ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙA ΤΟΝ DDIS

Εδώ γράφουμε ότι αφορά τα πετρελαιοκίνητα.

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Αύγ 21, 2009 10:27 am

δεν ξερω φιλε καλιακουδα...απο την μια λεω οτι εχει φοβερα χαρακτηριστικα σαν κινητηρας και κατασκευη και απο την αλλα αυτο που ειπες...τα προβληματακια...

παντως δεν λεω...η αντιπροσωπεια μου ειπα να παω 3 το μεσημερι να κανει διαγνωση.... :evil:

και που θα κανει αν θα κανει δηλαδη τι θα βγει?

το πιθανοτερο να κλεισω το αμαξι μεσα το σ/κ διοτι, μια πρωτη διαγνωση απο φιλο τηλεφωνικα και μετα την περιγραφη ειναι καποιο σπασμενο κολαρο....

οποτε ουτως η αλλως το αμαξι δεν πρεπει να πιεστει..

για την ακριβεια ο θορυβος που κανει πλεον οταν μπαινει το τουρμπο ειναι οπως κανει ενα πλυντηριο αυτοκινητων...ξεσηκωνω στο περασμα μου τα παντα οπως κατι τουρμπατα πουντο :?
www.4x4fun.gr

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: geolander/bfkm2
Suspension: mud ελατηρια
cb: Ναι

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Αύγ 21, 2009 3:21 pm

η πρωτη διαγνωση ειναι ραγισμενο-σπασμενο intercooler :?: :?: :?: :?:

τωρα πως εγινε αυτο...δεν ξερω...

γεγονος ειανι οτι απο χθες εωσ σημερα εχασα εντελως την πιεση, μου αναψε το λαμπακι της αντιστασης και η εξατμιση πλεον εχει καπνιλα...δεν συζηταμε οτι απο δυναμη μηδεν......

την τεταρτη εχω ραντεβου για φτιαξιμο :?: :?: :?: καλα ακουσατε..τεταρτη..μεχρι τοτε αραγμα στο σπιτι
www.4x4fun.gr

Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Παρ Αύγ 21, 2009 3:24 pm

Καλό είναι να σου δώσουν μιά λογική εξήγηση και για τα υπόλοιπα μέλη μας :wink:
Κόστος έμαθες στο περίπου?
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Αύγ 21, 2009 3:48 pm

αν και εχω ακομα καποιες αμφιβολιες περι intercooler, to κοστος καινουργιο δεν το ξερω...θα προσπαθησει να το φτιαξει σε ειδικο για ψυγεια..

λογικη εξηγηση δεν υπαρχει για το πως εγινε...ουτε ειναι σε τετοια θεση που μπορει να κοπανηθει...ουτε εχω τρακαρει μπροστα...

τι να πω.... :cry:
www.4x4fun.gr

Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Αύγ 21, 2009 7:01 pm

την λεπτομερεια αυτη την αναφερω απλα για να ειναι γραμμενη και αυριο μεθαυριο να το βλεπω και να σκαω: :evil:

ρωταω τον υπευθ συνεργειου, αν πρεπει να μετακινω το αμαξι...μου απαντα δεν υπαρχει προβλημα απλα δεν θα εχω πιεση, και θα εχω καταναλωση βενζινης

σιγουρα?
σιγουρα

γυρνωντας με 50 κμ χανω εντελως την πιεση οπως προανεφερα και γυρισα σπιτι κουτσα στραβα...
κοιτα την εξατμιση...ΚΑΠΝΙΛΑ...μια φυσιολογικη συνεπεια μιας και δεν δουλευει το τουρμπο...

εδω αρχιζουν τα σκουρα μιας και εμεις εχουμε το φιλτρο μικροσωματιδιων...το οποιο μπορει να καταστραφει με τετοια χρηση..

κοστος του φιλτρου?? 1700+φπα αν θυμαμαι καλα...και ολα αυτα διοτι ολα γινονται στο ποδι....

την τεταρτη θαρθει οδικη να το παρει...μπας και σωσω τιποτα :(
www.4x4fun.gr

Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό hurricane » Παρ Αύγ 21, 2009 8:06 pm

προσωπικα αυτο που αναφερεις με την καπνιλα και το χασιμο της πιεσης με παραπεμπει σε σπασιμο της πεταλουδας του γκαζιου..
επειδη παλαιοτερα δουλευα σε συνεργειο και εχω δει αλλα και οδηγησει αυτοκινητο με σπασμενη πεταλουδα τα συμπτωματα ειναι ακριβως αυτα..
hurricane
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό xforte » Κυρ Αύγ 23, 2009 11:38 pm

kaliakouda έγραψε:
Καλά ξεμπερδέματα!
Πάντως βρε παιδιά για αυτόν τον diesel πολλά προβληματάκια ακούγονται ή κάνω λάθος?

Αφου δεν ειναι Japan,οσο και να λεμε οτι ειναι Renault παλιο και δοκιμασμενο κλπ κλπ.δεν ειναι ουτε diesel toyota(hilux),ουτε diesel nissan (navara).
xforte
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Δευτ Αύγ 24, 2009 1:08 am

Μετά από ενα Corolla ένα Octavia και ένα Grand Vitara (by Ζηρεια ΠΑΝΤΑ)....Έχω να πω ότι σαν το Japan δν έχει!!!
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Αύγ 25, 2009 10:53 pm

gmak έγραψε:την λεπτομερεια αυτη την αναφερω απλα για να ειναι γραμμενη και αυριο μεθαυριο να το βλεπω και να σκαω: :evil:

ρωταω τον υπευθ συνεργειου, αν πρεπει να μετακινω το αμαξι...μου απαντα δεν υπαρχει προβλημα απλα δεν θα εχω πιεση, και θα εχω καταναλωση βενζινης

σιγουρα?
σιγουρα

γυρνωντας με 50 κμ χανω εντελως την πιεση οπως προανεφερα και γυρισα σπιτι κουτσα στραβα...
κοιτα την εξατμιση...ΚΑΠΝΙΛΑ...μια φυσιολογικη συνεπεια μιας και δεν δουλευει το τουρμπο...

εδω αρχιζουν τα σκουρα μιας και εμεις εχουμε το φιλτρο μικροσωματιδιων...το οποιο μπορει να καταστραφει με τετοια χρηση..

κοστος του φιλτρου?? 1700+φπα αν θυμαμαι καλα...και ολα αυτα διοτι ολα γινονται στο ποδι....

την τεταρτη θαρθει οδικη να το παρει...μπας και σωσω τιποτα :(

δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξω τοπικ στην ενοτητα συνεργεια, αν το κρινουν οι admin ας το μεταφερουν...

παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας ως προς τον τροπο χειρισμου..

και εξηγουμαι...

οπως προανεφερα σε αλλο τοπικτο οποιο επισυναπτω, την παρασκευη πηγα στην αντιπροσωπεια "λαβωμενος" για να μου κανουν διαγνωση...η προσωρινη διαγνωση εγινε και συγκεκριμενα ο υπευθυνος(και μοναδικος γνωστης)για τα diesel με παρωτρυνε να φυγω με το αμαξι και να γυρισω την τεταρτη...εγω του ειπα οτι μηπως θα επρεπε να το αφησω μιας και δεν ξεραμε το υψος της ζημιας...μου ανταπαντησε οτι το χειροτερο που μπορουσα να παθω ηταν η απωλεια πιεσης και μεγαλυτερη καταναλωση καυσιμου και φυσικα καθολου υπποδυναμη.. .

εγω επεμεινα αλλα και αυτος επεμεινε να φυγω μιας και ουτως η αλλως δευτεροτριτη δεν μπορουσε οποτε γιατι να εμενε το αμαξι μεχρι την τεταρτη στο συνεργειο...

ετσι λοιπον εφυγα...η συνεχεια γνωστη..ολοκληρωτικη απωλεια πιεσης και με πολυ μικρη ταχυτητα επιστροφη στο σπιτι...
Βγαινοντας απο το αυτοκινητο διαπιστωσα καπνιλα στην εξατμιση..αμεσως θυμηθηκα τις διαφορες ανακλησεις για κολαρα που ελεγα οτι χρηζουν αμεσης αντικαταστασης διοτι εφοσον χαθει η πιεση υπαρχει περιπτωση να καταστραφει το φιλτρο μικροσωματιδιων και ο καταλυτης.
Παιρνω επιτοπου τον υπευθυνο του το λεω και μου αναφερει οτι η καπνιλα ειναι φυσιολογικη και να το φερω οδηγωντας την τεταρτη...
Επειδη εγω ομως δεν καθυσυχαστηκα εκλεισα ραντεβου με την οδικη βοηθεια να ερθει αυριο να το φορτωσει..
Παιρνω τηλ σημερα στην αντιπροσωπεια και μιλαω με τον αρχιυπευθυνο...μολις ακουσε για καπνιλες κλπ κλπ φρικαρε και μου ειπε να ερθει το αυτοκινητο με οδικη διοτι κινδυνευει αμεσα ο καταλυτης..

Εκλεισα το τηλ στεναχωρημενος και τσαντισμενος μιας και δεν εφταιγα εγω γιαυτο..

για καλη μου και κακη μου τυχη..εκεινη την ωρα που πηρα τηλ ηταν ενας γνωστος μου στο συνεργειο που μου περιεγραψε μαι κατασταση μετα το τηλεφωνο τραγελαφικη...

δηλαδη οτι ντε και καλα το αυτοκινητο μου εχει προβλημα οτι τι τα θελουν και παιρνουν πετρελαιο και γενικως του δοθηκε μια αισθηση οτι μου ριχναν ευθυνες για την ενδεχομενος βλαβη

μπορει να μην υπαρχει τελικα προβλημα και ολα αυτα να μην σημαινουν τιποτα αλλα μπορει και να υπαρξει...

ενας καταλυτης εχει περιπου 1000-1500 ευρω...ενα φιλτρο μικροσωματιδιων εχει 1700+φπα...

εγω τι μπορω να κανω αν υπαρξει το ασχημο σεναριο και με αδειασουν στην γωνια??? πως μπορω να προστατευτω?? τι ενεργειες μπορω να κανω εφοσον ημουν εγω και αυτος στην συζητηση??
διοτι δεν νομιζω οτι εφοσον υπαρχει βλαβη σοβαρη να παραδεχθει την συζητηση μας και την ευθυνη του....

:(
www.4x4fun.gr

Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό haritak » Τετ Αύγ 26, 2009 2:13 pm

Φίλε gmak χαιρετώ!

Ξεκίνησα το πρωί να σου γράψω απάντηση, με έκοψαν τα μωρά, την έχασα και τώρα πάλι δε νομίζω να με αφήσουν να σου απαντήσω με την ησυχία μου! :-)

Εννοείται πως παρακολουθώ την όλη ιστορία απο πολύ κοντά, αυτά συμβαίνουν, "συμπάσχω" με την έννοια ότι σκέφτομαι αν μου συμβεί και εμένα τι θα κάνω.

Καταρχήν, στο συγκεκριμένο θέμα με το φίλτρο μικροσωματιδίων φέρουν ΜΕΓΑΛΗ ευθύνη ούτως ή άλλως. Δηλαδή πάθεις δεν πάθεις ζημιά είναι ανεπίτρεπτο να αφήσουν το αμάξι να φύγει μόνο του. Και να ρωτήσω κάτι,
αν αυτός αρνηθεί τα όσα είπε (που δεν το νομίζω) ή τα παραλλάξει, δεν φαίνεται ότι το αυτοκίνητο μπήκε συνεργείο; Δεν φαίνεται τί είδους πρόβλημα είχε; Και αν "δεν φαινόταν τότε", τώρα που θα τους το πάς, πως έγινε και δεν το είδαν την προγούμενη φορά; Στραβομάρα είχαν και έπαθε τόση ζημιά σε λίγες μέρες;

Οτι και να κάνουν, τέτοια κοτσάνα που έκαναν δεν μπορούν να την κρύψουν, έτσι νομίζω εγώ. Τώρα για το αν φέρεις έσυ ευθύνη, για μένα είναι ξεκάθαρο οτι δεν φέρεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία! Δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις όσα ξέρεις. Θα μπορούσες να ήσουν και τελείως αφελής και να είχες πάει βόλτα και να το είχες διαλύσει τελείως. Αυτοί φταίνε που δεν ηξεραν τί είχε το αμάξι και χωρίς να ξέρουν σε άφησαν και έφυγες, με κίνδυνο και για το αμάξι και δικό σου.

Τέλος για τις π@@@ριές που ακούστηκαν ότι φταις εσύ και το αμάξι, αυτή είναι γενικότερη νοτροπία για να κρύψουν την ανικανότητά τους και τις μ@...κιες τους. Το θέμα αυτά που λένε τα πιστεύουν κιόλας! Αν μπορείς κάνε κάτι και να μην το αφήσεις να περάσει έτσι γιατί θα παραμείνει αυτή η ιδέα στο μυαλό τους! Οτι φταις εσύ και το αμάξι!!!!

Εγώ στην θέση σου θα έβαζα φασαρία, αλλά είναι ψυχοφθόρα διαδικασία, τί να πω; Γράψε όμως μία επιστολή με το όλο σκηνικό γιατί ακόμα και αν δεν την στείλεις πουθενά, ακόμα κι αν όλα πάνε καλά τώρα (που το εύχομαι), καλό είναι αυτά να τα θυμάσαι για το μέλλον γιατί μάλλον θα ξανακάνουν βλακία.

Καλό κουράγιο υπομονή! Περιμένουμε νεα σου!
nGV 1.9 DDiS ESP TCS -- June 2009
King Spring + Kayaba / XMC front shield / LLumar
8.5lt/100km, 180.000 km
http://ych.gr
Άβαταρ μέλους
haritak
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michellen Latitude c
Suspension: King Springs
cb: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Αύγ 28, 2009 3:14 pm

φιλε haritak ευχαριστω για την απαντηση σου...περιμενα καποια νεα για να γραψω......μολις ξεμπλεξω με την αντιπροσωπεια και αναλογως αποτελεσματων θα απαντησω και θα καθορισω την στρατηγικη μου....

προς το παρον 1.εκανα επεκταση εγγυησης αξιας 465 ευρω για ενα χρονο...

2.η ζημια ειναι η σπασμενη λεκανη intercooler την οποια θα φτιαξω εξω, και βεβαιως εφοσον παρω το αμαξι, θα δειξει αν το φιλτρο και ο καταλυτης ειναι στα καλα τους ή οχι.

η εγγυηση δεν ειναισ αν την εργοστασιακη αλλα τουλαχιστον καλυπτει σοβαρα πραγματα τα οποια φοβαμαι μηπως προκυψουν...πχ την διαρροη που ειχα θα την καλυψω με την εγγυηση.

βεβαια δεν καλυπτει καταλυτη φιλτρο...αλλα οπως σας ειπα εχει φοβηθει το ματι μου πλεον
www.4x4fun.gr

Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό johndrama » Παρ Αύγ 28, 2009 7:05 pm

Τη μια στιγμη ψηνομαι να παρω diesel ή λεω γιατι δεν ειχα παρει εξ αρχης και την αλλη λεω καλα που δε το κανα.Μηπως θα επρεπε να πηγαινουν σε συνεργεια renault & peuzeot να εκπαιδευονται για τον diezel οι μηχανικοι :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
johndrama
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό haritak » Παρ Αύγ 28, 2009 10:02 pm

Αυτό με την επέκταση της εγγύησης το κάνεις μέσο ασφαλιστικής;

Πάντως εγώ μέχρι στιγμής είμαι υπερ ικανοποιημένος και μακάρι να μπορούσα
να οδηγούσα το αμάξι περισσότερο! Είναι τρομερή απόλαυση και ο ήχος και η δύναμη, ακόμα και στις χαλαρές βόλτες μέσα στην πόλη!

Αντε να δούμε τι θα μας τύχει εμάς! :-)
nGV 1.9 DDiS ESP TCS -- June 2009
King Spring + Kayaba / XMC front shield / LLumar
8.5lt/100km, 180.000 km
http://ych.gr
Άβαταρ μέλους
haritak
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michellen Latitude c
Suspension: King Springs
cb: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό gmak » Σάβ Αύγ 29, 2009 1:45 am

haritak έγραψε:Αυτό με την επέκταση της εγγύησης το κάνεις μέσο ασφαλιστικής;

Πάντως εγώ μέχρι στιγμής είμαι υπερ ικανοποιημένος και μακάρι να μπορούσα
να οδηγούσα το αμάξι περισσότερο! Είναι τρομερή απόλαυση και ο ήχος και η δύναμη, ακόμα και στις χαλαρές βόλτες μέσα στην πόλη!

Αντε να δούμε τι θα μας τύχει εμάς! :-)

εγω δεν ειπα το αντιθετο απο αυτα που λες και μαλιστα τα επικροτω...

ΑΛΛΑ

αν η αντιπροσωπεια ειχε την τεχνογνωσια, πολλα θα τα ειχα γλιτωσει..ενα θα σου πω...

το δικο μου αυτοκινητο ηταν το πρωτο diesel που ασχοληθηκε η αντιπροσωπεια...αυτο τα λεει ολα...

η επεκταση της εγγυησης ειναι μεσω ασφαλιστικης που αναφερω σε αλλο τοπικ....μακαρι καποιος να ξερει να μου πει καποια πραγματα γιαυτο...

εγω δεν ηξερα μεχρι τωρα οτι εχουν μπει και οι ασφαλιστικες στο παιχνιδι των εγγυησεων
www.4x4fun.gr

Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Αύγ 31, 2009 8:35 pm

επειτα απο 4 εργασιμες μερες στην αντιπροσωπεια, σημερα πηρα το αυτοκινητο..

τελικα η διαγνωση ηταν η αρχικη δηλαδη σπασμενο ψυγειο intercooler..πιο συγκεκριμενα σπασμενη λεκανη...αυτο ειτε προκληθηκε απο ριγμα το οποιο τελικα ανοιξε με τα αποτελεσματα που σας ανεφερα ειτε εσπασε αποτομα....δεν ειναι "φυσιολογικη" φθορα και ενα πιθανο σεναριο ειναι να με χτυπησε κανενας κοτσαδορος σε κανενα παρκινκ..αλλη λογικη εξηγηση δεν μπορεσαμε να βρουμε..

το ψυγειο δεν το αλλαξα αλλα ενας που φτιαχνει ψυγεια αλλαξε τα πλαστικα δεξια και αριστερα του intercooler με αλουμινενια......

κοστος 160 ευρω απο τα οποια 120 στο μαστορα του ψυγειου και 60 εργατικα στην αντιπροσωπεια..

το αυτοκινητο εχει κανει αυτη την στιγμη 50κμ και προς το παρων ολα βαινουν καλως...και η πιεση επανηλθε και το φιλτρο φαινετε να μην εχει παθει κατι μιας και δεν εχω καμμια περιεργη ενδειξη.

ειδωμεν....... :roll:
www.4x4fun.gr

Άβαταρ μέλους
gmak
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Diesel

antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης