Να σας πω εγώ την γνώμη μου για τα G012..... αφού κανείς άλλος δεν τα φοράει.. Τα έχω από πέρσι μετά από τα πολλά χιόνια τα έβαλα και....
Είναι απροβλημάτιστα και καλύτερα σε όλα τα τεραίν που τα έχω συγκρίνει με τα μαμά λάστιχα ακόμα και στην άσφαλτο, καλά δεν μιλάω καθόλου για το χώμα, την λάσπη, τις κροκάλες και τα νεροφαγώματα... ειναι η μέρα με την νύχτα
Στα πλην είναι ότι είναι ελαφρά πιο θορυβώδη αλλά μονο στις μεγάλες ταχύτητες τις εθνικής αλλά τότε είναι ήδη μεγαλύτερος ο θόρυβος από το ίδιο το αμάξι (όπως ήδη όλοι έχουμε διαπιστώσει) αλλά και έχουν περίπου 1 λίτρο πιο πάνω στην μέση κατανάλωση απ'οτι πριν σε μικτές συνθήκες...
Για τα παραπάνω 2 προσωπικά εγώ δεν τα θεωρώ σημαντικά μειωνεκτήματα αλλά για κάποιον άλλο μπορεί να είναι...
Απλά μόνο θα σας θέσω υπόψιν ότι λόγω προηγούμενης εμπειρίας σε πολλούς αυτοκινητόδρομους της Ευρώπης (πολλοί από εσάς να έχετε την ίδια εμπειρία...) όταν ταξίδευα στις άουτομπαν της Αυστρίας κυρίως αλλά και της Γερμανίας... σε περιοχές που έριχνε πολύ χιόνι το χειμώνα, είχαν περάσει μια ειδική επίστρωση στην άσφαλτο όπου μόλις οδηγούσες πάνω σε αυτή ένιωθες ότι γάντζωνε το λάστιχο σε αυτό και δεν γλιστρoύσες με τίποτα αλλα με συνέπεια τον αυξημένο θόρυβο και την ανεβασμένη καταναλωση (
λόγω της αυξημένης τριβής).
Ε λοιπόν το ίδιο συναίσθημα μου έδωσαν και τα G012....
H αποψη μου για τα πιρέλλι (τα έχω οδηγήσει σε άλλο τζιπ φίλου) είναι ότι πρέπει να έιναι πολύ καλύτερα σε άσφαλτο αλλά στα υπόλοιπα είναι το ίδιο ή και λίγο καλύτερα από τα μαμα γιατί κατά βάση είναι λάστιχο 80-20 και όχι 50-50 όπως τα G012 όποτε δεν είναι και σωστή η απευθείας σύγκριση με αλλης κατηγορίας ελαστικό....
Πιστεύω πως τα G012 μόνο με τα Dueler πρέπει να τα συγκρίνουμε...
Για τα οποία έχω ακούσει πολλούς που φοράνε τα Dueler ότι λένε ότι είναι καλύτερα από τα G012....

κυρίως στο προφίλ γιατί φθείρονται πιο έυκολα...
Αλλά θα αντιπαραθέσω πως είναι σωστό να συγκρίνουμε λάστιχα που έχουμε οδηγήσει και όχι ακουσει γιαυτά..... για αυτό θα περιμένω άποψη κάποιου που να έχει δοκιμάσει και τα δύο και να τα συγκρίνει (μάλιστα να έχει πάει από Dueler που είναι πιο παλιό λάστιχο στην αγορά και υπάρχει χρόνια σε G012 που είναι μόνο 1 με 1.5 χρόνο στην αγορά)...
Εγώ δεν μπορώ να σας πω πιο είναι καλύτερο αλλά σε όλες τις εκδρομές που έχουμε παέι και κάποιος φοράει τα Dueler βλέπω τα ιδια αποτελεσματα... και μάλιστα μπορώ να πω πως δεν είμαι και καθόλου συντηρητικός γιατί κάνω και τις αρκουδιές μου...
Οπότε ο χρόνος θα δείξει στης μακράς διάρκειας αξιοπιστία...
Σόρρυ για το μακρύ μηνυμα αλλά με έπιασε λόγο-διάρρεια (πάω να πάρω ένα imodium)

Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές
ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.