mikeGV έγραψε:Φίλε sunnyelix ζητώ συγνώμη για την παραπληροφόρηση αλλά έτσι μου είπαν το όνομα . Έχω κάτι απορίες σχετικά με αυτά που ανέφερες .
Α) Δίσκος πλατό ρουλεμάν δεν πάνε σετ?
Β) 220 ευρώ για ρουλεμάν και δίσκο μαζί . Το πλατό πόσο κοστίζει?
Γ) Μήπως σου είπαν ποια από τις τρεις επιλογές είναι καλύτερη και γιατί?
Δ) Τελικά ποία ήταν η επιλογή σου και τι πλατό επέλεξες?
δεν ύπαρξη λόγος γιa συγγνώμη
όπως και να έχει εγώ τον μάστορα τον βρήκα από τις δικες σου πληροφορίες! και σε ευχαριστω και παλι
A)ναι δίσκος plato είναι σε και το ρουλεμάν άμα θέλεις το παίρνεις χωριστά
(αλλα δεν υπαρχει λογος)
B) 220 euro τιμή αντιπροσωπείας στον άλιμο δίσκος πλατό και ρουλεμάν (δεν νομίζω ότι το πλάτο πωλείται χωριστά από την αντίπροσωπεία αλλα μάλλον δεν τα διευκρίνισα εγώ καλά sorry)
C)αν δεν κίνησε εκτος δρόμου πολύ δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς πολύ αλλάζεις το fermoui και τελειώνει το θέμα (εμενα ο μαμά δίσκος δεν προβληματίστηκε στα 57.000klm στα χερια μου και στα 46.000 του προηγουμενου ιδιοκτητη αλλα έχω σχέδια στο κεφάλι μου μάλλον λάσπη και θέλω να τον αλλάξω )
ο "τετραφτερος" δίσκος είναι καλή λύση
(ότι μου είπε ο μάστορας σου λέω )
και αξιόπιστη αλλα το κόστος τις μετατροπής είναι λίγο μικρότερο από τον "εξαφτερο" άρα γιατί όχι "εξαφτερο" ????
μου είπε για τον "εξαφτερο" ότι θα έχει ένα 50% παραπάνω ζωή και θα αντέχει τα ζόρια και ρυμούλκηση φορτίου δεν θα έχει κάποια σοβαρή επίπτωση ανάλογος τη συχνότητα
τώρα για τα ελατήρια μπορείς να βάλεις και στον μαμά και στον "τετραφτερο" και στον "αξαφτερο" αυτό εσύ το αποφασίζεις
D) η δικη μου επιλογή ήταν plato ρουλεμάν και δίσκος αντιπροσωπείας
πάνω στον οποιο δίσκο έγινε η ανακατασκευή "εξαφτερου" με δυο ακόμα εσωτερικά ελατήρια στα τέσσερα που προϋπάρχουν
δηλαδή συνολικά 6 ελατήρια
τα 4 τα έχει από το εργοστάσιο εγώ επέλεξα να βάλω αλλα δυο εσωτερικά για να μην σκληρύνει πολύ + κλοτσάει στην εκκίνηση
αυτά εμενα μου τα είπε ο μιχάλης και επίσης μου είπε ότι αν θέλεις βάζεις 4 η και 6 η και όσα χωράνε και αμα σου τι βαρέσει το κανεις τελείως ξέρο