Καινουργιος στο club μολις αποκτησα ενα vitara v6 του 96,και αφου πηγα να του κανω το πρωτο του πλυσιμο-καθαρισμα ειδα πως απο την μερια του συνοδηγου το πατακι και η μοκετα απο κατω ηταν αρκετα βρεμενα.

ευχαριστω......
Vasilis έγραψε:Για τσεκαρε βρε φιλε τα λαστιχα στις κασες(τελαρα) απο τις πορτες μηπως ειναι σκισμενα η εχουν ξεραθει!!Αν εχουν προβλημα θα εχεις προβλημα και ολο το χειμωνα με τις βροχες και οχι μονο στο πλυσιμο!!
Κανε και ενα τηλ στον προηγουμενο ιδιοκτητη μηπως ''ξεχασε'' να σου αναφερει αυτο το θεμα μονο και μονο για να ξερεις πιο αμεσα που να ψαξεις!!!
jon t έγραψε:Και στο μεταξύ πρέπει να στεγνώσεις το νερό που έχεις τώρα μες το αμάξι σου, γιατί χειμωνιάτικα σε λίγο θα αρχίζει να μυρίζει και ποιος ξέρει τί άλλο.
Σε συμβουλεύω να βγάλεις το κάθισμα του συνοδηγού (είναι πανεύκολο) και με προσοχή να σηκώσεις την μοκέτα - αφαιρείς οτι άλλο χρειάζεται.
Με ένα σφουγγάρι πάρε τα πολλά και στην συνέχεια βάλε ένα μικρό αερόθερμο όλη την νύχτα μέσα στο αμάξι στα σημεία που υπάρχει η πολλή υγρασία. Μην ξεχάσεις να αφήσεις δυο δάκτυλα κατεβασμένο το παράθυρο για να αποβάλλεται η υγρασία στο εξωτερικό.
Αυτή κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη λύση και λειτούργησε σε μένα άψογα (ύστερα από μια ατοιχία σε ποτάμι) στο παλιό μου GV. Είχα ακούσει τότε και άλλες γνώμες π.χ. να δουλεύει φουλ το καλοριφερ, αλλά μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος.
giannisV6 έγραψε:Αυριο κιολας θα το κοιταξω ξεκινοντας απο μπροστα στους καθαριστηρες,βγαζοντας το πλαστικο καλυμα μηπως και τα βαζει απο μπροστα πουθενα,η αλλιως απο πισω μηπως απο καμια τσιμουχα,κοιταξε,δεν τρελενομαι αλλα κατι τετοια δεν μου αρεσουν,και φαντασου ακομα δεν το εχω παει μια βολτα....
JOHNV6 έγραψε:giannisV6 έγραψε:Αυριο κιολας θα το κοιταξω ξεκινοντας απο μπροστα στους καθαριστηρες,βγαζοντας το πλαστικο καλυμα μηπως και τα βαζει απο μπροστα πουθενα,η αλλιως απο πισω μηπως απο καμια τσιμουχα,κοιταξε,δεν τρελενομαι αλλα κατι τετοια δεν μου αρεσουν,και φαντασου ακομα δεν το εχω παει μια βολτα....
Μόλις το λύσεις το πλαστικό τροπέτο ρίξε μπόλικο νεράκι να καθαρίσεις καλά εκεί μέσα το χώρο (απο φύλλα ή λάσπες) γιατί αν είναι βουλωμένες οι εξόδοι θα σου φέρνει τα νερά μέσα!!
Μετά θα πρέπει να ελέγξεις την στεγανοποίηση στις δεξιές πόρτες... πρώτα θα τις αφήσεις ανοιχτές και θα ρίχνεις νερό πάνω στην εξωτερική γλυστρα για να ελέγξεις την στεγανοποίηση του εσωτερικού νάυλον της πόρτας, και μετά κλειστή για την στεγανοποίηση των ελαστικών!!!
Αν δεν είναι κάτι απο αυτά, έλεγξε και την στεγανοποίηση του παρμπρίζ!!!
Και να τσεκάρης αν έχουν περάσει κάποιο καλώδιο καινούργιο απο τον χώρο του μηχανοστασίου μέσα στην καμπίνα, δλδ. καλώδιο συναγερμού, προβολείς ή οτιδήποτε άλλο και να έχουνε πληγώση κάποιο λάστιχο στον καθρέπτη, και βάζει απο κει νερά!!
Ελεγξε όλα αυτά και τα ξαναλέμε!
giannisV6 έγραψε:......τελικα το μυστηριο λυθηκε....(να αρχισω να βριζω το πακισταν......οχι,θα συγκρατιθω!!)
μετα απο τηλεφωνημα στον μαντρα και ερωτησει για μηπως εχει καμια ιδεα,μου εσκασε το παραμυθι....να οι πακιστανοι που το επλυναν,ειχαν ξεχασει ττισ δυο δεξιες πορτεσ ανοιχτες....!
δοξα τον αλαχ που ηταν μεχρι εδω !!!
Vasilis έγραψε:giannisV6 έγραψε:......τελικα το μυστηριο λυθηκε....(να αρχισω να βριζω το πακισταν......οχι,θα συγκρατιθω!!)
μετα απο τηλεφωνημα στον μαντρα και ερωτησει για μηπως εχει καμια ιδεα,μου εσκασε το παραμυθι....να οι πακιστανοι που το επλυναν,ειχαν ξεχασει ττισ δυο δεξιες πορτεσ ανοιχτες....!
δοξα τον αλαχ που ηταν μεχρι εδω !!!
![]()
![]()
ημαρτον δηλαδη!!!
![]()
Παλι καλα τουλαχιστον που δεν εχει καποιο θεμα το αμαξι!!!Στεγνωσε το καλα να μην μεινει μεσα υγρασια και ολα καλα!!!
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
KonKalamata | Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm | Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα! |
Γιωργος ΗΛΙΑΣ | Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm | Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!! |
makis_V | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am | Καλημέρα και καλό μήνα ! |
arahova | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am | Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες