vagelisfil έγραψε:
Τέλος, αυτό που ανέφερες για τον εντοπισμό του παρκαρισμένου αυτοκινήτου δεν έχει να κάνει καθόλου με το Vitara αλλά μόνο με το λογισμικό του κινητού σου. Το κινητό σου, άσχετα αν έχεις ανοίξει την εφαρμογή πλοήγησης, αναγνωρίζει την κίνηση σου με όχημα (λόγω της ταχύτητας που κινείσαι και της διαδρομής) και όταν παρκάρεις κάπου και συνεχίσεις με τα πόδια ή με άλλο ΜΜΜ, μέσω αλγορίθμου το αντιλαμβάνεται και αποθηκεύει τη θέση στάθμευσης. Έτσι μετά σου έρχεται αυτόματα η ειδοποίηση για το που άφησες το αυτοκίνητο ή πιο λεωφορείο περνάει από τη στάση που περιμένεις κλπ. Στο Google Maps η υπηρεσία αυτή λέγεται "Your Timeline" (Το χρονολόγιο σας). Υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή ενεργοποίησης του για όποιον τον ενδιαφέρει.
Να σου πω και εμενα μου φάνηκε περίεργο android και να μπαίνει στο iphone χωρις να ειναι στο applestore :) αλλα λεω ισως υπαρχει καμια πατέντα που δεν την ξερω :)
Για της καρτες ειναι ετσι ακριβώς οπως το λες, το εψαξα και εγω λιγο και θελει αυτα που λες .
Τωρα για το τρίτο μερος Βαγγελη νομιζω οτι εχει να κανει με το carplay

δεν ξερω αν λεμε το ιδιο και δεν ξερω και στο ios 12 αν εχει κατι αλλαξει :) να σου πω το σημερινό μου παράδειγμα και να μου πεις και εσυ την γνωμη σου, πηρα το αμαξι και ειχα βαλει το carplay οταν γυρισα το εβαλα στο γκαραζ και πηρα το ΧΤ ,οταν εφτασα στην δουλεια και αφου εψαξα στο νετ πως μπορω να δω που ειναι το αμαξι μπήκα στους χαρτες εγραψα να μου βρει το αμαξι και βρήκε οτι πριν δυο ωρες οτι ηταν στο σπιτι μου ....... ετσι οπως μου το λες εσυ Αν καταλαβα καλα θα επρεπε να δει το XT Το οποιο και οδήγησα τελευταία σωστα ?????
Σου παραθέτω και της οδηγίες που διάβασα απο το επίσημο σιτε της apple που μιλαει για car play ...... εισαι σίγουρος οτι λεμε το ιδιο ???
Τωρα που γράφω παλι ηρθα με το XT Στο σπιτι αλλα παλι δεν μου εμφανίζει κατι ...... για να κανει αυτο που λες και για το ΧΤ πρεπει να κανω κάποια ρύθμιση ???
How to find your parked car with Maps on your iPhone
Maps marks the location of your car with a pin when you disconnect your iPhone from Bluetooth or CarPlay in your car—so you can easily find where you parked
Before you begin
Check these things:
Turn on Location Services. Go to Settings > Privacy > Location Services.
Make sure that Significant Locations is on. Go to Settings > Privacy > Location Services > System Services > Significant Locations > Significant Locations.
Turn on Show Parked Location. Go to Settings > Maps > Show Parked Location.
Make sure that your iPhone is paired to CarPlay or Bluetooth in your car.Find your car
When you leave your vehicle, your iPhone disconnects from Bluetooth, which lets Maps mark the location of your car. To edit your car's location, open Maps and tap Parked car or add a photo of where you parked.
When you’re ready to go back to your car, follow these steps:
Open Maps.
Tap the Search field, then choose Parked Car from the suggestions list.
Tap Directions and choose Drive, Walk, Transit, or Ride.
Select the route that you prefer. When you're ready, tap GO.
To remove a Parked Car pin, tap Parked car on the map. Then swipe up on the menu card, and tap Remove Car. Maps won't mark your parked car if you frequently park in the same location, like at home or work.