ΠΙΣΩ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ VITARA

Αξεσουάρ που τοποθετούνται σε όλα τα μοντέλα Vitara/GV/NGV/NV

ΠΙΣΩ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ VITARA

Δημοσίευσηαπό paris-kalamata » Πέμ Ιουν 16, 2011 9:49 am

καλημερα παιδια.μηπως ξερετε ποσο περιπου θα κανει μια μπαρα πισω προστατευτικη για το βιταρα?ρωτησα ενα συνεργειο μηπως την φτιαξω εγω και μου ειπε 150 μαζι με φ.π.α. εννοειται.πωσ το βλεπετε?ειναι αυτη της φωτο.
mpara vitara.jpg
mpara vitara.jpg (39.38 KiB) 5267 προβολές
mpara piso.jpg
mpara piso.jpg (286.23 KiB) 5267 προβολές
Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες....!!
Άβαταρ μέλους
paris-kalamata
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: cooper 225-70-15
Suspension: μανουλα
cb: Όχι
Aka: buffon
Name: παρις

Re: ΠΙΣΩ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ VITARA

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Πέμ Ιουν 16, 2011 12:53 pm

paris-kalamata έγραψε:καλημερα παιδια.μηπως ξερετε ποσο περιπου θα κανει μια μπαρα πισω προστατευτικη για το βιταρα?ρωτησα ενα συνεργειο μηπως την φτιαξω εγω και μου ειπε 150 μαζι με φ.π.α. εννοειται.πωσ το βλεπετε?ειναι αυτη της φωτο.

Θα σου πρότεινα (χωρίς να εχω κανενα συμφέρον) καλυτερα να παραγγειλεις/πάρεις μια μπάρα απο τον Αθανασιου η οποία εχει και κρίκους ρυμούλησης ή να πας σε κοτσαδορο.Αν εισαι λάτρης του inox μπορείς να πας αυτές τις μπάρες για επινικέλλωση.

Αυτη που δειχνεις πέρα οτι,κατα την γνώμη μου, θεωρώ οτι δεν προσφέρει τίποτα αλλά ουτε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως lego (αγκιστρα κτλ) εξέχει απο το αμάξι κάτι που φυσικά απαγορεύεται...
Τελευταία επεξεργασία από Mastergunner και Πέμ Ιουν 16, 2011 6:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Πέμ Ιουν 16, 2011 3:28 pm

Για πες μας τον λογο που σου χρειαζεται.
Αν κανεις εστω και λιγο off μην διανοηθεις να την βαλεις.Αν παλι δεν κανεις και απλα την θελεις για φιγουρα παλι θα σου ελεγα οτι πολλα τα λεφτα για απλα σιδερα :wink: :wink:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Ιουν 16, 2011 4:03 pm

Όμορφο το inox, αλλά κρίμα τα λεφτά, και off να μην πολυπηγαίνεις, ακόμα και σε πεζοδρόμιο, θα σου τσαλακωθεί..... Τα γούστα πλερώνονται 8)

ΥΓ: Στην φωτό παρατηρώ ότι κάτω από την inox μπάρα υπάρχει και κοτσαδόρος? Αυτός που πιάνει?
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Πέμ Ιουν 16, 2011 4:37 pm

paris-kalamata έγραψε:καλημερα παιδια.μηπως ξερετε ποσο περιπου θα κανει μια μπαρα πισω προστατευτικη για το βιταρα?ρωτησα ενα συνεργειο μηπως την φτιαξω εγω και μου ειπε 150 μαζι με φ.π.α. εννοειται.πωσ το βλεπετε?ειναι αυτη της φωτο.

Σε τι θα σου φανεί χρήσιμο αυτό το σιδερικό ? :?
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Πέμ Ιουν 16, 2011 6:21 pm

Οπως καταλαβες με τα σιδερα εμεις ειμαστε του βγαλε και οχι του βαλε :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντα φιλικα :wink: :wink: :wink:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Πέμ Ιουν 16, 2011 6:35 pm

chris7gtir έγραψε:Οπως καταλαβες με τα σιδερα εμεις ειμαστε του βγαλε και οχι του βαλε :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό nikoskgs » Πέμ Ιουν 16, 2011 8:31 pm

Οπως βλεπετε ο φιλος Παρης το αμαξι το θελει για ασφαλτο,γιαυτο και θελει να το κανει full extra (για δρομο),δεν ειναι κακο.Φιλε Παρη αν βρεις καλυτερη τιμη βαλτη,αν οχι κανε οτι αντεχει η τσεπη.Αν την εχει καποιος δοκιμασε την να δεις πως φαινεται πανω στο δικο σου ,γιατι της φωτο ειναι αλλο μοντελο. ;)
Άβαταρ μέλους
nikoskgs
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: yokohama 235/60/16
Suspension: bilstein 36-1588-ΗΟ
Name: nikos

Δημοσίευσηαπό paris-kalamata » Πέμ Ιουν 16, 2011 9:18 pm

nikoskgs έγραψε:Οπως βλεπετε ο φιλος Παρης το αμαξι το θελει για ασφαλτο,γιαυτο και θελει να το κανει full extra (για δρομο),δεν ειναι κακο.Φιλε Παρη αν βρεις καλυτερη τιμη βαλτη,αν οχι κανε οτι αντεχει η τσεπη.Αν την εχει καποιος δοκιμασε την να δεις πως φαινεται πανω στο δικο σου ,γιατι της φωτο ειναι αλλο μοντελο. ;)

παιδια ευχαριστω για τις γνωμες και ειναι πολυ σεβαστες.οπως αναφερει και ο νικος το αμαξι το εχω μονο για ασφαλτο και απλα μου αρεσει το ινοξ σαν ομορφια.δεν το θελω ουτε για φιγουρα.φιλε νικο το ξερω οτι το μοντελο του αμαξιου ειναι αλλο απλα ηθελα να σας δειξω που θελω να την βαλω και ηταν μια προχειρη φωτο που βρηκα.εχω κοτσαδορο και σκεφτομαι να την βαλω καπως οπωσ της φωτο να τα συνδιασω και τα δυο χωρισ να φαινεται το μαυρο σιδερο του κοτσαδορου που θεωρω,κατα την γνωμη μου ασχημο,και να φαινεται η μπαριτσα η ινοξ. :wink: .
Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες....!!
Άβαταρ μέλους
paris-kalamata
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό nikoskgs » Πέμ Ιουν 16, 2011 9:30 pm

Tοτε βαλτην φιλε πιστευω οτι θα φαινετε καλο.Αν βαλεις και το δικο σου vitara στο avatar θα δουν γιατι το θες,Σεβαστη η γνωμη του καθενος. ;)
Άβαταρ μέλους
nikoskgs
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: yokohama 235/60/16
Suspension: bilstein 36-1588-ΗΟ
Name: nikos

Δημοσίευσηαπό dpol » Πέμ Ιουν 16, 2011 9:52 pm

Και βεβαια σεβαστη παιδια :clap: :clap: , το γεγονος οτι καποιοι απο εμας τα σπαμε στα βουνα δεν ειναι και κανονας του κατοχου Vitara :!: :wink:

Εδω ειμαστε για να μοιραζουμε τις εμπειριες μας και να ανταλλασουμε πληροφοριες :D :D
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Πέμ Ιουν 16, 2011 10:07 pm

paris-kalamata έγραψε:παιδια ευχαριστω για τις γνωμες και ειναι πολυ σεβαστες.οπως αναφερει και ο νικος το αμαξι το εχω μονο για ασφαλτο και απλα μου αρεσει το ινοξ σαν ομορφια.δεν το θελω ουτε για φιγουρα.φιλε νικο το ξερω οτι το μοντελο του αμαξιου ειναι αλλο απλα ηθελα να σας δειξω που θελω να την βαλω και ηταν μια προχειρη φωτο που βρηκα.εχω κοτσαδορο και σκεφτομαι να την βαλω καπως οπωσ της φωτο να τα συνδιασω και τα δυο χωρισ να φαινεται το μαυρο σιδερο του κοτσαδορου που θεωρω,κατα την γνωμη μου ασχημο,και να φαινεται η μπαριτσα η ινοξ. :wink: .

Οι βασεις της,όπως βλεπεις,είναι για τη βαση του κοτσαδόρου στο σασι.Οποτε για να μπει παράλληλα με τον κοτσαδορο θα χρειαστεί μετατροπη.

Για να μπει μπροστα απο τον κοτσαδορο όπως θες θα χρειαστεί μετατροπή στις βασεις της και ίσως μεγαλύερο μηκος.Με αλλα λογια θα κανεις μετατροπή σε κατι που θα το αγορασεις καινουριο....

Σε καμια περίπτωση,γνωμη μου παντα,μην δεχτεις πατεντες του στυλ ¨ θα κολλήσουμε/βιδωσουμε λαμα με τη μπιλια του κοτσαδορου¨ που θα ακουσεις απο καποια μαγαζια.Η μπαρα του κοτσαδορου είναι κοιλοδοκος 50x50x4 mm ενω η μπαρα ειναι καθαρα διακοσμητική

Συγνωμη που γίνομαι φορτικός αλλά προσπαθω να σου εξηγήσω κατι το οποίο θα σε βοηθισει να δεις αν αξίζει ή οχι η αγορά.
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό lyggas » Παρ Ιουν 17, 2011 12:12 am

Mastergunner έγραψε:
paris-kalamata έγραψε:παιδια ευχαριστω για τις γνωμες και ειναι πολυ σεβαστες.οπως αναφερει και ο νικος το αμαξι το εχω μονο για ασφαλτο και απλα μου αρεσει το ινοξ σαν ομορφια.δεν το θελω ουτε για φιγουρα.φιλε νικο το ξερω οτι το μοντελο του αμαξιου ειναι αλλο απλα ηθελα να σας δειξω που θελω να την βαλω και ηταν μια προχειρη φωτο που βρηκα.εχω κοτσαδορο και σκεφτομαι να την βαλω καπως οπωσ της φωτο να τα συνδιασω και τα δυο χωρισ να φαινεται το μαυρο σιδερο του κοτσαδορου που θεωρω,κατα την γνωμη μου ασχημο,και να φαινεται η μπαριτσα η ινοξ. :wink: .

Οι βασεις της,όπως βλεπεις,είναι για τη βαση του κοτσαδόρου στο σασι.Οποτε για να μπει παράλληλα με τον κοτσαδορο θα χρειαστεί μετατροπη.

Για να μπει μπροστα απο τον κοτσαδορο όπως θες θα χρειαστεί μετατροπή στις βασεις της και ίσως μεγαλύερο μηκος.Με αλλα λογια θα κανεις μετατροπή σε κατι που θα το αγορασεις καινουριο....

Σε καμια περίπτωση,γνωμη μου παντα,μην δεχτεις πατεντες του στυλ ¨ θα κολλήσουμε/βιδωσουμε λαμα με τη μπιλια του κοτσαδορου¨ που θα ακουσεις απο καποια μαγαζια.Η μπαρα του κοτσαδορου είναι κοιλοδοκος 50x50x4 mm ενω η μπαρα ειναι καθαρα διακοσμητική

Συγνωμη που γίνομαι φορτικός αλλά προσπαθω να σου εξηγήσω κατι το οποίο θα σε βοηθισει να δεις αν αξίζει ή οχι η αγορά.

+1000 :)
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
Εργάτης: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό paris-kalamata » Παρ Ιουν 17, 2011 8:29 am

Mastergunner έγραψε:

καλημερα!και βεβαια δεν γινεσαι φορτικος σε καμια περιπτωση!εγω εβγαλα σε φωτοτυπια και τις 2 φωτο που σας αναρτησα και πηγα στο συνεργειο οπου το αμαξι σηκωθηκε και συζητησαμε πως θα τοποθετηθει.απλα η γωνια της νικελ μπαριτσας θα ειναι βιδωμενη μαζι με τον κοτσαδορο κανονικα στις υποδοχες που ειναι οι βιδες.απλα θα ειναι λεπτη!δεν θυμαμαι ποσα χιλιοστα ειπαμε.θα το ρυθμιζε ο μαστορας.ολα αυτος θα τα καθοριζε.απλα οπως προειπα ειναι μονο διακοσμιτικη. :wink:
Άβαταρ μέλους
paris-kalamata
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό paris-kalamata » Παρ Ιουν 17, 2011 9:09 am

α, και δεν θελει καμια πατεντα η μετατροπη.θα βιδωθει οπως ειπα μαζι με τον κοτσαδορο και εχει μετρηθει το περιμετρικο μηκοσ που θα τον περιβαλλει (τον κοτσαδορο) ημπαριτσα.το ψαχνω ομως,αν το κανω θα βαλω φωτο.ΝΙΚΟ εχει δικιο για το avadar μου πρεπει να βαλω το αμαξι μου.θα γινει η.........μετατροπη! :D
Άβαταρ μέλους
paris-kalamata
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Επόμενο

Επιστροφή στο Αξεσουάρ/Εξοπλισμός Γενικά

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες