Να τος ο παίχτης!! Σ'ωραίος!
Κοίταξε να δει φίλε μου. Επειδή και εγώ γουστάρω σινομοσίες όσο τίποτα το έχω ψάξει και αυτό το θέμα των chemtrails. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά γίνεται και κρίνει σήμφωνα με το μυαλό του και κυρίως με τις γνώσεις του. ΛΟιπόν οπότε από την μια έχουμε τους κακούς που μας ψεκάζουν και από την άλλη έχουμε τους jet κινητήρες. Λοιπόν θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο απλά για να καταλαβαίνουμε και να μην πανικοβάλεται κανείς.
Σίγουρα ένας κινητήρας jet και ένα αεροπλάνο όταν πάει με 700-800 χλμ/ώρα αρκετά ψηλά που οι θερμοκρασίες είναι πολλά μείων καταλαβαίνεις πως τα vorteces και τα αέρια από την τουρμπίνα παγώνουν με αποτέλεσμα να κάνουν την γραμμή που βλέπεις. *(τα votrex/vortices ->βόρτεξ: Όταν ένω αεροπλάνο σκίζει των αέρα δημιουργούνται κάποιες δίνες! Αυττές σε μικρές θερμοκρασίες φαίνονται. Δηλαδή για να καταλλήξουμε από την μια πλευρά έχουμε μηχανολογική θεωρία που το εξηγεί και δεν αμφιβάλει και κανείς.
Από την άλλη τώρα... συνομοσία και δεν είμαι καλά!! Chemtrails.. "μας ψεκάζουν", "στους ολυμπιακούς ψέκασαω για αυτό δεν έβρεχε και μετά πλημυρίσαμε", "μας ψεκάζουν βαρέα μέταλλα" και άλλα πολλάαααα....
Τα αεροπλάνα για τους ψεκασμούς δεν αναγράφουν τίποτα πάνω στο σκάφος, αλλά ούτε υπάρχουν και στα ρανταρ... (ναι όντως είναι πολύ λογικό σε ένα ουρανό με άπειρα αεροπλάνα να κυκλοφορούν και να ψεκάζουν μερικοί...

)(1)
Επείσης λέει ψεκάζουν βαρέα μέταλα για την καταστολή του κόσμου και συχνα μετά από ψεκασμούς υπάροχυν πολλά γεγονότα με αναπλνευστικα στα νοσοκομεία. Επείσης πονοκέφαλοι και άλλα... Ναι για ανέβα Υμηττό και μετά τον Ιγκόρ θα σε πιάσει στερεοφωνικός πονοκέφαλος που σε ενοχλούνε τα βαρέα μέταλα:P)(2), Επίσης ο κόσμος είναι τόσο πολύς που δεν θα κάτσουν να ασχοληθουν και να χαλάνε εκατομύρια στο να ψεκάζουν... Το φαγητό είναι πολύ πιο εύκολο να το "ενοχλίσεις" (μοσάντο) και επιπλέον αν θέλεται κι άλλη συνομοσία κάτι άκουγα πριν 5-6 μήνες ότι θα έρθει και αυτό.
Τέλος ένα χαρακτηριστικό είναι πως τα ξεχωρίζεις εύκολα από την διάρκει και την πορεία τους. Τα μεν του αεροπλάνου μένουν για λίγο και εξαφανίζονται ενώ τα άλλα μένουν για παραπάνω ώρα και απλώνονται κάνοντας είτε το κύματιστό (δείτε πως φτιάχνεται ένα σύννεφο για να το αναιρέσεται) και επίσης κάνουν και τα τετραγωνάκια (αυτό δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά ίσως δεν το έχω ψάξει)
Λοιπόν για να μην μακρυγορώ αν και για τέτοια θέματα σε ένα καφέ μπορείς να μιλάς για μέρες... Λοιπόν μην πανικοβαλόμαστε με οτιδήποτε δεν μπορούμε να εξηγίσουμε. Δεν το λέω σε κάποιον προσωπικά αλλά άμα κάτι σου μπει στο μυαλό μετά μπορείς να νομίζεις ότι είσαι άρρωστός. Μην ξεχνάτε ότι αν πριν 15 χρόνια ερχόταν κάποιος και σαν έδιχνε κινητο θα τον λέγατε του Σατανα...

Όλα τα πράγματα εξηγούνται. Και αν τα chemtrails έιναι αυτά που είναι τελικά μόνο με ανάλυση του αέρα από κάποιο χημικό εγώ θα πιστώ αλλά και μάλι μέσα στην χαβούζα της Αθήνας το βάριο και το κάθε βάριο είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Μην ξεχνάτε τα κύμματα από wifi, τηλεπικοινωνίες, pc, ράδιοφωνο κτλ κτλ κτλ. Για παράδειγμα αν κοιμηθεί κάποιος στο modem δίπλα για καμιά βδομάδα... καλό πονοκέφαλο όλη τη βδομάδα... Τέλοσπάντων πολλά είναι τα πράγματα που δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε αλλά ο καθένας με την γνώση του και με αυτά που ακούει μπορεί να κρίνει καταλλήλως.
Καλημέρα σας!