Τι θα λεγατε για μια 2ημερη ερωτευμενη εξορμηση στην μαγευτικη ασφακα??
Να σημειωσω οτι το κυριο μερος της εξορμησης θα ειναι την ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2 10:00 απλα επειδη εγω θα βρισκομαι απο το σαββατο οποιος θελει μπορει να ερθει απο το σαββατο, οπου κ εκεινη την ημερα θα γινουν εξορμησεις.
Η Αποσταση απο την Αθηνα μεχρι το σημειο συναντησης ειναι ΜΟΝΟ 210χλμ
To προγραμμα εχει ως εξης:
Σαββατο 14/2:
Συναντηση στο χωριο Ισαρη Αρκαδιας το πρωι κατα τις 10:00 καφεδακι κ βουρ για εξορμηση στα βουνα Τετραζιον ορος κ Λυκαιον οπου κ θα παμε στον αρχαιολογικο χωρο της Αρχαιας Λυκοσουρας. Θα κινηθουμε μεταξυ 900μ - 1350μ σε μια διαδρομη περιπου 70χλμ εκ των οποιων τα 40 σε χωματοδρομο...
Κυριακη 15/2:
Συναντηση 10:00 στον Αγιο Νικολαο Ισαρη οπου κ θα φυγουμε κατευθειαν για ασφακα......
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ:
* 2 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 40euro με πρωινο. * 2 3ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 50euro με πρωινο.
Η διαδρομη της Κυριακης θα ειναι η γνωστη-δυσκολη-απαιτητιτικη της προηγουμενη φορας (η οποια σε επικοινωνια που ειχα με συντοπιτες μου ειπαν εχει γινει χαλια!!!!!) με προσθηκες ...Σιδηδρομ. σταθμος κ.α , στο τελος της διαδρομης θα καταληξουμε στην Αγια Θεοδωρα για προσευχη κ κρασοκατανυξη!!!!
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
DENNISLA έγραψε:Θα σας μπαναρω..... Που τρολαρετε Κωστή αρ ες θα σε δουμε σε καμία εκδρομη η μονο σχολιασμό θα κανεις;;;;;
Βρε αγορινα μου ,,,οκ να ερθω ,,,μα αυτη που εβαλες δεν ειναι εκδρομη ,,αυτη αν ερθω εγω ,(ο ασχετος),θα μεινετε ολοι πισω να με τραβατε Ο βαθμος δυσκολιας ειναι απο τα συμφραζομενα ,,χοντρο ζορι!! Σε καμμια για εχτρα-ντουπερ -αρχαριους ,,πολυ ευχαριστως!!!