Παραξενη ενδειξη οταν ξεκιναει το αμαξι..!

Re: Παραξενη ενδειξη οταν ξεκιναει το αμαξι..!

Δημοσίευσηαπό agipaok » Παρ Νοέμ 30, 2012 10:50 am

Είχαμε αλλάξει 2 φορές μπεκιέρα..! Την δεύτερη φορά μάλιστα μικρύναμε και τα σωληνάκια της μπεκιέρας για να έχει καλύτερη τροφοδοσία....Τώρα σκέφτομαι εγώ , μήπως είχε λυθεί το πρόβλημα (άν δεν ξανανάψει Θέε μου!!!!!) με την δεύτερη φορά και επειδή το είχε σαν μόνιμη βλάβη το ξαναπετούσε...Τώρα που το έσβησε εδω και 3 μέρες δεν έχει ξανανάψει ! Δεν ξέρω τι να πώ..!???

ΥΓ. Μετά το σβήσιμο της βλάβης δεν αλλάξαμε τίποτα..!
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ... !!! (ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΧΡΥΣΑΦΙ CABRIO VITARA ΜΟΥ...!!!???)
Άβαταρ μέλους
agipaok
4x4 Regular member
4x4 Regular member

cb: Όχι
Name: Αρχέλαος

Δημοσίευσηαπό agipaok » Κυρ Δεκ 02, 2012 6:36 pm

Το οποίο μετά απο 4-5 μέρες άψογες λειτουργίας μου ξαναναψανε τα λαμπάκια !!! (Και τα δικά μου)
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ... !!! (ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΧΡΥΣΑΦΙ CABRIO VITARA ΜΟΥ...!!!???)
Άβαταρ μέλους
agipaok
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό agipaok » Τετ Ιαν 16, 2013 12:02 pm

Επανέρχομαι στο θέμα μου μετα απο περίπου 6 μήνες δοκιμών...! Κατά 99% έχει φτιάξει το πρόβλημα μου .... Αλλάζοντας το καλώδιο που έπαιρνε ρεύμα απο τις μπεκιέρες και το πήγαμε κάτω απο το τιμόνι στις κεντρικές ασφάλειες...! Έχει 1 βδομάδα να ανάψει λαμπάκι .... ! Λογικά δεν αδυνατίζει το ηλεκτρικό σύστημα τώρα και δεν γίνεται τίποτα...!

Αυτές οι πληροφορίες για οποιοδήποτε έχει κανά παράξενο θέμα με λαμπάκια κτλ κτλ....! Από εκείνο το καλώδιο από τις μπεκιέρες δημιουργούνται πολλά προβλήματα....! Για να μην ταλαιπωρηθεί σαν και μένα...! ! ! ! !
Άβαταρ μέλους
agipaok
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό agipaok » Παρ Ιούλ 19, 2013 2:13 pm

Καλό ήτανε όσο κράτησε...! Πάλι λαμπάκια ... πάλι τα ίδια και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα...!
Άβαταρ μέλους
agipaok
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Παρ Ιούλ 19, 2013 2:55 pm

Μετά από όλο αυτό το καιρό έχεις καταλήξει τουλάχιστον ότι το αμάξι δεν έχει θέμα όταν είσαι με βενζίνη οπότε έχει να κάνει κάτι από το κιτ υγραερίου?Σωστά?
Αν ναι ο εγκαταστάτης του τί σου λέει πλέον?
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis
Vitaraclub Platinum Member

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό agipaok » Κυρ Ιούλ 21, 2013 8:20 pm

Vasilis έγραψε:Μετά από όλο αυτό το καιρό έχεις καταλήξει τουλάχιστον ότι το αμάξι δεν έχει θέμα όταν είσαι με βενζίνη οπότε έχει να κάνει κάτι από το κιτ υγραερίου?Σωστά?
Αν ναι ο εγκαταστάτης του τί σου λέει πλέον?

Ναι αυτο το κανει μονο με υγραεριο..! Ο εγκαταστατης μου λεει οτι δεν ξερει τι ειναι.. και δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο! ! Και η suzuki εννοειται μου λεει οτι δεν ξερει τι ειναι..!
Άβαταρ μέλους
agipaok
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Κυρ Ιούλ 21, 2013 10:29 pm

Να ξηλώσει ο εν λόγω κύριος το γκάζι και να μην σε ταλαιπωρεί άλλο, δίνοντάς σου φυσικά και τα χρήματα πίσω αφού σου αντικαταστήσει την τρυπημένη πολλαπλή :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό libero » Κυρ Ιούλ 21, 2013 11:59 pm

Ρε μπας και είναι το λογισμικό του εγκεφάλου του υγραερίου; Δε λέω ότι είναι στάνταρ αλλά μπορεί και να συμβαίνει. Πες τι μάρκας είναι για να δούμε αν το φοράει και κάποιος άλλος οπότε να καταλάβουμε τι παίζει. Πάντως όπως και να έχει, αυτό ακούγεται πιο πολύ ως ηλεκτρονικό και όχι ηλεκτρολογικό πρόβλημα. Θέλω να πω, αν δεν το κάνει στη βενζίνη, η οποία λειτουργεί με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και το κάνει με το υγραέριο στο οποίο παρεμβάλεται εγκέφαλος, κοίτα μήπως αυτή η παρεμβολή δημιουργεί ηλεκτρονικό πρόβλημα.

Υ.Γ. Εγώ κουφάθηκα όταν πήγα στον εγκαταστάτη μου(με όχημα άλλης μάρκας) γιατί δεν δούλευε ο ένας ο κύλινδρος όσο το αυτοκίνητο ήταν στη βενζίνη και επειδή ξέχασα να του πω ότι με το υγραέριο δεν το κάνει, αυτός έφερε και κότσαρε άλλον εγκέφαλο για να ελέγξει το ενδεχόμενο τυχόν προβλήματος του εγκεφάλου, πριν καν δοκιμάσει μήπως ήταν βουλωμένο κανα μπεκάκι. Αυτό εμένα μου λέει ότι μάλλον κάποιο ιστορικό υπάρχει και το μυαλό του πήγε πρώτα στον εγκέφαλο παρά στο βούλωμα από το μπεκάκι της βενζίνης.....αυτό επί παραδείγματι...
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Δευτ Ιούλ 22, 2013 11:42 am

kaliakouda έγραψε:Να ξηλώσει ο εν λόγω κύριος το γκάζι και να μην σε ταλαιπωρεί άλλο, δίνοντάς σου φυσικά και τα χρήματα πίσω αφού σου αντικαταστήσει την τρυπημένη πολλαπλή :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Για αυτόν ακριβώς το λόγο ρώτησα αν του το κάνει με υγραέριο ή με βενζίνη.Θα συμφωνήσω και εγώ λοιπόν αφού έχει να κάνει αποκλειστικά με το κίτ :!:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό agipaok » Τρί Ιούλ 23, 2013 12:46 am

Εχει αλλαχτει ο εγκεφαλος 1 φορα .. ! Εχουνε αλλαχτει τα μπεκ ! εχει αλλαχτει η τροφοδοσια ! Και το κανει μονο σε βενζινη . ! Το συστημα ειναι Tartarini και εχει εξελιχθει σε τραγικη κατασταση τα ρελε βαρανε λες και παθαινουν βραχυκυκλωμα...1 ! Το εχω βαλει στον Ρομποπουλο και επειδη ειναι μπ****λο εκει μεσα δεν βγαινει ακρη.!
Άβαταρ μέλους
agipaok
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό libero » Τετ Ιούλ 24, 2013 12:02 am

Μπορεί να τα έχεις κάνει ήδη όσα θα πω αλλά ίσως και να σου κατεβεί κάποια ιδέα οπότε τα λέω

1. Όταν έβαλες υγραέριο, έβαλες μεγαλύτερη μπαταρία; Εμένα μου έβαλαν μεγαλύτερη μπαταρία γιατί κατά τα λεγόμενα του εγκαταστάτη λόγω του εγκεφάλου του υγραερίου επειδή πρέπει να λειτουργεί παράλληλα, θα χρειάζεται περισσότερο ρεύμα....λέω μήπως τα ρελέ δεν λαμβάνουν σήμα με δυνατή συχνότητα ώστε να ανάψουν ή να σβήσουν αλλά είναι αρκετά δυνατό για να προσπαθεί να τα ανάψει αλλά όταν σταματάει η συχνότητα πέφτουν.(από ότι ξέρω τα ρελέ αυτά αναβοσβήνουν λαμβάνοντας σήμα με υψηλή συχνότητα, κάτι όπως το νυχτερινό ρεύμα στη ΔΕΗ).
2. Άλλος που να έχει Tartarini σε ίδιο όχημα; Και αν ναι, τι σου είπε;
3. Δηλαδή όταν λέμε επικοινωνία μεταξύ εγκεφάλου υγραερίου και τετρακίνησης, εννοούμε ότι ο εγκέφαλος αυτός πρέπει να ξέρει πότε το αυτοκίνητο μπαίνει σε τετρακίνηση για να μπορεί να αλλάζει τον ψεκασμό; Για ποιόν λόγο;
4. Αφού εκεί είναι οίκος ανοχής, ένα mail στην εταιρία που παράγει το εν λόγω σύστημα το έχεις λάβει υπόψη σου;Πάντως εγώ προτίθεμαι αφιλοκερδώς, αν γράψεις αναλυτικά το ιστορικό, να σου το μεταφράσω στην ιταλική (άριστη λόγω 15ετίας στην ιταλία και λόγω του ότι τη διδάσκω).

Υ.Γ. Ιταλική δεν είναι η Tartarini; Από το όνομα αυτό καταλαβαίνω....

Υ.Γ.2 Και τώρα που ξαναέβλεπα την ανάρτηση μου ήρθε μια τρελλή ιδέα...νομίζω...Όσον αφορά αυτή την επικοινωνία μεταξύ εγκεφάλου και τετρακίνησης, αν τα πράγματα είναι όπως κατάλαβα, δηλαδή αν το όχημα λαμβάνει εντολή στο σύστημα μετάδοσης κίνησης μέσω μια σειράς παραμέτρων για να ενεργοποιήσει αυτόματα την τετρακίνηση, μεταξύ των οποίων φαντάζομαι είναι και η τροφοδοσία καυσίμου αλλά και οι στροφές του κινητήρα (με την έννοια ότι αν το σύστημα αντιλαμβάνεται αντίσταση στα λάστιχα αλλά ανέβασμα στοφών και υψηλή κατανάλωση καυσίμου και πιθανό ανέβασμα θερμοκρασίας κάθεται από μόνο του και σκέφτεται να ενεργοποιήση την τετρακίνηση αλλά το μετανοιώνει αμέσως μετά οπότε αρχίζει το αναψε-σβήσε), μήπως θα έπρεπε να λάβεις υπόψη σου μια αλλαγή στη ρύθμιση ψεκασμού του υγραερίου, και κανένα λαδωτήρα; Παρατήρησε πχ αν όταν ξεκινάει να το κάνει (κυρίως να ακούγεται το ρελέ) αν έχεις ανεβασμένες 200 στροφές παραπάνω και τίποτα ασυνήθιστα υψηλή θερμοκρασία κλπ κλπ. Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω πως λειτουργεί το λογισμικό του αυτοκινήτου οπότε αυτά είναι λόγια του αέρα ίσως, αλλά ίσως και να μην είναι οπότε....
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό agipaok » Πέμ Ιούλ 25, 2013 12:41 am

Καταρχην να σε ευχαριστησω για την βοηθεια και τον χρονο σου . Να αρχισω να απανταω στα ερωτηματα σου

1.Οχι δεν θυμαμαι να αλλαξα μπαταρια!
2.Αρκετοι με tartarini δεν ειχανε προβλημα...γενικως ειναι πολυ παραξενο προβλημα που δεν το εχουνε ξαναδει κανεις..!
3.Μεταξυ εγκεφαλου αμαξιου και τετρακινησης οχι υγραεριου
4.Ηρθε τεχνικος απο την Ιταλια το ειδε αλλα δεν εκανε τιποτα το χαιβανι..! ! Τωρα για το γραμμα που λες το παλευω ενα χρονο και η απαντηση απο αυτους ειναι οτι το προιον τους δεν εχει προβλημα...! Δηλαδη σε φαση βρες τα με τον Ρομποπουλο!

Τωρα το ΥΓ.2 μου εχουμε κανει συνεχεια ρυθμισεις αλλα δεν γινεται τιποτα...!
Άβαταρ μέλους
agipaok
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό libero » Πέμ Ιούλ 25, 2013 1:28 am

ΟΚ. Παρακαλώ για το χρόνο μου...αντί να παπαρίζω στο ιντερννετ τουλάχιστον προσπαθώ να κάνω κάτι εποικοδομητικό και να μάθω αν γίνεται από αυτό άρα η κουβέντα είναι και προς δικό μου όφελος οπότε θα σε ταλαιπωρήσω κι άλλο με τις θεωρίες μου....

Μία λοιπόν από αυτές, τις θεωρίες, παρατηρώτνας την πρώτη φώτο που ανέβασες προ αρχαιοτάτων χρόνων (υπόψη ότι δεν έχω ιδέα από τα λαμπάκια του NGV) δείχνει ότι όταν ανάβει το κίτρινο λαμπάκι με τους άξονες και τις μπροστά ρόδες στριμμένες, δίπλα ακριβώς έχει 4L. Αυτό σημαίνει ότι στο αυτοκίνητο σου ανάβει το λαμπάκι 4low. Τώρα, εγώ δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα στο NGV αλλά θεωρώ πως αν το πρόβλημα ήταν γενικό στην τετρακίνηση θα άναβαν όλα...Θέλω να πω, γιατί ανάβει το 4L και όχι το 4Η; Γιατί το κόλημα το έφαγε στο L και όχι στο H; Από εκεί προήλθε και μεγάλο μέρος της σκέψης μου περί ρυθμίσεων. Κι εντάξει, πολλοί που έχουν στο ίδιο όχημα tartarini δεν έχουν πρόβλημα, όμως οι ηλεκτρονικές συνδέσεις είναι οι ίδιες; Θέλω να πω, προσπάθησες να ελέγξεις το ενδεχόμενο κάποιος από τους μαστοροεγκαταστάτες να έχει κάνει λάθος κάποια σύνδεση; Επιπλέον, μου κάνει εντύπωση που στον εγκέφαλο δεν αναφέρεται πλήρως η ζημία εφόσον αυτό ελέγχεται ηλεκτρονικά. Δηλαδή ο εγκέφαλος δε λέει κάτι; πχ Λανθασμένη έναρξη 4L ή λανθασμένο κούμπωμα διαφορικού κλπ; Αυτό το λέω γιατί, αν το θέμα είναι απλά ηλεκτρονικό ως προς τις ενδείξεις, τότε είσαι λίγο στο "μη σε νοιάζει" και λίγο στο "αφού λειτουργεί άσε να έχει και φωτορυθμικά". Αν όμως εκτός από όλα τα άλλα, το πρόβλημα είναι και μηχανικό, δηλαδή μαζί με το λαμπάκι σου κουμπώνει και τα διαφορικά και αρχίζει να περπατάει με κοντές σχέσεις τότε το θέμα είναι σε όλο το κύκλωμα. Τώρα πάλι αν δεν τα κουμπώνει και ακούγεται απλώς ο θόρυβος απο τα ρελέ η απλή ηλεκτρολογία λέει ότι τα ρελέ ή κάποια από τα ρελέ ή ο ρευματοδότης των ρελέ ή οι ασφάλειες ή τελοσπάντων κάτι στο κύκλωμα την έχει ακούσει. Και συνήθως αυτό που την ακούει είναι ή το ρελέ ή η ασφάλεια(αυτό στον πίνακα του σπιτιού).

Η τρελλή θεωρία είναι , εκτός από την μπαταρία που παραμένει μεγάλο ερωτηματικό και αν έχεις άκρη θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να βάλεις μια μεγαλύτερη μπας και φιλοτιμηθεί το αφιλότιμο, μήπως εκεί που λες ότι συνδέθηκε στις κεντρικές ασφάλειες το καλώδιο, θα έπρεπε να βάλεις μεγαλύτερη ή μικρότερη ασφάλεια; Στην κοινή ηλεκτρολογία των σπιτιών, ένα τέτοιο πραγματάκι μπορεί να σου ρίχνει το "ηλεκτροπληξίας" μόνο και μόνο ανάβοντας την ηλεκτρική σκούπα. Εμένα πχ τις προάλλες, σε μπρίζα ελεγχόμενη από 10Α ασφάλεια στον πίνακα μου έβαλαν ένα πλυστικό πιεστικό και με το που σύνδεσαν έπεσε η ασφάλεια. Τόσο που όταν προσπάθησαν να το λειτουργήσουν μου έλεγαν ότι έχει πρόβλημαη μπρίζα και δεν έβγαζαν άκρη. Μέχρι που κοίταξα στον πίνακα και είδα πεσμένη ασφάλεια οπότε και κατάλαβα τι γινόταν. Τώρα, καταλαβαίνω ότι αυτά είναι θεωρίες, ίσως εσφαλμένες, κάποιου με στοιχειώδεις γνώσεις οικιακής ηλεκτρογικής αλλά αν κάποιος τις εφαρμόσει σε κλίμακα στη λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου και περνάνε, ίσως να σου δώσουν τροφή για σκέψη.
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό agipaok » Πέμ Ιούλ 25, 2013 12:04 pm

---EDIT BY KALIAKOUDA---ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΓΗ

Ωραια ειναι ολα αυτα που λες...!

Θελω να ελεγξω με καινουργια μπαταρια αν γινεται .. ! Κοιτα τα λαμπακια της τετρακινησης αναβουνε ολα μαζι με το ESP κιολας...!
Πρεπει να ειναι το ιδιο ρελε..! Τωρα με την suzuki που πλεον εχω γινει κολλητος..! Ειπαμε απο σεπτεμβριο πρεπει να δουμε που ειναι το ρελε...γιατι μπορει να ειναι χωμενο οσο δεν παει..! να το κοιταξουμε και αν γινετε να το αλλαξουμε...!

Οι κινησεις που θα κανω ειναι .

1.Μπαταρια αν μπορεσε
2.Να παω σε εναν αλλο εγκαταστατη ο οποιος και καλα ειναι καλος στο να λυνει προβληματα με υγραερια...Να του πω και τις σκεψεις σου
3.Suzuki ρελε...! αλλαγη

Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω...!

Αλλα φαντασου να θελω καποια στιγμη να το πουλησω...! Τι θα του πω μην ανυσηχεις για τα λαμπακια ?θα μου πει ασε μας ρε φιλε...!
Άβαταρ μέλους
agipaok
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό θΑΝΑΣΗΣ 1973 » Τρί Σεπ 17, 2013 12:06 pm

agipaok έγραψε:Ωραια ειναι ολα αυτα που λες...!

Θελω να ελεγξω με καινουργια μπαταρια αν γινεται .. ! Κοιτα τα λαμπακια της τετρακινησης αναβουνε ολα μαζι με το ESP κιολας...!
Πρεπει να ειναι το ιδιο ρελε..! Τωρα με την suzuki που πλεον εχω γινει κολλητος..! Ειπαμε απο σεπτεμβριο πρεπει να δουμε που ειναι το ρελε...γιατι μπορει να ειναι χωμενο οσο δεν παει..! να το κοιταξουμε και αν γινετε να το αλλαξουμε...!

Οι κινησεις που θα κανω ειναι .

1.Μπαταρια αν μπορεσε
2.Να παω σε εναν αλλο εγκαταστατη ο οποιος και καλα ειναι καλος στο να λυνει προβληματα με υγραερια...Να του πω και τις σκεψεις σου
3.Suzuki ρελε...! αλλαγη

Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω...!

Αλλα φαντασου να θελω καποια στιγμη να το πουλησω...! Τι θα του πω μην ανυσηχεις για τα λαμπακια ?θα μου πει ασε μας ρε φιλε...!

Τελικά Αρχέλαε έβγαλες άκρη;
Μέτρον Αριστον
Άβαταρ μέλους
θΑΝΑΣΗΣ 1973
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: 215/70/15 MARIXX
Suspension: KYB ελατήρια HH1 + 4
Aka: θανος1973
Name: Αθανασιος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες