paris-kalamata έγραψε:καλημερα παιδια.μηπως ξερετε ποσο περιπου θα κανει μια μπαρα πισω προστατευτικη για το βιταρα?ρωτησα ενα συνεργειο μηπως την φτιαξω εγω και μου ειπε 150 μαζι με φ.π.α. εννοειται.πωσ το βλεπετε?ειναι αυτη της φωτο.
paris-kalamata έγραψε:καλημερα παιδια.μηπως ξερετε ποσο περιπου θα κανει μια μπαρα πισω προστατευτικη για το βιταρα?ρωτησα ενα συνεργειο μηπως την φτιαξω εγω και μου ειπε 150 μαζι με φ.π.α. εννοειται.πωσ το βλεπετε?ειναι αυτη της φωτο.
chris7gtir έγραψε:Οπως καταλαβες με τα σιδερα εμεις ειμαστε του βγαλε και οχι του βαλε![]()
![]()
![]()
![]()
nikoskgs έγραψε:Οπως βλεπετε ο φιλος Παρης το αμαξι το θελει για ασφαλτο,γιαυτο και θελει να το κανει full extra (για δρομο),δεν ειναι κακο.Φιλε Παρη αν βρεις καλυτερη τιμη βαλτη,αν οχι κανε οτι αντεχει η τσεπη.Αν την εχει καποιος δοκιμασε την να δεις πως φαινεται πανω στο δικο σου ,γιατι της φωτο ειναι αλλο μοντελο.
paris-kalamata έγραψε:παιδια ευχαριστω για τις γνωμες και ειναι πολυ σεβαστες.οπως αναφερει και ο νικος το αμαξι το εχω μονο για ασφαλτο και απλα μου αρεσει το ινοξ σαν ομορφια.δεν το θελω ουτε για φιγουρα.φιλε νικο το ξερω οτι το μοντελο του αμαξιου ειναι αλλο απλα ηθελα να σας δειξω που θελω να την βαλω και ηταν μια προχειρη φωτο που βρηκα.εχω κοτσαδορο και σκεφτομαι να την βαλω καπως οπωσ της φωτο να τα συνδιασω και τα δυο χωρισ να φαινεται το μαυρο σιδερο του κοτσαδορου που θεωρω,κατα την γνωμη μου ασχημο,και να φαινεται η μπαριτσα η ινοξ..
Mastergunner έγραψε:paris-kalamata έγραψε:παιδια ευχαριστω για τις γνωμες και ειναι πολυ σεβαστες.οπως αναφερει και ο νικος το αμαξι το εχω μονο για ασφαλτο και απλα μου αρεσει το ινοξ σαν ομορφια.δεν το θελω ουτε για φιγουρα.φιλε νικο το ξερω οτι το μοντελο του αμαξιου ειναι αλλο απλα ηθελα να σας δειξω που θελω να την βαλω και ηταν μια προχειρη φωτο που βρηκα.εχω κοτσαδορο και σκεφτομαι να την βαλω καπως οπωσ της φωτο να τα συνδιασω και τα δυο χωρισ να φαινεται το μαυρο σιδερο του κοτσαδορου που θεωρω,κατα την γνωμη μου ασχημο,και να φαινεται η μπαριτσα η ινοξ..
Οι βασεις της,όπως βλεπεις,είναι για τη βαση του κοτσαδόρου στο σασι.Οποτε για να μπει παράλληλα με τον κοτσαδορο θα χρειαστεί μετατροπη.
Για να μπει μπροστα απο τον κοτσαδορο όπως θες θα χρειαστεί μετατροπή στις βασεις της και ίσως μεγαλύερο μηκος.Με αλλα λογια θα κανεις μετατροπή σε κατι που θα το αγορασεις καινουριο....
Σε καμια περίπτωση,γνωμη μου παντα,μην δεχτεις πατεντες του στυλ ¨ θα κολλήσουμε/βιδωσουμε λαμα με τη μπιλια του κοτσαδορου¨ που θα ακουσεις απο καποια μαγαζια.Η μπαρα του κοτσαδορου είναι κοιλοδοκος 50x50x4 mm ενω η μπαρα ειναι καθαρα διακοσμητική
Συγνωμη που γίνομαι φορτικός αλλά προσπαθω να σου εξηγήσω κατι το οποίο θα σε βοηθισει να δεις αν αξίζει ή οχι η αγορά.
Mastergunner έγραψε:paris-kalamata έγραψε:παιδια ευχαριστω για τις γνωμες και ειναι πολυ σεβαστες.οπως αναφερει και ο νικος το αμαξι το εχω μονο για ασφαλτο και απλα μου αρεσει το ινοξ σαν ομορφια.δεν το θελω ουτε για φιγουρα.φιλε νικο το ξερω οτι το μοντελο του αμαξιου ειναι αλλο απλα ηθελα να σας δειξω που θελω να την βαλω και ηταν μια προχειρη φωτο που βρηκα.εχω κοτσαδορο και σκεφτομαι να την βαλω καπως οπωσ της φωτο να τα συνδιασω και τα δυο χωρισ να φαινεται το μαυρο σιδερο του κοτσαδορου που θεωρω,κατα την γνωμη μου ασχημο,και να φαινεται η μπαριτσα η ινοξ..
Οι βασεις της,όπως βλεπεις,είναι για τη βαση του κοτσαδόρου στο σασι.Οποτε για να μπει παράλληλα με τον κοτσαδορο θα χρειαστεί μετατροπη.
Για να μπει μπροστα απο τον κοτσαδορο όπως θες θα χρειαστεί μετατροπή στις βασεις της και ίσως μεγαλύερο μηκος.Με αλλα λογια θα κανεις μετατροπή σε κατι που θα το αγορασεις καινουριο....
Σε καμια περίπτωση,γνωμη μου παντα,μην δεχτεις πατεντες του στυλ ¨ θα κολλήσουμε/βιδωσουμε λαμα με τη μπιλια του κοτσαδορου¨ που θα ακουσεις απο καποια μαγαζια.Η μπαρα του κοτσαδορου είναι κοιλοδοκος 50x50x4 mm ενω η μπαρα ειναι καθαρα διακοσμητική
Συγνωμη που γίνομαι φορτικός αλλά προσπαθω να σου εξηγήσω κατι το οποίο θα σε βοηθισει να δεις αν αξίζει ή οχι η αγορά.
Επιστροφή στο Αξεσουάρ/Εξοπλισμός Γενικά
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες