Αξιολόγηση τετρακίνησης NGV

Αξιολόγηση τετρακίνησης NGV

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Παρ Ιαν 11, 2013 12:37 am

Γιατί ανοίγω νέο θέμα :?:

Γιατί μετά απο αλλάγή ολων των μοντέλων VITARA που είχα στην κατοχή μου 8V-V6-16V-GV2000-NGV2000-GV2000-NGV1,6 απο το 1991 και μετά και επίσης μετα απο μετατροπή του 1.6NGV me lowlock, νομίζω οτι εχω να πώ αρκετα στους σημερινούς κατόχους NGV 1,6.

Η κίνηση με τρία διαφορικά ειναι οτι καλύτερο μπορούν να έχουν.!!!! ΔΕΝ κολάει πουθενά. Παρόλο που και εγω εχω κάνει το τεστ με τον ενα τροχό στον αέρα και δεν πήγα πουθενα, στην πράξη αυτό δέν ισχύει. Ο λόγος είναι οτι ο τροχός που χάνει πρόσφυση γυρνάει τρελά και σκάβοντας γανζώνει και το ιδιο γίνεται ξανά και ξανά σε όλους τους τροχούς με αποτέλεσμα αν δεν κρεμάσεις σε κανένα χαντάκι δεν θα κολήσεις ΠΟΤΕ.
Οι χειρότερες συνθήκες ειναι χιόνι λιομένο και απο κάτω παχειά λάσπη.! Ε λοιπόν δέν κόλησα δε αντίθεση με φίλο που με KIA2000 και αργά που τον τραβήξαμε για να βγεί. Επίσης δεν είδα ποτε τον κόλο μου να με προσπερνάει :grin:
'Εχω βάλει και αργα στο NGV1,6 όπως γνωρίζεται και δεν εχω ESP , παρόλα αυτα στο κοντό NGV δεν τα χρησιμοποιώ παρα μόνο για έλξη η σε περίπτωση που κάποτε ζοριστώ πραγματικά. Λόγω κοντού μετατροχίου δεν υπάρχει πραγματικά κανένα προβλημα στις λάσπες, στο χιόνι και πιστέψετο το εχω τεστάρει αγρια. Αλησίδες δεν εχω βάλει ποτέ οσο είχα τετρακίνηση αλλα αμα απαιτηθούν μόνο στους μπροστινούς τροχούς.

Τελικά ζήτω τα τρία διαφορικά και ας είναι ελεύτερα. :dance: :dance:
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: yoko g015
cb: Όχι
Name: Κώστας Καργάκης

Re: Αξιολόγηση τετρακίνησης NGV

Δημοσίευσηαπό antonis1627 » Παρ Ιαν 11, 2013 9:57 am

Πολύ χρήσιμες οι διαπιστώσεις σας Κε Κώστα. :clap:
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
antonis1627
Super Moderator
Super Moderator

Λάστιχα: BF GOODRICH A/T KO2
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Αντώνιος ο Συναξαριστής
Name: ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Παρ Ιαν 11, 2013 11:03 am

Δες εδώ κύριε Κώστα μας, ένα τεστάκι που έχει γίνει σχετικά με την τετρακίνηση του NGV.... ;-)

Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Παρ Ιαν 11, 2013 11:30 am

f_tasos έγραψε:Δες εδώ κύριε Κώστα μας, ένα τεστάκι που έχει γίνει σχετικά με την τετρακίνηση του NGV.... ;-)

[link2]ΤΕΣΤ 4ΚΙΝΗΣΗ NGV VS RAV4-TIGUAN-FORESTER-OUTLANDER-TUCSON,http://www.vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=8&
t=13700[/link2]

Οταν ειχα κάνει το τεστ του γρύλου είχα τρελαθεί και ειχα χάσει την εμπιστοσύνη στο NGV. Οταν ομως απέκτησα το μαγικό κουμπάκι πήγενα σε μέρη που δεν θα τολμούσα πριν.

Προς μεγάλη μου εκπληξη διαπίστωσα οτι δεν κολούσε πουθενά και ετσι το εχωνα σε ολο και πιο δύσκολα.! Λόγω κυνηγίου ειχα πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Τον μαγικό διακόπτη στην πράξη ελάχιστα τον χρησημοποιώ και μάλιστα προκαταβολικά, οχι δηλαδη επιδη κόλησα κάπου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό eaglenest » Παρ Ιαν 11, 2013 11:35 am

καλη χρονια παιδια

το συμπερασμα που εχω βγαλει προσωπικα ως κατοχος του ngv 1.6 esp/tcs 2009 ειναι το εξης. οσο το αμαξι κινειται εστω και με πολυ μικρη ταχυτητα δε σταματαει πουθενα.ουτε σε χωμα σαθρο ουτε σε ρηχη αμμο ουτε σε παγο-χιονι ουτε σε νεροφαγωματα . αν σταματησει και προσπαθησει να περασει τα ιδια εμποδια,εκει μπορει καπου οριακα να μη τα καταφερει.οταν κινειται και καποιος τροχος χασει προσφυση ειδικα πισω,αντι να κοβει ταχυτητα το αμαξι "πηδαει" μπροστα .αυτο ειναι ιδιαιτερα αισθητο σε ανηφορες με χωμα και νεροφαγωματα.
ανθρωπο ψαχνω
eaglenest
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: μαμα
Suspension: μαμισια
Name: Mαρκος

Δημοσίευσηαπό johndrama » Παρ Ιαν 11, 2013 3:02 pm

Υποψην ομως το 1.6 εχει πιο κοντες σχεσεις και απο το διλιτρο και απο το ντηζελ εννοω την πρωτη η οποια το βγαζει απο πολλα σημεια αλώβητο με τους καταλληλους χειρισμούς.
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Παρ Ιαν 11, 2013 5:41 pm

kostas fk έγραψε:.....Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα οτι δεν κολλούσε πουθενά και ετσι το έχωνα σε ολο και πιο δύσκολα.! .. Τον μαγικό διακόπτη στην πράξη ελάχιστα τον χρησιμοποιώ και μάλιστα προκαταβολικά, οχι δηλαδή επειδή κόλλησα κάπου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τετοια να μας λετε να μας φτιάχνετε την διαθεση.
Η προσωπικη αποψη για αυτο το αμαξι ειναι οτι στα "δυσκολα" μεταμορφωνοται σε αιλουροειδές .
Στα σαθρα εδάφη αρχιζει να "κολυμπαει" παίρνοντας την λιγη πρόσφυση που μπορει να βρει ο καθε τροχος και μεταφερoντας ετσι μια αισθηση "γατίσιας περπατησιάς".
Δεν ειναι τυχαιο που σε πολλα φορουμ του εξωτερικου χαρακτηριζεται σαν ενα απο τα κορυφαια εαν οχι ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ αμαξι σε χιονισμενα και παγωμενα εδαφη.Οτι και να διαβασω λεει οτι εκει που οι αλλοι κολλησαν (ολοι με σωστα ελαστικα) , προς μεγαλη εκπληξη του οδηγου το ngv "εφυγε αερα".Οχι οριακα ,ΑΛΛΑ αερινα.Μιλαμε για μερη των αλπεων (και οχι μονο) με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και πολύ πυκνό φρέσκο ή παγωμένο χιόνι.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ
Τελευταία επεξεργασία από 4troxos και Παρ Ιαν 11, 2013 9:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
03/08,5D,full extra,esp/tcs,Ποδιές XMC,lift +2",cruise control,
Φιλτρο αερος K&N , kenwood 7200,Nuvicam ,κοτσαδορος απ/νος,
λασπ/ρες,parktronic, rear view camera, σποτάκια ,προστ/κα πλαινα,
alarm,ανεμοθ/στες, μπαγαζιέρα ορφ,7-8 lit/100km.
Άβαταρ μέλους
4troxos

Λάστιχα: COOPER AT3-sport2
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD
Name: Χρήστος

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Παρ Ιαν 11, 2013 8:14 pm

Πολύ σωστή η περιγραφη του 4τροχου, συμφωνώ και μάλιστα το 1,6 εχει απο μαμά 20% μείωση και με την πρώτη και θάρος κάνει κακή δουλειά .!!!
(και κατάληλο λαστηχάκι BFAT Βεβαίως, βεβαίως. :D )
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό TAKIS L. » Παρ Ιαν 11, 2013 9:45 pm

eaglenest έγραψε:το συμπερασμα που εχω βγαλει προσωπικα ως κατοχος του ngv 1.6 esp/tcs 2009 ειναι το εξης. οσο το αμαξι κινειται εστω και με πολυ μικρη ταχυτητα δε σταματαει πουθενα.ουτε σε χωμα σαθρο ουτε σε ρηχη αμμο ουτε σε παγο-χιονι ουτε σε νεροφαγωματα . αν σταματησει και προσπαθησει να περασει τα ιδια εμποδια,εκει μπορει καπου οριακα να μη τα καταφερει.οταν κινειται και καποιος τροχος χασει προσφυση ειδικα πισω,αντι να κοβει ταχυτητα το αμαξι "πηδαει" μπροστα .αυτο ειναι ιδιαιτερα αισθητο σε ανηφορες με χωμα και νεροφαγωματα.

Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο!!!
Στις εκδρομές που έχω πάρει μέρος με το club,όπου βρήκαμε όλων των ειδών καιρικές συνθήκες κ εδάφη,το "μικρό" μου δεν με πρόδωσε πουθενά!!
Το άνγχος βέβαια το είχα,περνάει δεν περνάει,ανεβαίνει δεν ανεβαίνει,αλλά γρήγορα κατάλαβα οτι όχι μόνο αντέχει, αλλά σε περνά απο μέρη που λόγω του κοντου μετατρόχιου ενώ με το μάτι φαίνονται πανδύσκολα (αναφέρομαι πάντα για εδάφη που μπορούμε να εκδράμουμε με τα συγκεκρίμενα αυτοκίνητα κ όχι για χαράδρες ή χιόνια 1 μέτρο) με γεμάτη 1η τα περνά! Βοηθούν βέβαια πολύ κ τα ηλεκτρονικά του!
Μία φορά μόνο έχω κολλήσει, κ αυτό απο λάθος οδηγικό δικό μου, σε μερέντα όπου το τράβηγμα ήταν ένα "τσάκ",ίσα-ίσα να πιάσουν πάλι οι ρόδες. Ίσως,λέω ίσως, με ελαστικά MAD να μην χρειαζόταν ούτε αυτό!
Το αυτοκίνητο αυτό θέλει θαρρέτο αλλά κ σύνεση,όλα έχουν τα όρια τους.
Τις δυνατότητες του τις μαθαίνεις μόνο στο βούνο,κ πιστέψτε με είναι πολλές!
Το μόνο που θα ήθελα είναι 10-15 άλογα ακόμη γιά μεγαλύτερη άνεση στη κίνηση,εντός κ εκτός δρόμου.
θα ήθελα κάποια στιγμή να έβλεπα ένα με κοντές σχέσεις σε κάποια εκδρομή να το χαρώ-ούμε!
peace - unity - love and have some off road fun!!!
Άβαταρ μέλους
TAKIS L.

Λάστιχα: Malatesta Cobra
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: Mad-KYB
Aka: O...γειά σας σύντροφοι
Name: ΤΑΚΗΣ Λ.

Δημοσίευσηαπό gianniszervos » Δευτ Ιαν 14, 2013 8:16 pm

kostas fk έγραψε:Γιατί ανοίγω νέο θέμα :?:

Γιατί μετά απο αλλάγή ολων των μοντέλων VITARA που είχα στην κατοχή μου 8V-V6-16V-GV2000-NGV2000-GV2000-NGV1,6 απο το 1991 και μετά και επίσης μετα απο μετατροπή του 1.6NGV me lowlock, νομίζω οτι εχω να πώ αρκετα στους σημερινούς κατόχους NGV 1,6.

Η κίνηση με τρία διαφορικά ειναι οτι καλύτερο μπορούν να έχουν.!!!! ΔΕΝ κολάει πουθενά. Παρόλο που και εγω εχω κάνει το τεστ με τον ενα τροχό στον αέρα και δεν πήγα πουθενα, στην πράξη αυτό δέν ισχύει. Ο λόγος είναι οτι ο τροχός που χάνει πρόσφυση γυρνάει τρελά και σκάβοντας γανζώνει και το ιδιο γίνεται ξανά και ξανά σε όλους τους τροχούς με αποτέλεσμα αν δεν κρεμάσεις σε κανένα χαντάκι δεν θα κολήσεις ΠΟΤΕ.
Οι χειρότερες συνθήκες ειναι χιόνι λιομένο και απο κάτω παχειά λάσπη.! Ε λοιπόν δέν κόλησα δε αντίθεση με φίλο που με KIA2000 και αργά που τον τραβήξαμε για να βγεί. Επίσης δεν είδα ποτε τον κόλο μου να με προσπερνάει :grin:
'Εχω βάλει και αργα στο NGV1,6 όπως γνωρίζεται και δεν εχω ESP , παρόλα αυτα στο κοντό NGV δεν τα χρησιμοποιώ παρα μόνο για έλξη η σε περίπτωση που κάποτε ζοριστώ πραγματικά. Λόγω κοντού μετατροχίου δεν υπάρχει πραγματικά κανένα προβλημα στις λάσπες, στο χιόνι και πιστέψετο το εχω τεστάρει αγρια. Αλησίδες δεν εχω βάλει ποτέ οσο είχα τετρακίνηση αλλα αμα απαιτηθούν μόνο στους μπροστινούς τροχούς.

Τελικά ζήτω τα τρία διαφορικά και ας είναι ελεύτερα. :dance: :dance:

Φιλε αν καταλαβα εχεισ κανει την μετατροπη και του εχεις βαλει το κιτ του 2000λιτρου στο σασμαν του 1.6NGV?επειδη με ενδιαφερει πεσ μου σε παρακαλω ποσω σου πιγε κοστος ,και που μπωπο να απευθινθω να παρω τηλ για να ανεβω πανω να το βαλω!!αξηζει πραγματικα?
gianniszervos
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Λάστιχα: 225/65/17 dunlopa/t3
Suspension: mamisia
Name: giannis

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Τρί Ιαν 15, 2013 12:29 pm

Φίλε μου Gianiςzervos ναι εχω κάνει την μετατροπή και πάει μιά χαρά. Όλη μου η δουλειά είναι στο Φόρουμ και είναι διαθέσιμη σε ενεργά μέλη.!
Το κόστος για μένα ήταν περίπου 1200ευρώ και αξίζει τον κόπο.
Καλή μελέτη λοιπόν και καλή επιτυχία.!
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τρί Ιαν 15, 2013 3:28 pm

gianniszervos έγραψε:Φιλε αν καταλαβα εχεισ κανει την μετατροπη και του εχεις βαλει το κιτ του 2000λιτρου στο σασμαν του 1.6NGV?επειδη με ενδιαφερει πεσ μου σε παρακαλω ποσω σου πιγε κοστος ,και που μπωπο να απευθινθω να παρω τηλ για να ανεβω πανω να το βαλω!!αξηζει πραγματικα?

Φίλε Γιάννη διάβασε για να καταλάβεις γιατί δεν έχεις ακόμα πρόσβαση στην ενότητα όπου έχει δημοσιεύσει το project του ο Κώστας. Με υπομονή και συμμετοχικό πνεύμα, όλα αποκαλύπτονται κι όλα γίνονται! ;-) :D
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό gianniszervos » Πέμ Ιαν 17, 2013 1:42 am

Φίλε μου Κώστα σε ευχαριστώ πολυ!αλλα σαν καινούριο μέλος εχω περιορισμένη πρόσβαση στα hot οπότε δεν μπορώ να δω τη δουλεια σου!απλά εγω λέω το Φεβρουάριο να ανέβω πάνω για την horeca οπότε λέω να ανεβασω το όχημα να κάνω την μετατρωπη είναι ευκαιρία!γιαυτο λέω αν ειθελες να με βοηθεισης δίνοντας μου το τηλ του μιχανικου σου που στο έβαλε να τον πάρω να συνενοειθουμε αν μπωρει να μου το βάλει και εμένα!σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
gianniszervos
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Παρ Ιαν 18, 2013 7:16 pm

gianniszervos έγραψε:Φίλε μου Κώστα σε ευχαριστώ πολυ!αλλα σαν καινούριο μέλος εχω περιορισμένη πρόσβαση στα hot οπότε δεν μπορώ να δω τη δουλεια σου!απλά εγω λέω το Φεβρουάριο να ανέβω πάνω για την horeca οπότε λέω να ανεβασω το όχημα να κάνω την μετατρωπη είναι ευκαιρία!γιαυτο λέω αν ειθελες να με βοηθεισης δίνοντας μου το τηλ του μιχανικου σου που στο έβαλε να τον πάρω να συνενοειθουμε αν μπωρει να μου το βάλει και εμένα!σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Φίλε μου δεν νομίζω να προλαβαίνεις γιατί ολη η ιστορία ειναι η κασκευη πλακέτας και καλοδίωσης που πρέπει να βρεις κάποιον ειδικό να σου φτιάξει οπως θα δείς στα hot. Κατα τα άλλα η αλλαγη του τρανφερ ειναι απλη υπόθεση.
υπομονή μέχρι να πενηνταρήσεις :text-imsorry:
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό gianniszervos » Σάβ Ιαν 19, 2013 7:52 pm

kostas fk έγραψε:
gianniszervos έγραψε:Φίλε μου Κώστα σε ευχαριστώ πολυ!αλλα σαν καινούριο μέλος εχω περιορισμένη πρόσβαση στα hot οπότε δεν μπορώ να δω τη δουλεια σου!απλά εγω λέω το Φεβρουάριο να ανέβω πάνω για την horeca οπότε λέω να ανεβασω το όχημα να κάνω την μετατρωπη είναι ευκαιρία!γιαυτο λέω αν ειθελες να με βοηθεισης δίνοντας μου το τηλ του μιχανικου σου που στο έβαλε να τον πάρω να συνενοειθουμε αν μπωρει να μου το βάλει και εμένα!σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Φίλε μου δεν νομίζω να προλαβαίνεις γιατί ολη η ιστορία ειναι η κασκευη πλακέτας και καλοδίωσης που πρέπει να βρεις κάποιον ειδικό να σου φτιάξει οπως θα δείς στα hot. Κατα τα άλλα η αλλαγη του τρανφερ ειναι απλη υπόθεση.
υπομονή μέχρι να πενηνταρήσεις :text-imsorry:

ενταξει που θα παει δεν θα μεγαλωσω και εγω!!!χαχαχα!!ευχαρηστω κωστα!! :dance: :dance:
gianniszervos
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Επόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες