Πριν καμιά 120αριά χιλιάδες χιλιόμετρα και αρκετά χρόνια πίσω (τότε που κυκλοφορούσε το χρήμα δλδ

Με το που το βάζω πάνω, το αμάξι αλλάζει τελείως, ούτε βουητά μετά 60χλμ, άλλα ούτε κενά κατά την εκκίνηση γκαπ - γκαπ και τέτοια. Ξαναερωτεύτηκα το εργαλείο...

Περάσανε τα χρόνια από τότε και εμφάνισε πάλι τα ίδια προβλήματα. Προοδευτηκά βουητά και τρελούς τζόγους κατά την εκκίνηση και κατά τις αλλαγές γενικότερα.
Όπου και αν ρώτησα μου λέγανε <<μην ασχοληθείς καθόλου, βάλε άλλο>> Με τις δυσκολίες της εποχής, αποφασίζω για μετάχειρο. Έτσι μετά από ψάξιμο στα παλιτζίδικα, βρίσκω ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης 41/8. Το κλείνω και αγοράζω παράλληλα καινούργιους σταυρούς. Φυσικά, άλλαξα ρουλεμάν στους τροχούς και τσιμούχες, για να είμαι κομπλέ από κάτω και να ηρεμήσω.

Με το που το περνάω και ξεκινάω, ακούγονταν διάφοροι θόρυβοι στις μικρές ταχύτητες, με κομμένο το τιμόνι. Ενώ στην ευθεία πήγαν όλα καλά. Λέω δεν είναι κατάσταση αυτή. Έξοδα για την αγορά και έξοδα για την εγκατάσταση και να μην μείνω ευχαριστημένος???

Το ξηλώνω και το πάω πίσω. Πέρνω άλλο μετάχειρο LSD, με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καταλαβένεται τώρα ε? <<Πάρτο αυτό είναι καλύτερο, θα μείνεις ικανοποιημένος>> και τέτοιες λαλακίες...

Κλείνω άλλο ραντεβού με το μάστορα... το τοποθετεί αλλάζω βαλβολίνες και.. ΤΑ ΙΔΙΑ !!! Θόρυβοι με κομμένο τιμόνι σε μικρή ταχύτητα και κενά στις αλλαγές...

Τώρα θέλω εγώ LSD !!! Όχι άλλα μεταχειρισμένα, ούτε έξω από τις μάντρες δεν ξαναπερνώ !

Λέω λοπόν, και εδώ θέλω την γνώμη σας παρακαλώ, να επισκευάσω το παλιό που φόραγα ? Αυτο που είχα αγοράσει εγώ από την Suzuki δλδ, πριν χρόνια.
Αν ναι, τότε τι θα πρέπει να κοιτάξω για να επισκευάσω τα βουητά και τα κενά ?
Θα μου δίνατε μεγάλη βοήθεια, αν γράφατε την εμπειρία σας...