XTIKIARHS έγραψε:ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:Εννοω οτι σημερα, ετος 2009, με τα τοσα οικονομικα προβληματα που αντιμετωπιζουμε σαν χωρα, εχουμε ακομα παρελασεις και παρατες και εκατομυρια πεταμενα. Λες και τα λεφτα αυτα δεν μπορουσαν να πιασου τοπο καλυτερα σε κονδυλι της εθνικης αμυνας παλι, δεν λεω να πανε στα νοσοκομεια μας, οπου οι προμηθευτες εχουν αρχισει και μαζευουν πισω μηχανηματα και αλλοι αυτοκτονουν απο απογνωση.
Και για πεστε μου, στις 26 Μαρτιου τι θα μου εχει μεινει? Εθνικη υπεριφανεια?![]()
![]()
Ξερεις ....για πηγαινε και πες αυτα στης μανες των 3 αξιωματικων που πεθαναν στα ιμια.για πες το αυτο σε οσους ηταν στα ιμια, και σε καθε ιμια που γινοντε και δεν εχει ιδεα ο πολιτης.και ελα να μου πεισ την απαντηση.ελα πες το στην γηναικα μου που με βλεπει καθε μερα το πωσ ερχομαι.εγω τιμαω την σημσια και γινομαι χαλι για καθε ελληνα που σεβεται καποια πραγματα.ειναι 3 τα πραγματα αυτα. 1/τιμα την πατρηδα σου. 2/την γυναικα σου 3/την σημαια σου./ελπιζω να βρεθουμε απο κοντα να τα πουμε.
![]()
Σωστά τα παραπάνω όμως:γιατί η πατρίδα "ξέχασε" τους 3 των Ιμίων;
Γιατί η πατρίδα έχει "ξεχάσει" όλους τους ιπταμένους που έχουν φύγει από το 1974 και δώ;Γιατί εσύ φίλε "ΧΤΙΚΙΑΡΗ" θεωρείσαι αναλώσιμος;Γιατί η πατρίδα έχει φοβικά σύνδρομα και δεν τολμά να επιβάλλει τα συμφέροντά της;Ξέρεις, όλοι τιμάμε και τη σημαία και την πατρίδα.Και ακριβώς επειδή την έχουμε υπηρετήσει σκληρά, δικαιολογημένα έχουμε απαιτήσεις από αυτήν.Δηλαδή όπως την τιμαμε και την σεβόμαστε να μας τιμά και να μας σέβεται και αυτή.Και να μην μας θυμάται μόνο στα δύσκολα.