nidi έγραψε:Ρε παιδιά, δεν ξέρω, δεν είμαι εκεί για να νιώσω ότι νιώθετε αλλά από την άλλη, τόσα χρόνια πληρώναμε την ΕΡΤ με τους υπεράριθμους υπαλλήλους και τους χαφιεδοδημοσιογράφους για το τίποτα.. και την δεν έχουμε πληρώσει.. EUROVISION, τα γλέντια του Παπαδόπουλου (εδώ μου κάθονται) και πάει λέγοντας..
Μπορεί ο τρόπος που έγινε να μην ήταν και ο καλύτερος, αλλά καλύτερα έτσι παρά ποτέ.. Οι φουσκάλες πρέπει να σκάσουν και αν πονέσει και λίγο δεν πειράζει.. για καλό είναι..
Όσο για τους ανθρώπους που "θα μείνουν στο δρόμο", αναλογιστείτε λίγο πως όλοι αυτοί είχαν καταφέρει να χωθούν στην ΕΡΤ, τι μισθούς και προνόμια απολάμβαναν και ποιος τους πλήρωνε όλους αυτούς τους χαραμοφάηδες.. και μην πει κανείς ότι δεν ήταν όλοι μεγαλοδημοσιογράφοι και ότι υπήρχαν και τα τσικό που έβγαζαν όλη τη δουλειά και έπαιρναν το βασικό.. κανείς τους δεν μπήκε με αξιοκρατικά κριτήρια και κανείς τους δεν ίδρωνε όπως σε καμία ελληνική δημόσια υπηρεσία..
Και στο φινάλε φινάλε, για αναδιάρθρωση κάνουν λόγο.. ας κάνουν αυτό που λένε (λέμε τώρα) και ας κριθούν εκ των υστέρων.. εξ άλλου ας μην αυταπατόμαστε ότι έχουμε δημοκρατία με την ΧΑ στη Βουλή (και εκτός..)
Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.. έτσι δε λένε οι σοφοί γέροντες;;
Συμφωνώ μαζί σου Νίκο

Μπορεί ο τρόπος με τον οποίον γίνεται η διάλυση της ΕΡΤ να μην είναι ο καλύτερος (μάλλον ο χειρότερος είναι), ΑΛΛΑ...πρέπει ¨ΟΛΟΙ μας να καταλάβουμε ότι ζούμε πλέον σε ένα κατ'ουσίαν ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ κράτος όπου αυτά που παράγει είναι κατά πολύ λιγότερα από τα έξοδα λειτουργίας του

Εφ'όσον σαν λαός αφήσαμε να φτάσουμε εδώ, όπου πάρα πολλοί από εμάς τα φάγανε με τον οποιονδήποτε τρόπο ( και σίγουρα όσοι λένε ότι "εγώ δεν έφαγα", ξεχνούν τις φορές που αγόρασαν κάτι χωρίς απόδειξη για να γλυτώσουν το ΦΠΑ

Και όλα αυτά σε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δύσκολη περίοδο που είναι εξορθολογιστικά αναγκαστική η μείωση του απόλυτου αριθμού των εργαζομένων στο κράτος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ικανούς πόρους

Εγώ προσωπικά δεν είμαι με κανέναν, και συγχρόνως θα στηρίξω όλους εκείνους που θα παλέψουν για μια βιώσιμη λύση όπου δεν θα υπάρχουν ρεμουλαδόροι, συνδικαλιστές της συμφοράς τους, άκηδες, και κάθε μορφής παρτάκηδες, κλέφτες και λωποδύτες

Ακόμα και η ¨καλή" μας ΕΡΤ με τον τρόπο της έκανε τεράστια βουτιά στην τσέπη μας όλες αυτές τις δεκαετίες, όπου έβλεπες-δεν έβλεπες, χαρατσωνόσουν ετσιθελικά με άκρως ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ τρόπο, για να μπορούν τα κυβερνώντα λαμόγια να τακτοποιούν χιλιάδες ψηφοφόρους για δουλειά που γινόταν από υποδεκαπλάσιο προσωπικό