Η Επικαιρότητα

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Αποφασίζομεν και διατάζομεν.......

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Τρί Ιουν 11, 2013 8:48 pm

nidi έγραψε:Ρε παιδιά, δεν ξέρω, δεν είμαι εκεί για να νιώσω ότι νιώθετε αλλά από την άλλη, τόσα χρόνια πληρώναμε την ΕΡΤ με τους υπεράριθμους υπαλλήλους και τους χαφιεδοδημοσιογράφους για το τίποτα.. και την δεν έχουμε πληρώσει.. EUROVISION, τα γλέντια του Παπαδόπουλου (εδώ μου κάθονται) και πάει λέγοντας..

Μπορεί ο τρόπος που έγινε να μην ήταν και ο καλύτερος, αλλά καλύτερα έτσι παρά ποτέ.. Οι φουσκάλες πρέπει να σκάσουν και αν πονέσει και λίγο δεν πειράζει.. για καλό είναι..

Όσο για τους ανθρώπους που "θα μείνουν στο δρόμο", αναλογιστείτε λίγο πως όλοι αυτοί είχαν καταφέρει να χωθούν στην ΕΡΤ, τι μισθούς και προνόμια απολάμβαναν και ποιος τους πλήρωνε όλους αυτούς τους χαραμοφάηδες.. και μην πει κανείς ότι δεν ήταν όλοι μεγαλοδημοσιογράφοι και ότι υπήρχαν και τα τσικό που έβγαζαν όλη τη δουλειά και έπαιρναν το βασικό.. κανείς τους δεν μπήκε με αξιοκρατικά κριτήρια και κανείς τους δεν ίδρωνε όπως σε καμία ελληνική δημόσια υπηρεσία..

Και στο φινάλε φινάλε, για αναδιάρθρωση κάνουν λόγο.. ας κάνουν αυτό που λένε (λέμε τώρα) και ας κριθούν εκ των υστέρων.. εξ άλλου ας μην αυταπατόμαστε ότι έχουμε δημοκρατία με την ΧΑ στη Βουλή (και εκτός..)

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.. έτσι δε λένε οι σοφοί γέροντες;;

Συμφωνώ μαζί σου Νίκο :!:
Μπορεί ο τρόπος με τον οποίον γίνεται η διάλυση της ΕΡΤ να μην είναι ο καλύτερος (μάλλον ο χειρότερος είναι), ΑΛΛΑ...πρέπει ¨ΟΛΟΙ μας να καταλάβουμε ότι ζούμε πλέον σε ένα κατ'ουσίαν ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ κράτος όπου αυτά που παράγει είναι κατά πολύ λιγότερα από τα έξοδα λειτουργίας του :!:

Εφ'όσον σαν λαός αφήσαμε να φτάσουμε εδώ, όπου πάρα πολλοί από εμάς τα φάγανε με τον οποιονδήποτε τρόπο ( και σίγουρα όσοι λένε ότι "εγώ δεν έφαγα", ξεχνούν τις φορές που αγόρασαν κάτι χωρίς απόδειξη για να γλυτώσουν το ΦΠΑ :whistle: ), απλά τώρα στο "και πέντε", δυστυχώς δεν υπάρχει η παραμικρή πολυτέλεια χρόνου :!:

Και όλα αυτά σε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δύσκολη περίοδο που είναι εξορθολογιστικά αναγκαστική η μείωση του απόλυτου αριθμού των εργαζομένων στο κράτος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ικανούς πόρους :!:

Εγώ προσωπικά δεν είμαι με κανέναν, και συγχρόνως θα στηρίξω όλους εκείνους που θα παλέψουν για μια βιώσιμη λύση όπου δεν θα υπάρχουν ρεμουλαδόροι, συνδικαλιστές της συμφοράς τους, άκηδες, και κάθε μορφής παρτάκηδες, κλέφτες και λωποδύτες :evil:

Ακόμα και η ¨καλή" μας ΕΡΤ με τον τρόπο της έκανε τεράστια βουτιά στην τσέπη μας όλες αυτές τις δεκαετίες, όπου έβλεπες-δεν έβλεπες, χαρατσωνόσουν ετσιθελικά με άκρως ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ τρόπο, για να μπορούν τα κυβερνώντα λαμόγια να τακτοποιούν χιλιάδες ψηφοφόρους για δουλειά που γινόταν από υποδεκαπλάσιο προσωπικό :evil: :evil: :evil:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί Ιουν 11, 2013 8:56 pm

εγω θα θυμησω μια αλλη εκμποπη της ερτ,για να δουμε τι θα δουμε?
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τρί Ιουν 11, 2013 9:00 pm

Ολες οι απόψεις φυσικά σεβαστές.....απλά να αναφέρω μερικά πραγματάκια.....τις συμβάσεις με τον Παπαδόπουλο , επειδή αναφέρθηκε τις έκαναν οι εκάστοτε διοικούντες....η Ανθή Σαλαγκούδη προσελήφθη επειδή είναι η ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ ;-) και πάει λέγοντας...αποφάσεις και έξοδα πάντα των διοικούντων, αυτών που λυμαίνονται τον τόπο.........για εμένα προσωπικά ήταν όαση οι σειρές της , απο το DOWNTON ABBEY στο εξαιρετικό ΘΥΜΑΜΑΙ, τα ρεπορτάζ της ΕΤ3 σε όλη την Ελλάδα και για όλους τους έλληνες όπου και αυτοί βρίσκονται, το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ , το ΡΙΜΕΙΚ και τόσες άλλες.......θα μείνουμε με την Μενεγάκη, την Μελέτη, και το κακό συναπάντημα..........
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό char » Τρί Ιουν 11, 2013 9:11 pm

Το γεγονός ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες χρησιμοποιούσαν την κρατική τηλεόραση/ραδιόφωνο σαν να ήταν τσιφλίκι τους, δεν τους δίνει το δικαίωμα να το παίζουν σήμερα τιμητές και να την κλείνουν.
Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να την διορθώσουν και να την κάνουν ανταγωνιστική.
Τότε όμως θα έπρεπε να απολύσουν αυτούς που την κατάντησαν έτσι.
Τους δικούς τους ανθρώπους δηλαδή!

Αντ' αυτού, την κλείνουν πετώντας στον δρόμο τους ανθρώπους που δεν έχουν ευθύνη για την κατάντια της.
Για τους πραγματικούς υπεύθυνους βέβαια, δεν τίθεται θέμα.
Εκτέλεσαν μια χαρά την αποστολή* τους, καλοπληρώθηκαν και σίγουρα θα βολευτούν σε άλλες θέσεις.
Ίσως και στον νέο φορέα που θα αντικαταστήσει την πρώην κρατική ραδιοτηλεόραση.

*Η τακτική είναι παλιά και γνωστή.
Πρώτα απαξιώνουμε όσο γίνεται περισσότερο τον δημόσιο φορέα που μας ενδιαφέρει (και που ανταγωνίζεται τον αντίστοιχο ιδιωτικό τομέα), ώστε να καταφέρουμε να μεταστρέψουμε την κοινή γνώμη εναντίον του.
Κι όταν το καταφέρουμε, τον κλείνουμε και γινόμαστε "ήρωες" που απαλλάξαμε τον κόσμο απ' αυτόν, αφήνοντας ταυτόχρονα το πεδίο ελεύθερο στους "κολλητούς"!
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί Ιουν 11, 2013 9:13 pm

να ρωτησω κατι ρε παιδια ?ειναι ανταγωνιστικη η ΕΡΤ? :think:
Άβαταρ μέλους
hlias

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τρί Ιουν 11, 2013 9:13 pm

Βγήκε και η Στάη τώρα.... ΆΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!

Κρίμα στα παιδικά μου χρόνια που πέρασα μπροστά στην τηλεόραση λέγοντας πως θέλω να σε παντρευτώ!! :mrgreen: :mrgreen:

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί Ιουν 11, 2013 9:14 pm

nick_89 έγραψε:Βγήκε και η Στάη τώρα.... ΆΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!

Κρίμα στα παιδικά μου χρόνια που πέρασα μπροστά στην τηλεόραση λέγοντας πως θέλω να σε παντρευτώ!! :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: απιστευτος.
Άβαταρ μέλους
hlias

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τρί Ιουν 11, 2013 9:15 pm

nick_89 έγραψε:Βγήκε και η Στάη τώρα.... ΆΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!

Οταν με το καλό έρθεις Αθήνα έχω ένα καλό γιατρό να πάμε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό baralekos » Τρί Ιουν 11, 2013 9:19 pm

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Ολες οι απόψεις φυσικά σεβαστές.....απλά να αναφέρω μερικά πραγματάκια.....τις συμβάσεις με τον Παπαδόπουλο , επειδή αναφέρθηκε τις έκαναν οι εκάστοτε διοικούντες....η Ανθή Σαλαγκούδη προσελήφθη επειδή είναι η ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ ;-) και πάει λέγοντας...αποφάσεις και έξοδα πάντα των διοικούντων, αυτών που λυμαίνονται τον τόπο.........για εμένα προσωπικά ήταν όαση οι σειρές της , απο το DOWNTON ABBEY στο εξαιρετικό ΘΥΜΑΜΑΙ, τα ρεπορτάζ της ΕΤ3 σε όλη την Ελλάδα και για όλους τους έλληνες όπου και αυτοί βρίσκονται, το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ , το ΡΙΜΕΙΚ και τόσες άλλες.......θα μείνουμε με την Μενεγάκη, την Μελέτη, και το κακό συναπάντημα..........

Εχεις δικιο φιλε.Πρεπει να συμμαζευτει κι ΟΧΙ να κλεισει.Ειναι πολυ ποιοτικοτερη σε σχεση με την ιδιωτικη αλλα με πολλους χαραμοφαηδες και αρπακτικα!
Δεν ειναι δυνατον να λειψουν πολλες απο τις εκπομπες της που απευθυνονται σε ενα-εστω-περιοπισμενο κοινο.Κοινο ομως που δεν επιτρεπει στον εαυτο του να αποβλακωνεται απο τα αλλα σκατοκαναλα.....
Άβαταρ μέλους
baralekos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: Continental
Suspension: Μαμα
Name: Αλεκος

Δημοσίευσηαπό Ted23 » Τρί Ιουν 11, 2013 10:06 pm

Kalavritara έγραψε:
nidi έγραψε:Ρε παιδιά, δεν ξέρω, δεν είμαι εκεί για να νιώσω ότι νιώθετε αλλά από την άλλη, τόσα χρόνια πληρώναμε την ΕΡΤ με τους υπεράριθμους υπαλλήλους και τους χαφιεδοδημοσιογράφους για το τίποτα.. και την δεν έχουμε πληρώσει.. EUROVISION, τα γλέντια του Παπαδόπουλου (εδώ μου κάθονται) και πάει λέγοντας..

Μπορεί ο τρόπος που έγινε να μην ήταν και ο καλύτερος, αλλά καλύτερα έτσι παρά ποτέ.. Οι φουσκάλες πρέπει να σκάσουν και αν πονέσει και λίγο δεν πειράζει.. για καλό είναι..

Όσο για τους ανθρώπους που "θα μείνουν στο δρόμο", αναλογιστείτε λίγο πως όλοι αυτοί είχαν καταφέρει να χωθούν στην ΕΡΤ, τι μισθούς και προνόμια απολάμβαναν και ποιος τους πλήρωνε όλους αυτούς τους χαραμοφάηδες.. και μην πει κανείς ότι δεν ήταν όλοι μεγαλοδημοσιογράφοι και ότι υπήρχαν και τα τσικό που έβγαζαν όλη τη δουλειά και έπαιρναν το βασικό.. κανείς τους δεν μπήκε με αξιοκρατικά κριτήρια και κανείς τους δεν ίδρωνε όπως σε καμία ελληνική δημόσια υπηρεσία..

Και στο φινάλε φινάλε, για αναδιάρθρωση κάνουν λόγο.. ας κάνουν αυτό που λένε (λέμε τώρα) και ας κριθούν εκ των υστέρων.. εξ άλλου ας μην αυταπατόμαστε ότι έχουμε δημοκρατία με την ΧΑ στη Βουλή (και εκτός..)

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.. έτσι δε λένε οι σοφοί γέροντες;;

Συμφωνώ μαζί σου Νίκο :!:
Μπορεί ο τρόπος με τον οποίον γίνεται η διάλυση της ΕΡΤ να μην είναι ο καλύτερος (μάλλον ο χειρότερος είναι), ΑΛΛΑ...πρέπει ¨ΟΛΟΙ μας να καταλάβουμε ότι ζούμε πλέον σε ένα κατ'ουσίαν ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ κράτος όπου αυτά που παράγει είναι κατά πολύ λιγότερα από τα έξοδα λειτουργίας του :!:

Εφ'όσον σαν λαός αφήσαμε να φτάσουμε εδώ, όπου πάρα πολλοί από εμάς τα φάγανε με τον οποιονδήποτε τρόπο ( και σίγουρα όσοι λένε ότι "εγώ δεν έφαγα", ξεχνούν τις φορές που αγόρασαν κάτι χωρίς απόδειξη για να γλυτώσουν το ΦΠΑ :whistle: ), απλά τώρα στο "και πέντε", δυστυχώς δεν υπάρχει η παραμικρή πολυτέλεια χρόνου :!:

Και όλα αυτά σε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δύσκολη περίοδο που είναι εξορθολογιστικά αναγκαστική η μείωση του απόλυτου αριθμού των εργαζομένων στο κράτος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ικανούς πόρους :!:

Εγώ προσωπικά δεν είμαι με κανέναν, και συγχρόνως θα στηρίξω όλους εκείνους που θα παλέψουν για μια βιώσιμη λύση όπου δεν θα υπάρχουν ρεμουλαδόροι, συνδικαλιστές της συμφοράς τους, άκηδες, και κάθε μορφής παρτάκηδες, κλέφτες και λωποδύτες :evil:

Ακόμα και η ¨καλή" μας ΕΡΤ με τον τρόπο της έκανε τεράστια βουτιά στην τσέπη μας όλες αυτές τις δεκαετίες, όπου έβλεπες-δεν έβλεπες, χαρατσωνόσουν ετσιθελικά με άκρως ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ τρόπο, για να μπορούν τα κυβερνώντα λαμόγια να τακτοποιούν χιλιάδες ψηφοφόρους για δουλειά που γινόταν από υποδεκαπλάσιο προσωπικό :evil: :evil: :evil:

Σωστα Τακη αυτα που λες και συμφωνω.Μην ξεχναμε οτι ολοκληρο BBC καλυπτει τα ρεπορταζ του σε ολο τον κοσμο με 850 περιπου υπαλληλους κ η δικη μας ΕΡΤ θελει πανω απο 2000 :think: :think:

Απο την αλλη πιστευω οτι αυτοι που μας ''κυβερνανε'' μας βλεπουν πλεον σαν οικονομικα νουμερα, δεν τους ενδιαφερει εαν θα απολυθουν 2000 ή 3000 απο ΕΡΤ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ κτλ ή εαν ο ιδιωτικος υπαλληλος δουλευει 10ωρο με 300 ευρω το μηνα!!!!! Πλεον ο κοσμος εχει χαζεψει.δεν ξερει μερα παρα μερα τι θα του φορτωσουν στην πλατη του.ολοι μας δινουμε αγωνα για επιβιωση,μικρο η μεγαλο. Δυστυχως ακομα κ αυτα τα μετρα που προσπαθουν να παρουν για να βοηθησουν την υποτιθεμενη ανακαμψη της οικονομιας,με τον τροπο που αποφασιζονται δειχνουν στον κοσμο να καταλαβει οτι τα ΛΑΜΟΓΙΑ εξακολοθουν να επιβιωνουν :whistle: :whistle:
Άβαταρ μέλους
Ted23
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: MATADOR AT 205/70/15
Suspension: kyb + MUD
Aka: Πλανηταρχης
Name: Τεό

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τρί Ιουν 11, 2013 10:53 pm

Ας ελπίσουμε μετά από καιρό να μπορούμε να πούμε ότι ο σκοπός τελικά αγιάζει τα μέσα και ξεκίνησε να γίνεται κάτι σωστό και δίκαιο γιατί στη τελική είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι το δημόσιο θέλει γερό ξεσκαρτάρισμα από τα θεμέλια ως τη κορυφή!!
Λυπάμαι πραγματικά για τους άξιους και κακοπληρωμένους υπαλλήλους,ελπίζω να ορθοποδήσουν το γρηγορότερο δυνατόν :pray: μετά από αυτή τη σφαλιάρα που δέχτηκαν :shock: :(

Όσο για τα γατάκια(τους καρχαρίες βασικά με παχηλούς μισθούς και ελάχιστες εως καθόλου ώρες εργασίας)ας μιλήσουν πρώτα με τους 1,5 εκατ. άνεργους ιδιωτικούς υπαλλήλους και μετά να δούμε αν έχουν τα μούτρα και το θράσσος να βγαίνουν στις κάμερες και να λένε όλες αυτές τις π@π@ριές,το παραμυθάκι και τη καραμέλα που όλοι είδαμε :evil: :evil: :evil: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό Atlas » Τρί Ιουν 11, 2013 11:08 pm

Μην πέφτετε στην παγίδα "στροφή μιας κοινωνικής ομάδας έναντι μιας άλλης".
Αυτοί καλά πρεσβεύουν "διαίρει και βασίλευε".
Αυτά ξέρω να πω!
SV1GFS
Άβαταρ μέλους
Atlas

Λάστιχα: Yokohama G015 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 225/65 R17
Suspension: Ελατήρια MAD
Aka: Ο ανεκδοτάκιας
Name: Μάρκος

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τρί Ιουν 11, 2013 11:14 pm

Από εδώ http://www.ert.gr/webtv/ πατώντας το LIVE θα μπορείτε να βλέπετε όταν κλείσει το σήμα :!:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί Ιουν 11, 2013 11:19 pm

Atlas έγραψε:Μην πέφτετε στην παγίδα "στροφή μιας κοινωνικής ομάδας έναντι μιας άλλης".
Αυτοί καλά πρεσβεύουν "διαίρει και βασίλευε".
Αυτά ξέρω να πω!

συν οτι χαθηκε αλλο ενα ελληνικο κομματι της ΕΛΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
hlias

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Ιουν 11, 2013 11:21 pm

Όταν κλείνουν Κρατική Τηλεόραση, κάποιο λάκκο έχει η φάβα.... κάτι άσχημο θα γίνει... οι ξένοι μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας και στη "διοίκηση" αυτής...

ΟΛΑ τα ΜΜΕ ιδιωτικά? Δεν μου αρέσει αυτό.... :naughty:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες