Λοιπον michelin latitube cross 215/60/17 .Μετα απο 1040 χιλιομετρα οι εντυπωσεις ειναι οι εξης:370 χλμ με πολυ πολυ βροχη σε ασφαλτο τα πηγανε περιφημα, ουτε μου δωσανε την αισθηση για κινδυνο.Η διαδρομη ητανε Σχηματαρι-Γρεβενα.300χλμ εκτος δρομου τωρα στην κροκαλα πολυ καλο!!!
Μπαρες με λασπουρα και νερο δουλευε μονο auto που πρωτα στα ιδια σημεια ηθελα snow-mud.Ανηφορικα κομματια μονο λασπη τυπου γλιτσας με πεταλα εννοειται επιλογη snow mud δεν μου εδωσε καν την αισθηση οτι παω να μεινω, ενω πρωτα με τα μαμα με lock δεν τολμουσα καν να ανεβω.Τα τακουνια μπουκωσαν στα πρωτα 100 μετρα, ισως αν ειχα αλλα 50μετρα αναβαση δεν ξερω πως θα ητανε, αλλα ξεμπουκωνανε και ευκολα.
Τωρα στο ιδιο σημειο στην επιστροφη με lock .Φρενο δυστυχως τιποτα, αφου ητανε μπουκωμενα τα τακουνια με την πρωτη ταχυτητα δυστηχως αθλια και απουσια αργων:twisted:

.Αν δεν υπηρχε το συστημα καταβασης, αγιος ο κυριος που το ανακαλυψε

, αλλιως θα σας ανεβαζα φωτο σε κανα γκρεμο.Μου το κατεβασε ανετα και μονο του εκει που ειχα την αισθηση να φευγει σφαιρα το αυτοκινητο ξαφνικα αναβοσβηνε το λαμπακι και κατεβαινε ομαλα

.Δυστυχως, παλι σε γυρισμα μυρισε πολυ ευκολα ο συμπλεκτης.
Τωρα καταναλωση, 1 λιτρο πανω σε εκτος δρομου διαδρομη σε σχεση με το μαμα, με το κομπιουτερακι 6,3 λιτρα στα 100 με lock με snow mud και auto.(αναμεικτα). Σε ασφαλτο 0,5 λιτρα επανω σε σχεση με τα μαμα.
Κοψιματα μετα απο ελεχγο τον τακουνιων δεν υπηρχανε καν.Να επισημανω θορυβο καθολου, και ειχα την αισθηση στο auto οτι το αμαξι ητανε σχετικα πιο βαρυ, δεν ειχε τα ρεπριζ οπως τα conti.

Τωρα μενει να δοκιμαστουνε χιονι,παγο για τελικη γνωμη.
Το ευχάριστο ειναι εκανα διαδρομες εκτος με πολυ ανεση, χωρις κραδασμους και σημεια που πρωτα ουτε καν το σκεφτομουνα.Και στο στεγνο στην επιστροφη πολυ καλο.
Παρακατω σας επισυναπτω ενα light γλιστερο σημειο αναβασης 100 μετρων με στροφη η αρχη και το τελος.Με τα μαμα ειχα επιχειρησει να το ανεβω και στα πρωτα 20 μετρα με μαζευε δεξια δεν