lss_00 έγραψε:Και ο βραδύγλωσσος: «Που. που. πουλάω βι.βι.βιβλία. Θα τα αγ. αγ. αγ. αγοράσετε ή να σας τα δια. δια. διαβάσω;»
lss_00 έγραψε:Πάει ένας βραδύγλωσσος για να πιάσει δουλειά ως πλασιέ βιβλίων. Το αφεντικό είναι σίγουρο πως δεν έχει το λέγειν για να τα καταφέρει αλλά δεν θέλει να τον απογοητεύσει. Έτσι του λέει πως θα να τον δοκιμάσει. Του δίνει λοιπόν τρία βιβλία και του ζητάει να τα έχει πουλήσει μέσα σε μία εβδομάδα.
Τέσσερις μέρες μετά επιστρέφει ο τύπος και λέει «Τ.τ.τ.. τα που. που. πούλησα».
Τρελαίνεται το αφεντικό και του βάζει νέα δοκιμασία. Δέκα βιβλία μέσα σε μία εβδομάδα.
Πέντε μέρες μετά ο τύπος επιστρέφει και ξαναλέει: «Τ.τ.τ.. τα που. που. πούλησα».
Αφηνιάζει το αφεντικό. Τέτοιες επιδόσεις δεν είχε ούτε ο καλύτερος πλασιέ του. Αλλά επειδή δεν συμπαθεί τον βραδύγλωσσο του αναθέτει να πουλήσει 20 βιβλία σε τρεις μέρες.
Λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει η προθεσμία, ο τύπος πάει το αφεντικό και λέει κλασσικά «Τ.τ.τ.. τα που. που. πούλησα».
Τι να κάνει και το αφεντικό; Πλέον δεν είχε λόγο να μην τον προσλάβει. Οπότε γυρίζει και του λέει: «Οκ θα σε πάρω, θέλω όμως να μου πεις ένα πράγμα. Τι τους λες και τους πείθεις να αγοράσουν; Έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ».
Και ο βραδύγλωσσος: «Που. που. πουλάω βι.βι.βιβλία. Θα τα αγ. αγ. αγ. αγοράσετε ή να σας τα δια. δια. διαβάσω;»
lss_00 έγραψε:Πάει ένας βραδύγλωσσος για να πιάσει δουλειά ως πλασιέ βιβλίων. Το αφεντικό είναι σίγουρο πως δεν έχει το λέγειν για να τα καταφέρει αλλά δεν θέλει να τον απογοητεύσει. Έτσι του λέει πως θα να τον δοκιμάσει. Του δίνει λοιπόν τρία βιβλία και του ζητάει να τα έχει πουλήσει μέσα σε μία εβδομάδα.
Τρελαίνεται το αφεντικό και του βάζει νέα δοκιμασία. Δέκα βιβλία μέσα σε μία εβδομάδα.
Πέντε μέρες μετά ο τύπος επιστρέφει και ξαναλέει: «Τ.τ.τ.. τα που. που. πούλησα».
Αφηνιάζει το αφεντικό. Τέτοιες επιδόσεις δεν είχε ούτε ο καλύτερος πλασιέ του. Αλλά επειδή δεν συμπαθεί τον βραδύγλωσσο του αναθέτει να πουλήσει 20 βιβλία σε τρεις μέρες.
Λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει η προθεσμία, ο τύπος πάει το αφεντικό και λέει κλασσικά «Τ.τ.τ.. τα που. που. πούλησα».
Τι να κάνει και το αφεντικό; Πλέον δεν είχε λόγο να μην τον προσλάβει. Οπότε γυρίζει και του λέει: «Οκ θα σε πάρω, θέλω όμως να μου πεις ένα πράγμα. Τι τους λες και τους πείθεις να αγοράσουν; Έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ».
Και ο βραδύγλωσσος: «Που. που. πουλάω βι.βι.βιβλία. Θα τα αγ. αγ. αγ. αγοράσετε ή να σας τα δια. δια. διαβάσω;»
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί , αλλά το διάβασα πριν λίγο και έριξα τρελό γέλιο ! Μου φέρνει και λίγο στο μυαλό ... τη γυναίκα μου![]()
![]()
![]()
Διαβάστε το και εσείς να μας πείτε αν πάθατε το ίδιο ...![]()
![]()
![]()
Ένας τροχονόμος σταματά ένα αυτοκίνητο με έναν άνδρα και τη γυναίκα του μέσα, και πλησιάζει για τα καθέκαστα...
Ο άνδρας, που κάθεται στο τιμόνι, τον ρωτά:
«Τι έγινε, κύριε τροχονόμε; Γιατί μας σταματήσατε;»
Τροχονόμος: «Τρέχατε με εκατό ενώ το όριο είναι εξήντα. Δυστυχώς, θα πρέπει να σας κόψω κλήση.»
Ανδρας: «Μα, πώς έτρεχα με εκατό; Το πολύ να ήμουν λίγο πάνω από τα εξήντα.»
Γυναίκα: «Τι λες τώρα, Κώστα μου. Έχει δίκιο ο κύριος. Τα είχες περάσει τα εκατό. Κι εγώ το πρόσεξα.«
Ο άνδρας τής ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα.
Τροχονόμος: «Θα πρέπει να σας δώσω κλήση και για το πίσω φως που είναι σπασμένο.»
Ανδρας: «Ποιο σπασμένο φως; Έχω εγώ σπασμένο φως;»
Γυναίκα: «Πώς δεν έχεις, Κώστα μου; Κι εσύ το είδες και μου το είπες εδώ και δυο βδομάδες!»
Νέο δολοφονικό βλέμμα από τον άνδρα.
Τροχονόμος: «Και, για να τελειώνουμε, θα σας δώσω επίσης κλήση επειδή δεν έχετε φορέσει τη ζώνη ασφαλείας.»
Ανδρας: «Μα τώρα δα την έβγαλα, όταν κατεβαίνατε από τη μοτοσικλέτα!»
Γυναίκα: «Καλέ τι είναι αυτά που λες στον άνθρωπο, Κώστα μου! Εσύ ποτέ δεν φοράς τη ζώνη!»
Πάνω εκεί ο άνδρας γυρνά στη γυναίκα και της φωνάζει:
«Για όνομα του θεού, δεν μπορείς να βγάλεις το σκασμό;»
Ο τροχονόμος κοιτάζει τη γυναίκα και τη ρωτά:
«Με συγχωρείτε, κυρία μου, έτσι σας μιλάει πάντα;»
Και η γυναίκα:
«Όχι, κύριε τροχονόμε. Μόνο όταν είναι πιωμένος!»
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Atlas έγραψε:lss_00 έγραψε:Πάει ένας βραδύγλωσσος για να πιάσει δουλειά ως πλασιέ βιβλίων. Το αφεντικό είναι σίγουρο πως δεν έχει το λέγειν για να τα καταφέρει αλλά δεν θέλει να τον απογοητεύσει. Έτσι του λέει πως θα να τον δοκιμάσει. Του δίνει λοιπόν τρία βιβλία και του ζητάει να τα έχει πουλήσει μέσα σε μία εβδομάδα.
Μ' αυτό viewtopic.php?f=6&t=377&p=158733&hilit=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%89#p158733 κερνάω καφεδάκι;![]()
antonis1627 | Κυρ Μάιος 18, 2025 6:23 am | Καλημέρα σας.Καλό δρόμο στους εκδρομείς για τα 17α γενέθλια του VitaraClub.Με το καλό να βρεθούμε. |
arahova | Σάβ Μάιος 17, 2025 10:36 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 17, 2025 7:23 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Μάιος 16, 2025 9:10 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 16, 2025 6:55 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Μάιος 15, 2025 10:16 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 15, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Μάιος 14, 2025 10:03 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 9:03 am | Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 9:00 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
antonis1627 | Τετ Μάιος 14, 2025 6:29 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Μάιος 13, 2025 9:35 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Μάιος 13, 2025 6:37 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am | Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε. |
arahova | Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
gi@nn@kis | Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am | καλημερα!!! |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Μάιος 09, 2025 11:54 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 09, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 12:03 pm | Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 11:32 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες