ΕΛΛΗΝΕΣ

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δημοσίευσηαπό mytilini » Κυρ Μαρ 22, 2009 12:37 am

XTIKIARHS έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:Εννοω οτι σημερα, ετος 2009, με τα τοσα οικονομικα προβληματα που αντιμετωπιζουμε σαν χωρα, εχουμε ακομα παρελασεις και παρατες και εκατομυρια πεταμενα. Λες και τα λεφτα αυτα δεν μπορουσαν να πιασου τοπο καλυτερα σε κονδυλι της εθνικης αμυνας παλι, δεν λεω να πανε στα νοσοκομεια μας, οπου οι προμηθευτες εχουν αρχισει και μαζευουν πισω μηχανηματα και αλλοι αυτοκτονουν απο απογνωση.
Και για πεστε μου, στις 26 Μαρτιου τι θα μου εχει μεινει? Εθνικη υπεριφανεια? :evil: :evil: :evil: Ξερεις ....για πηγαινε και πες αυτα στης μανες των 3 αξιωματικων που πεθαναν στα ιμια.για πες το αυτο σε οσους ηταν στα ιμια, και σε καθε ιμια που γινοντε και δεν εχει ιδεα ο πολιτης.και ελα να μου πεισ την απαντηση.ελα πες το στην γηναικα μου που με βλεπει καθε μερα το πωσ ερχομαι.εγω τιμαω την σημσια και γινομαι χαλι για καθε ελληνα που σεβεται καποια πραγματα.ειναι 3 τα πραγματα αυτα. 1/τιμα την πατρηδα σου. 2/την γυναικα σου 3/την σημαια σου./ελπιζω να βρεθουμε απο κοντα να τα πουμε. :lol: :lol:

Σωστά τα παραπάνω όμως:γιατί η πατρίδα "ξέχασε" τους 3 των Ιμίων;
Γιατί η πατρίδα έχει "ξεχάσει" όλους τους ιπταμένους που έχουν φύγει από το 1974 και δώ;Γιατί εσύ φίλε "ΧΤΙΚΙΑΡΗ" θεωρείσαι αναλώσιμος;Γιατί η πατρίδα έχει φοβικά σύνδρομα και δεν τολμά να επιβάλλει τα συμφέροντά της;Ξέρεις, όλοι τιμάμε και τη σημαία και την πατρίδα.Και ακριβώς επειδή την έχουμε υπηρετήσει σκληρά, δικαιολογημένα έχουμε απαιτήσεις από αυτήν.Δηλαδή όπως την τιμαμε και την σεβόμαστε να μας τιμά και να μας σέβεται και αυτή.Και να μην μας θυμάται μόνο στα δύσκολα.
Μη σβήνετε τα post μου, μπορώ και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 225-75-16
Suspension: OME
cb: Ναι
Name: ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό triptec » Κυρ Μαρ 22, 2009 12:33 pm

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που πρέπει να περιμένουμε απο την πατρίδα μας, η πατρίδα μας είμαστε εμείς και ο πολιτισμός μας! Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι οτι αν, κυρίως ο τούρκος, και μετά κάθε άλλος, περάσει απο τον XTIKIARHS, και εμένα, θα πάει στη μάνα μου, στην αδέρφή μου, την γυναίκα μου, την κόρη μου! Ωφείλω λοιπόν να τιμήσω αυτόν που θα παρελάσει για να τον δει ο κάθε ενδιαφερόμενος, με επεκτετικές διαθέσεις, και να θυμηθεί οτι εδω είναι ΕΛΛΑΔΑ και να του κοπούν τα γόνατα!

Να ξέρετε οτι σε κάθε παρέλαση υπάρχουν "θεατές" απο άλλες χώρες.
VIT' 1.6, '00, JLX, 5D
Καλό ταξίδι παναγιώτη..
Άβαταρ μέλους
triptec
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: BF goodrich km2 mud
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: 5 πόντους
cb: Όχι
Name: Κωνσταντίνος Τρύπας

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Κυρ Μαρ 22, 2009 2:36 pm

mytilini έγραψε:
XTIKIARHS έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:Εννοω οτι σημερα, ετος 2009, με τα τοσα οικονομικα προβληματα που αντιμετωπιζουμε σαν χωρα, εχουμε ακομα παρελασεις και παρατες και εκατομυρια πεταμενα. Λες και τα λεφτα αυτα δεν μπορουσαν να πιασου τοπο καλυτερα σε κονδυλι της εθνικης αμυνας παλι, δεν λεω να πανε στα νοσοκομεια μας, οπου οι προμηθευτες εχουν αρχισει και μαζευουν πισω μηχανηματα και αλλοι αυτοκτονουν απο απογνωση.
Και για πεστε μου, στις 26 Μαρτιου τι θα μου εχει μεινει? Εθνικη υπεριφανεια? :evil: :evil: :evil: Ξερεις ....για πηγαινε και πες αυτα στης μανες των 3 αξιωματικων που πεθαναν στα ιμια.για πες το αυτο σε οσους ηταν στα ιμια, και σε καθε ιμια που γινοντε και δεν εχει ιδεα ο πολιτης.και ελα να μου πεισ την απαντηση.ελα πες το στην γηναικα μου που με βλεπει καθε μερα το πωσ ερχομαι.εγω τιμαω την σημσια και γινομαι χαλι για καθε ελληνα που σεβεται καποια πραγματα.ειναι 3 τα πραγματα αυτα. 1/τιμα την πατρηδα σου. 2/την γυναικα σου 3/την σημαια σου./ελπιζω να βρεθουμε απο κοντα να τα πουμε. :lol: :lol:

Σωστά τα παραπάνω όμως:γιατί η πατρίδα "ξέχασε" τους 3 των Ιμίων;
Γιατί η πατρίδα έχει "ξεχάσει" όλους τους ιπταμένους που έχουν φύγει από το 1974 και δώ;Γιατί εσύ φίλε "ΧΤΙΚΙΑΡΗ" θεωρείσαι αναλώσιμος;Γιατί η πατρίδα έχει φοβικά σύνδρομα και δεν τολμά να επιβάλλει τα συμφέροντά της;Ξέρεις, όλοι τιμάμε και τη σημαία και την πατρίδα.Και ακριβώς επειδή την έχουμε υπηρετήσει σκληρά, δικαιολογημένα έχουμε απαιτήσεις από αυτήν.Δηλαδή όπως την τιμαμε και την σεβόμαστε να μας τιμά και να μας σέβεται και αυτή.Και να μην μας θυμάται μόνο στα δύσκολα.

+ 1000000 και όχι μόνο τους ιπτάμενους :evil: :evil: :evil: Ακόμα και αυτούς που πολέμησαν κατά την τουρκική εισβολή , δεν τους αναγνωρίζει τίποτε, σαν να μήν έγινε ποτέ αυτό το γεγονός, ενώ οι ριψάσπιδες της βραδυάς εκείνης, τιμήθηκαν με τα ανωτατα αξιώματα στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . Και εαν θέλετε και το όνομα ευχαρίστως. Τζογάνης.Κάποιοι ¨ ΤΡΕΛΛΟΙ ¨αλλα ωραίοι τρελλοί, σαν αυτούς που βγάζει η πατρίδα μας συχνά πυκνά πέταξαν με τα NORATLAS μετά τις 12 το βράδυ αγνοώντας τις εντολές μιας ανύπαρκτης εξουσιας ενώ ο εν λόγω κύριος υπάκουσε στα κελεύσματα της εξουσίας αυτής. Οι ΗΡΩΕΣ ζούνε οσοι απο αυτούς έχουν μείνει ξεχασμένοι ,και οι άλλοι έγιναν ήρωες :evil: :evil:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Κυρ Μαρ 22, 2009 2:56 pm

triptec έγραψε:Δεν ξέρω τι είναι αυτό που πρέπει να περιμένουμε απο την πατρίδα μας, η πατρίδα μας είμαστε εμείς και ο πολιτισμός μας! Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι οτι αν, κυρίως ο τούρκος, και μετά κάθε άλλος, περάσει απο τον XTIKIARHS, και εμένα, θα πάει στη μάνα μου, στην αδέρφή μου, την γυναίκα μου, την κόρη μου! Ωφείλω λοιπόν να τιμήσω αυτόν που θα παρελάσει για να τον δει ο κάθε ενδιαφερόμενος, με επεκτετικές διαθέσεις, και να θυμηθεί οτι εδω είναι ΕΛΛΑΔΑ και να του κοπούν τα γόνατα!

Να ξέρετε οτι σε κάθε παρέλαση υπάρχουν "θεατές" απο άλλες χώρες.

Φίλε μου έχεις δίκιο αλλα μέρες που είναι, με μία ασκηση { οχι τυχαία βέβαια των γειτόνων στο Αιγαίο, με τρελλά σενάρια } θα προτιμούσα ο φίλος XTIKIARIS και όχι μόνο, να είναι σε μία θέση στο Αιγαίο, και όχι να παρελαύνει στο κέντρο της Αθήνας. Και φίλε μην το παρεξηγήσεις αυτό. Σέβομαι το ποιός είσαι και την εκπαίδευσή σου, και τις ιδέες σου, για αυτούς και μονο τους λόγους λέω οτι θα προτιμούσα να είσαι εκεί. Γιατί τότε θα αισθανόμουν πιο σίγουρος και ασφαλής.
Και κάτι άλλο. Οι ¨θεατές απο άλλες χώρες¨δεν χρειάζονται την παρέλαση για να δουν το αξιόμαχό μας.Το βλεπουν κάθε μέρα στις αναχαιτίσεις στο Αιγαίο, το βλέπουν στις Νατοικές ασκήσεις οπου τα ελληνικά πληρώματα έρχονται πάντοτε πρωτα :wink: :D :D :D :D
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό XTIKIARHS » Κυρ Μαρ 22, 2009 3:35 pm

με εβαλαν στην παρελαση, δεν ημουν εθελοντης αλλα και για πληροφορηση οι 12 αλλοι που ανεβηκαν στα ιμια [ριμαδοφυλη] δεν ζουν. αυτο δεν το ξερετε.γιατι καποιοι τους σκοτωσαν μετα.εδω εχουν ξεχασει και τον ΗΛΙΑΚΗ. και αυτους που εφυγαν απο την ζωη ασκοντας το καθηκον σαν ελληνες [για τουσ πυροσβεστες] λεω.ειμαι πολυ ρατσιστης και δεν το κρυβω. κα8ε ενας στο κρατος του.
ΖΗΤΩ ΤΟ Π.Ν /ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ/ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΩΣ
XTIKIARHS
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Κυρ Μαρ 22, 2009 9:33 pm

XTIKIARHS έγραψε:με εβαλαν στην παρελαση, δεν ημουν εθελοντης αλλα και για πληροφορηση οι 12 αλλοι που ανεβηκαν στα ιμια [ριμαδοφυλη] δεν ζουν. αυτο δεν το ξερετε.γιατι καποιοι τους σκοτωσαν μετα.εδω εχουν ξεχασει και τον ΗΛΙΑΚΗ. και αυτους που εφυγαν απο την ζωη ασκοντας το καθηκον σαν ελληνες [για τουσ πυροσβεστες] λεω.ειμαι πολυ ρατσιστης και δεν το κρυβω. κα8ε ενας στο κρατος του.

Φιλε μου το ξέρω.Και εσύ σίγουρα θα προτιμούσες να είσαι στην θέση σου, γιατί απο τα κείμενά σου καταλαβαίνω οτι εισαι μαχιμώτατος. Το να αποκαλείς τα μογγολικά φύλα ριμαδοφυλή δεν είναι ρατσισμός :wink:
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό mytilini » Δευτ Μαρ 23, 2009 10:32 pm

Προσέξτε πόσο έχουμε τρελλαθεί σ' συτόν τον τόπο:
1.Πριν από 10 χρόνια,αν θυμάστε, το Ν.Α.Τ.Ο. βομβάρδιζε τη Σερβία και εκατοντάδες "πατριώτες" 'έσπευσαν στο Βελιγράδι να κάνουν ανθρώπινη αλυσσίδα στις γέφυρες του Ντρίνα.Οταν έγιναν τα γεγονότα Σολωμού στην Κύπρο, δεν κουνήθηκε φύλλο...(ήταν καλοκαίρι,κάναμε διακοπές)
2.Εκδηλώσεις επί εκδηλώσεων συμπαράσταστης στους Παλαιστινίους, έρανοι, πορείες κλπ,κλπ.Γι' αυτούς τους αγνοούμενους του 1974 ούτε κουβέντα...(ε καημένε, που τους θυμάσαι τώρα)
3.Διεκδικεί σε βάρος μας ο πάσα πικραμένος και εμείς υποστηρίζουμε την όποια "ενταξιακή" του πορεία (για να μη μας μαλώσουν οι "εταίροι και σύμμαχοι")
Ξέρετε τι επιχειρηματολογούν οι Τούρκοι για την Κύπρο;αν την ήθελαν οι Ελληνες θα έκαναν αντάρτικο...Αμέ πώς...
Ξέρετε που τείνω να καταλήξω;Ο,τι ο περιβόητος εχθρός μάλλον είναι εσωτερικός.Για ψαχτείτε
Μη σβήνετε τα post μου, μπορώ και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 225-75-16
Suspension: OME
Name: ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό XTIKIARHS » Δευτ Μαρ 23, 2009 11:04 pm

Κανονιζουμε για να παιξουμε κανενα ματς PAINTBALL??? εεε/??/?? τι λετεεεεε??? εκει θα παιχτει πολυ πιστολιδι μουφα, αλλα καλο πιστολιδι. εεεε??????
ΖΗΤΩ ΤΟ Π.Ν /ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ/ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΩΣ
XTIKIARHS
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Δευτ Μαρ 23, 2009 11:57 pm

mytilini έγραψε:Ξέρετε που τείνω να καταλήξω;Ο,τι ο περιβόητος εχθρός μάλλον είναι εσωτερικός.Για ψαχτείτε

Πως λεγεται ρε γμτ...νερο της λησμονιας λεγεται? Αδιαφορια λεγεται? :oops:
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Μαρ 24, 2009 12:24 am

Ο Έλληνας είναι :
Ευφυέστατος, αλλά και αλαζόνας.
Δραστήριος , αλλά και αμέθοδος.
Φιλότιμος, αλλά και γεμάτος προλήψεις.
Ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής.
Έχτισε τον Παρθενώνα και τον άφησε αργότερα να μεταβληθεί σε ερείπια.
Ανέδειξε το Σωκράτη για να τον καταδικάσει να πιει το κώνειο.
Θαύμαζε το Θεμιστοκλή και τον εξόρισε.
Ανακήρυξε δίκαιο τον Αριστείδη , αλλά τον εξοστράκισε.
Δημιούργησε το Βυζάντιο και το άφησε να πέσει στους Τούρκους.
Έκανε την επανάσταση του 1821 και τη διακινδύνευσε.
Κάλεσε τον Καποδίστρια και τον δολοφόνησε.
Δημιούργησε το 1909 και το λησμόνησε.
Τριπλασίασε την Ελλάδα και την εξέθεσε στον κίνδυνο να την χάσει.
Κόβεται τη μια στιγμή για την αλήθεια και την άλλη στιγμή μισεί αυτόν που
αρνείται να υπηρετήσει το ψέμα.
Παράδοξο πλάσμα , ατίθασο, ημίκακο, αβέβαιων διαθέσεων, σοφόμωρο και
εγωπαθές.
Αν θέλετε θαυμάστε τον. Αν προτιμάτε , λυπηθείτε τον. Αν μπορείτε
ταξινομήστε τον.
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό daemonhook » Τρί Μαρ 24, 2009 12:27 am

mytilini έγραψε:Προσέξτε πόσο έχουμε τρελλαθεί σ' συτόν τον τόπο:
1.Πριν από 10 χρόνια,αν θυμάστε, το Ν.Α.Τ.Ο. βομβάρδιζε τη Σερβία και εκατοντάδες "πατριώτες" 'έσπευσαν στο Βελιγράδι να κάνουν ανθρώπινη αλυσσίδα στις γέφυρες του Ντρίνα.Οταν έγιναν τα γεγονότα Σολωμού στην Κύπρο, δεν κουνήθηκε φύλλο...(ήταν καλοκαίρι,κάναμε διακοπές)
2.Εκδηλώσεις επί εκδηλώσεων συμπαράσταστης στους Παλαιστινίους, έρανοι, πορείες κλπ,κλπ.Γι' αυτούς τους αγνοούμενους του 1974 ούτε κουβέντα...(ε καημένε, που τους θυμάσαι τώρα)
3.Διεκδικεί σε βάρος μας ο πάσα πικραμένος και εμείς υποστηρίζουμε την όποια "ενταξιακή" του πορεία (για να μη μας μαλώσουν οι "εταίροι και σύμμαχοι")
Ξέρετε τι επιχειρηματολογούν οι Τούρκοι για την Κύπρο;αν την ήθελαν οι Ελληνες θα έκαναν αντάρτικο...Αμέ πώς...
Ξέρετε που τείνω να καταλήξω;Ο,τι ο περιβόητος εχθρός μάλλον είναι εσωτερικός.Για ψαχτείτε

''Και εμεις οι τρεις στον καφενε
τσιγαρο,πρεφα και καφε
βρε δε βαριε-βρε δε βαριεσαι αδερφε...''

Φιλικα Γιωργος
Άβαταρ μέλους
daemonhook
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar
Suspension: MAD Springs
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό dimitErios » Τρί Μαρ 24, 2009 12:45 am

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Εννοω οτι σημερα, ετος 2009, με τα τοσα οικονομικα προβληματα που αντιμετωπιζουμε σαν χωρα, εχουμε ακομα παρελασεις και παρατες και εκατομυρια πεταμενα. Λες και τα λεφτα αυτα δεν μπορουσαν να πιασου τοπο καλυτερα σε κονδυλι της εθνικης αμυνας παλι, δεν λεω να πανε στα νοσοκομεια μας, οπου οι προμηθευτες εχουν αρχισει και μαζευουν πισω μηχανηματα και αλλοι αυτοκτονουν απο απογνωση.
Και για πεστε μου, στις 26 Μαρτιου τι θα μου εχει μεινει? Εθνικη υπεριφανεια?

Μέσα στις τόσες ρεμούλες και αρπαχτές που γίνονται, δεν θα μας σώσουν οι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πιθανοτατα στοιχίζει μια παρέλαση. Στο κάτω κάτω, η ιστορία μας είναι ανεκτίμητη και οφείλουμε να την κληρονομήσουμε στα παιδιά μας και αυτά στα δικά τους.
Δηλαδή τι προτιμάτε? να βλέπουν τα παιδιά μας μεθαύριο όλες αυτές τις θύμησες στο youtube γιατί 300 μ@λ#κες κάθε φορά κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα με κύριο γνώμονα το προσωπικό τους όφελος ? Αυτό δεν το δέχομαι και δεν το διαπραγματεύομαι με κανένα.
Άβαταρ μέλους
dimitErios
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: BF Goodrich AT
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Τρί Μαρ 24, 2009 11:52 am

Δημιούργησε το Βυζάντιο και το άφησε να πέσει στους Τούρκους.

Ενσταση. :o Δεν ειναι συνεχεια της Ρωμαϊκης αυτοκρατοριας?
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Μαρ 24, 2009 12:31 pm

Oτι έγραψα το έκανα για να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα :!: :wink:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Τρί Μαρ 24, 2009 1:01 pm

Σωστος...
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες