Σίμο φαίνετε μια πολλύ καλή λύση και καλή τιμή.Χωρίς καλώδια και βολικό.
Τώρα όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του,αν κρίνω και συγκρίνω με την δική μου την κεραία(Haicom HI-204III-RJ11) δείχνει ότι και εκεί έχει πολύ καλές προδιαγραφές.
Σου λέω ενημερωτικά ότι τους δορυφόρους που αναφαίρει το post για την δική μου τους πιάνει και με το παραπάνω και τους χρόνους τους τσακίζει

Βλέπω ότι σε κάτι τέτοια βασικά χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη που αναφαίρεις μπορώ να πώ ότι είναι και καλύτερη.
Καλές τιμές και στον επαναπροσδιορισμό!
Λίγο στην ακρίβεια μετρήσεων βλέπω μια διαφορά αλλά για να καταλάβεις τι εννοώ ειναι διαφορά microsecond
Ακόμα και το chipset φαίνετε να είναι κάτι της πιο νεωτέρας εκδόσεως της SERF START.Εκεί που θα καταλάβεις επίσης τις δυνατότητές της είναι σε δύσκολα σημεία που θέλεις σήμα(δάσος.συννεφιά.τούνελ,πολλά σήματα)και άν κρίνω από την δική μου θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος και πάντα βάση των χαρακτηριστικών που αναφέρονται στην δική σου επιλογή.
Για εμένα αφού βρήκες κάτι τέτοιο μην το πολύψάχνεις γιατί θα χάσεις και την μπάλα για τρελλές μικρολεπτομέριες.Το σίγουρο είναι ότι την δουλειά της θα την κάνει και σίγουρα καλύτερα από την κεραία ενός navi ενσωματομένου στο kenwood.
Σου παραθέτω και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της δικής μου να κάνεις και μόνος σου την σύγκριση που με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο από τα βασικά που ζητάμε σε μια πλοήγηση.Όχι ότι είναι το απόλυτο η δική μου αλλά το λέω ώς μέτρο σύγκρισης ώστε να καταλάβεις τι εννοώ
ήτε εκτός ήτε εντός δρόμου.Και συνεργάζετε και απόλυτα με garminmobile pc.
Ο Haicom HI-204III-RJ11 είναι ένας δέκτης GPS με RJ11 σύνδεση, που στηρίζεται στο chipset SiRF Star IIΙ και προσφέρει μεγάλη ταχύτητα και ευαισθησία κατά τον προσδιορισμό της θέσης σας, ακόμα και σε κλειστές αστικές, φυλλώδεις ή με περιορισμένη ορατότητα περιοχές. Αποτελεί την ιδανική αναβάθμιση για τις βάσεις PDA που δέχονται RJ11 mouse GPS δέκτες (όπως οι Arkon, Holux κ.λπ.).
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Γενικά:
* Chipset: SiRF Star III
* Συχνότητα: L1, 1575.42 MHz, C/A code
* Αριθμός Καναλιών: 20 all-in-view tracking
* Τύπος Κεραίας: Ενσωματωμένη
Ακρίβεια Μετρήσεων:
* Θέση: 10m, 2D RMS / 5m 2D RMS, WAAS corrected / <5m (50%), DGPS corrected
* Ταχύτητα: 0.1 m/s
* Χρόνος: 1 microsecond συγχρονισμένο στον χρόνο GPS
Προσδιορισμός Τιμών:
* Επαναπροσδιορισμός: 0.1 sec. (μέσος όρος)
* Snap Start: 1 sec. (μέσος όρος)
* Cold Start: 42 sec. (μέσος όρος)
* Warm Start: 38 sec. (μέσος όρος)
* Hot Start: 8 sec. (μέσος όρος)
Δυναμικές Συνθήκες:
* Ύψος: 18.000m max.
* Ταχύτητα: 515m/sec max.
* Επιτάχυνση: 4g max.
Παρεχόμενες Θύρες: RJ11
Τροφοδοσία: Μέσω της θύρας RJ11
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:
* 4000 ταυτόχρονα time-frequency search bins
* Υποστήριξη SBAS (WAAS/EGNOS)
* Υποστήριξη LVTTL-level και RS232-level serial διασύνδεσης / Τάσης 3.3V, ή 3.8V~12V.
* Ευαισθησία ανίχνευσης -159dBm
* 0.38W κατανάλωση ενέργειας σε συνεχή κατάσταση
* Μπαταρία Backup 3V Lithium-Ion
* Ενδεικτική λυχνία κατάστασης
* Αδιάβροχη κατασκευή
* Μαγνητική βάση στήριξης