ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ

Re: ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Πέμ Ιαν 19, 2012 3:14 pm

Billy έγραψε:Πάντως εγώ τρώγομαι με τα ρούχα μου..Το υγραέριο ούτε που το θέλω για τους δικούς μου λόγους..
Αν έχουμε κανένα νεότερο απο όσους έχουν βάλει ή έχουν κάνει επαφές για να βάλουν σύστημα με υδρογόνο ας ενημερωθούμε..
Είναι κρίμα με τις τιμές των καυσίμων να μας καθηλώνουν στα σπίτια μας..Όπως είναι κρίμα και που πρέπει να διαθέσουμε χρηματικά ποσά να αλλάξουμε τον τρόπο καύσης ή το υλικό κτλ. Κάτι όμως πρέπει να γίνει τέλος πάντων και να μην κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια (παράπονο off topic) ζητώ συγνώμη..

βασιλη αν θες καλο και δοκιμασμενο προιον τοτε ελα σε επαφη με τον john.v6 ...
δεν εχει νοημα να το συζηταμε για κανενα χρονο ακομα...
το αμαξι του γιαννη δοκιμαστηκε στο ταξιδι στα ιωαννινα και ολα καλα...η καταναλωση κοντα στο 11 απο το 16+
εγινε σερβις στο αμαξι και τα μπουζι ηταν καθαρα απο νερα κτλ...
τι αλλο θελετε να δειτε???? :think: :think:
εγω παντως βασιλη στο συνηστω,,,και εγω θα βαλω συντομα!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
cb: Όχι
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό Billy » Πέμ Ιαν 19, 2012 4:19 pm

Κυριάκο δεν έχω καμία αμφιβολία για τα γραφόμενα του Γιάννη.. Ο άνθρωπος το δήλωσε με δεδομένα και επίσης έδειξε
οτι έχει ψαχτεί καταθέτοντας απόψεις συγκεκριμένα..Τα παραπάνω μου είπαν, μίλησα με κάποιον και.., το προιόν είναι μούφα είναι που μπερδεύουν τον κόσμο μαζί και εμένα..Αυτό εννοώ και μόνο γιατί μέσα απο εδώ έχουμε να πέρνουμε απόψεις και συμβουλές και πολύ σωστά ο Γιάννης ήταν πολύ συγκεκριμένος με την δική του εμπειρία!Θα τα πούμε απο κοντά σύντομα Κυριάκο! ;)
Άβαταρ μέλους
Billy
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: RADAR RENEGADE R/T+
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: MAD/KYB/Προσθήκες
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Name: Βασίλης

Δημοσίευσηαπό VaL » Πέμ Ιαν 19, 2012 5:11 pm

Billy έγραψε:Κυριάκο δεν έχω καμία αμφιβολία για τα γραφόμενα του Γιάννη.. Ο άνθρωπος το δήλωσε με δεδομένα και επίσης έδειξε
οτι έχει ψαχτεί καταθέτοντας απόψεις συγκεκριμένα..Τα παραπάνω μου είπαν, μίλησα με κάποιον και.., το προιόν είναι μούφα είναι που μπερδεύουν τον κόσμο μαζί και εμένα..Αυτό εννοώ και μόνο γιατί μέσα απο εδώ έχουμε να πέρνουμε απόψεις και συμβουλές και πολύ σωστά ο Γιάννης ήταν πολύ συγκεκριμένος με την δική του εμπειρία!Θα τα πούμε απο κοντά σύντομα Κυριάκο! ;)

Τι θες κ επιχειρήματα τώρα γιατί μάλλον δε παίζει?
Η ονόματα των πολύ καλόν μηχανικών που φροντίζουν να συντηρούν, καλύτερα απο τους περισσότερους το δικό μου αμάξι αλλά κ άλλως εδω κ χρόνια????
Seriously Playful

(ψάχνοντας το σωστό vitara)
VaL
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Λάστιχα: Εχω αλλάξει πολλά ΑΤ
Suspension: Εξ Αυστραλίας
Aka: VaL
Name: VaL

Δημοσίευσηαπό tano » Πέμ Ιαν 19, 2012 7:09 pm

Το υδρογονο κανει και με το υγραεριο ;) Δοκιμαζμενο σε Φιατ Πανδα 4χ4 το παλαιο .Το κιτ εκανε 200Ε !
άλλο
Άβαταρ μέλους
tano
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Name: θανασησ

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Πέμ Ιαν 19, 2012 10:15 pm

VaL έγραψε:Τι θες κ επιχειρήματα τώρα γιατί μάλλον δε παίζει?
Η ονόματα των πολύ καλόν μηχανικών που φροντίζουν να συντηρούν, καλύτερα απο τους περισσότερους το δικό μου αμάξι αλλά κ άλλως εδω κ χρόνια????

Ναι εγώ θέλω και επιχειρήματα και δεδομένα και μετρήσεις που αποδεικνύουν οτι ειναι "μούφα" όπως λες μετρημένα απο σένα και όχι 'κάποιος μου είπε, κάπου άκουσα, κάποιος δευτεροξάδερφος του μπατζανάκη του αδερφού της γυναίκας του μου είπε :!:
Και σίγουρα δεν θέλω ονόματα μηχανικών.... έχω τον καλύτερο του χώρου!!!!!
Και για να μην παρεξηγηθούμε εξηγούμε!!!!
το συστημα που έχω βάλει στο αμάξι μου,
ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΕΓΩ
ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ :!: :!:

Υπάρχουν χιλιάδες συστηματα στο εμπόριο και ο καθενας μπορεί να επιλέξει το τι θα βάλει ή αν θα βάλει στο αυτοκίνητο του!!!
kfanis έγραψε:
Παραθέστε γεγονότα, στοιχεία και καταστάσεις....

Και μετά αυτός που ψάχνεται για κάποιο σύστημα, ας τα ζυγίσει και ας αποφασίσει!!!!

Συμφωνώ απόλυτα!!!
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό mytilini » Πέμ Ιαν 19, 2012 11:36 pm

Σκέψου να τα πούλαγες ή να τα τοποθετούσες τι θα τράβαγες...Γιάννο, ξέρεις τελικά τι έχω καταλάβει;Κάντο μόνος σου ό,τι είναι να κάνεις, μούγγα και κουβέντα σε κανέναν και όποιος το δεί από κοντά έχει καλώς.Νισάφι πιά.Φτάσαμε στο σημείο να παίρνει θέση επαγγελματίας μηχανικός (που δεσμεύεται ο άνθρωπος με τα γραφόμενά του) και να αμφισβητείται.Τι να πώ ρε παιδιά...Προσωπικά θα το τοποθετήσω δοθέντος ότι ψάχνοντας για εναλλακτικό σύστημα διαπίστωσα ότι το LPG απαιτεί στο δικό μου αυτ/το και εγκατάσταση ψεκαστήρων λαδιού πράγμα που σημαίνει αυξημένες θερμοκρασίες λειτουργίας και δεν είμαστε για τέτοια.Με το "άλλο" τι έκανες;Μίλησες με Απόστολο;
Μη σβήνετε τα post μου, μπορώ και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 225-75-16
Suspension: OME
Name: ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό antonisgoul » Παρ Ιαν 20, 2012 12:11 am

επηδει εγω με αυτα που διαβασα εδω θεωρω οτι ειναι ενα συστημα που αξιζει να βαλουμε θελω να κανω καποιες ερωτησεις
1)υπαρχει περιπτωση να γινει καποια ομαδικη ?
2)για εμας που ειμαστε επαρχια την εγκαταστασει μπορει να την κανει ενας οποιοδιποτε μηχανηκος?
3)σετακι ποιο φτηνο σαν αυτο που εχει βρει ο sofos7 στο ebay υπαρχει καποιος λογος που το αποριπτουμε μην παρεξηγηθει αυτη η ερωτηση ρωταω επηδει το εχετε ψαξει για να μαθουμε και οι υπολοιποι
Άβαταρ μέλους
antonisgoul
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: 215-70-16
Suspension: mad+4cm kyb
Name: antonis

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Παρ Ιαν 20, 2012 12:37 am

kfanis έγραψε:
mytilini έγραψε:Γιάννο, ξέρεις τελικά τι έχω καταλάβει;Κάντο μόνος σου ό,τι είναι να κάνεις, μούγγα και κουβέντα σε κανέναν και όποιος το δεί από κοντά έχει καλώς

Tότε παιδιά δεν νομίζω να υπήρχε λόγος ύπαρξης, forum, λεσχών κ.ά.
Θα είμαστε στο "φίλος φίλεψε σε φίλο τριαντάφυλλο με φύλλο...."
Το να μοιράζεσαι αυτό που βρίσκεις με κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα να το ψάξει, δίνει αξία σε όλο αυτό που κάνουμε..... :idea: :idea:

με βρισκεις απολυτα συμφωνο φανη... :wink:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό mytilini » Παρ Ιαν 20, 2012 11:30 am

kfanis έγραψε:Tότε παιδιά δεν νομίζω να υπήρχε λόγος ύπαρξης, forum, λεσχών κ.ά.
Το να μοιράζεσαι αυτό που βρίσκεις με κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα να το ψάξει, δίνει αξία σε όλο αυτό που κάνουμε..... :idea: :idea:

Σωστά τα λές.Ομως:άλλο το να μοιράζεσαι προσωπική εμπειρία (που την έχεις πληρώσει από την τσεπούλα σου και έχεις βιώσει στο πετσί σου) και άλλο να "στη λένε" (ανέξοδα και άκοπα) κι από πάνω.Ετσι δεν είναι;Ο σκοπός των fora αγαπητέ φίλε είναι να προτρέπουν τα μέλη στο "ψάξιμο".Αν σέρβιραν έτοιμες λύσεις θα ήταν e-shops...
Ο παραπάνω φίλος (που σχολιάζει τον Γιάννη) χωρίς να "ψαχτεί" απλά επειδή "άκουσε-του είπαν-διάβασε ότι..." έβγαλε συμπέρασμα
Μη σβήνετε τα post μου, μπορώ και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
mytilini
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 225-75-16
Suspension: OME
Name: ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό Billy » Παρ Ιαν 20, 2012 12:17 pm

VaL έγραψε:
Billy έγραψε:Κυριάκο δεν έχω καμία αμφιβολία για τα γραφόμενα του Γιάννη.. Ο άνθρωπος το δήλωσε με δεδομένα και επίσης έδειξε

Τι θες κ επιχειρήματα τώρα γιατί μάλλον δε παίζει?
Αυτό είναι το θέμα..Με δύο ερωτήσεις σου και έγινε ψιλοχαμός.. Το Forum υπάρχει σίγουρα για να μην τσακωθούμε αλλά για να πάρουμε απόψεις και να δώσουμε την δική μας αν έχουμε.. Φίλε VaL δεν θέλω επιχειρήματα ούτε και ονόματα που δεν θα μου χρειαστούν ποτέ γιατί απο μηχανικούς θα συμβουλευτώ (εννοείτε) τον δικό μου με τον οποίο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος..Πολύ φιλικά πάντα!
Άβαταρ μέλους
Billy
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: RADAR RENEGADE R/T+
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: MAD/KYB/Προσθήκες
Εργάτης: Όχι
Name: Βασίλης

Δημοσίευσηαπό VaL » Παρ Ιαν 20, 2012 2:15 pm

mytilini έγραψε:
kfanis έγραψε:Tότε παιδιά δεν νομίζω να υπήρχε λόγος ύπαρξης, forum, λεσχών κ.ά.

Σωστά τα λές.Ομως:άλλο το να μοιράζεσαι προσωπική εμπειρία (που την έχεις πληρώσει από την τσεπούλα σου και έχεις βιώσει στο πετσί σου) και άλλο να "στη λένε" (ανέξοδα και άκοπα) κι από πάνω.Ετσι δεν είναι;Ο σκοπός των fora αγαπητέ φίλε είναι να προτρέπουν τα μέλη στο "ψάξιμο".Αν σέρβιραν έτοιμες λύσεις θα ήταν e-shops...
Ο παραπάνω φίλος (που σχολιάζει τον Γιάννη) χωρίς να "ψαχτεί" απλά επειδή "άκουσε-του είπαν-διάβασε ότι..." έβγαλε συμπέρασμα

Φιλαράκο, αυτό που κατηγορείς, εσύ ο ίδιος κάνεις κ ξεφεύγουμε όλοι. Ο παραπάνω φίλος (που άνετα κ εσύ κατηγορείς) είναι κάποιος που ξέρει κ ψάχνει ( σίγουρα ΟΧΙ χτεσινός στο χώρο, αρκετοί το ξέρουν κ εδώ μέσα) .Στη τελική δε θα κάτσω να παραθεσω στοιχεία της αποτυχίας του μηχανήματος, γιατί είναι δώρο άδωρο. Δε με νοιάζει να πείσω κανέναν να μη το βάλει. Πείστηκα εγώ.
Απλά ΟΎΤΕ τα στοιχεία αυτών που λένε βάλτο μου φαίνονται επαρκή επειδή απλά γράφτηκαν σε ένα φόρουμ.....( κ φυσικά δεν έμεινα σε αυτά, μια γραπτή άποψη ήταν)

Κ δεν την είπα στον άλλο παρεξιγιάρη φίλο, απλα έκανα μια ερώτηση του στύλ "ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Κ ΚΑΝΕΤΕ" ???????
Αυτό το λένε ερώτηση κ όχι αμφισβήτηση. Αλλα ....Τι να πεί κανείς. Του καθενός το "ΕΓΩ" είναι διαφορετικό απο του άλλου.

Κ επειδή το ψάχνω, κ δε λέω μπαρούφες στον αέρα, έτσι το έψαξα κ στο αέριο, έλα να δεις την εγκατάσταση αερίου που μετά απο πολύ ψάξιμο κάνω στο δικό μου τώρα ώστε να μη σπάσει το μοτέρ όπως σε 100άδες αμάξια κ φέρε μου να δω κ μια άλλη. Να δείς πόσο το έψαξα...............(μάζεψα όλες τις πιθανές αιτίες που σπάσανε 10άδες αμάξια κ προσπάθησα να τις αποφύγω).

Για μένα ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα στοιχεία που συνέλεξα για το υδρογόνο ήταν αρνητικά, οπότε προχώρησα στη πιο ψαγμένη εσκατάσταση που μπορούσε να γίνει, αερίου.
(ναι δεν βάζω άεριο, δεν έχω βενζινάδικο, ούτε εγώ ούτε κανένας σε όλο μου το σόι :lol: )
Seriously Playful

VaL
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό VaL » Παρ Ιαν 20, 2012 2:20 pm

Ότι κ αν αποφασίσει ο καθένας, ειδικά με το αέριο, προσέξτε..........Κ ξαναλέω, ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!
Η ασχετοσύνη κ η λαμογιά του νεοέλληνα πάλι καραδοκεί. (10άδες σπασμένα μοτέρ το μαρτυρούν)

Αντίο, σας ευχαριστώ για τη "φιλική" βοήθεια στο ψάξιμό μου.
Seriously Playful

VaL
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Παρ Ιαν 20, 2012 5:29 pm

Mάλιστα......

VaL έγραψε:
Κ επειδή το ψάχνω, κ δε λέω μπαρούφες στον αέρα,

μάλλον το αντίθετο.... γιατί αν είχες να παραθέσεις παραδείγματα και μετρησεις όπως έκανα εγω ποιο πάνω, θα το είχες κάνει ήδη...
Απο την μια λες αυτό....
VaL έγραψε: Για μένα ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα στοιχεία που συνέλεξα για το υδρογόνο ήταν αρνητικά, οπότε προχώρησα στη πιο ψαγμένη εσκατάσταση που μπορούσε να γίνει, αερίου.

και απο την άλλη αυτό...

VaL έγραψε:Αντίο, σας ευχαριστώ για τη "φιλική" βοήθεια στο ψάξιμό μου.

Μας δουλευεις κανονικά??????????????
Αφού είσαι τόσο ψαγμένος και κατασταλεγμένος για τη βοηθεια μας λες και ψάξιμο???????????????

Δεν το συνεχίζω......

για τι το "εγω" μου μάλλον είναι πολύ έντονο...................
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Παρ Ιαν 20, 2012 5:32 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
ηρεμησε φιλε μου και θα σου βαλω και σαλτσα για να γλιστραει!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..............
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Δημοσίευσηαπό antonisgoul » Παρ Ιαν 20, 2012 5:35 pm

VaL έγραψε:
Για μένα ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα στοιχεία που συνέλεξα , οπότε προχώρησα στη πιο ψαγμένη εσκατάσταση που μπορούσε να γίνει, αερίου.
(ναι δεν βάζω άεριο, δεν έχω βενζινάδικο, ούτε εγώ ούτε κανένας σε όλο μου το σόι :lol: )

φιλε Val χωρις να με παρεξηγισεις θεωρο οτι ετσι δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα ολοι εμεις που ενδιαφερομαστε για εναλακτικα καυσιμα με σκοπο να κινηθουμε ποιο οικονομικα αν τα στοιχεια που συνελεξες για το υδρογόνο ήταν αρνητικά γιατι δεν τα γραφεις οποτε ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του Επισης λες προσοχη!!!!!!!!!!! με τους εγκαταστατες υγραεριου και οτι το εψαξες και βρηκες γιατι σπανε τα μοτερ νομιζω οτι θα ηταν ποιο επικοδομιτηκο να διαβασουμε αυτα που βρηκες παρα αντιπαραθεσεις χωρις ουσια δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε ισα ισα που πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και μεσα απο τις εμπειριες που εχει ο καθενας να παλεψουμε αυτη την κριση που περναμε
Άβαταρ μέλους
antonisgoul
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: 215-70-16
Suspension: mad+4cm kyb
Name: antonis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες