Εργατης, CB, μπλοκε, επιπλεον φωτα, και μερικα ηλεκτρονικα να φορτιζουν στους αναπτηρες

Ειναι γνωστο σε ολους μας οτι ο εργατης τραβαει πολυ ρευμα αλλα και τα επιπλεον φωτα επισης

Νυχτα στα 1500 μετρα λοιπον με μηδεν βαθμους, χωμενος μεσα στο χιονι και να πρεπει να ξεκολλησεις εσυ πρωτα και μετα να βοηθησεις και τα φιλαρακια

Θα αντεξει η μπαταρια

Και καλα να εισαι παρεα αν ομως εισαι μονος οπως μας ετυχε με τον Char οταν πηγαιναμε στα Αγραφα

Δεν εχω την απαντηση φιλοι, ξερω οτι αρκετοι εδωμεσα εχουν τις γνωσεις να κανουν την προσομοιωση στο χαρτι αλλα ετσι θα δουν μονο την μιση αληθεια, συνηθως οι πραγματικες συνθηκες δεν αποδιδονται με μαθηματικους τυπους

Μια απο τις διαθεσιμες λυσεις για επιπελον ενεργεια ειναι τα συστηματα που επιτρεπουν την χρηση διπλης μπαταριας, προσωπικη γνωση δεν εχω ψαχνοντας ομως στο διαδυκτιο ειδα οτι υπαρχουν αρκετα και μαλιστα απο γνωστους κατασκευαστες εξοπλισμου 4χ4.
Ενα που ειναι και γνωστος κατασκευαστης και εχει και ελκυστικη τιμη ειναι το παρακατω

Συνδεει παραλληλα δυο μπαταριες και τις φορτιζει μαζι, οταν αποφορτιζονται ομως απομονώνει την μια και κραταει την δευτερη εφεδρικη.
Περισσοτερες πληροφοριες εδω

http://www.jimnybits.co.uk/shop/electri ... d_276.html
Κατι τετοιο σκεφτομαι καποια στιγμη να εγκαταστησω, χωρος στον κινητηρα υπαρχει στο δικο μου αμαξι για δευτερη μπαταρια, ειναι κατι που πρεπει να λαβουμε υποψη

Θετω το θεμα προς ενημερωση και σχολιασμο απο εσας