Ο Νοέμβρης δεν μπήκε καλα....
Λοιπον πηγα στον μηχανικο αλλάξαμε μπουζί, το αμαξι εστρωσε στην βενζίνη αλλα στο αεριο δεν παει καλα...
Τα μπουζί μου ήταν "πυρωμένα"...
2η φορά που τα κάνει απο το καλοκαίρι....
Αποψη του μηχανικού οτι οι βαλβίδες μου έχουν κλείσει...Αυτο δημιουργει όλο το πρόβλημα και δεν γίνεται καλη καύση...
Μάλιστα σε αποτομη ξερογκαζιά ακούγεται το φιλτροκούτι σαν να πάει να σκάσει
Η βενζίνη ειναι αλλο καύσιμο και εκει δουλευει πιο στρωτά ο κινητήρας χωρις να ειναι τοσο εντονο το πρόβλημα...
ΤΟ φαινομενο λεγεται καρμπιλατιον???Ετσι μου είπε
Ενω δηλαδη στο ρελαντι το αυτοκινητο δουλευει στρωτα με το που δίνει γκαζι ρετάρει....
Με τη βενζίνη δεν καταλαβαινω το πρόβλημα αν και υπάρχει....Κάποιες φορές κάνει κάτι σαν κόμπιασμα αλλα ειναι εντελως ανεπαίσθητο σε σχεση με το lpg...
ΓΙα μενα η χρήση υγραεριου τελείωσε σημερα...Δεν εχω αποιφασισει ακόμη τι θα κανω με το αυτοκινητο αλλα για οσο θα το κρατησω θα παει με βενζινη....Θα τελειωσω το αεριο που υπάρχει και θα σουτάρω και τη μπουκαλα (Αληθεια διαβασα οτι για να γυρισω την αδεια θελει παλι διαδικασια απο την αρχη και κανα 100

Αν πεταξω τη μπουκαλα και το αεριο δεν δουλευει λογικα δεν θα με περασουν στο ΚΤΕΟ σωστα??? )
Αν δεν ειχα ξοδεψει ενα καρο λεφτα το καλοκαιρι με σαζμαν δισκους κλπ θα το ειχα ηδη βαλει πωλήτήριο.....