char έγραψε:@ Angelos
Θα πρέπει όμως φίλε μου, να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζουμε τις θέσεις μας επί του θέματος.
Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δεν χρειάζονται ειρωνικά ή επιτιμητικά σχόλια προς όσους έχουν αντίθετη άποψη από μας. Σχόλια του στυλ "Μπράβο σας, μένω έκπληκτος για ακόμα μια φορά.", "Αν θέλετε να πηγαίνετε ΠΑΝΤΟΥ μπορείτε να το κάνετε και με τα πόδια σας, χωρίς να καταστρέφετε το περιβάλλον ούτε να έχετε άγχος για το αν θα σας κόψει το κτεο.", "Συνεχίζω να μένω έκπληκτος με τις απαντήσεις σας.", προκαλούν σε αντιπαραθέσεις που δεν έχουν νόημα.
Σημασία έχει να δώσουμε το στίγμα της άποψής μας ευγενικά, χωρίς εντάσεις. Έτσι, όλοι θα καταλάβουν καλύτερα αυτό που έχουμε να πούμε!
Αγαπητέ Admin.
Σε καμία περίπτωση δεν ειρωνεύομαι. Την άποψή μου και αντίθεση μου τη έχω διατυπώσει χωρίς καθόλου ειρωνεία και ευγενέστατα. Την έχω στηρίξει θέλω να πιστεύω και σε πολύ λογικά επιχειρήματα και παραδείγματα ( βλέπε ατύχημα συμφουρίτη με πεζή ) .
Και ναι όντως όταν κάποιο τον απασχολεί το κτεό, οι εκτός δρόμου ικανότητες και το αν θα τον γράψουν, περισσότερο από το αν θα αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή ή για το αν θα προκαλέσει κάποιο σοβαρό τραυματισμό , μόνο έκπληκτο μπορεί να με αφήσει, και το δηλώνω ξεκάθαρα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό σε αυτό? Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα πρέπει να διατυπώσω την έκπληξή μου πάνω σε μια ανεύθυνη στάση και νοοτροπία? Είναι ξεκάθαρο το οτι δεν ειρωνεύομαι, απλά΄εξεπλάγην.
Όπως εξεπλάγην και σε παλιότερο θέμα με μερικούς που επικροτούσαν άτομα του club tiguan που έκαναν μπαντιλίκια σε δασικό δρόμο.
Και δεν ειρωνεύομαι όταν λέω οτι κάποιος που θέλει να πάει παντού στο βουνό καλύτερα να το κάνει με τα πόδια του. Προσωπικά το κάνω με το ποδήλατό μου και σε περιοχές ακόμα πιο δύσβατες με τα πόδια μου. Έτσι απολαμβάνω τη φύση και έτσι πιστεύω οτι θα έπρεπε να γίνεται γιατί μόνο έτσι μπορώ να την απολαμβάνω χωρίς να την καταστρέφω.
Για πολλούς το αυτοκίνητό τους είναι ένα χόμπι και πολύ καλά κάνουν, δεν παύει όμως πρώτα να είναι ένα μέσο μεταφοράς και μετά όλα τα άλλα. Αυτό από την στιγμή που φέρει πινακίδες και πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Δεν τα λέω εγώ τα λέει ο νόμος αυτά. Αν κάποιος το βλέπει σαν χόμπι και έχει φτιάξει στην αυλή του ένα θηρίο και το έχει μόνο για το βουνό, ή ένα buggy για την παραλία με γεια του με χαρά του. Όταν όμως αυτό το θηρίο κυκλοφορεί ανάμεσά μας και αύριο μπορεί να είναι η αιτία να αφαιρέσει την ζωή μου ή του παιδιού μου τότε ναι έχω πρόβλημα και ναι μένω έκπληκτος όταν ο ιδιοκτήτης του δεν δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια αλλά στην εμφάνιση, και στο αν θα πληρώσει πρόστιμα.
Ίδια είναι η άποψή μου και για όσους θεωρούν τους δημόσιους δρόμους πίστες για να τρέχουν τα φτιαγμένα αυτοκίνητα τους.
Αν όλα αυτά τα βρίσκετε ειρωνικά, τότε επίσης δεν έχω λόγια , και θα συνεχίσω να μένω έκπληκτος. Σε καμία περίπτωση είρων.
Διατυπώνουμε απόψεις σε ένα φόρουμ , είμαστε διαφορετικοί, με διαφορετικό background παιδεία, λογική, δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε πάντα. Το οτι δεν συμφωνούμε δεν σημαίνει οτι θα πάρουμε τα όπλα.