Τι θα λεγατε για μια 2ημερη ερωτευμενη εξορμηση στην μαγευτικη ασφακα??
Να σημειωσω οτι το κυριο μερος της εξορμησης θα ειναι την ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2 10:00 απλα επειδη εγω θα βρισκομαι απο το σαββατο οποιος θελει μπορει να ερθει απο το σαββατο, οπου κ εκεινη την ημερα θα γινουν εξορμησεις.
Η Αποσταση απο την Αθηνα μεχρι το σημειο συναντησης ειναι ΜΟΝΟ 210χλμ
To προγραμμα εχει ως εξης:
Σαββατο 14/2:
Συναντηση στο χωριο Ισαρη Αρκαδιας το πρωι κατα τις 10:00 καφεδακι κ βουρ για εξορμηση στα βουνα Τετραζιον ορος κ Λυκαιον οπου κ θα παμε στον αρχαιολογικο χωρο της Αρχαιας Λυκοσουρας. Θα κινηθουμε μεταξυ 900μ - 1350μ σε μια διαδρομη περιπου 70χλμ εκ των οποιων τα 40 σε χωματοδρομο...
Κυριακη 15/2:
Συναντηση 10:00 στον Αγιο Νικολαο Ισαρη οπου κ θα φυγουμε κατευθειαν για ασφακα......
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ:
* 2 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 40euro με πρωινο. * 2 3ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 50euro με πρωινο.
Η διαδρομη της Κυριακης θα ειναι η γνωστη-δυσκολη-απαιτητιτικη της προηγουμενη φορας (η οποια σε επικοινωνια που ειχα με συντοπιτες μου ειπαν εχει γινει χαλια!!!!!) με προσθηκες ...Σιδηδρομ. σταθμος κ.α , στο τελος της διαδρομης θα καταληξουμε στην Αγια Θεοδωρα για προσευχη κ κρασοκατανυξη!!!!
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
DENNISLA έγραψε:Θα σας μπαναρω..... Που τρολαρετε Κωστή αρ ες θα σε δουμε σε καμία εκδρομη η μονο σχολιασμό θα κανεις;;;;;
Βρε αγορινα μου ,,,οκ να ερθω ,,,μα αυτη που εβαλες δεν ειναι εκδρομη ,,αυτη αν ερθω εγω ,(ο ασχετος),θα μεινετε ολοι πισω να με τραβατε Ο βαθμος δυσκολιας ειναι απο τα συμφραζομενα ,,χοντρο ζορι!! Σε καμμια για εχτρα-ντουπερ -αρχαριους ,,πολυ ευχαριστως!!!
Φίλε ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ καλημέρα.Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ.
καλημερα σας.ως νεο μελος θα με ενδιεφερε συμμετοχη σε πιθανο προορισμο της ομαδας στην περιοχη μου(λαρισα/θεσσαλια),με το καλο να βρεθουμε, να γνωριστουμε και να πουμε για τα κοινα μας ενδιαφεροντα(φυση, εκκδρομες, μηχανοκινητος αθλητισμος..)