Μετά το τέλος του καλοκαιριού, είπα και γω να σηκώσω το αμαξάκι μου με τη γνωστή συνταγή, mad + kyb μαζί με κάτι παρελκόμενα. Η τοποθέτηση έγινε σε γνωστό συνεργείο της Φλώρινας (Αφοι Ταλλίδη) και το αυτοκίνητο έμεινε πάνω στο δικόλωνο σχεδόν μια εβδομάδα, επειδή περιποιήθηκα τους θόλους του αυτοκινήτου και το σασσί. Για την δουλειά αυτή αφιέρωσα 25 ώρες περίπου, προσωπικής εργασίας.
Μόνη παραφωνία, η δυσκολία εξαγωγής της ράβδου πανάρ, λόγω σκουριάσματος του πύρου του κάτω σινεμπλόκ, που κόλλησε μαζί με τη βίδα και γυρνούσε μαζί της όλο το σινεμπλόκ. Τελικά βγήκε με χρήση τροχού, κόπηκε το προβληματικό άκρο και κολλήθηκε άλλο δαχτυλίδι, που φτιάξαμε στον τόρνο, στο οποίο τοποθετήθηκε νέο σινεμπλόκ. Σινεμπλόκ δεν έχει η SUSUKI για την πανάρ.
Επίσης οι αποστάτες των πίσω αμορτισέρ, δεν συνεργάζονται καλά, λόγω του ότι οι τρύπες του μπουλονιού που κρατάει το αμορτισέρ είναι σχετικά χαμηλά, με αποτέλεσμα η κάτω βάση του αμορτισέρ να χτυπάει με την παραμικρή ανωμαλία στο κάτω μέρος του αποστάτη, και να ακούγεται δυνατά και άσχημα. ΄Η θα καταργηθούν ή θα τροποποιηθούν.
Τοποθετήθηκε επίσης η μπάρα θόλων που κατασκευάζει ο Κυριάκος, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω για τις συμβουλές του όπως επίσης τον κ. Κόντζιβα που ζάλισα με τα τηλέφωνά μου, αλλά και τον κ.Τσάρο που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.
Υποβάλλω και φωτό :