθνικής αλλά τότε είναι ήδη μεγαλύτερος ο θόρυβος από το ίδιο το αμάξι (όπως ήδη όλοι έχουμε διαπιστώσει) αλλά και έχουν περίπου 1 λίτρο πιο πάνω στην μέση κατανάλωση απ'οτι πριν σε μικτές συνθήκες... :(

Για τα παραπάνω 2 προσωπικά εγώ δεν τα θεωρώ σημαντικά μειωνεκτήματα αλλά για κάποιον άλλο μπορεί να είναι... :roll:

Απλά μόνο θα σας θέσω υπόψιν ότι λόγω προηγούμενης εμπειρίας σε πολλούς αυτοκινητόδρομους της Ευρώπης (πολλοί από εσάς να έχετε την ίδια εμπειρία...) όταν ταξίδευα στις άουτομπαν της Αυστρίας κυρίως αλλά και της Γερμανίας... σε περιοχές που έριχνε πολύ χιόνι το χειμώνα, είχαν περάσει μια ειδική επίστρωση στην άσφαλτο όπου μόλις οδηγούσες πάνω σε αυτή ένιωθες ότι γάντζωνε το λάστιχο σε αυτό και δεν γλιστρoύσες με τίποτα αλλα με συνέπεια τον αυξημένο θόρυβο και την ανεβασμένη καταναλωση (λόγω της αυξημένης τριβής).

Ε λοιπόν το ίδιο συναίσθημα μου έδωσαν και τα G012.... :lol:

H αποψη μου για τα πιρέλλι (τα έχω οδηγήσει σε άλλο τζιπ φίλου) είναι ότι πρέπει να έιναι πολύ καλύτερα σε άσφαλτο αλλά στα υπόλοιπα είναι το ίδιο ή και λίγο καλύτερα από τα μαμα γιατί κατά βάση είναι λάστιχο 80-20 και όχι 50-50 όπως τα G012 όποτε δεν είναι και σωστή η απευθείας σύγκριση με αλλης κατηγορίας ελαστικό....

Πιστεύω πως τα G012 μόνο με τα Dueler πρέπει να τα συγκρίνουμε...

Για τα οποία έχω ακούσει πολλούς που φοράνε τα Dueler ότι λένε ότι είναι καλύτερα από τα G012.... :?: :?: κυρίως στο προφίλ γιατί φθείρονται πιο έυκολα...

Αλλά θα αντιπαραθέσω πως είναι σωστό να συγκρίνουμε λάστιχα που έχουμε οδηγήσει και όχι ακουσει γιαυτά..... για αυτό θα περιμένω άποψη κάποιου που να έχει δοκιμάσει και τα δύο και να τα συγκρίνει (μάλιστα να έχει πάει από Dueler που είναι πιο παλιό λάστιχο στην αγορά και υπάρχει χρόνια σε G012 που είναι μόνο 1 με 1.5 χρόνο στην αγορά)...

Εγώ δεν μπορώ να σας πω πιο είναι καλύτερο αλλά σε όλες τις εκδρομές που έχουμε παέι και κάποιος φοράει τα Dueler βλέπω τα ιδια αποτελεσματα... και μάλιστα μπορώ να πω πως δεν είμαι και καθόλου συντηρητικός γιατί κάνω και τις αρκουδιές μου...
Οπότε ο χρόνος θα δείξει στης μακράς διάρκειας αξιοπιστία...

Σόρρυ για το μακρύ μηνυμα αλλά με έπιασε λόγο-διάρρεια (πάω να πάρω ένα imodium) :wink:
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές

ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
Dimis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Yokohama G012
Suspension: Rocky Road
Name: Δημοσθένης

Δημοσίευσηαπό deus » Κυρ Αύγ 31, 2008 11:18 am

(πάω να πάρω ένα imodium)
χαχαχα :lol:

Όπως έχετε καταλάβει, το ψάχνω αρκετό καιρό με τα λάστιχα, ίσως έχω δώσει περισσότερη σημασία απ'ό,τι θα έπρεπε, αλλά, όπως έχουμε πει, αυτά μας συνδέουν με το δρόμο. Και πρέπει να πω ότι χθες το βράδυ στο Αθήνα-Βόλος υπό καταρακτώδη βροχή, φοβήθηκα αρκετά (δεν ξέρω, ίσως ήταν και ψυχολογικό-μην γίνει καμμία στραβή τώρα στα τελευταία χιλιόμετρα που κάνω με τα μαμίσια ελαστικά).

Το συμπέρασμα μου από όλο το ψάξιμο είναι ότι αν ήμουν πιο "μάχιμος" τα yokohama θα ήταν μονόδρομος. Η χρυσή τομή για κάποιον σαν εμένα, που το off αποτελει εξαίρεση και όχι κανόνα, θα ήταν τα pirelli. Επειδή, όμως δεν είναι διαθέσιμα και μπορεί να μην είναι για μήνες ακόμα, κανόνισα σε δυο βδομάδες να "φορέσω" τα michelin της φωτογραφίας πιο πάνω.

Και φυσικά, όπως γίνεται πάντα-νόμος του Μέρφι- μόλις πήρα την οριστική απόφαση γι'αυτά (και μάλιστα σε καλή τιμή, νομίζω - 620 ευρώ) βρήκα τα G012 100€ φθηνότερα - 680! Δεν βαριέσαι, αναζήτηση τέλος- οι φίλοι με έχουν πάρει στο ψιλό- "πάλι για λάστιχα κοιτάς"?
Άβαταρ μέλους
deus
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Αύγ 31, 2008 12:42 pm

deus έγραψε:- οι φίλοι με έχουν πάρει στο ψιλό- "πάλι για λάστιχα κοιτάς"?
δεν εισαι ο μονος!
οσα ποιο πολλα μαθαινεις τοσο ποιο πολυ την ψαχνεις!
καλως η κακως η αναρτηση και το ελαστικο ειναι τα πρωτα που πρεπει να κοιταμε για την ασφαλεια μας! :wink:
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό triptec » Κυρ Αύγ 31, 2008 7:44 pm

Φιλε deus μου εχουν πει καλα λογια για τα michelen synchrone δεν τα εχω δοκιμασει και δεν τα ξερω, αλλα το παλικαρι τα φωρουσε σε honda crv και τα εβαλε και 2η φορα.Οσο για το αγχος σου για τη γνωμη των αλλων, ποιος ειναι αυτος που θα κρινει τις επιλογες και τα γουστα μας?
Άβαταρ μέλους
triptec
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: BF goodrich km2 mud
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: 5 πόντους
cb: Όχι
Name: Κωνσταντίνος Τρύπας

Δημοσίευσηαπό alex23 » Τετ Σεπ 03, 2008 11:35 pm

ένα είναι το σίγουρο
τα λάστιχα που φοράμε εργοστασιακά είναι τα χειρότερα!

το βλέπετε και εδώ
http://www.tirerack.com/tires/surveyres ... ortValue=0

άραγε γιατί???
μάλλον γιατί τα παίρνουν φτηνά οι αυτοκινητοβιομηχανίες και έτσι ρίχνουν το κόστος παραγωγής του αμαξιού.

κανένας δεν θα τα έβαζε ξανά στο αμάξι του! :twisted:
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: BFgoodrich 50/50
Suspension: R.R.
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό xtkz » Τρί Σεπ 09, 2008 3:08 pm

triptec έγραψε:Φιλε deus μου εχουν πει καλα λογια για τα michelen synchrone δεν τα εχω δοκιμασει και δεν τα ξερω, αλλα το παλικαρι τα φωρουσε σε honda crv και τα εβαλε και 2η φορα.Οσο για το αγχος σου για τη γνωμη των αλλων, ποιος ειναι αυτος που θα κρινει τις επιλογες και τα γουστα μας?

Ισως εχω αναφερει παλιοτερα σε αλλο thread τις αποψεις μου απο την εμπειρια μου με τα Synchrone. Hμουν τοσο ικανοποιημενος που τα εβαλα κ 2η φορα κ τον περασμενο Σεπτεμβρη ζητησα παλι τα ιδια. Παρ'ολο που προκειται για 80/20 ελαστικο δεν ειχα κολλησει που8ενα, αν κ βρε8ηκα πολυ κοντα 2-3 φορες. Δυστυχως ομως σταματησε να βγαινει ηδη απο περυσι με αποτελεσμα να μου βαλουν κ να εχω για ενα χρονο τωρα τα Latitude που φαινονται στην φωτογραφια.

Συγκριτικα με τα Synchrone ειναι πιο ασφαλτινα (90/10), κανουν λιγοτερο 8ορυβο, ειναι πιο οικονομικα στη καταναλωση, κρατανε καλυτερα στην στεγνη ασφαλτο (στο βρεγμενο ειμαι συντηρητικος οποτε δεν εχω βγαλει ασφαλη συμπερασματα), αλλα υστερουν πολυ 8α ελεγα εκτος δρομου. Μπουκωνουν πανευκολα κ υστερα ειναι 8εμα οδηγου/τετρακινησης το να βγαλεις μια ανηφορα πχ. Στο χιονι επισης ειναι λιγο υποδεεστερα ενω κ στην ασφαλτο παρολο που κρατανε καλυτερα, η προσφυση σπαει πιο αποτομα.

Συνολικα, ισως ειμαι λιγο προκατειλημενος υπερ του Synchrone, αλλα με ειχε εντυπωσιασει η αποδοση τους τοσο οn- και off-road κ 8α ηταν η 1η μου επιλογη κ αυτο που 8α προτεινα στους παντες (οπως κ εκανα :lol: ). Το Latitude δεν με εχει ικανοποιησει εκτος δρομου αλλα δε μπορω να πω οτι δε μ'αρεσει που τα3ιδευω πιο ανετα κ οικονομικα.

ΥΓ: Που κανουμε petition να επαναφερει η Michelin τα Synchrone? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
xtkz
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Latitude Tour HP
Suspension: KYB GR-2
Name: Θωμάς

Δημοσίευσηαπό kbntinos » Τρί Σεπ 16, 2008 10:12 pm

xtkz έγραψε:
triptec έγραψε:Φιλε deus μου εχουν πει καλα λογια για τα michelen synchrone δεν τα εχω δοκιμασει και δεν τα ξερω, αλλα το παλικαρι τα φωρουσε σε honda crv και τα εβαλε και 2η φορα.Οσο για το αγχος σου για τη γνωμη των αλλων, ποιος ειναι αυτος που θα κρινει τις επιλογες και τα γουστα μας?

Ισως εχω αναφερει παλιοτερα σε αλλο thread τις αποψεις μου απο την εμπειρια μου με τα Synchrone. Hμουν τοσο ικανοποιημενος που τα εβαλα κ 2η φορα κ τον περασμενο Σεπτεμβρη ζητησα παλι τα ιδια. Παρ'ολο που προκειται για 80/20 ελαστικο δεν ειχα κολλησει που8ενα, αν κ βρε8ηκα πολυ κοντα 2-3 φορες. Δυστυχως ομως σταματησε να βγαινει ηδη απο περυσι με αποτελεσμα να μου βαλουν κ να εχω για ενα χρονο τωρα τα Latitude που φαινονται στην φωτογραφια.

Συγκριτικα με τα Synchrone ειναι πιο ασφαλτινα (90/10), κανουν λιγοτερο 8ορυβο, ειναι πιο οικονομικα στη καταναλωση, κρατανε καλυτερα στην στεγνη ασφαλτο (στο βρεγμενο ειμαι συντηρητικος οποτε δεν εχω βγαλει ασφαλη συμπερασματα), αλλα υστερουν πολυ 8α ελεγα εκτος δρομου. Μπουκωνουν πανευκολα κ υστερα ειναι 8εμα οδηγου/τετρακινησης το να βγαλεις μια ανηφορα πχ. Στο χιονι επισης ειναι λιγο υποδεεστερα ενω κ στην ασφαλτο παρολο που κρατανε καλυτερα, η προσφυση σπαει πιο αποτομα.

Συνολικα, ισως ειμαι λιγο προκατειλημενος υπερ του Synchrone, αλλα με ειχε εντυπωσιασει η αποδοση τους τοσο οn- και off-road κ 8α ηταν η 1η μου επιλογη κ αυτο που 8α προτεινα στους παντες (οπως κ εκανα :lol: ). Το Latitude δεν με εχει ικανοποιησει εκτος δρομου αλλα δε μπορω να πω οτι δε μ'αρεσει που τα3ιδευω πιο ανετα κ οικονομικα.

ΥΓ: Που κανουμε petition να επαναφερει η Michelin τα Synchrone? :lol: :lol: :lol:

Φιλε μου σημερα εμαθα οτι τα synchrone τελικα τα βγάζει ακόμα απλα οχι σε ολες τις διαστάσεις.Σε 215/65/16 που φοράει το δικό μου μοντέλο βγαίνει και αν και ηθελα να βάλω τα 694 Α/Τ σκεφτομαι σοβαρα να βάλω πάλι τα synchrone!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
kbntinos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό deus » Τρί Σεπ 16, 2008 11:09 pm

Διάβαζα το μήνυμα σου και έλεγα ευτυχώς που δεν τα έβαλα ακόμα (έχω κανονίσει για την Παρασκευή για τα lattitude) μέχρι που είδα τις διαστάσεις που λες. Δε θα ήθελα να πειράξω τις διαστάσεις της μαμάς (άσε που θα πρέπει να αγοράσω και καινούριο σετάκι ζάντες). Thanks, πάντως, και καλοφόρετα... :wink:
Άβαταρ μέλους
deus
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό xtkz » Τετ Σεπ 17, 2008 2:09 pm

kbntinos έγραψε:Φιλε μου σημερα εμαθα οτι τα synchrone τελικα τα βγάζει ακόμα απλα οχι σε ολες τις διαστάσεις.Σε 215/65/16 που φοράει το δικό μου μοντέλο βγαίνει και αν και ηθελα να βάλω τα 694 Α/Τ σκεφτομαι σοβαρα να βάλω πάλι τα synchrone!!! :D :D :D

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Επανεμφανιστηκαν ή δεν σταματησαν ποτε κ επεσα 8υμα? :oops:
Άβαταρ μέλους
xtkz
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Latitude Tour HP
Suspension: KYB GR-2
Name: Θωμάς

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αναρτήσεις/Λάστιχα

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες