Τοποθέτηση μεταλλικού προφυλακτήρα - Απόψεις

Αξεσουάρ που τοποθετούνται σε όλα τα μοντέλα Vitara/GV/NGV/NV

Re: Μεταλλικος προφυλακτηρας, νομιμος η οχι.

Δημοσίευσηαπό Angelos » Σάβ Σεπ 17, 2011 7:18 pm

char έγραψε:@ Angelos
Θα πρέπει όμως φίλε μου, να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζουμε τις θέσεις μας επί του θέματος.
Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δεν χρειάζονται ειρωνικά ή επιτιμητικά σχόλια προς όσους έχουν αντίθετη άποψη από μας. Σχόλια του στυλ "Μπράβο σας, μένω έκπληκτος για ακόμα μια φορά.", "Αν θέλετε να πηγαίνετε ΠΑΝΤΟΥ μπορείτε να το κάνετε και με τα πόδια σας, χωρίς να καταστρέφετε το περιβάλλον ούτε να έχετε άγχος για το αν θα σας κόψει το κτεο.", "Συνεχίζω να μένω έκπληκτος με τις απαντήσεις σας.", προκαλούν σε αντιπαραθέσεις που δεν έχουν νόημα.
Σημασία έχει να δώσουμε το στίγμα της άποψής μας ευγενικά, χωρίς εντάσεις. Έτσι, όλοι θα καταλάβουν καλύτερα αυτό που έχουμε να πούμε!

Αγαπητέ Admin.

Σε καμία περίπτωση δεν ειρωνεύομαι. Την άποψή μου και αντίθεση μου τη έχω διατυπώσει χωρίς καθόλου ειρωνεία και ευγενέστατα. Την έχω στηρίξει θέλω να πιστεύω και σε πολύ λογικά επιχειρήματα και παραδείγματα ( βλέπε ατύχημα συμφουρίτη με πεζή ) .

Και ναι όντως όταν κάποιο τον απασχολεί το κτεό, οι εκτός δρόμου ικανότητες και το αν θα τον γράψουν, περισσότερο από το αν θα αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή ή για το αν θα προκαλέσει κάποιο σοβαρό τραυματισμό , μόνο έκπληκτο μπορεί να με αφήσει, και το δηλώνω ξεκάθαρα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό σε αυτό? Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα πρέπει να διατυπώσω την έκπληξή μου πάνω σε μια ανεύθυνη στάση και νοοτροπία? Είναι ξεκάθαρο το οτι δεν ειρωνεύομαι, απλά΄εξεπλάγην.
Όπως εξεπλάγην και σε παλιότερο θέμα με μερικούς που επικροτούσαν άτομα του club tiguan που έκαναν μπαντιλίκια σε δασικό δρόμο.

Και δεν ειρωνεύομαι όταν λέω οτι κάποιος που θέλει να πάει παντού στο βουνό καλύτερα να το κάνει με τα πόδια του. Προσωπικά το κάνω με το ποδήλατό μου και σε περιοχές ακόμα πιο δύσβατες με τα πόδια μου. Έτσι απολαμβάνω τη φύση και έτσι πιστεύω οτι θα έπρεπε να γίνεται γιατί μόνο έτσι μπορώ να την απολαμβάνω χωρίς να την καταστρέφω.

Για πολλούς το αυτοκίνητό τους είναι ένα χόμπι και πολύ καλά κάνουν, δεν παύει όμως πρώτα να είναι ένα μέσο μεταφοράς και μετά όλα τα άλλα. Αυτό από την στιγμή που φέρει πινακίδες και πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Δεν τα λέω εγώ τα λέει ο νόμος αυτά. Αν κάποιος το βλέπει σαν χόμπι και έχει φτιάξει στην αυλή του ένα θηρίο και το έχει μόνο για το βουνό, ή ένα buggy για την παραλία με γεια του με χαρά του. Όταν όμως αυτό το θηρίο κυκλοφορεί ανάμεσά μας και αύριο μπορεί να είναι η αιτία να αφαιρέσει την ζωή μου ή του παιδιού μου τότε ναι έχω πρόβλημα και ναι μένω έκπληκτος όταν ο ιδιοκτήτης του δεν δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια αλλά στην εμφάνιση, και στο αν θα πληρώσει πρόστιμα.

Ίδια είναι η άποψή μου και για όσους θεωρούν τους δημόσιους δρόμους πίστες για να τρέχουν τα φτιαγμένα αυτοκίνητα τους.

Αν όλα αυτά τα βρίσκετε ειρωνικά, τότε επίσης δεν έχω λόγια , και θα συνεχίσω να μένω έκπληκτος. Σε καμία περίπτωση είρων.

Διατυπώνουμε απόψεις σε ένα φόρουμ , είμαστε διαφορετικοί, με διαφορετικό background παιδεία, λογική, δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε πάντα. Το οτι δεν συμφωνούμε δεν σημαίνει οτι θα πάρουμε τα όπλα.
Angelos

Δημοσίευσηαπό char » Σάβ Σεπ 17, 2011 8:17 pm

@ Angelos

Αγαπητέ φίλε,
κανείς δεν ισχυρίζεται ότι πρέπει να συμφωνούμε πάντα. Ίσα ίσα που οι διαφωνίες, όταν εκδηλώνονται σωστά, δίνουν σε όλους την ευκαιρία να αντιληφθούν πτυχές του συζητούμενου θέματος που ενδεχομένως τους διέφευγαν.
Χαίρομαι ιδιαίτερα με την διαβεβαίωσή σου πως δεν υπήρχε πρόθεση ειρωνείας εκ μέρους σου. Πολλές φορές ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρανοήσεις. Ο στόχος της παρατήρησής μου ήταν να στο υπενθυμίσει.
Το θέμα θεωρείται λήξαν! :)
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό Angelos » Κυρ Σεπ 18, 2011 4:17 pm

irineos έγραψε:ο κοκ αναφέρει ότι το όποιο πρόσθετο εξάρτημα δεν αλλάζει τις εργοστασιακές διαστάσεις του οχήματος θεωρείται νόμιμο .

Ναι δεν παύει να είναι επικίνδυνο. Ο κοκ είναι κοκ, δεν έχει καμία σχέση με τους κανόνες και τη νομοθεσία η οποία ορίζει τις προδιαγραφές τις οποίες πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι αυτοβιομηχανίες για την κατασκευή των οχημάτων τους.

KON.GV έγραψε:
και γιατί επιτρέπει σε υπηρεσιακά οχήματα που κοινούνται στους δρόμους κανονικά( γκρι και κόκκινα :evil: :evil: )να έχουν τον εργάτη 20 εκ έξω από το όχημα μπροστά σα γκουμούτσα????
εκείνοι αν χτυπήσουν κάποιον τι θα γίνει?? :violin: :violin:

Και οι μπάτσοι περνάνε τα κόκκινα παρόλο που απαγορεύεται από τον κοκ , αυτό τι σημαίνει οτι επειδή αυτοί το κάνουν θα πρέπει να το κάνουμε και εμείς?
Κάποια στιγμή δε πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή τη νοοτροπία?

KON.GV έγραψε:"το μαχαίρι κόβει το ψωμί και το ίδιο σκοτώνει" άρα το μεγαλύτερο ρόλο παίζει και το τρόπος χρήσης και τα κατάλληλα μέτρα που παίρνει ο χειριστής. :idea:

Προφανώς , αλλά σε αυτό τον κόσμο δεν είσαι μόνος σου (δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, γενικά μιλάω ). Ένα ατύχημα δεν το προκαλείς πάντα εσύ. Όσο προσεκτικός και να είσαι κάποιος άλλος μπορεί να φταίει και τελικά να έχεις εσύ το πρόβλημα. Εσύ π.χ. μπορεί να κινείσαι νομιμότατα στα όρια μιας κατοικημένης περιοχής και ένα παιδάκι να πεταχτεί στο δρόμο κυνηγώντας τη μπάλα του ( κλασσικότατο φαινόμενο ) και να το χτυπήσεις χωρίς να φταις.

Το αμάξι σου έχει περάσει κτεο, είσαι νόμιμος, δεν έτρεχες, κοινώς δεν έφταιγες, αλλά το παιδί το σκότωσες γιατί ο μεταλλικός προφυλακτήρας δεν απορρόφησε την σύγκρουση όπως θα έκανε ένας εργοστασιακός.

Για να μην γίνομαι κουραστικός, καλή φάση το να φτιάχνεις το jeep σου, ωραίες και οι βόλτες στο βουνό, το να πηγαίνεις με το jeep σου σε μέρη που δεν μπορείς να πας με άλλο όχημα σου δίνει τρομερή ικανοποίηση και γενικότερα είναι ωραία φάση, άλλωστε για παρόμοιους λόγους με τους δικούς σας επέλεξα και εγώ να πάρω το αμάξι που πήρα, αλλά από την άλλη όταν το ίδιο αμάξι το κυκλοφορούμε και σε πιο πολιτισμένο περιβάλλον με άλλα οχήματα, κόσμο κτλ κτλ καλό θα είναι να είμαστε τυπικοί όσο αφορά τα περί ασφάλειας, και τις δικής μας και των υπολοίπων. Πολύ απλά γιατί σε αυτό τον κόσμο δεν είμαστε μόνοι μας αλλά και άλλοι τους οποίους πρέπει να σεβόμαστε.

Εκεί πατάει και η νοοτροπία των SUV που έχει επηρεάσει την αγορά των jeep και για αυτό αν προσέξετε θα δείτε οτι πλέον τα jeep που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πιο "φλωρικα" από παλαιότερες γενιές.Πολύ απλά για τους λόγους που προανέφερα.

Αν ρωτήσετε τη Suzuki σίγουρα θα ήθελε να μπορεί να βγάλει στην αγορά ένα vitara τούμπανο, σηκωμένο, με προφυλακτήρες μεταλλικούς , μεγάλες ρόδες κτλ κτλ. Αυτό είναι οτι πιο εύκολο για μια εταιρία, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό το όχημα δεν θα μπορούσε να είναι road legal και ασφαλές.
Angelos

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Κυρ Σεπ 18, 2011 4:44 pm

Παιδια ο καθε ενας εχει τις αποψεις του.
Ενας προφυλακτηρας δεν φερνει την καταστροφη.
Περισσοτερο επικινδυνη ειναι η παιδεια του καθε οδηγου.
Τι και αν εχω ενα σπορ γρηγορο αυτοκινητο μαμισιο και σε ενα δρομο που παιζουν παιδια εγω πηγαινω με 200.
Τι κι αν εχω ενα vitara με προφυλακτηρες και μπαρες και πηγαινω στο δρομο συνετα.
Οι δυο παραπανω περιπτωσεις εγκυμονουν κινδυνους αλλα η καθε μια με μεγαλυτερες πιθανοτητες.
Και στην τελικη δεν εχω δει ακουσει θανατους απο τροχαια με μεταλικους προφυλακτηρες ενω απο μερικους που την ειδαν γρηγοροι εχω θρηνησει αδικο χαμο φιλων μου που τους επεσαν επανω τους
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
cb: Όχι
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Σεπ 18, 2011 5:18 pm

Για να μην γίνομαι κουραστικός

:think: :think: ...ναι αλλα γίνεσαι...

1)το όχημά μου το έχω 80% για εκτός δρόμου χρήση....και ΔΕΝ το μετακινώ κάθε μέρα και είμαι και έτοιμος να δεχτώ τις ευθύνες των πράξεων μου...(εδω πάμε για 4ο παγκόσμιο και μας μάρανε το μέταλλο εμπρός..)
2)έχεις βγει το βράδυ βόλτα στον πιλιτισμό που λες???εγώ προσωπικά φοβάμαι..οι 8 στους 10 μεθυσμένοι και τάπα πάνε...χτες τα είδα όλα στην εθνική επιστρέφοντας από γάμο. :idea:
2)συμφωνώ και με τα λεγάμενα του Χρήστου.
3)Αναλυσάκιας-θεωρητικός ΔΕΝ είμαι(Δεν το λέω για εσένα προσωπικά)....και το πολύ το καλώδιο και το λαπ-τοπ με κουράζει ιδίως για άσκοπες αναλύσεις.
4)Δεν έχω το παραμικρό ατύχημα και ούτε σκοπεύω...ξέρω τι θα πεις από τώρα..
5)μαγαζί να πουλάω μεταλλικούς προφ. δεν εχω..
6)Δεν ξαναποστάρω γιατί απλά δεν έχει νόημα...
7)φαγώθηκες με τα παιδάκια.....έχει δει πολλά παιδάκια να παίζουν 5 το πρωί που φεύγω για το βουνό???(εντάξει το απόγευμα θα έρχομαι σβυστός σαν τον μιστερ μπιν).
8 )Σε κανα άλλο ποστ θα ποστάρεις τπτ?(από περπατάδα σε βουνό,από ρομαντική βόλτα με βιτάρα,καμιά πρόταση για λιγότερα καυσαέρια-οικονομία??)η θα ξαναμπείς για κανα φλειμ πάλι μετά από 8 μήνες? :think: :think:
Τελευταία επεξεργασία από KON.GV και Κυρ Σεπ 18, 2011 5:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Κυρ Σεπ 18, 2011 5:23 pm

τα ειπες ολα κωστα,,, :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
cb: Όχι
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό panoshm » Κυρ Σεπ 18, 2011 5:31 pm

Δεν σταματάτε λέω εγώ τις αντιπαραθέσεις? Το ερώτημα του φίλου "chrisz" ήταν ξεκάθαρο:

chrisz έγραψε:Ρε Boy πολύ καλή δουλειά μπράβο!!Είναι πραγματικά ωραία δουλειά.Ήθελα να σε ρωτήσω και τα άλλα παιδιά βέβαια ,κατι που το σκεφτομαι καιρό .Τα vitara με αυτούς τους μεταλλικούς προφυλακτήρες περνάνε ΚΤΕΟ ; Άν γίνει καποιο ατύχημα(χτυπάω ξύλο για όλους)και δεν φταίς και ταυόχρονα πέσεις σε
κάποιον τυπικό πραγματογνώμονα,τι γίνεται; :think: :think: :think:

Απαντήθηκε από πάρα πολλούς (ακόμα και από αυτούς που έχουν μεταλλικούς προφυλακτήρες), ότι ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ :!: και θα έχει κάποιος πρόβλημα σε κάποια κακιά στιγμή

Τι το συζητάτε παραπέρα? Μεγάλα παιδιά είμαστε και ο καθένας αποφασίζει αν θέλει να βάλει, ή όχι :!:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Σεπ 18, 2011 5:40 pm

KON.GV έγραψε:3)Αναλυσάκιας-θεωρητικός ΔΕΝ είμαι(Δεν το λέω για εσένα προσωπικά)....και το πολύ το καλώδιο και το λαπ-τοπ με κουράζει ιδίως για άσκοπες αναλύσεις.

Φίλε Πάνο δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανέναν απλά κάπου κουράζει η φάση... :think: :think:
Παράνομο είναι και το κάλυμμα για τη ροδαντζορεζέρβα σου.το ξέρεις????? :think: :think:

Τι το συζητάτε παραπέρα? Μεγάλα παιδιά είμαστε και ο καθένας αποφασίζει αν θέλει να βάλει, ή όχι

Μα το θέμα είναι οτι δεν το συζητάμε.....μπαίνει ένα μέλος το 8 μηνο και αρχίζει η θεωρία... :violin: :violin:
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Κυρ Σεπ 18, 2011 5:59 pm

Ρε Κώστα, έλεος, αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε έτσι, αλοίμονο....

Και τα προβόλια χωρίς καπάκια είναι παράνομα, και οι εργάτες, και οι κοτσαδόροι που εξέχουν (έχει πάει δικαστήριο πεζός, ένα όχημα επειδή πέρασε από πίσω του σε φανάρι και σκόνταψε επάνω στον κοτσαδόρο) και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Αν αρχίσουμε να τσακωνόμαστε "είναι-δεν είναι, το ξέρω αλλά το έχω-δεν το ξέρω αλλά το έβαλα τι κάνω ρε παιδιά" για όλα αυτά που βάζει ο καθένας στο αμάξι του, θα γίνει χαμός εδώ μέσα από αντιπαραθέσεις...

Ο καθένας λέει την γνώμη του και τέλος, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει ο καθένας να πείσει τον άλλον....
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Angelos » Κυρ Σεπ 18, 2011 6:01 pm

----------------- EDIT by char---------------

Παρά την παρατήρηση που σου έγινε και την διαβεβαίωσή σου ότι δεν είχες πρόθεση για ειρωνίες, συνέχισες να συμπεριφέρεσαι προκλητικά.
Δεν θα πρέπει να το επαναλάβεις!

Σου παραθέτω απόσπασμα των όπου αναφέρεται ότι:

Σχετικά με το περιεχόμενο, την κοσμιότητα, και το ύφος των δημοσιεύσεων, καθώς και την επικοινωνία με τα συντονιστικά όργανα:
...
β) Επιθέσεις σε άλλους χρήστες, Συντονιστές (Moderators) ή Διαχειριστές (Αdministrators), θα αντιμετωπίζονται με μηδενική ανεκτικότητα. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται από τις δημοσιεύσεις χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το χρήστη (μέλος) για αποφυγή επανάληψης.
Angelos

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Κυρ Σεπ 18, 2011 6:25 pm

Θεωρώ ότι το θέμα περί νομιμότητας των μεταλλικών προφυλακτήρων , καλύφθηκε με το παραπάνω .
Οπότε ο οποιοσδήποτε αναγνώστης , μπορεί άνετα να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη άποψη για αυτό και να εξάγει τα συμπεράσματά του .
Επειδή παρακολουθώ πλέον ανούσια προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ κάποιων χρηστών και παρά τις συστάσεις από διαχειριστή αλλά και απλά μέλη για την αποφυγή τους η αντιπαράθεση αυτή συνεχίζεται , το θέμα κλειδώνεται . :idea:
Επισκέπτης

Re: Τοποθέτηση μεταλλικού προφυλακτήρα - Απόψεις

Δημοσίευσηαπό char » Κυρ Σεπ 18, 2011 10:15 pm

Το θέμα διαχωρίστηκε.
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αξεσουάρ/Εξοπλισμός Γενικά

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες