Σε συνέχεια της του κομματιού από Λίμνη Τσιβλού προς Βρύση Γκόλφως, ήρθε η ώρα να την κάνουμε όλοι μαζί
Το λοιπόν: συνάντηση την Κυριακή 20-5-2012 κ ώρα 09:15 στην έξοδο της Ν.Ε.Ο Αθηνών-Πατρών,στον κόμβο της Ακράτας.(βλέπε χάρτη)
akr_synant.jpg (46.13 KiB) 8167 προβολές
Σημείο συνάντησης. Το "κιόσκι" είναι τα πάλαι ποτέ διόδια.
Ανεφοδιασμός σνακ κ καφέ κ αναχώρηση στις 09:30 με προορισμό την Λίμνη Τσιβλού Εκεί θα απολαύσουμε το καφέ μας με θέα την λίμνη κ στην συνέχεια θα ανηφορίσουμε για Χελμο κ Βρύση Γκολφως. Ενδιάμεσα θα κανουμε σταση σε τριγωνομετρικο,σε σημειο υψηλης θεασης ως προς την λιμνη.Για τους ''ανησυχους'' θα υπαρχει σταση για παιχνιδι στο Λιβαδι του Λουκα Προορισμος η Βρυση Γκολφως οπου οποιος θελει ας φερει απο μπουκαλακια ως νταμιζανες να γεμισει απο το Αθανατο νερο, με θεα φυσικα τον Χελμο κ τα Υδατα της Στυγος, οπου κατα την μυθολογια η Νηρηίδα Θέτιδα βουτηξε τον γιο της Αχιλλέα κανοντας τον αθανατο!!Επειδη ομως η πεινα θα χει θερισει απο τον καθαρο αερα κ το ''θεικο'' νερο , θα παμε στην Ταβερνα του Ντινου στο Μεσορρουγι οπου θα καταβροχθισουμε τις Νο 47 (κ.κ ΜΩΡΑΙΤΗ ) χοιρινες μπριζολες παραγωγης του
Οι διαδρομες που θα ακολουθησουμε ειναι οι παρακατω κ δν υπαρχουν ιδιαιτερες προυποθεσεις για τα αυτοκινητα Τα χιλιομετρα που θα διανυσουμε ειναι εξηντα(60) ,πραγμα που σημαινει μια γεματη μερα!! επικονωνια κομβοι στο γνωστο καναλι στα cb κ καναλι 3 στα pmr
απο Ακρατα εως Λ. Τσιβλου...
akr_20may_p1.jpg (104.67 KiB) 8167 προβολές
απο Λ. Τσιβλου εως Βρυση Γκολφως...
akr_20may_p2.jpg (82.33 KiB) 8167 προβολές
ΑΝ περισεψει χρονος θα παμε κ μια βολτιτσα απο την Ζαρουχλα για coffee apres déjeuner
Τις επομενες μερες θ'ακολουθησει κ δευτερη διερευνητικη κ το θεμα θα ενημερωνεται συνεχως.
Παμε για συμμετοχες,σημειωνοντας ΟΚ για συμμετοχη στην ταβερνα κ διπλα αριθμο ατομων
εχω βάφτιση και δεν γίνεται να την αποφύγω..... πάλι με φωτό θα χορτάσουμε Καλά να περάσετεεεεε
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
vitaroulas έγραψε:Πιτσιρίκια θα μπορέσουν να συμμετέχουν;
Δαμιανε δν νομιζω να υπαρχει προβλημα για τα παιδακια.η εποχη κ ο δρομος που θ'ακολουθησουμε ειναι βατος πλην ενος σημειου που χει λιγο κροκαλα αλλα κ αυτο θα το δουμε στην διερευνητικη εντος της εβδομαδας
Άντε ρε Θοδωρή ! Πολύ την άργησες ρε φίλε ... Λοιπόν παίδες οι διαδρομές που έχουν κάνει τα παιδιά στη διερευνητική , είναι τέλειες ! Σπεύσατε και μην αργείτε , λέμεεε ! Αν δεν τρέχω με καμιά δουλειά , θα είμαι μαζί σας πάραυτα . Όταν ξέρω , θα πέσει και η συμμετοχούλα .
Lefkoulis έγραψε:Γιατη εχω καιρο να φαω τετια μπριζολα! Μεσα κ'εμεις!!!
Μ'αρέσουν τα κίνητρά σου!!
Δεν νομίζω οτι υπάρχει καλύτερο κίνητρο
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ