Σε συνέχεια της του κομματιού από Λίμνη Τσιβλού προς Βρύση Γκόλφως, ήρθε η ώρα να την κάνουμε όλοι μαζί
Το λοιπόν: συνάντηση την Κυριακή 20-5-2012 κ ώρα 09:15 στην έξοδο της Ν.Ε.Ο Αθηνών-Πατρών,στον κόμβο της Ακράτας.(βλέπε χάρτη)
akr_synant.jpg (46.13 KiB) 8216 προβολές
Σημείο συνάντησης. Το "κιόσκι" είναι τα πάλαι ποτέ διόδια.
Ανεφοδιασμός σνακ κ καφέ κ αναχώρηση στις 09:30 με προορισμό την Λίμνη Τσιβλού Εκεί θα απολαύσουμε το καφέ μας με θέα την λίμνη κ στην συνέχεια θα ανηφορίσουμε για Χελμο κ Βρύση Γκολφως. Ενδιάμεσα θα κανουμε σταση σε τριγωνομετρικο,σε σημειο υψηλης θεασης ως προς την λιμνη.Για τους ''ανησυχους'' θα υπαρχει σταση για παιχνιδι στο Λιβαδι του Λουκα Προορισμος η Βρυση Γκολφως οπου οποιος θελει ας φερει απο μπουκαλακια ως νταμιζανες να γεμισει απο το Αθανατο νερο, με θεα φυσικα τον Χελμο κ τα Υδατα της Στυγος, οπου κατα την μυθολογια η Νηρηίδα Θέτιδα βουτηξε τον γιο της Αχιλλέα κανοντας τον αθανατο!!Επειδη ομως η πεινα θα χει θερισει απο τον καθαρο αερα κ το ''θεικο'' νερο , θα παμε στην Ταβερνα του Ντινου στο Μεσορρουγι οπου θα καταβροχθισουμε τις Νο 47 (κ.κ ΜΩΡΑΙΤΗ ) χοιρινες μπριζολες παραγωγης του
Οι διαδρομες που θα ακολουθησουμε ειναι οι παρακατω κ δν υπαρχουν ιδιαιτερες προυποθεσεις για τα αυτοκινητα Τα χιλιομετρα που θα διανυσουμε ειναι εξηντα(60) ,πραγμα που σημαινει μια γεματη μερα!! επικονωνια κομβοι στο γνωστο καναλι στα cb κ καναλι 3 στα pmr
απο Ακρατα εως Λ. Τσιβλου...
akr_20may_p1.jpg (104.67 KiB) 8216 προβολές
απο Λ. Τσιβλου εως Βρυση Γκολφως...
akr_20may_p2.jpg (82.33 KiB) 8216 προβολές
ΑΝ περισεψει χρονος θα παμε κ μια βολτιτσα απο την Ζαρουχλα για coffee apres déjeuner
Τις επομενες μερες θ'ακολουθησει κ δευτερη διερευνητικη κ το θεμα θα ενημερωνεται συνεχως.
Παμε για συμμετοχες,σημειωνοντας ΟΚ για συμμετοχη στην ταβερνα κ διπλα αριθμο ατομων
εχω βάφτιση και δεν γίνεται να την αποφύγω..... πάλι με φωτό θα χορτάσουμε Καλά να περάσετεεεεε
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
vitaroulas έγραψε:Πιτσιρίκια θα μπορέσουν να συμμετέχουν;
Δαμιανε δν νομιζω να υπαρχει προβλημα για τα παιδακια.η εποχη κ ο δρομος που θ'ακολουθησουμε ειναι βατος πλην ενος σημειου που χει λιγο κροκαλα αλλα κ αυτο θα το δουμε στην διερευνητικη εντος της εβδομαδας
Άντε ρε Θοδωρή ! Πολύ την άργησες ρε φίλε ... Λοιπόν παίδες οι διαδρομές που έχουν κάνει τα παιδιά στη διερευνητική , είναι τέλειες ! Σπεύσατε και μην αργείτε , λέμεεε ! Αν δεν τρέχω με καμιά δουλειά , θα είμαι μαζί σας πάραυτα . Όταν ξέρω , θα πέσει και η συμμετοχούλα .
Lefkoulis έγραψε:Γιατη εχω καιρο να φαω τετια μπριζολα! Μεσα κ'εμεις!!!
Μ'αρέσουν τα κίνητρά σου!!
Δεν νομίζω οτι υπάρχει καλύτερο κίνητρο
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
Φίλε ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ καλημέρα.Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ.
καλημερα σας.ως νεο μελος θα με ενδιεφερε συμμετοχη σε πιθανο προορισμο της ομαδας στην περιοχη μου(λαρισα/θεσσαλια),με το καλο να βρεθουμε, να γνωριστουμε και να πουμε για τα κοινα μας ενδιαφεροντα(φυση, εκκδρομες, μηχανοκινητος αθλητισμος..)