Bosch Car Multimedia + Android Auto

Αξεσουάρ που αφορούν NV

Re: Bosch Car Multimedia Open Source Software

Δημοσίευσηαπό Themis4 » Κυρ Νοέμ 04, 2018 10:01 am

Βαγγέλη ευχαριστούμε για τις πληροφορίες .
Περιμένουμε εντυπώσεις , αν θα κάνεις το update .
Δηλαδή οι κάρτες του ebay παίρνουν αναβάθμιση αν χρειαστεί ?
Άβαταρ μέλους
Themis4
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 215/55/17
cb: Ναι
Aka: Themis
Name: Μάκης

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Κυρ Νοέμ 04, 2018 10:55 am

Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος αν έπαιρναν έστω μόνο οι γνήσιες SD κάρτες update. :D
Ευτυχώς!! κάθε μέρα είναι διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
stelios8ess
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: GoodyearVector4Season SUV
Διάσταση ελαστικών: 215-60 R17
Suspension: Της μαμά του
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Aka: Stelios8es
Name: Στέλιος

Δημοσίευσηαπό GregoryA » Κυρ Νοέμ 04, 2018 11:18 am

Ναι...σε αυτη την περιπτωση ..να παρουμε την γνησια...τωρα ερχετε η φτηνη!!!! :oops: ;-)
Lifes2short...Ride the World
SUZUKI VITARA 1.4 GL+ DITC 4WD
HONDA ST1300A PAN EUROPEAN
VESPA COSA 1
HONDA SH150
Άβαταρ μέλους
GregoryA
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Continental
Διάσταση ελαστικών: 215/55R17
Suspension: Μαμά
Aka: GregoryA
Name: Γρηγόρης

Δημοσίευσηαπό darkman » Κυρ Νοέμ 04, 2018 4:29 pm

Ωραια αρα μια καρτουλα και ολα οκ :P thanks Βαγγελη για το ποστ , αμα βρεις πως να φτιαξουμε και μια με τους νεους χαρτες θα σου κανω αγαλματακι εξω απο το σπιτι μου :) δεν ξερω αν καποιο παιδι εχει βρει στο ebay καμια ετοιμη με τους νεους χαρτες να μας δωσει κανενα λινκ :)

To android play δεν το βρηκα για iphone και κατι μου λεει οτι δεν υπαρχει , τουλαχιστον στο apple store που εψαξα :(

Ρε παιδια κατι αλλο οταν βαζω το κινητο μου σε μια φαση που το εβγαλα και πηγα καπου να ποιο ενα καφε μου πεταξε ενα μηνυμα για το που εχω παρκαρισμένο το αμαξι :) δεν ξερω τι εκανα αλλα δεν το εβγαλε ξανα :( ξερει κανεις τι εκανα ? :P
May the Force be with you.
Άβαταρ μέλους
darkman
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Εργοστασιακά
Διάσταση ελαστικών: 215/55 R17
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Manos

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Κυρ Νοέμ 04, 2018 5:41 pm

Θα το ψάξεις ως: Android Auto to iphone στον Google.
Όχι στο apple store.
Ευτυχώς!! κάθε μέρα είναι διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
stelios8ess

Λάστιχα: GoodyearVector4Season SUV
Διάσταση ελαστικών: 215-60 R17
Suspension: Της μαμά του
Aka: Stelios8es
Name: Στέλιος

Δημοσίευσηαπό darkman » Κυρ Νοέμ 04, 2018 6:36 pm

Στελιο αν δεν το εχει στο apple store πως θα το κατεβάσω στο τηλέφωνο ? δουλευει μιμπος μεσα απο κανεναν web browser ???

Το θεμα με το που ειναι το αμαξι παρκαρισμενο το βρηκα :P πας στις ρυθμίσεις και μετα στο χαρτες και ανοίγεις την επιλογη Εύρεση του σταθμευμένου αυτοκινήτου :)

Και οταν θες να το βρεις ανοίγεις τους χαρτες της Apple και στην αναζήτηση γραφεις parked car και στο βγαζει :P
Άβαταρ μέλους
darkman
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό Tony Louk » Κυρ Νοέμ 04, 2018 7:36 pm

Παιδια android=ανταγωνιστης της apple.
Αρα δεν παιζει σε iphone
NV 1.6 Diesel AllGrip GLX TCSS (Automatic)

Συν/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ

- Γηράσκω αεί διδασκόμενος -

Άβαταρ μέλους
Tony Louk
Moderator
Moderator

Λάστιχα: Lat.cross/Malatesta Kobra
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17-215/65/16
Suspension: +4/5 cm (αποστ+λαστ)
Εργάτης: Ναι
Name: Αντώνης

Δημοσίευσηαπό vagelisfil » Κυρ Νοέμ 04, 2018 9:23 pm

Θα δώσω ακόμα λίγες διευκρινήσεις για να μην συγχέουμε τα πράγματα.
Άλλο Android Auto, άλλο Apple Car Play. Το πρώτο υπάρχει ΜΟΝΟ σε Android κινητά και το δεύτερο MONO σε iPhones.
Αν δεν έχεις Android κινητό αναγκαστικά θα στραφείς σε Apple Car Play. Επίσης όπως θα διάβασες και σε προηγούμενα ποστ παιδιών του φόρουμ, το Android Auto δεν υποστηρίζεται επίσημα στην χώρα μας ακόμα, και έτσι μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση μόνο χειροκίνητα από τρίτες σελίδες (κατεβάζοντας το αντίστοιχο αρχείο apk).

Τώρα για τις κάρτες SD με τους χάρτες. Δεν έχει καμία διαφορά ως προς τη λειτουργία η γνήσια με την κόπια. Η μόνη διαφορά είναι στην τιμή. Επομένως είτε έχουμε γνήσια είτε από το eBay δεν γίνεται καμία αναβάθμιση. Αν θέλουμε νεότερους χάρτες απλά αγοράζουμε καινούρια καρτούλα.

Δύο λογάκια τώρα για τις κάρτες του eBay και τη διαδικασία να κάνει μόνος του κάποιος μια κάρτα λειτουργική. Θα περιγράψω εγκυκλοπαιδικά τι ισχύει χωρίς να δώσω συγκεκριμένες οδηγίες γιατί όπως καταλαβαίνετε, το να κατεβάσει κάποιος τα αρχεία από το ίντερνετ ή να του τα δώσει κάποιος που έχει αγορασμένη κάρτα και να φτιάξει ένα δικό του αντίγραφο είναι παράνομο και δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους κανόνες του φόρουμ και τους admins.
Οι κάρτες SD (γενικά) λοιπόν έχουν έναν μακροσκελή κωδικό που λέγεται CID και είναι κάτι σαν serial number μοναδικό για κάθε κάρτα. Το CID είναι αντιστοιχησμένο με το λογισμικό των χαρτών που είναι περασμένο. Έτσι αν κάποιος βάλει τα αρχεία μιας κάρτας σε μια άλλη κάρτα που έχει διαφορετικό CID δεν θα δουλέψει. Το CID γενικά δεν αλλάζει, υπάρχουν όμως κάποιες παλιές κάρτες κυρίως Samsung και συγκεκριμένα κάποιες παρτίδες Samsung EVO Plus που φτιάχνοντας στην Κορέα πριν το 2016 και κάποιες άλλες τυχαίες παρτίδες, οι οποίες γίνεται με συγκεκριμένες εντολές μέσα από linux να τις επαναπρογραμματίσεις και να περάσεις τον αριθμό CID που επιθυμείς (υπάρχουν οδηγοί και βίντεο με τη διαδικασία). Οι κάρτες αυτές όμως είναι πολύ δυσεύρετες και λόγω της ιδιομορφίας τους αρκετά ακριβές (30 - 50 €).
Αυτό το κολπάκι έχουν ανακαλύψει κάποιοι πωλητές του eBay και φτιάχνουν τέτοιες καρτούλες και τις πουλάνε σε εμάς με 30-40€ και κάποιοι άλλοι κάνουν μεγάλες παραγγελίες προρυθμισμένες έτοιμες κάρτες από το AliBaba και μετά τους περνάνε τους χάρτες και μας τις δίνουν. Άρα στην ουσία και όσοι από εμάς έχουμε αγοράσει κάρτα από το eBay, έχουμε στα χέρια μας μια "παράνομη" κάρτα.

Τέλος, αυτό που ανέφερες για τον εντοπισμό του παρκαρισμένου αυτοκινήτου δεν έχει να κάνει καθόλου με το Vitara αλλά μόνο με το λογισμικό του κινητού σου. Το κινητό σου, άσχετα αν έχεις ανοίξει την εφαρμογή πλοήγησης, αναγνωρίζει την κίνηση σου με όχημα (λόγω της ταχύτητας που κινείσαι και της διαδρομής) και όταν παρκάρεις κάπου και συνεχίσεις με τα πόδια ή με άλλο ΜΜΜ, μέσω αλγορίθμου το αντιλαμβάνεται και αποθηκεύει τη θέση στάθμευσης. Έτσι μετά σου έρχεται αυτόματα η ειδοποίηση για το που άφησες το αυτοκίνητο ή πιο λεωφορείο περνάει από τη στάση που περιμένεις κλπ. Στο Google Maps η υπηρεσία αυτή λέγεται "Your Timeline" (Το χρονολόγιο σας). Υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή ενεργοποίησης του για όποιον τον ενδιαφέρει.
Τελευταία επεξεργασία από vagelisfil και Δευτ Ιούλ 22, 2019 7:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
:-)
Suzuki Vitara 1.6 DDiS GL+ (2015) - 120hp/320Nm
Citroen C3 1.6 BlueHDi 100 S&S Shine (2017) - 100hp/254Nm
Kia Rio 1.4 CVVT Cosmic (2011) - 109hp/137Nm
Άβαταρ μέλους
vagelisfil
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: GY EfficientGrip Perf. 2
Διάσταση ελαστικών: 215/55/R17
Name: Βαγγέλης Φίλιππας

Δημοσίευσηαπό darkman » Κυρ Νοέμ 04, 2018 11:51 pm

vagelisfil έγραψε:
Τέλος, αυτό που ανέφερες για τον εντοπισμό του παρκαρισμένου αυτοκινήτου δεν έχει να κάνει καθόλου με το Vitara αλλά μόνο με το λογισμικό του κινητού σου. Το κινητό σου, άσχετα αν έχεις ανοίξει την εφαρμογή πλοήγησης, αναγνωρίζει την κίνηση σου με όχημα (λόγω της ταχύτητας που κινείσαι και της διαδρομής) και όταν παρκάρεις κάπου και συνεχίσεις με τα πόδια ή με άλλο ΜΜΜ, μέσω αλγορίθμου το αντιλαμβάνεται και αποθηκεύει τη θέση στάθμευσης. Έτσι μετά σου έρχεται αυτόματα η ειδοποίηση για το που άφησες το αυτοκίνητο ή πιο λεωφορείο περνάει από τη στάση που περιμένεις κλπ. Στο Google Maps η υπηρεσία αυτή λέγεται "Your Timeline" (Το χρονολόγιο σας). Υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή ενεργοποίησης του για όποιον τον ενδιαφέρει.

Να σου πω και εμενα μου φάνηκε περίεργο android και να μπαίνει στο iphone χωρις να ειναι στο applestore :) αλλα λεω ισως υπαρχει καμια πατέντα που δεν την ξερω :)

Για της καρτες ειναι ετσι ακριβώς οπως το λες, το εψαξα και εγω λιγο και θελει αυτα που λες .

Τωρα για το τρίτο μερος Βαγγελη νομιζω οτι εχει να κανει με το carplay :( δεν ξερω αν λεμε το ιδιο και δεν ξερω και στο ios 12 αν εχει κατι αλλαξει :) να σου πω το σημερινό μου παράδειγμα και να μου πεις και εσυ την γνωμη σου, πηρα το αμαξι και ειχα βαλει το carplay οταν γυρισα το εβαλα στο γκαραζ και πηρα το ΧΤ ,οταν εφτασα στην δουλεια και αφου εψαξα στο νετ πως μπορω να δω που ειναι το αμαξι μπήκα στους χαρτες εγραψα να μου βρει το αμαξι και βρήκε οτι πριν δυο ωρες οτι ηταν στο σπιτι μου ....... ετσι οπως μου το λες εσυ Αν καταλαβα καλα θα επρεπε να δει το XT Το οποιο και οδήγησα τελευταία σωστα ?????

Σου παραθέτω και της οδηγίες που διάβασα απο το επίσημο σιτε της apple που μιλαει για car play ...... εισαι σίγουρος οτι λεμε το ιδιο ???
Τωρα που γράφω παλι ηρθα με το XT Στο σπιτι αλλα παλι δεν μου εμφανίζει κατι ...... για να κανει αυτο που λες και για το ΧΤ πρεπει να κανω κάποια ρύθμιση ???

How to find your parked car with Maps on your iPhone
Maps marks the location of your car with a pin when you disconnect your iPhone from Bluetooth or CarPlay in your car—so you can easily find where you parked

Before you begin
Check these things:

Turn on Location Services. Go to Settings > Privacy > Location Services.
Make sure that Significant Locations is on. Go to Settings > Privacy > Location Services > System Services > Significant Locations > Significant Locations.
Turn on Show Parked Location. Go to Settings > Maps > Show Parked Location.
Make sure that your iPhone is paired to CarPlay or Bluetooth in your car.

Find your car
When you leave your vehicle, your iPhone disconnects from Bluetooth, which lets Maps mark the location of your car. To edit your car's location, open Maps and tap Parked car or add a photo of where you parked.

When you’re ready to go back to your car, follow these steps:

Open Maps.
Tap the Search field, then choose Parked Car from the suggestions list.
Tap Directions and choose Drive, Walk, Transit, or Ride.
Select the route that you prefer. When you're ready, tap GO.
To remove a Parked Car pin, tap Parked car on the map. Then swipe up on the menu card, and tap Remove Car. Maps won't mark your parked car if you frequently park in the same location, like at home or work.
Τελευταία επεξεργασία από darkman και Δευτ Νοέμ 05, 2018 8:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
darkman
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό madjasgr » Δευτ Νοέμ 05, 2018 5:45 pm

Υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί το κινητό (Huawei P20 lite) μέσω mirrorlink εφαρμογής για διαχείριση των εφαρμογών του κινητού μέσω της οθόνης του αυτοκινήτου;
Σαν κινητό από μόνο του έχει Mirrorshare που δεν κάνει κάτι με το αυτοκίνητο. Μόνο η εφαρμογή Android Auto παίζει. Έχετε κάποια ιδέα για το πώς μπορεί να γίνει σύνδεση και αν γίνετε;

Θέλω να βλέπω τις εφαρμογές με υψόμετρα, κλισιόμετρα κλπ στην οθόνη του αυτοκινήτου! Θα ήταν πολύ καλό αν γινόταν, αλλά δεν το βλέπω..
Ζήρεια is calling me and i must go...
Άβαταρ μέλους
madjasgr
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Τοποθεσία: Λαγονήσι Αττικής - Άνω Τρίκαλα Κορινθίας - Καβησός Έβρου
Λάστιχα: Toyo Open Country AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17
Suspension: +45mm (MAD + TOYO)
Aka: madjas
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό vagelisfil » Δευτ Νοέμ 05, 2018 11:19 pm

Μάνο
Δεν είχα ποτέ iPhone και δε ξέρω ακριβώς πως δουλεύει αλλά φαντάζομαι σαν τρόπο λειτουργίας δεν θα έχει διαφορά και με το Android. Πιθανότατα η υπηρεσία της καταγραφής θέσης ενεργοποιείται όταν συνδέει το κινητό σου στο αυτοκίνητο και δουλεύει το Car Play. Γι' αυτό και όταν χρησιμοποιείς τη μηχανή αυτό δείχνει ακόμα που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο. (Το λέω με επιφύλαξη όμως γιατί δεν το έχω δει ο ίδιος).
Εγώ προσωπικά έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία μόνιμα και έτσι καταγράφει την θέση μου και το μέσο που κινούμαι καθημερινά άσχετα αν συνδέσω το Android Auto.

Κωνσταντίνε
Αν διαβάσεις στις πρώτες σελίδες του topic, θα δεις ότι έχουμε ξανα-αναφερθεί στο MirrorLink αρκετές φορές στο παρελθόν. Το MirrorLink είναι και αυτό ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας των Android κινητών με την οθόνη του αυτοκινήτου. Δουλεύει όμως μόνο με συγκεκριμένες εφαρμογές που το υποστηρίζουν οι οποίες όμως είναι πολύ λίγες, στην πλειοψηφία τους άχρηστες και όσες αξίζουν όπως το Sygic είναι με πληρωμή.
Υπάρχουν κάποια κολπάκια τα οποία έχουν αναφερθεί και αυτά σε προηγούμενες σελίδες που ξεγελάς το σύστημα και σου δείχνει ατόφια την εικόνα του κινητού σου στην οθόνη του αυτοκινήτου (κάνει δηλαδή mirroring). Αλλά είναι δύσχρηστα, τρώνε πολλά κολλήματα και έχουν πολλά ελαττώματα (πχ συνήθως δεν εμφανίζεται πληκτρολόγιο για να γράψεις κάτι στην αναζήτηση).
Κατ' εμέ, δεν αξίζει να ασχοληθείς. Είναι ένα αποτυχημένο πρωτόκολλο, το οποίο σιγά-σιγά ούτε οι ίδιοι οι κατασκευαστές δεν το υποστηρίζουν, γι' αυτό άλλωστε και οι τόσες λίγες υποστηριζόμενες εφαρμογές.
Με το Android Auto πιστεύω όλοι μας κάνουμε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε στο αυτοκίνητο. Έχουμε online χάρτες, μπορούμε να ακούμε online ραδιόφωνο ή να streamάρουμε μουσική και να έχουμε τις επαφές μας.
Άβαταρ μέλους
vagelisfil
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό madjasgr » Τρί Νοέμ 06, 2018 12:31 am

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου και τις απαντήσεις!!
Ζήρεια is calling me and i must go...
Άβαταρ μέλους
madjasgr
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Τοποθεσία: Λαγονήσι Αττικής - Άνω Τρίκαλα Κορινθίας - Καβησός Έβρου
Λάστιχα: Toyo Open Country AT3
Suspension: +45mm (MAD + TOYO)
Aka: madjas
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό vagelisfil » Κυρ Νοέμ 11, 2018 12:20 am

Για όσους έχουν Android κινητά και έχουν δικαιώματα Root βρήκα στο XDA άλλη μια που ενεργοποιεί τρίτες εφαρμογές μέσα από το Android Auto και φαίνεται εύκολο και καλό, αν και ο δημιουργός του λέει ότι δεν το έχει τελειοποιήσει ακόμα.
Δυστυχώς εγώ δεν έχω rootάρει το κινητό μου και έτσι δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω αλλά είδα ένα το παρακάτω βίντεο και φαίνεται να δουλεύει καλά.
Στα Comments ένας Άγγλος με το Vitara μας ρωτάει και αυτός τα δικά του...
Αν κάποιος φίλος εδώ μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πει τις εντυπώσεις του.

Άβαταρ μέλους
vagelisfil
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό darkman » Κυρ Νοέμ 18, 2018 5:02 pm

Καλησπερα εκανα και εγω το firmware update για το multimedia system που εχουμε και μου εκανε καποια θεματακια , στο 99/100 μου πέταξε Update Failed ......
εβγαλα το usb stick και το ξανα εβαλα εκανε ενα reboot και ξανα άρχισε το installation και τελείωσε κανονικά με 100/100 και μετα ολα καλα :-) λιγο που το τεσταρα δεν βλεπω κατι σουπερ ντουπερ αλλαγη , θα το δω σιγα σιγα :-)

bo.jpg
(42.12 KiB) Δεν έχει μεταφορτωθεί ακόμη
Άβαταρ μέλους
darkman
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό MitsosX » Κυρ Νοέμ 18, 2018 7:13 pm

Τα fl που ήρθαν τώρα έχουν το τελευταίο firmware.....?
Γνωρίζουμε?
Άβαταρ μέλους
MitsosX
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar G015
Suspension: Eibach Pro-Lift Kit
Name: Μήτσος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αξεσουάρ/Εξοπλισμός

makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες