Chemtrails

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Chemtrails

Δημοσίευσηαπό thodoris23 » Τρί Απρ 24, 2012 10:05 am

Συχνα εβλεπα αυτους τους ψεκασμους αλλα τις τελευταιες μερες εχει παραγινει το κακο. Συγκεκριμενα εχτες πανω απο την Αττικη ειδα τουλαχιστον 10 αεροπλανα να ψεκαζουν. Σημερα ο καιρος θυμιζει κατι απο φθινοπωρο. Τυχαιο;

Σημερα κατεβαινοντας απο περιφερειακη υμητου προς αθηνα, ειδα ενα νεφος πανω απο την Αθηνα. Αλλα δεν φαινοταν για συνεφα. Εχει κανεις καμια εξηγηση για αυτο το φαινομενο;;
επιτρεπεται να πεσεις,επιβαλλεται να σηκω8εις!
thodoris23
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: asfaltina
Suspension: mama
cb: Όχι
Aka: thodoris23
Name: thodoris

Re: Chemtrails

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Τρί Απρ 24, 2012 10:12 am

Xωρις να το αποκλειω,δεν τα πιστευω αυτα τα πραγματα.Ο Λιακοπουλος σιγουρα θα εχει απαντηση. :D
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό thodoris23 » Τρί Απρ 24, 2012 10:17 am

Και εγω,δεν λεω, δυσπιστος ειμαι...
Απλα δεν βρισκω μια πιο λογικη εξηγηση !
thodoris23
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Απρ 24, 2012 10:25 am

:sci-fi-grayalien: :sci-fi-beamup: :sci-fi-robot: :mrgreen:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό thodoris23 » Τρί Απρ 24, 2012 10:29 am

Για δειτε λιγο και αυτο :

http://norfid.wordpress.com/2011/01/13/όλη-η-αλήθεια-για-τους-αεροψεκασμούς-ν/
thodoris23
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Τρί Απρ 24, 2012 3:41 pm

Εγώ το ψηλοπιστεύω οτι κάποια λαλακία γίνεται.Εχω ένα θείο που ασχολείται με αυτά και με ότι μου λέει μ'έχει επιρεάσει.
Προκειται γαι κάτι σαν αλουμίνη,κάτι τέτοιο που προκαλεί την χαλάρωση.Κάτι σαν την βαλεριάνα δηλαδή.Τώρα τα συμπεράσματα αυτού δικά σας.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τρί Απρ 24, 2012 3:43 pm

Να τος ο παίχτης!! Σ'ωραίος!
Κοίταξε να δει φίλε μου. Επειδή και εγώ γουστάρω σινομοσίες όσο τίποτα το έχω ψάξει και αυτό το θέμα των chemtrails. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά γίνεται και κρίνει σήμφωνα με το μυαλό του και κυρίως με τις γνώσεις του. ΛΟιπόν οπότε από την μια έχουμε τους κακούς που μας ψεκάζουν και από την άλλη έχουμε τους jet κινητήρες. Λοιπόν θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο απλά για να καταλαβαίνουμε και να μην πανικοβάλεται κανείς.
Σίγουρα ένας κινητήρας jet και ένα αεροπλάνο όταν πάει με 700-800 χλμ/ώρα αρκετά ψηλά που οι θερμοκρασίες είναι πολλά μείων καταλαβαίνεις πως τα vorteces και τα αέρια από την τουρμπίνα παγώνουν με αποτέλεσμα να κάνουν την γραμμή που βλέπεις. *(τα votrex/vortices ->βόρτεξ: Όταν ένω αεροπλάνο σκίζει των αέρα δημιουργούνται κάποιες δίνες! Αυττές σε μικρές θερμοκρασίες φαίνονται. Δηλαδή για να καταλλήξουμε από την μια πλευρά έχουμε μηχανολογική θεωρία που το εξηγεί και δεν αμφιβάλει και κανείς.
Από την άλλη τώρα... συνομοσία και δεν είμαι καλά!! Chemtrails.. "μας ψεκάζουν", "στους ολυμπιακούς ψέκασαω για αυτό δεν έβρεχε και μετά πλημυρίσαμε", "μας ψεκάζουν βαρέα μέταλλα" και άλλα πολλάαααα....
Τα αεροπλάνα για τους ψεκασμούς δεν αναγράφουν τίποτα πάνω στο σκάφος, αλλά ούτε υπάρχουν και στα ρανταρ... (ναι όντως είναι πολύ λογικό σε ένα ουρανό με άπειρα αεροπλάνα να κυκλοφορούν και να ψεκάζουν μερικοί...:P)(1)
Επείσης λέει ψεκάζουν βαρέα μέταλα για την καταστολή του κόσμου και συχνα μετά από ψεκασμούς υπάροχυν πολλά γεγονότα με αναπλνευστικα στα νοσοκομεία. Επείσης πονοκέφαλοι και άλλα... Ναι για ανέβα Υμηττό και μετά τον Ιγκόρ θα σε πιάσει στερεοφωνικός πονοκέφαλος που σε ενοχλούνε τα βαρέα μέταλα:P)(2), Επίσης ο κόσμος είναι τόσο πολύς που δεν θα κάτσουν να ασχοληθουν και να χαλάνε εκατομύρια στο να ψεκάζουν... Το φαγητό είναι πολύ πιο εύκολο να το "ενοχλίσεις" (μοσάντο) και επιπλέον αν θέλεται κι άλλη συνομοσία κάτι άκουγα πριν 5-6 μήνες ότι θα έρθει και αυτό.
Τέλος ένα χαρακτηριστικό είναι πως τα ξεχωρίζεις εύκολα από την διάρκει και την πορεία τους. Τα μεν του αεροπλάνου μένουν για λίγο και εξαφανίζονται ενώ τα άλλα μένουν για παραπάνω ώρα και απλώνονται κάνοντας είτε το κύματιστό (δείτε πως φτιάχνεται ένα σύννεφο για να το αναιρέσεται) και επίσης κάνουν και τα τετραγωνάκια (αυτό δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά ίσως δεν το έχω ψάξει)
Λοιπόν για να μην μακρυγορώ αν και για τέτοια θέματα σε ένα καφέ μπορείς να μιλάς για μέρες... Λοιπόν μην πανικοβαλόμαστε με οτιδήποτε δεν μπορούμε να εξηγίσουμε. Δεν το λέω σε κάποιον προσωπικά αλλά άμα κάτι σου μπει στο μυαλό μετά μπορείς να νομίζεις ότι είσαι άρρωστός. Μην ξεχνάτε ότι αν πριν 15 χρόνια ερχόταν κάποιος και σαν έδιχνε κινητο θα τον λέγατε του Σατανα... :P :P Όλα τα πράγματα εξηγούνται. Και αν τα chemtrails έιναι αυτά που είναι τελικά μόνο με ανάλυση του αέρα από κάποιο χημικό εγώ θα πιστώ αλλά και μάλι μέσα στην χαβούζα της Αθήνας το βάριο και το κάθε βάριο είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Μην ξεχνάτε τα κύμματα από wifi, τηλεπικοινωνίες, pc, ράδιοφωνο κτλ κτλ κτλ. Για παράδειγμα αν κοιμηθεί κάποιος στο modem δίπλα για καμιά βδομάδα... καλό πονοκέφαλο όλη τη βδομάδα... Τέλοσπάντων πολλά είναι τα πράγματα που δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε αλλά ο καθένας με την γνώση του και με αυτά που ακούει μπορεί να κρίνει καταλλήλως.
Καλημέρα σας!

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Τρί Απρ 24, 2012 3:45 pm

Nick_89 RULES. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Δημοσίευσηαπό xristosasp » Τρί Απρ 24, 2012 4:32 pm

chemtrails2.jpg
εδω;
chemtrails2.jpg (53.25 KiB) 2333 προβολές

43f80e00.jpg
Λέτε να κάνουν πλάκα;
43f80e00.jpg (91.72 KiB) 2333 προβολές

Η πρώτη αναφορά – καταγγελία για την ύπαρξη των chemtrails και στην Ελλάδα έγινε στη Γλυφάδα το 1999. Αεροσκάφος με κανένα διακριτικό πάνω του, πετούσε
πάνω από την περιοχή αφήνοντας πίσω του ουρές οι οποίες δεν διαλύονταν στον αέρα, απλά στέκονταν εκεί σαν κρεμασμένα σύννεφα. Οι πτήσεις συνεχίστηκαν για 3 4 μέρες. Κατά το ίδιο διάστημα πολλοί ήταν οι Γλυφαδιώτες που παραπονέθηκαν για έξαρση
πονοκεφάλων, ατονίας, αλλά και άσχημης ψυχολογικής διάθεσης. Ακολούθησαν άλλες καταγγελίες από Κόρινθο, Καλαμπάκα, Εύβοια, Αθήνα και εσχάτως Αίγινα. Ιδια αεροσκάφη παρουσιάστηκαν κατα διαστήματα απο το 2000-2008 σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
Οι μαρτυρίες συγκλίνουν σε πολλά. Όλοι όσοι έγιναν μάρτυρες του φαινομένου μιλούν για αεροσκάφος ή
αεροσκάφη που πετούν πολύ κοντά το ένα με το άλλο και τα οποία δεν φέρουν διακριτικά. Τα αεροσκάφη πετούν συγκεκριμένες ώρες της μέρας ή πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Αφήνουν ουρές καπνού οι
οποίες δεν διαλύονται αλλά αντίθετα εξαπλώνονται στο στερέωμα και στη συνέχεια μένουν εκεί ακίνητες. Αμέσως μετά το πέρασμά τους οι μαρτυρίες συμφωνούν σε πονοκεφάλους, αλλεργίες, γαστρεντερολογικά προβλήματα, κακή ψυχολογική διάθεση.

Το θέμα στο ΥΠΕΧΩΔΕ

Οι καταγγελίες έγιναν και σε δημοσιογράφους οι οποίοι έψαξαν το θέμα. Μάλιστα υπήρξαν κατά καιρούς εκτενή δημοσιεύματα από τις εφημερίδες «Απογευματινή» και «Έθνος». Οι απαντήσεις οι οποίες δόθηκαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ κατά καιρούς από το 2000 και έπειτα ήταν το λιγότερο τραγελαφικές. Σημειωτέον ότι ουδέποτε δόθηκε κάτι γραπτώς. Όλα γίνονταν προφορικώς. Μια από τις εξηγήσεις που δόθηκαν λοιπόν έλεγε ότι τα αεροσκάφη έριχναν χημικά για να διαλύσουν το& νέφος. Αν δεν το ξέρατε, περιοχές όπως η Καλαμπάκα, η Εύβοια και η Κόρινθος έχουν έντονο πρόβλημα νέφους!!!

Το ανησυχητικό σε όλα αυτά, είναι πως σοβαρή απάντηση από επίσημα χείλη, ουδέποτε δόθηκε.
http://olympia.gr/2008/09/12/chemtrails/
Γιατί όταν μιλάμε στον Θεό το λέμε προσευχή και όταν μας απαντάει το αποκαλούμε σχιζοφρένεια?????
Άβαταρ μέλους
xristosasp
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: 215/65R 16 985
Διάσταση ελαστικών: 215/65R 16 985
Suspension: Μαμα
Aka: Wolfman-ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ-HIOUI
Name: ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τρί Απρ 24, 2012 5:24 pm

Εγώ δεν μπορω να καταλάβω ένα πράγμα... Γιατί μας φαίνεται αυτό περίεργο και δεν μας φαίνονται οι πυραμίδες, γέφυρες στα 30 μέτρα τέλεια κατασκευασμένες σε χρονολογίες που οι γερανοί δεν ήταν ούτε ιδέα, ακρόπολη και άλλα πάαααρα πολλά τεχνάσματα...
Εδώ δεν μπορώ καλά καλά να καταλάβω πως λειτουργεί το τηλέφωνο... φωνή, καλώδιο, δορυφόρος, καλώδιο, αφτί... :think: :think: :think: :think: :think:
Επίσης φίλε μου xristosasp εαν έβλεπες αυτά τα σχέδια τι θα έλεγες?
Untitled.png
Untitled.png (61.2 KiB) 2323 προβολές

Όσο για τα σχέδια που μου έδειξες από πάνω...
Θα μπορούσε κάλιστα να είναι u0turn από μαχιτικό.
Θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να μπεις σε αυτή τη όπου στο αριστερό μέρος θα δεις παρόμοιες εικόνες. Η λεζάντα από κάτω γράφει ότι ελβετικά μαχητικά αεροσκάφει ζωγράφιζαν στον αέρα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ.(λόγο θερμοκρασίας το λέω το πάνω από τις Άλπεις.
Επίσης είναι πάλι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια φοτογραφία που μου είπες για την Γλυφάδα...
Πάλι η λεζάντα γράφει το ίδιο με το από πάνω σχεδόν. Τώρα... (δεν είμαι σίγουρος για αυτό που θα σου πω αλλα Όσο πιο παγωμένη ατμόσφαιρα τόσο πιο αργά θα φύγει το jetstream όπως λέγεται. Οπότε καταλαβαίνεις πως σιγα σιγά ο αέρα το πάει αναλόγως.. ;) ;) ;)
Όλα είναι φυσική φίλε μου! ;)

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Δημοσίευσηαπό xristosasp » Τρί Απρ 24, 2012 6:29 pm

τα ξέρω όλα αυτά αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.Και όχι δεν είναι μαχητικά.Πάντως έχει ενδιαφέρων η συνομοσιολογια .
Γιατί όταν μιλάμε στον Θεό το λέμε προσευχή και όταν μας απαντάει το αποκαλούμε σχιζοφρένεια?????
Άβαταρ μέλους
xristosasp
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: 215/65R 16 985
Διάσταση ελαστικών: 215/65R 16 985
Suspension: Μαμα
Aka: Wolfman-ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ-HIOUI
Name: ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τρί Απρ 24, 2012 8:39 pm

xristosasp έγραψε:τα ξέρω όλα αυτά αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.Και όχι δεν είναι μαχητικά.Πάντως έχει ενδιαφέρων η συνομοσιολογια .

Ενδιαφέρον έχει μέχρι ένα σημείο που κάνουμε πλάκα και ξέρουμε ότι τα περισσότερα είναι για το χαβαλέ. Από την στιγμή που γίνονται πιστευτά είναι για κλάματα...

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Τετ Απρ 25, 2012 10:20 am

district9_pic.jpg
district9_pic.jpg (40.49 KiB) 2271 προβολές

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τετ Απρ 25, 2012 10:35 am

Οι ψεκασμοί άρχισαν στην Πάτρα πριν 3 μέρες. Εδώ και ΔΥΟ μέρες το κεφάλι μου πάει να σπάσει λες και έχω 60psi αέρα μέσα! Εγώ αυτό μόνο ξέρω να πω και τίποτε άλλο! :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τετ Απρ 25, 2012 4:01 pm

Tzivitzonis έγραψε:Οι ψεκασμοί άρχισαν στην Πάτρα πριν 3 μέρες. Εδώ και ΔΥΟ μέρες το κεφάλι μου πάει να σπάσει λες και έχω 60psi αέρα μέσα! Εγώ αυτό μόνο ξέρω να πω και τίποτε άλλο! :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:

Ιδέα σου θα είναι...
χαχαχχααχα

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

antonis1627 Κυρ Μάιος 04, 2025 6:47 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες