Περι off-road και όχι...

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Κυρ Ιούλ 05, 2009 5:58 pm

Καθένας μπορεί να το δεί όπως θέλει :idea:
Περί ορέξεως ..εκτός ασφάλτου κάνει :?:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό extractor » Δευτ Ιούλ 06, 2009 8:24 am

kaliakouda έγραψε:Καθένας μπορεί να το δεί όπως θέλει :idea:
Περί ορέξεως ..εκτός ασφάλτου κάνει :?:

σιγουρα.αλλος μπορει να το δει αττικη οδο και αλλος τραιαλ.απλα,βλεποντας αυτο ρωτησα αν ειχε καθολου οφφ,γιατι οφφ,ειναι οπως λεει και η λεξη εκτος δρομου,και δρομος δεν ειναι μονο οτι εχει ασφαλτο,εκτος και αν παλι μου πεις οτι ο καθενας το βλεπει οπως θελει,οποτε πασο.
αλλο να πεις οτι παω μια βλτα στο δασος και αλλο οτι κανω οφφ.
και γω κανω βολτες,αλλα δεν λεω οτι παω για οφφ.
και να το δουμε σε τελικη αναλυση,πιο λογικο θα ηταν να μου απαντησει καποιο απο τα παιδια που πηγαν.
δεν θα ηθελα εγω να μιλαει καποιος για μενα.
αυτα.
extractor

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Δευτ Ιούλ 06, 2009 10:22 am

Αν λοιπόν το ζητούμενο είναι βόλτα ή off,ναι εδώ η πλειοψηφία χαίρεται και με την βόλτα στο βουνό :wink:
Αλλωστε η επικεφαλίδα της ενότητας δεν μιλάει για trial αλλά για βόλτες-εκδρομές
Ο καθένας λοιπόν μπορεί να την κάνει χωρίς να δέχεται σχολιασμό για το που πήγε :idea:
Ενας μάλιστα λόγος που απάντησα είναι ότι την έκανα πρόσφατα και ξεσήκωσα και άλλους να πάνε.
Αν θες κάτι ακόμη ευχαρίστως σε πμ.
Φιλικά moderator kaliakouda!

Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Δημοσίευσηαπό extractor » Δευτ Ιούλ 06, 2009 7:38 pm

και γω χαιρομαι με την βολτα,απλα διευκρινηζω την φυση της για να κρινει σωστα ο καθενας που τυχον ενδιαφερεται να ακολουθησει περι τινος προκειται.

δεν εχω προσεξει να εχετε αλλη κατηγορια για off road,και αφου δεν εχετε(καθοτι μου ειπες για την επικεφαλιδα)απαγορευονται;δεν πηγενετε,η της ανακοινωνετε σε αλλο φορουμ;

επισης δεν μιλησε κανεις για τραιαλ,εκτος και αν κατα την κριση σου,οτι δεν ειναι πατημενη φλαταδουρα,ειναι τραιαλ,οποτε παω πασο....

δεν εκρινα επισης το τι εκανες,ουτε το τι εκαναν οι αλλοι.

αν δεν καταλαβες,επειδη αυτην την διαδρομη την εκανα 1η φορα πριν απο 5 περιπου χρονια,και τελευταια φθινοπωρο του 08' μου φανηκε γελιο πως τον καταντησανε το μονοπατι.ο λογος λοιπον που ρωτησα αν ειχε οφφ ειναι οτι αφου λεω τα παιδια θα πανε σε ενα καλο κομματι,τωρα που αυτο εγινε φλατ,(αφου δεν το ηξερα)τι εκαναν;

επισης ειναι δικαιωμα του καθενα να σχολιαζει και να λεει οτι θελει απο την στιγμη που δεν γινετε χυδαιος,και δεν προσβαλει τους αναγνωστες.σ'αυτη την χωρα εχουν πεθανει πολλοι ανθρωποι ωστε ολοι μας να εχουμε ελευθερια.
αλλα αν το δουμε και αλλιως,απο την στιγμη που βρισκομαστε σε ενα χωρο με κοινα ενδιαφεροντα,θα υπαρχουν και τα πειραγματα.και αυτο κακο ειναι;

επισης εχω μαθει την γνωμη μου οταν αφορα και αλλους να την λεω δημοσια και οχι με πμ,απλα γιατι δεν φοβαμαι να εκτεθω εγω και οι αποψης μου.

φιλικα...
ενας απλος χρηστης!! :wink:
extractor

Δημοσίευσηαπό extractor » Τρί Ιούλ 07, 2009 7:27 am

για να ειμαστε ακριβεις ειναι η συνεχεια του θεματος απο δω:
http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?t=3997&start=0
κατι το οποιο αν θελει ενας μοδ να ειναι αντικειμενικος επρεπε να το κανει απο μονος του.
extractor

Δημοσίευσηαπό mytilini » Τρί Ιούλ 07, 2009 7:46 am

Σχωράτε που παρεμβαίνω, αλλά πολύ φοβάμαι ότι μπερδέψαμε μερικά πραγματάκια, ήτοι: βόλτα ήθελαν να κάνουν οι άνθρωποι, δεν είπε κανένας ότι ντε και καλά θα κάνουν "οff-road" διαδρομή. Για τους κουτόφραγκους off-road θεωρείται κάθε διαδρομή εκτός χαραγμένου οδικού δικτύου ασχέτως του βαθμού δυσκολίας. Εδώ στην Ελλάδα που τα ξέρουμε όλα, off-road σημαίνει ότι σπάμε τα αυτοκίνητά μας;Δηλαδή αυτοί που πάνε εκδρομή στις Πρέσπες από χώμα τι κάνουν, extreme off-road;Μην τρελλαθούμε κιόλας...Μια και ο λόγος για τις "φλαταδούρες": το αμερικάνικο Baja όλοι το γνωρίζουν.Ατέλειωτες ευθείες σε πατημένη σκληρή άμμο και ημιπετρώδες έδαφος.Αυτό τι είναι;"Βολτούλα";Η μήπως τελικά πρέπει για να λέμε ότι κάνουμε off-road κάθε διαδρομή μας να είναι εφάμιλλη του Transylvania Adv.Trophy;
Πιστεύω λοιπόν ότι καλύτερα θα ήταν να ξεκαθαρίζεται από την αρχή ο χαρακτήρας της όποιας βόλτας και να προσδιορίζεται κατ' εκτίμησιν ο βαθμός δυσκολίας ούτως ώστε ο καθένας να λαμβάνει την απόφασή του μετά από σκέψη (και να μην βρίσκεται προ απροόπτων...)
Μη σβήνετε τα post μου, μπορώ και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 225-75-16
Suspension: OME
Name: ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό extractor » Τρί Ιούλ 07, 2009 12:03 pm

πολυ καλα κανεις που παρεμβαινεις.ο διαλογος ειναι ανοιχτος για ολους και κατα την γνωμη μου θα επρεπε ολοι να πουν την δικη τους.

καποια πραγματα ειναι τελειως σχετικα για τον καθενα.εδω μιλαμε για κυριολεκτικους ορους ωστε να μην παραπληροφορειτε καποιος που θα ηθελε να ακολουθησει.
καποιοι οροι δεν μπορουν να παραποιηθουν,δλδ οπως ειπε πιο πανω,οφφ ειναι οφφ.εκτος.τελος.τωρα δικτυα και τετοια δεν ξερω,ξερω οτι ειναι καπου που δεν υπαρχει δρομος,τον φτιαχνεις εσυ.το λεει και η ιδια η λεξη.δεν καταλαβαινω που ειναι τα κινεζικα...

δεν κατηγορησε κανεις κανεναν για το τι εκανε.μην λεω τα ιδια.απλα γνωριζοντας οτι παλια ηταν λιγο σπαστηρη και εχοντας αυτην την εικονα που πλεον δεν υπαρχει,ειπα ''οι ανθρωποι πηγαν για οφφ που πλεον εκει δεν υπαρχει γιατι των εστρωσαν,αρα,τι εκαναν αφου δεν ειχε;πηγαν αλλουν;δεν πηγαν;τι εκαναν;''
παλι δεν καταλαβαινω που ειδαν καποιοι κριτικη...
το baja ειναι αυτο που ειναι το ιδιο το τραιαλ το ιδιο το οφ και παει λεγοντας.
το αν θα σπασει καποιος καπου το αμαξι του η οχι ειναι καθαρα θεμα δικο του.αν εγω κρινω οτι εκει που παει καποιος δεν με παιρνει δεν θα παω.
οποτε για να τελειωνουμε,το πιο σωστο ειναι να λεμε τι ακριβως περιλαμβανει η διαδρομη και να κρινει ο καθενας κατα το δοκουν αν θα ακολουθησει,γιατι ειναι προφανες οτι οι οροι παρερμηνευονται.
επισης δεν αντιλαμβανομαι τον χαρακτηρισμο ''κουτοφραγκοι'' σε ποιους απευθυνεστε στην συγκεκριμενη συζητηση,ωστε να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και μενουν συννεφα στην συζητηση.
extractor

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Ιούλ 07, 2009 1:20 pm

Καλά κάνετε και εκθέτετε παιδιά όλοι τις γνώμες σας,πιστεύω άλλωστε ότι είναι καλοπροαίρετες :!:
Ομως για να πειστεί κάποιος για το είδος των εκδρομών που κάνουμε,δεν θα τις χαρακτηρίσω εγώ,αρκεί να ρίξει μιά ματιά σε αυτές του τελευταίου χειμώνα :wink:
Μάλιστα να θυμίσω το ''μάλωμα'' που μου έκανε η διαχείρηση σε κομμάτι της Πάρνηθας :idea:
http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?t=24 ... c&start=15

Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τρί Ιούλ 07, 2009 1:34 pm

ρε παιδια για να μην παρεξηγιομαστε και λεγονται διαφορα ποιος μιλησε για διαδρομη off road στην συγκεκριμενη περιπτωση??? την διαδρομη την ειχε ξανακανει προσφατα ο μωραιτης και ονομαστικε σαν light διαδρομη. αφου του ειπα απο την αρχη οτι εχω μαμα λαστιχα ακομα και μου ειχε πει οτι δεν παιζει προβλημα! μια χαλαρη βολτουλα πηγαμε με ωραια παρεα σε ενα κρυμενο τοπιο που δεν φανταζεται κανεις οτι υπαρχει διπλα μας! εξ αρχης ξεραμε οτι θα πιουμε το καφεδακι μας και θα κανουμε την βολτα μας! δεν ειναι απαραιτητο οτι παμε μια βολτα για να σπασουμε τα αμαξια μας! ασε που πολλοι στο club αν οχι οι περισσοτεροι εχουν αυτοκινητα μαμα! αυτα και απο εμενα.....
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Ιούλ 07, 2009 1:43 pm

f_tasos έγραψε: δεν ειναι απαραιτητο οτι παμε μια βολτα για να σπασουμε τα αμαξια μας! ασε που πολλοι στο club αν οχι οι περισσοτεροι εχουν αυτοκινητα μαμα! αυτα και απο εμενα.....

Με ολο το θαρρος αλλα πιστευω πως αυτο δεν εχει μεγαλη σχεση διοτι υπαρχουν μερικοι, οι οποιοι αν και με σχεδον μαμα αυτοκινητα μπορει να εχουν ορεξη και εμπειρια και για πιο extreme καταστασεις χωρις να λυπουνται το αυτοκινητο τους οσοι καποιοι αλλοι!!!
Ex-member

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τρί Ιούλ 07, 2009 1:54 pm

Jim x-treme GV Super16 έγραψε:
f_tasos έγραψε: δεν ειναι απαραιτητο οτι παμε μια βολτα για να σπασουμε τα αμαξια μας! ασε που πολλοι στο club αν οχι οι περισσοτεροι εχουν αυτοκινητα μαμα! αυτα και απο εμενα.....

Με ολο το θαρρος αλλα πιστευω πως αυτο δεν εχει μεγαλη σχεση διοτι υπαρχουν μερικοι, οι οποιοι αν και με σχεδον μαμα αυτοκινητα μπορει να εχουν ορεξη και εμπειρια και για πιο extreme καταστασεις χωρις να λυπουνται το αυτοκινητο τους οσοι καποιοι αλλοι!!!

καλα εννοειτε αλλα δεν ξερω αν καταλαβες οτι μιλαμε για την συγκεκριμενη βολτα και οχι για αλλες οι οποιες αν ονομαζοντουσαν "φερτε τα αυτοκινητα σας να γινουν μπου@#@λο" εγω πρωτος δεν θα πηγαινα και συγκεκριμενα με αυτο το αυτοκινητο! οποτε αν αναφερεσαι σε αλλους και σε αλλες εκδρομες ισως και να ειχες δικιο!
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Δημοσίευσηαπό Mitsos-Feroza » Τρί Ιούλ 07, 2009 2:16 pm

Παιδια... καπου κανετε ενα λαθος....
Το οτι καποιος επιλεγει να κανει σκληρες διαδρομες κ οχι να γραφει απλα χιλιομετρα στο χωμα, δεν σημαινει απαραιτητα οτι παει για να σπασει το αμαξι του, η οτι θα το σπασει.
Αν ξερεις να οδηγεις κ προσεχεις περνας απο πολλα κομματια κ ας εχεις μαμα αμαξι.
Οποτε μην θεωρειτε οτι εχουμε αποφασισει να σπασουμε τα αμαξια μας η οτι τα εχουμε για πεταμα....απλα γουσταρουμε το κατι παραπανω...

Οσο για το που ξεκινησε το ολο θεμα... ξεκινησε απο κατι ωραιες αναμνησεις που εχουμε με τον Κυριακο στις πρωην πετρες της ρεματιας (παλιες καλες εποχες) κ ο Κυριακος θεωρησε οτι κατι τετοιο ψαχνατε εκει κατω, γι αυτο ρωτησε αφου δεν το βρηκαμε τι καναμε μετα.....

Η απαντηση μου λοιπον ειναι η εξης: Τα παιδια ψαχνουμε ακριβως αυτο που βρηκανε. Το ειχανε βρει κ παλιοτερα γι αυτο ξαναπηγανε!!
Αν σε ειχαμε μαζι μας Κυριακο, μετα θα πηγαιναμε Κελλυ, να βρουμε αυτο που ψαχνουμε εμεις!!!!!! :lol:
Mitsos-Feroza

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Ιούλ 07, 2009 2:19 pm

Σωστή η Δήμητρα,τα είπε όλα 8)

Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Δημοσίευσηαπό Ex-member » Τρί Ιούλ 07, 2009 2:21 pm

Mitsos-Feroza έγραψε:Αν ξερεις να οδηγεις κ προσεχεις περνας απο πολλα κομματια κ ας εχεις μαμα αμαξι.
Οποτε μην θεωρειτε οτι εχουμε αποφασισει να σπασουμε τα αμαξια μας η οτι τα εχουμε για πεταμα....απλα γουσταρουμε το κατι παραπανω...

Πολυ σωστο αυτο και αντιστοιχα ισχυει οτι και καποιος με πολυ βελτιωμενο αυτοκινητο μπορει να το σπασει λογω του οτι μπορει να οδηγησει απροσεχτα γιατι θεωρει πως περνα απο παντου και να προκαλεσει ζημια ενω αν προσεχε περισσοτερο το εμποδιο θα μπορουσε να περασει αερα!!! :wink: :wink: :wink:
Ex-member

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τρί Ιούλ 07, 2009 2:32 pm

οποτε απο εδω και περα να πεφτει ιδιαιτερος χαρακτηρισμος της καθε βολτας η της καθε εκδρομης για να ξερει ο καθενας αν θα παρει το ρισκο πανω του για το τι θα αντιμετωπισει! Σε ολους μας αρεσει το κατι παραπανω αλλα μπορει καποιοι απο εμας να μην ειναι καλοι οδηγοι αλλα και τα αυτοκινητα τους να μην υποστηριζουν το κατι παρα πανω. Αν εγω αποφασιζα να παω σε κατι πιο extreme σιγουρα το λιγοτερο που θα εκανα εκτος των ζημιων μου θα ηταν να καθυστερω τους αλλους αλλα και να τους βαζω σε περιπετειες οπως στο να με ξεκολλανε καθε λιγο και λιγακι! Οποτε χαρακτηρισμος σε βολτες και εκδρομες καλυτερα!
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες