Led λάμπες

Led λάμπες

Δημοσίευσηαπό david_bodo » Σάβ Ιαν 27, 2018 2:57 am

Είμαι σε αναμονή της παραλαβής του NV GL+ 2WD βενζίνη.

Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την αντικατάσταση σε λάμπες Led όλες τις ¨μαμά¨ λάμπες.

Αξίζει απο ebay ----> http://stores.ebay.com/uncledavid2010?_ ... 7675.l2563

?
New Suzuki Vitara Gl+ 2WD Βενζίνη Cosmic Black Pearl Metallic

Πληροφορήθηκε ο Αριστοτέλης από κάποιον ότι μερικοί τον έβριζαν. Ο φιλόσοφος απάντησε: «Καθόλου δεν με νοιάζει. Όταν είμαι απών, δέχομαι ακόμα και να με μαστιγώνουν».

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/40-pnevmatodi- ... -anekdota/
Άβαταρ μέλους
david_bodo
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Continental EcoContact™ 5
Διάσταση ελαστικών: 215x55 R17
Suspension: MANISIA
cb: Όχι
Aka: Doctor
Name: George

Re: Led λάμπες

Δημοσίευσηαπό vit2015 » Σάβ Ιαν 27, 2018 10:33 am

Γιώργο καλώς όρισες και με το καλό να παραλάβεις το νέο σου όχημα :D
Όσο αφορά τα led εχω κάνει αυτή την αλλαγή και ειμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σου βάζω το link που αναφέρω όλες τις λεπτομέρειες. Αν θες κάποια παραπάνω πληροφορία θες μου λες.

viewtopic.php?f=103&t=29533
Άβαταρ μέλους
vit2015
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Aka: vtr
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Σάβ Ιαν 27, 2018 12:18 pm

Να καταθέσω την γνώμη μου
Σε εμένα τα μεσαία φώτα ήταν από την "μαμά" Led αυτορυθμιζόμενα.
Άλλαξα τα μικρά (ψείρες) με Led για ομορφιά
Στα μεγάλα (μακρινά) δοκίμασα κάποιες Led λάμπες, δεν μου άρεσαν,
ναι μεν λευκό φως, αλλά όχι πιο μακριά.
Τελικά κατέληξα να βάλω τις OSRAM HB3 60W COOL BLUE INTENSE (αλογόνου)
Φέγγουν λίγο πιο μακρυά με λίγο πιο λευκό φως από αυτά που φορούσε από μαμά.
Τις λάμπες μπορείς να τις αλλάξεις μόνος σου χωρίς εργαλεία.
Ευτυχώς!! κάθε μέρα είναι διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
stelios8ess
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: GoodyearVector4Season SUV
Διάσταση ελαστικών: 215-60 R17
Suspension: Της μαμά του
Εργάτης: Όχι
Aka: Stelios8es
Name: Στέλιος

Δημοσίευσηαπό PGP » Σάβ Ιαν 27, 2018 12:22 pm

Στελιο... ποιες led δοκιμασες για τα μεγαλα φωτα?
Είχα ένα άψογο NV 1.4 S auto
Άβαταρ μέλους
PGP
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: -
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: -
Aka: Captain
Name: Παναγιωτης

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Σάβ Ιαν 27, 2018 12:51 pm

PGP
Μάρκα και κωδικούς δεν θυμάμαι. Είχα πάει σε κατάστημα (βράδυ) που πουλά λάμπες και ηλεκτρολογικό
υλικό και δοκίμασα τέσσερα ζεύγη. Το ένα ζεύγος μάλιστα είχε μια μεγάλη ψήκτρα χωρίς ανεμιστηράκι.
Είχα κακή εμπειρία (σε επαγγελματικό) από ανεμιστηράκι που κώλυσε λόγο σκόνης, ζεστάθηκε η λάμπα Led και έκαψε το φανάρι.
Κατέληξα στις λάμπες που ανέφερα πιο πάνω με λιγότερα από τα μισά χρήματα που θα έδινα για τις Led.
Αν θυμάμαι καλά 34 € το ζευγάρι.
Άβαταρ μέλους
stelios8ess

Δημοσίευσηαπό david_bodo » Κυρ Ιαν 28, 2018 1:57 am

stelios8ess έγραψε:Να καταθέσω την γνώμη μου
Σε εμένα τα μεσαία φώτα ήταν από την "μαμά" Led αυτορυθμιζόμενα.
Άλλαξα τα μικρά (ψείρες) με Led για ομορφιά
Στα μεγάλα (μακρινά) δοκίμασα κάποιες Led λάμπες, δεν μου άρεσαν,
ναι μεν λευκό φως, αλλά όχι πιο μακριά.
Τελικά κατέληξα να βάλω τις OSRAM HB3 60W COOL BLUE INTENSE (αλογόνου)
Φέγγουν λίγο πιο μακρυά με λίγο πιο λευκό φως από αυτά που φορούσε από μαμά.
Τις λάμπες μπορείς να τις αλλάξεις μόνος σου χωρίς εργαλεία.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Stelios8ess ....ενδιαφέρον αυτό με τις OSRAM HB3 60W COOL BLUE INTENSE (αλογόνου).

Μια ερώτηση επειδή είμαι αρχάριος....είναι το 1ο αυτοκίνητο μου...παρατήρησα στο https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=103&t=29533 του "vit2015"
πως στο κάθε φανάρι υπάρχουν 3 όψεις λαμπών+ φλας? Δηλαδή ψήρες "φώτα θέσεως" , μικρά , μεγάλα φώτα !!!!

Δηλαδή για τα μικρά κ μεγάλα χρειάζομαι άλλη λαμπα led? Για τις ψείρες καταλαβαίνω.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πάντως ψήνομαι για να αλλάξω σε led και της οπισθεν αλλά κ τα flash.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κοιτάξτε κινεζιές

https://www.youtube.com/watch?v=9Mzqqzroqek

https://www.youtube.com/watch?v=AbDtpVl4P8w

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γερμανός με αξεσουάρ - ανταλλακτικά για το VItara αλλά κ 3 βίντεο με όλες τις τροποποιήσεις στο VItara

https://autofuerst-shop.de/SUZUKI-Original-Zubehoer/Vitara-Suzuki-49/

https://www.youtube.com/watch?v=dAYrbgzKIM0
https://www.youtube.com/watch?v=o4J0fNkvW4c&t=670s
https://www.youtube.com/watch?v=kZZVRFUHUY8&t=169s

Πληροφορήθηκε ο Αριστοτέλης από κάποιον ότι μερικοί τον έβριζαν. Ο φιλόσοφος απάντησε: «Καθόλου δεν με νοιάζει. Όταν είμαι απών, δέχομαι ακόμα και να με μαστιγώνουν».

Άβαταρ μέλους
david_bodo
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Κυρ Ιαν 28, 2018 2:29 am

david_bodo
Κάθε φανάρι έχει τέσσερις θέσεις για λάμπες
Την πορτοκαλή που είναι για το φλας
Ακριβώς από πάνω την ψείρα πορείας (έχω βάλει Led)
Το αμέσως δίπλα που είναι τα μεγάλα φώτα (έχω βάλει τα OSRAM HB3 60W COOL BLUE INTENSE (αλογόνου)
Η ακριανή θέση είναι τα μεσαία φώτα. Όπως φαίνεται στην φώτο του φίλου vit2015 έχει Led από μαμά.
Αυτό που βλέπεις είναι ένας φακός κάτοπτρο. Μεσαία, μεγάλα είναι διαφορετική λάμπα.
Τα φλας δεν ξέρω αν θα δουλέψουν βάζοντας Led. Μπορεί ο αυτοματισμός που τα κάνει να αναβοσβήνουν να μη τα σηκώνει.
Άβαταρ μέλους
stelios8ess

Δημοσίευσηαπό vit2015 » Κυρ Ιαν 28, 2018 11:53 am

Καλημέρα στη παρέα.
Γιώργο οπως στα γράφει ο Στέλιος ειναι. Απλα να ξέρεις οτι καθε λάμπα εχει διαφορετικό τυπο. Τα μεσαία ειναι H11 και τα μεγαλα ειναι HB3. Αν αποφασίσεις τελικά την αλλαγή θα σου πρότεινα να μην πάρεις κατι φθηνό. Να κοιτάξεις να είναι γνωστής εταιρείας και να ειναι αξιόπιστο. Το opt7 που εβαλα στα μεσαία μου κόστισαν 120 ευρώ με μεταφορικά και τελωνείο, δυο χρόνια ομως κανενα πρόβλημα. Επίσης δεν στραβώνουν τους απέναντι. Τα μεγάλα ειναι Nighteye και στοίχισαν 50 εευρώ γιατι μου έβαλαν 20 ευρω τελωνείο. :oops: Πίστεψε με υπάρχει διάφορα στη κατασκευή τους. Τα μεγαλα δεν μπορω να καταλάβω αν φέγγουν πιο μακρια απο τα μαμα. Αυτο πιστεύω εχει να κανει με το λευκό φως και το τρόπο που διαχέεται. Βέβαια τωρα που ειχα παει Πήλιο δεν ειχε κίνηση και μπόρεσα να τα παρατήσω καλύτερα. Φέγγουν μακρια και διαχέουν αρκετό φως στα πλαγιά. Στην εθνική οδό που τα άνοιξα οταν βρήκα ευκαιρία φώτιζαν μέχρι και τα βράχια εκτός δρόμου. :eek: Δυστυχώς δεν μπόρεσα να σας βγαλω φωτογραφίες.
Τωρα για τις υπόλοιπες λαμπες αν θες να βάλεις θα σου έλεγα να δεις τις Philips. Είναι ακριβές βεβαία. Φλας ειχε δοκιμάσει ενας φίλος εδω μεσα χωρίς επιτυχία απο οτι θυμάμαι . Επίσης δεν πειράζεις τα φωτα ομίχλης.
Άβαταρ μέλους
vit2015
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό david_bodo » Κυρ Ιαν 28, 2018 5:44 pm

vit2015 έγραψε:Καλημέρα στη παρέα.
Γιώργο οπως στα γράφει ο Στέλιος ειναι. Απλα να ξέρεις οτι καθε λάμπα εχει διαφορετικό τυπο. Τα μεσαία ειναι H11 και τα μεγαλα ειναι HB3. Αν αποφασίσεις τελικά την αλλαγή θα σου πρότεινα να μην πάρεις κατι φθηνό. Να κοιτάξεις να είναι γνωστής εταιρείας και να ειναι αξιόπιστο. Το opt7 που εβαλα στα μεσαία μου κόστισαν 120 ευρώ με μεταφορικά και τελωνείο, δυο χρόνια ομως κανενα πρόβλημα. Επίσης δεν στραβώνουν τους απέναντι. Τα μεγάλα ειναι Nighteye και στοίχισαν 50 εευρώ γιατι μου έβαλαν 20 ευρω τελωνείο. :oops: Πίστεψε με υπάρχει διάφορα στη κατασκευή τους. Τα μεγαλα δεν μπορω να καταλάβω αν φέγγουν πιο μακρια απο τα μαμα. Αυτο πιστεύω εχει να κανει με το λευκό φως και το τρόπο που διαχέεται. Βέβαια τωρα που ειχα παει Πήλιο δεν ειχε κίνηση και μπόρεσα να τα παρατήσω καλύτερα. Φέγγουν μακρια και διαχέουν αρκετό φως στα πλαγιά. Στην εθνική οδό που τα άνοιξα οταν βρήκα ευκαιρία φώτιζαν μέχρι και τα βράχια εκτός δρόμου. :eek: Δυστυχώς δεν μπόρεσα να σας βγαλω φωτογραφίες.
Τωρα για τις υπόλοιπες λαμπες αν θες να βάλεις θα σου έλεγα να δεις τις Philips. Είναι ακριβές βεβαία. Φλας ειχε δοκιμάσει ενας φίλος εδω μεσα χωρίς επιτυχία απο οτι θυμάμαι . Επίσης δεν πειράζεις τα φωτα ομίχλης.

Αρα παρατήρησες οτι τα flux είναι ποιοτικότερα απο τα nighteye.

Στις ψείρες (μικρά φώτα, πίσω φρένα, πίσω φώτα πορείας, όπισθεν θα πάω σε led ποιοτικά σίγουρα.)
Οπότε είμαι υπο σκέψη για τα μεσαία-μεγάλα (ακόμη κ για την αλογόνου που πρότεινε ο stelios8ess) και θα λάβω σοβαρά τις υποδείξεις σας.
Οπως κατάλαβα δεν πειράζω τα προβολάκια ομίχλης! Σημαντική παρατήρηση σας.

Στην πίσω όψη αυτά τα φώτα που βρίσκονται γύρω απο τον προφυλακτήρα είναι ομίχλης? Λογικά! Οπότε ούτε αυτά τα πειράζω.

Μια άποψη
Πωλητής, της περιοχής μου, με λάμπες led σπιτιού κ αυτοκινήτου μου ανάφερε πως όλα στην κίνα κατασκευαζονται κ προτιμότερο να δώσεις 20-30€ παρά 100€ για philips. :think: Και οι philips θα καούν σε 2 χρόνια πχ ενώ οι άλλες σε 1 και θα γλυτώσεις πάλι χρήματα μου λέει.

Άβαταρ μέλους
david_bodo
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό vit2015 » Κυρ Ιαν 28, 2018 6:38 pm

Ναι τα opt7 ειναι ποιοτικότερα απο τα Nighteye. Για ακομα καλύτερα υπάρχουν και τα piaa που εκει παμε στα 300€ μονο τα μεσαία. Αλλα αυτή η εταιρεία ειναι εγγύηση. Τα μεσαία φωτα αν δεις το φανάρι ειναι αυτα που μοιάζουν με γλομπο. Αυτα έχουν ταιριαξει γάντι με τα opt7. Θα στα πρότεινα 100%. Στα μεγάλα που έχουν το κάτοπτρο μπορεί αυτα που έβαλε ο Στέλιος να λειτουργούν σωστότερα. Για αρχή θα σου πρότεινα να βάλεις led στις ψείρες (προσοχή να ειναι 360°) ενα κάλο σύστημα led στα πορείας και δυο Led στη πινακίδα (για ομορφιά) .Τα μεγαλα τα αφήνεις οπως έχουν η βαζεις τα osram που σου πρότεινε ο Στέλιος . Τα nighteye στα μεγάλα ειναι ομορφα και φέγγουν δυνατά αλλα δεν στα προτείνω μέχρι να βεβαιωθώ οτι φέγγουν και σωστά. Απο εκει και πέρα τα υπόλοιπα τα αλλάζεις σιγά σιγα. Η αλλαγή θα σε βοηθήσει να εχεις λιγότερα watt πιο έντονο φως και πιο γρήγορο (πχ στα φρένα)
Όσο αφορά αυτο που σου ειπε ο πωλητής δεν συμφωνώ. Ναι οκ τα περισσότερα οπως ολα τα προϊόντα φτιάχνονται Κίνα αλλα με διαφορετικά υλικά και διαφορετικό έλεγχο. Τα led τα βάζεις εκτός του αλλου γιατι δεν καίγονται. Τουλάχιστον εύκολα. Τα opt7 τα εχω σχεδόν 2.5 χρονια. Αν ειχα βάλει λάμπες αλογονου υψηλής απόδοσης κατα πασα πιθανότητα θα ειχαν καεί. Που και αυτες οι λαμπες δεν ειναι οικονομικές. Τωρα για τα φωτα led τυπου φρένων φλας και λοιπά δεν θεωρώ οτι μπορούν να καούν ουτε στον ενα ουτε στα δυο χρόνια.
Τα μπροστά φωτα ομίχλης δεν τα πειραζεις γιατι αν τα αλλάξεις με λεύκα σε μια ομίχλη δεν θα βλέπεις ουτε τη μύτη σου. Στο πισω προφυλακτήρα το φως ομίχλης ειναι το κατω κόκκινο φως στο κέντρο. Τα αλλα δυο δεξιά και αριστερά ειναι αντανακλαστηρες.
Άβαταρ μέλους
vit2015
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό PGP » Κυρ Ιαν 28, 2018 9:48 pm

Τα φλας που πηρα λεντ δεν δουλευουν...
Στα ομιχλης που εβαλα λεντ ειναι πολυ καλυτερα απο τα μαμα. Εξαλλου μην ξεχνατε οτι φωτιζουν μονο λιγα μετρα και πολυ χαμηλα, κατω απο την ομιχλη.
Είχα ένα άψογο NV 1.4 S auto
Άβαταρ μέλους
PGP
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: -
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: -
Aka: Captain
Name: Παναγιωτης

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Κυρ Ιαν 28, 2018 10:21 pm

david_bodo
Πάρε με το καλό το αυτοκίνητο σου και θα κάνεις αλλαγές στις λάμπες. Εδώ είμαστε.
Κατά την γνώμη μου έχει άλλες προτεραιότητες το αυτοκίνητο σου. Δεν ξέρω αν έκανες τις ανάλογες κινήσεις.
Το αυτοκίνητο που θα παραλάβεις δεν έχει ρεζέρβα και γρύλο. Κάτι που θεωρώ απαραίτητο :!:
Έχει ένα κοφλεράκι με ένα υγρό που είναι για πολύ μικρά φούιτ. Μιας χρήσης το πανάκριβο υγρό.
Κοίτα τι γράφω εδώ: https://www.vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=104&t=29386
Προσοχή στον γρύλο να είναι ο γνήσιος της suzuki να έχει εγκοπή στο σημείο που πιάνει για να σηκώσει το αυτοκίνητο.
Επίσης παίρνεις ένα αυτοκίνητο SUV που δεν είναι 4Χ4 Το σκεφτικές καλά :?: :?: :-)
Χάνεις το 50% των δυνατοτήτων του ;-)
Τελευταία επεξεργασία από stelios8ess και Κυρ Ιαν 28, 2018 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
stelios8ess

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Κυρ Ιαν 28, 2018 10:41 pm

PGP
Νομίζω έχει Led λάμπες που βγάζουν κίτρινο φως, για τα ομίχλης.
Άβαταρ μέλους
stelios8ess

Δημοσίευσηαπό david_bodo » Δευτ Ιαν 29, 2018 1:05 am

stelios8ess έγραψε:david_bodo
Πάρε με το καλό το αυτοκίνητο σου και θα κάνεις αλλαγές στις λάμπες. Εδώ είμαστε.
Κατά την γνώμη μου έχει άλλες προτεραιότητες το αυτοκίνητο σου. Δεν ξέρω αν έκανες τις ανάλογες κινήσεις.
Το αυτοκίνητο που θα παραλάβεις δεν έχει ρεζέρβα και γρύλο. Κάτι που θεωρώ απαραίτητο :!:
Έχει ένα κοφλεράκι με ένα υγρό που είναι για πολύ μικρά φούιτ. Μιας χρήσης το πανάκριβο υγρό.
Κοίτα τι γράφω εδώ: https://www.vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=104&t=29386
Προσοχή στον γρύλο να είναι ο γνήσιος της suzuki να έχει εγκοπή στο σημείο που πιάνει για να σηκώσει το αυτοκίνητο.
Επίσης παίρνεις ένα αυτοκίνητο SUV που δεν είναι 4Χ4 Το σκεφτικές καλά :?: :?: :-)
Χάνεις το 50% των δυνατοτήτων του ;-)

Ναι το γνωρίζω αυτό με το θέμα ρεζέρβας...εχω διαβάσει το post αλλά μπερδεύτηκα λιγάκι.
Εννοώ οτι κάποιοι βάζουν ένα μέγεθος αλλά χάνουν στο πορτ μπαγκαζ (που είναι λίγο μικρό η αλήθεια αν δεν ρίξεις καθίσματα).
Σκέφτηκα να πάω σε γνωστό μου λαστιχά κ να μου κάνει μια εκτίμηση κ μετά να ψαχτώ σε κάτι μάντρες στην περιοχή μου όπου μαζευουν αυτοκίνητα για ανακύκλωση.
Εκεί πάνε όλοι κ ψάχνουν ανταλλακτικά . Οπότε θα βρώ μια σιδερένια ζάντα με βάση την γνώμη του λαστιχά κ αυτός θα με βοηθήσει στο λάστιχο αν δεν βρώ κάτι ποιοτικό στην μάντρα.

Οσο αναφορά τον γρύλο ελπίζω να είμαι τυχερός κ να έχει μέσα στο κιτ με το κομπρεσερ κ το υγρό. Ειδάλλως θα χρειαστεί να πάρω γνήσια + βίδα για ισορροπία της ρεζέρβας. (Δηλαδή δεν κάνει κανένας άλλος....έχω ήδη έναν απο το παλιό αγροτικό μου καθώς και σταυρό για τα μπουλόνια και έλεγα πως θα βολευτώ)
Βέβαια θα ρωτήσω πόσο θα μου δώσει ο αντιπρόσωπος την γνήσια μαζί με γρύλο κ βίδα.

Οταν έκλεισα την συμφωνία η κατάσταση είχε ώς εξής....
Ηταν δωρεάν το μεταλλικό χρώμα -600€....οπότε ζήτησα για δώρα το 1)υποβραχιόνιο 2) αισθητήρες παρκαρίσματος ή ογκομετρικό συναγερμό (πήρα αισθητήρες καθώς έχω φίλο που περνάει συναγερμούς και θα μου πάρει μόνο κόστος συσκευής) 3) Φαρμακείο + Γιλέκο Ασφαλείας+ Πυροσβεστήρα + Κουβέρτα έκτακτης ανάγκης + φυσικά τέλη ταξινόμησης+έξοδα PDI.
Μόλις του είπα να μου βάλει κ την μάσκα GLX με τις ΧΡΩΜΙΟ γρίλιες μου είπε ...άλλο τίποτα :tsoukalas:

Οπότε για την μάσκα ζήτησα προσφορά απο κάποιες επιχειρήσεις οπου επιχρωμιώνουν κ πλαστικά ώστε να τις κάνω χρώμιο κ περιμένω απο Δευτέρα να μάθω.
Η μάσκα Suzuki GLX κοστίζει 220 € Ελλάδα κ 170+20€ μεταφορικά απο Γερμανία

Στο μυαλό μου είχα πως θα βρώ εύκολα ρεζέρβα στις μάντρες που προανέφερα καθώς γρύλο + σταυρό κλειδί για μπουλώνια έχω (απο το αγροτικό μου)
Αλλά τελικά θέλει παραπάνω ψάξιμο.

Οσο για το 4χ4 δεν το πήρα διότι ανεβαίνει το κόστος αρκετά κ δεν δύναμαι. Ασε που θα φάω εφορία γιατί το αγόρασα "μετρητά"-δηλαδή χωρίς δόσεις κ ....τα τεκμήρια διαβίωσης μας τρώνε πλέον.
Επίσης θα κάνω ασφάλεια πυρός κλοπής άλλα 300-400€. Πιθανόν να αγοράσω τρέιλορ κ να βάλω κοτσαδόρο.

Βασικά για αγροτικό 4χ4 μεταχειρισμένο ξεκίνησα...κ κατέληξα να ψάχνω μεταξύ Mitsubishi ASX και Suzuki Vitara.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ασχετο....
Γείτονάς μου έχει το SUZUKI GRAND VITARA GLX με τα αργά!!!! 1600cc έκδοση ---->https://www.picknbuy24.com/photo/00/00/01/54/68/01_l3.jpg
Το χειρότερο πρόβλημα που έπαθε ήταν να του κολλήσει η αντλία λαδιού κ να του κολλήσει η μηχανή. Οπότε μετά βρήκε κ έβαλε μια Japan. Φορούσε Ισπανικής προελευσης.
Πλεόν το έκανε αέριο.

Άβαταρ μέλους
david_bodo
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό stelios8ess » Δευτ Ιαν 29, 2018 1:32 am

Η ρεζέρβα που σου δίνει η suzuki είναι στο ίδιο ύψος με τα άλλα λάστιχα, αλλά πολύ πιο στενή.
Αν την φορέσεις δεν μπορείς να πηγαίνεις πάνω από 80 χιλ. την ώρα, ζεσταίνετε θα σκάσει.
Γρύλο δεν σου δίνει με το κιτ, χρειάζεσαι τον δικό του, για να μπαίνει στην ιδική υποδοχή κάτω από τον μαρσπιέ
αν χρειαστεί να το σηκώσεις. Αν βάλεις την ανάλογη ρεζέρβα με την βίδα στηρίξεις που σου δίνουν, μπαίνει
από πάνω ένα ιδικά διαμορφωμένο φελιζόλ, μέσα βάζεις τον γρύλο και τα εργαλεία αλλαγής ελαστικού.
Η μοκέτα του πορτμπαγκάζ έρχεται ακριβώς από επάνω, δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι.
Κόστος ρεζέρβας, βίδας, γρύλου, φελιζόλ 300 €
Άβαταρ μέλους
stelios8ess

Επόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες