και γω χαιρομαι με την βολτα,απλα διευκρινηζω την φυση της για να κρινει σωστα ο καθενας που τυχον ενδιαφερεται να ακολουθησει περι τινος προκειται.
δεν εχω προσεξει να εχετε αλλη κατηγορια για off road,και αφου δεν εχετε(καθοτι μου ειπες για την επικεφαλιδα)απαγορευονται;δεν πηγενετε,η της ανακοινωνετε σε αλλο φορουμ;
επισης δεν μιλησε κανεις για τραιαλ,εκτος και αν κατα την κριση σου,οτι δεν ειναι πατημενη φλαταδουρα,ειναι τραιαλ,οποτε παω πασο....
δεν εκρινα επισης το τι εκανες,ουτε το τι εκαναν οι αλλοι.
αν δεν καταλαβες,επειδη αυτην την διαδρομη την εκανα 1η φορα πριν απο 5 περιπου χρονια,και τελευταια φθινοπωρο του 08' μου φανηκε γελιο πως τον καταντησανε το μονοπατι.ο λογος λοιπον που ρωτησα αν ειχε οφφ ειναι οτι αφου λεω τα παιδια θα πανε σε ενα καλο κομματι,τωρα που αυτο εγινε φλατ,(αφου δεν το ηξερα)τι εκαναν;
επισης ειναι δικαιωμα του καθενα να σχολιαζει και να λεει οτι θελει απο την στιγμη που δεν γινετε χυδαιος,και δεν προσβαλει τους αναγνωστες.σ'αυτη την χωρα εχουν πεθανει πολλοι ανθρωποι ωστε ολοι μας να εχουμε ελευθερια.
αλλα αν το δουμε και αλλιως,απο την στιγμη που βρισκομαστε σε ενα χωρο με κοινα ενδιαφεροντα,θα υπαρχουν και τα πειραγματα.και αυτο κακο ειναι;
επισης εχω μαθει την γνωμη μου οταν αφορα και αλλους να την λεω δημοσια και οχι με πμ,απλα γιατι δεν φοβαμαι να εκτεθω εγω και οι αποψης μου.
φιλικα...
ενας απλος χρηστης!!