mytilini έγραψε:kfanis έγραψε:Tότε παιδιά δεν νομίζω να υπήρχε λόγος ύπαρξης, forum, λεσχών κ.ά.
Θα είμαστε στο "φίλος φίλεψε σε φίλο τριαντάφυλλο με φύλλο...."
Το να μοιράζεσαι αυτό που βρίσκεις με κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα να το ψάξει, δίνει αξία σε όλο αυτό που κάνουμε.....

Σωστά τα λές.Ομως:άλλο το να μοιράζεσαι προσωπική εμπειρία (που την έχεις πληρώσει από την τσεπούλα σου και έχεις βιώσει στο πετσί σου) και άλλο να "στη λένε" (ανέξοδα και άκοπα) κι από πάνω.Ετσι δεν είναι;Ο σκοπός των fora αγαπητέ φίλε είναι να προτρέπουν τα μέλη στο "ψάξιμο".Αν σέρβιραν έτοιμες λύσεις θα ήταν e-shops...
Ο παραπάνω φίλος (που σχολιάζει τον Γιάννη) χωρίς να "ψαχτεί" απλά επειδή "άκουσε-του είπαν-διάβασε ότι..." έβγαλε συμπέρασμα
Φιλαράκο, αυτό που κατηγορείς, εσύ ο ίδιος κάνεις κ ξεφεύγουμε όλοι. Ο παραπάνω φίλος (που άνετα κ εσύ κατηγορείς) είναι κάποιος που ξέρει κ ψάχνει ( σίγουρα ΟΧΙ χτεσινός στο χώρο, αρκετοί το ξέρουν κ εδώ μέσα) .Στη τελική δε θα κάτσω να παραθεσω στοιχεία της αποτυχίας του μηχανήματος, γιατί είναι δώρο άδωρο. Δε με νοιάζει να πείσω κανέναν να μη το βάλει. Πείστηκα εγώ.
Απλά
ΟΎΤΕ τα στοιχεία αυτών που λένε βάλτο μου φαίνονται επαρκή επειδή απλά γράφτηκαν σε ένα φόρουμ.....( κ φυσικά δεν έμεινα σε αυτά, μια γραπτή άποψη ήταν)
Κ δεν την είπα στον άλλο παρεξιγιάρη φίλο, απλα έκανα μια ερώτηση του στύλ "ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Κ ΚΑΝΕΤΕ" ???????
Αυτό το λένε ερώτηση κ όχι αμφισβήτηση. Αλλα ....Τι να πεί κανείς. Του καθενός το "ΕΓΩ" είναι διαφορετικό απο του άλλου.
Κ επειδή το ψάχνω, κ δε λέω μπαρούφες στον αέρα, έτσι το έψαξα κ στο αέριο, έλα να δεις την εγκατάσταση αερίου που μετά απο πολύ ψάξιμο κάνω στο δικό μου τώρα ώστε να μη σπάσει το μοτέρ όπως σε 100άδες αμάξια κ φέρε μου να δω κ μια άλλη. Να δείς πόσο το έψαξα...............(μάζεψα όλες τις πιθανές αιτίες που σπάσανε 10άδες αμάξια κ προσπάθησα να τις αποφύγω).
Για μένα ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα στοιχεία που συνέλεξα για το υδρογόνο ήταν αρνητικά, οπότε προχώρησα στη πιο ψαγμένη εσκατάσταση που μπορούσε να γίνει, αερίου.
(ναι δεν βάζω άεριο, δεν έχω βενζινάδικο, ούτε εγώ ούτε κανένας σε όλο μου το σόι

)