_Andreas_ έγραψε:Και κάτι αλλο που ξέχασα.Πως απο την αρχική σου σκέψη που ήταν το sx4 4x4 εφτασες στο ngv??Μιλάμε για άλλη κατηγορία τετρακίνησης και οχήματος!!!Μάθε πρώτα τι έχεις και πως δουλεύει και μετά σκέφτεσε αν θα το αλλάξεις!!Αυτο με το καπο πάντος μήπως είναι λιγο τραβηγμενο??Μήπως εχει παίξει κατι αλλό??Ακομα και μια μινιατουρα δεν γουβώνει τόσο ευκολα!!!τι να πω δεν ξέρω![]()
Και αν θες να μου απαντήσεις σε μια ερώτηση μου:Γιατι πραγματικά πήρες το NGV?Ποια ήταν τα κριτηρια σου??
Οπως και να χει φίλε μου,να σαι καλά και να έχεις ασφαλη χιλιόμετρα πάντα!!!!
Ανδρεα, με την λαμαρινα δεν ειναι καθολου τραβηγμενο..οντως με το αντιχειρα το εκανα!!
Συνιστω κανεναν να μην το δοκιμασει γιατι θα παθει και αυτος! Αυτο το σημειο ειναι τελειος "κουφιο".
Θα ανεβαζω και καλυτερο φωτο για να το δειτε.
Απο το sx4 4X4 πηγα στο vitara :
1. Η διαφορα τιμης ειναι γυρω στα 1.000 Ε, εξαλλου ειναι ακομα πιο ψευτικο (οπως μου ειπε ενα φιλαρακι, "εμπιστευτικα" ,που δουλευει στην suzuki)
2. Οπως προανεφερα οταν πηγαινα στην Suzuki συνεχεια εβλεπα SX4 με κατεβασμενα σασμαν..αρα πρεπει να εχουν καποιο προβλημα!
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ VITARA!!.
ΑΦΟΥ ΜΕ Γ@@@@ΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ GOLF KAI H KARENTA ΣΕ SERVICE KAI ΛΕΦΤΑ .. ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΟΧΙ VW/KARENTA.
3. Το SX4 οχι μονο ρουφαει και αυτο βενζινη για το στυλ αμαξιου που ειναι, αλλα σε ζαλιζει ο θορηβος μηχανης.

Ηθελα να παρω στην αρχη το 1.4 Turan, αλλα η τιμη του ηταν τοτε πανω απο 23.000 (πολλα για την τσεπη μου και για 1.4) ..και δεν ηθελα παλι να μπλεξω με VW και με το Φαρμακειο που λεγεται KARENTA

Το RAV4 κοστιζε και αυτο πολλα κ ηταν συν τοις αλλοις κ 2.000cc.
Το Τεριος 1.6 δεν μου αρεσε καθολου απο την αρχη, εξαλλου βγαινει μονο με 5θ!,
Το VITARA οπως ειπα θα το κρατησω μεχρι να τελειωσει η εγγυηση του (ακομα 2,5 χρονια) κ βλεπω μετα.