Τι δεν μου αρεσει στο NGV1.6...ισως το αλλαξω!.

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

Re: Τι δεν μου αρεσει στο NGV1.6...ισως το αλλαξω!.

Δημοσίευσηαπό marsias » Παρ Μάιος 27, 2011 9:16 am

_Andreas_ έγραψε:Και κάτι αλλο που ξέχασα.Πως απο την αρχική σου σκέψη που ήταν το sx4 4x4 εφτασες στο ngv??Μιλάμε για άλλη κατηγορία τετρακίνησης και οχήματος!!!Μάθε πρώτα τι έχεις και πως δουλεύει και μετά σκέφτεσε αν θα το αλλάξεις!!Αυτο με το καπο πάντος μήπως είναι λιγο τραβηγμενο??Μήπως εχει παίξει κατι αλλό??Ακομα και μια μινιατουρα δεν γουβώνει τόσο ευκολα!!!τι να πω δεν ξέρω :?
Και αν θες να μου απαντήσεις σε μια ερώτηση μου:Γιατι πραγματικά πήρες το NGV?Ποια ήταν τα κριτηρια σου??
Οπως και να χει φίλε μου,να σαι καλά και να έχεις ασφαλη χιλιόμετρα πάντα!!!!

Ανδρεα, με την λαμαρινα δεν ειναι καθολου τραβηγμενο..οντως με το αντιχειρα το εκανα!!

Συνιστω κανεναν να μην το δοκιμασει γιατι θα παθει και αυτος! Αυτο το σημειο ειναι τελειος "κουφιο".
Θα ανεβαζω και καλυτερο φωτο για να το δειτε.

Απο το sx4 4X4 πηγα στο vitara :
1. Η διαφορα τιμης ειναι γυρω στα 1.000 Ε, εξαλλου ειναι ακομα πιο ψευτικο (οπως μου ειπε ενα φιλαρακι, "εμπιστευτικα" ,που δουλευει στην suzuki)
2. Οπως προανεφερα οταν πηγαινα στην Suzuki συνεχεια εβλεπα SX4 με κατεβασμενα σασμαν..αρα πρεπει να εχουν καποιο προβλημα!
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ VITARA!!.
ΑΦΟΥ ΜΕ Γ@@@@ΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ GOLF KAI H KARENTA ΣΕ SERVICE KAI ΛΕΦΤΑ .. ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΟΧΙ VW/KARENTA.
3. Το SX4 οχι μονο ρουφαει και αυτο βενζινη για το στυλ αμαξιου που ειναι, αλλα σε ζαλιζει ο θορηβος μηχανης. :doh:

Ηθελα να παρω στην αρχη το 1.4 Turan, αλλα η τιμη του ηταν τοτε πανω απο 23.000 (πολλα για την τσεπη μου και για 1.4) ..και δεν ηθελα παλι να μπλεξω με VW και με το Φαρμακειο που λεγεται KARENTA :naughty: :naughty: :naughty:
Το RAV4 κοστιζε και αυτο πολλα κ ηταν συν τοις αλλοις κ 2.000cc.
Το Τεριος 1.6 δεν μου αρεσε καθολου απο την αρχη, εξαλλου βγαινει μονο με 5θ!,

Το VITARA οπως ειπα θα το κρατησω μεχρι να τελειωσει η εγγυηση του (ακομα 2,5 χρονια) κ βλεπω μετα. :think: :think: :think:
Άβαταρ μέλους
marsias
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Μαμας
Suspension: Μαμας
cb: Όχι
Name: Νικος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Παρ Μάιος 27, 2011 9:55 am

Φίλε marsias καλά έκανες και πήρες το NGV1,6 αφού σε καλύπτει στους τομείς που αναφέρεις παραπάνω

1. Η ιπποδύναμη είναι κάτι που δεν πρέπει να σε απασχολεί, μιας και η δουλειά αυτού του αμαξιού δεν είναι να πηγαίνει μόνο εντός δρόμου, αλλά και εκτός χωρίς να έχεις τον φόβο ότι θα σου διαλυθεί μετά από κάποιες βόλτες. Αυτό σημαίνει ότι κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις. Με 4χ4 έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να τρέχεις στην Εθνική, είναι δεδομένο. Η φυσιολογία αυτών των αυτοκινήτων είναι ακριβώς έτσι. και όπως είπες, καλά κάνεις και δεν θέλεις να κάνεις πατέντες.

2. Η κατανάλωσή σου είναι αδικαιολόγητα μεγάλη, ελπίζω τα παιδιά παραπάνω που λένε ότι θα στρώσει με τον καιρό, κάτι παραπάνω θα ξέρουν :wink:

3. Τρίθυρο είναι, τι περίμενες? Στις εξωτ. διαστάσεις του NGV3D μόνο το Terios έχει μεγάλο πορτμπαγκάζ.

4. Πόσες φορές βάζεις και άλλα άτομα από πίσω? Δεν νομίζω και πολύ συχνά... Τακτοποίησέ τους ανάλογα με το ύψος τους :mrgreen: Εξάλλου, τα περισσότερα αυτοκίνητα, έχουν αυτό το πρόβλημα, μόνο τα sedan και τα 5D τζιπ δεν έχουν αντίστοιχο πρόβλημα, εγώ ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχω κάτσει πίσω αριστερά σε άλλου αυτοκίνητο, πάντα δεξιά καθόμουνα (το ίδιο ύψος έχουμε) :wink:

5. Που να δεις την γούβα που έκανα εγώ στο πάνω μέρος από το φτερό (ακριβώς δίπλα από το καπό) όταν πήγα να το "ταρακουνίσω" στο εμπρός μέρος, γιατί άκουγα κάτι τριγμούς σε ανωμαλίες δρόμου και ήθελα να δω αν ήταν από την ανάρτηση (καινούργιο το αμάξι, έτσι? :doh: ). Με την χούφτα το πίεσα το αμάξι και ένιωσα την λαμαρίνανα "γουβιάζει" και με έπιασε η καρδιά μου :shock: :shock: Άρα, μην νομίζεις ότι το δικό σου είναι ψεύτικο.... ΟΛΑ τα καινούργια αυτοκίνητα έτσι είναι :wink: Και μην νομίζεις ότι όταν πάμε εκδρομές, πάμε σε σημεία που ακουμπάει το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου σε βράχια και αναχώματα, τι έχουμε Defender? :lol:

6. Μπας και ο Μηχανικός έκανε κατά λάθος καμιά πατάτα και του γλύστρησε τίποτα με δύναμη πάνω στο ψυγείο? Και τι εννοείς τρύπησε? Που και με ποιο τρόπο ακριβώς? Αν εννοείς τον πάτο του, τότε ίσως ξεκούμπωσε το πλαστικό του μέρος, όλα τα ψυγεία πλαστικά είναι τώρα...

Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο ψεύτικα τα υλικά των γιαπωνέζων.... άλλωστε γι' αυτό τα Vitara, GV & NGV έχουν τόση επιτυχία στις πωλήσεις τους, αυτό δε σου λέει κάτι? Υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα που μετά από τόσα χρόνια χρήσης, να εξακολουθούν να σε βγάζουν ασπροπρόσωπο στην ίδια χρήση για την οποία το αγόρασες? Δεν νομίζω... μόνο τα πανάκριβα τζιπ το κάνουν αυτό

Θα σε συμβούλευα, μέσα στα χρόνια μέχρι να λήξει η εγγύηση, να κοιτάξεις να το πας καμιά εκδρομούλα, να ακολουθήσεις εκδρομές του club, για να δεις τι πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει το 1,6. Από εκεί και πέρα, θα έχεις μια συνολική άποψη για το αυτοκίνητό σου και θα είσαι σίγουρος πια τι θέλεις από αυτό :wink:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό grvitara » Παρ Μάιος 27, 2011 10:11 am

marsias έγραψε:Για σας Παιδες.
Το αμαξι(3θ) το πηρα το Ιανουαριο 2011 εχω επανω 4.000 χιλ(δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα).
Τα εξης δεν με αρεσουν στο αμαξι (να σας πω κ την αληθεια σκεφτομαι να το αλλαξω οταν τελειωσει η εγγυηση του σε 3 χρονια).

1. Η Ιπποδυναμη (106) ειναι πολυ λιγη για αυτο το αμαξωμα ωστε να σερνεται στην Εθνικη, το διατυπωαα οταν πηγα στην Θεσσαλονικη.
Δεν ξερω εαν η Suzuki βγαλει κανενα Turbo-lite ωστε να παει στα 120HP, Πιστευω θα ηταν ιδανικα.
Λογο του καινουγιο αμαξιου και εγγυησης , δεν θελω να κανω πατεντες! :naughty: :naughty:

2. Η καταναλωση: Στην Αθηνα με ηπια οδηγηση το τριπ δειχνει 9λτ/100 που το θεωρω λογικο.
Στην Εθνικη με ταχυτα 80-120 χλ., και με την πεμπτη, και με ηπια οδηγηση , 14λτ/100 που το θεωρω ακρος απαραδεχτο.
Στα χαρτια το δεινει η Suzuki 7lt/100 (Οσο μπορω να γνωριζω, οι κατασκευστες δεινουν την τιμη αυτη, στην επανω συνθηκες)
Ολα τα αυτοκινητα εχουν την χαμηλοτερη καταναλωση ακριβως σε αυτες την συνθηκες!
Ενα Jeep ας εχει 1-2 λτ παραπανω αλλα οχι και να ρουφαει βενζινη σαν νερο :twisted: :twisted: !

3. Το Πορτ-μπαγαζ ειναι πολυ μικρο :doh: :doh:

4. Επειδη ειμαι ψιλος (1.90) εχω το καθισμα του οδηγου τερμα πισω, στο πισω ακριβως καθισμα δεν μπορει να καθισει κανενας ανθρωπος γιατι δεν εχει που να βαλει τα ποδια του!! :doh: :doh: :doh: .

5. Πολυ ψευτικη λαμαρινα : To Καπω της μηχανης ηταν μη κουμπωμενω καλα, και εσπρωξα με το αντιχειρα μου για να το κλεισω(Πολλες φορες το ειχα κανει με το Golf μου αυτο) και εχω ενα βαθουλωμα σε ενα σημειο.......ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ :think: :think:

6. Περνουσα μαζι με ενα μηχανικο Φιλο μου , κατι καλιωδια κατω απο το Ψυγειο , για να βαλουμε LED- λαμπες ημερας, στην θεση της Ομιχλης και με λιγο στρωξιμο τρυπησε το Ψυγειο!!..........ΕΠΑΘΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ....... :evil: :evil:

Ο Μηχανικος φιλος, μου ειπε οτι οι γιαπωνεζοι εχουν "ψευτικα" εξαρτηματα.
Αναρωτιεμαι ομως πως με τοσο ψευτικη λαμαρινα /εξαρτηματα μπορει ενα τετοιο Jeepaki να πηγαινει σε χωματοδρομους/ ανωμαλους δρομους
και να ειναι και εξιοπιστο, οπως λενε οι φιλοι μας εδω.
Εξαλλου το 1.6 με μονιμη 4Η , δεν πιστευω να κανει για τετοιες διαδρομες :naughty: :naughty: .

Στην αρχη ειχα σκεφτει να παρω το SX4, 4X4 αλλα εβγαινε μονο 1.000 Ευρω φθινοτερα.
Ακουσα οτι κανει πολυ θορυβο η μηχανη του.
Καιει και πολυ βενζινη!
Πρεπει να εχουν προβλημα με τα σασμαν τους , στην Suzuki εβλεπα συνεχεια κατεβασμενα Σασμαν.

Φίλε marsias επέτρεψε μου να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σε αυτά που λες, ως κάτοχος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αλλά και έχοντας καθημερινή επαφή με τα suzuki λόγω επαγγέλματος.

1.Το αμάξι θα ήθελε κάποια άλογα περισσότερα αλλά όταν το συνηθήσεις θα δεις οτι και ταξίδι θα κάνεις άνετα και λιγότερο καύσιμο θα έχεις. Αν έχεις συνηθήσεις να ταξιδεύεις με 160 άστο καλύτερα, άλλωστε χρόνο δεν κερδίζεις, τη ζωή σου ρισκάρεις με τέτοιες ταχύτητες και πολλά πρόστιμα.

2. Ναι το αμάξι καίει το κάτι παραπάνω ιδιαίτερα αν το συγκρίνεις με αντίστοιχο επιβατικό, μην το οδηγείς όπως οδηγούσες το Golf και επίσης άσε το μοτέρ του να ανοίξει. Τα μοτερ της suzuki αργούν πολύ να ανοίξουν και να δείξουν τον "καλό" τους εαυτό.

3.Δεν το μελέτησες πολύ όπως είπες οπότε δεν έχω να σου πω κάτι, εκτός του ότι καλύτερα να ξεχάσεις τις σκληρές βαλίτσες και να χρησιμοποιείς σακίδια. Μια άλλη λύση είναι μπαγαζιέρα οροφής.

4.Πήρες ένα αυτοκινήτο μεγέθους super-mini (opel corsa, ford fiesta) όσον αφορά το μήκος του. Είναι απόλυτα φυσικό να είναι περιορισμένοι οι χώροι για τους πίσω.

5.Ψεύτικη λαμαρίνα...απλά δεν παίζει. Από τα πιο στιβαρά αμαξώματα. Ισχύει οτι τα καπώ τα κλείνουμε αφήνοντας τα και όχι πιέζοντας τα από πάνω. Επίσης σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα αυτή η "ελαστικότητα" στα καπώ είναι που θα σώσει τη ζωή σε κάποιο ατύχημα.

6.Άμα ήταν έτσι μερικοί από εδω μέσα θα πρέπει να είχαμε και από ένα ψυγείο μαζί μας όποτε βγαίναμε βόλτα.

Μην σχολιάσω τα λεγόμενα του φίλου σου μηχανικού περί ψεύτικων εξαρτημάτων γιατί θα ειπωθούν βαριές κουβέντες. Ένα μόνο πράγμα, είναι τόσο ψεύτικα που αντέχουν για τόσες πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα που σπάνια τα αλλάζεις :!: Το αμάξι θα σε πάει πολύ πιο μακρυά από εκεί που μπορείς να φανταστείς αρκεί να το μάθεις. Ακολούθησε μας σε εκδρομές και είμαι σίγουρος οτι θα το αγαπήσεις.

Ο πολύς θόρυβος μεταφράζεται διαφορετικά από τον καθένα. Το SX4 είναι άλλη κατηγορία αυτοκινήτου, ίσως ελάχιστα περισσότερο συγκρίσημο με το Golf που έχω καταλάβει οτι το συγκρίνεις.
Πρόβλημα στα σασμάν τα SX4 δεν είχαν και δεν έχουν. Αυτά που έβλεπες οτι ήταν κατεβασμένα ρώτησες το λόγο; Μηπως ήταν κατεβασμένα για συμπλέκτη(πολύ δεν ξέρουν πως να τα χειριστούν και το πατινάρισμα πάει σύννεφο, όπως και οι καπνοί από το συμπλέκτη).

Όπως και να έχει, μιας και έχεις δώσει τα λεφτάκια σου για να πάρεις ένα αυτοκίνητο και όχι καραμέλες για να πάρεις άλλο, προσπάθησε να το μάθεις, βγάλε από το μυαλό σου όποιο επιβατικό έχεις μες στο μυαλό σου και έλα μαζί μας στις εκδρομές να σου δείξουμε τι κάνει και που σε μεταφέρει. Είμαι σίγουρος οτι μετά από μερικές βόλτες στην ελληνική φύση θα το αγαπήσεις.

Φιλικά πάντα
Αργύρης
Άβαταρ μέλους
grvitara

Λάστιχα: Michelin A/T
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Μαμα
Aka: O...μή με διακόπτετε!!!
Name: Aργύρης

Δημοσίευσηαπό marsias » Παρ Μάιος 27, 2011 12:39 pm

grvitara έγραψε:
Φίλε marsias επέτρεψε μου να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σε αυτά που λες, ως κάτοχος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αλλά και έχοντας καθημερινή επαφή με τα suzuki λόγω επαγγέλματος.

1.Το αμάξι θα ήθελε κάποια άλογα περισσότερα αλλά όταν το συνηθήσεις θα δεις οτι και ταξίδι θα κάνεις άνετα και λιγότερο καύσιμο θα έχεις. Αν έχεις συνηθήσεις να ταξιδεύεις με 160 άστο καλύτερα, άλλωστε χρόνο δεν κερδίζεις, τη ζωή σου ρισκάρεις με τέτοιες ταχύτητες και πολλά πρόστιμα.

2. Ναι το αμάξι καίει το κάτι παραπάνω ιδιαίτερα αν το συγκρίνεις με αντίστοιχο επιβατικό, μην το οδηγείς όπως οδηγούσες το Golf και επίσης άσε το μοτέρ του να ανοίξει. Τα μοτερ της suzuki αργούν πολύ να ανοίξουν και να δείξουν τον "καλό" τους εαυτό.

3.Δεν το μελέτησες πολύ όπως είπες οπότε δεν έχω να σου πω κάτι, εκτός του ότι καλύτερα να ξεχάσεις τις σκληρές βαλίτσες και να χρησιμοποιείς σακίδια. Μια άλλη λύση είναι μπαγαζιέρα οροφής.

4.Πήρες ένα αυτοκινήτο μεγέθους super-mini (opel corsa, ford fiesta) όσον αφορά το μήκος του. Είναι απόλυτα φυσικό να είναι περιορισμένοι οι χώροι για τους πίσω.

5.Ψεύτικη λαμαρίνα...απλά δεν παίζει. Από τα πιο στιβαρά αμαξώματα. Ισχύει οτι τα καπώ τα κλείνουμε αφήνοντας τα και όχι πιέζοντας τα από πάνω. Επίσης σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα αυτή η "ελαστικότητα" στα καπώ είναι που θα σώσει τη ζωή σε κάποιο ατύχημα.

6.Άμα ήταν έτσι μερικοί από εδω μέσα θα πρέπει να είχαμε και από ένα ψυγείο μαζί μας όποτε βγαίναμε βόλτα.

Μην σχολιάσω τα λεγόμενα του φίλου σου μηχανικού περί ψεύτικων εξαρτημάτων γιατί θα ειπωθούν βαριές κουβέντες. Ένα μόνο πράγμα, είναι τόσο ψεύτικα που αντέχουν για τόσες πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα που σπάνια τα αλλάζεις :!: Το αμάξι θα σε πάει πολύ πιο μακρυά από εκεί που μπορείς να φανταστείς αρκεί να το μάθεις. Ακολούθησε μας σε εκδρομές και είμαι σίγουρος οτι θα το αγαπήσεις.

Ο πολύς θόρυβος μεταφράζεται διαφορετικά από τον καθένα. Το SX4 είναι άλλη κατηγορία αυτοκινήτου, ίσως ελάχιστα περισσότερο συγκρίσημο με το Golf που έχω καταλάβει οτι το συγκρίνεις.
Πρόβλημα στα σασμάν τα SX4 δεν είχαν και δεν έχουν. Αυτά που έβλεπες οτι ήταν κατεβασμένα ρώτησες το λόγο; Μηπως ήταν κατεβασμένα για συμπλέκτη(πολύ δεν ξέρουν πως να τα χειριστούν και το πατινάρισμα πάει σύννεφο, όπως και οι καπνοί από το συμπλέκτη).

Όπως και να έχει, μιας και έχεις δώσει τα λεφτάκια σου για να πάρεις ένα αυτοκίνητο και όχι καραμέλες για να πάρεις άλλο, προσπάθησε να το μάθεις, βγάλε από το μυαλό σου όποιο επιβατικό έχεις μες στο μυαλό σου και έλα μαζί μας στις εκδρομές να σου δείξουμε τι κάνει και που σε μεταφέρει. Είμαι σίγουρος οτι μετά από μερικές βόλτες στην ελληνική φύση θα το αγαπήσεις.

Φιλικά πάντα
Αργύρης

Φιλε αργυρη,

1-2. Με ποια ταχυτητα εχει υπολογισει η Suzuki την καταναλωση στις εκτος πολεις διαδρομες(στα χαρτια την δινει 7λτ/100)?
Δεν νοητε αμαξι των 1.6 να κανει μια καταναλωση 14λτ/100, σε μια ταχυτητα 80-120(δεν μιλησα για 160!), με ηπια οδηγηση και συνεχωμενη 5η
Ολα τα "νορμαλ" αμαξια της ιδιας κατηγοριας ή ειναι Jeep ή οχι, εχουν την χαμηλοτερη καταναλωση τους.
Και δεν πιστευω οτι η Suzuki το υπολογισε με σταθερη 60χλ/h , με 5η κ σε ισο δρομο (αυτο δεν ειναι εκτος πολεως διαδρομη)

Οσο για την λαμαρινα, ας το διατυπωσω αλλιως, τα γερμανικα αυτοκινητα εχουν πολυ καλυτερη λαμαρινα, ποτε δεν μου συμβει αυτο, να μεινει μεσα η λάμαρινα στα 25 χρονια τωρα που οδηγω και εχω αλλαξει 10 αυτοκινητα (Ξερειες ειναι μια κακια συνηθεια απο μενα). Ομολογω οτι ειχα μονο γερμανικα μεχρι τωρα.

Οπως προειπα εχω 2,5 χρονια να δοκιμασω ακομα.

Φιλικα εννοω ολα τα σχολια!
Νικος.
Άβαταρ μέλους
marsias
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό heroicentaur » Παρ Μάιος 27, 2011 2:05 pm

Φιλτατε marsias αν σκεφτεσαι να το δωσεις καντο τωρα που εχει εγγυηση γιατι μετα την εγγυηση θα πουληθει πιο δυσκολα.

Παρε ενα ΙΧ για να χωρας αλλιως τα μονα 4χ4 που εχουνε ανεση ειναι μεγαλυτερα και ακριβοτερα. Παντως η ποιοτητα των αυτοκινητων με τα σημερινα δεδομενα εχει κανει πολλες θυσιες για να εχουνε καλυτερη παθητικη ασφαλεια για αυτο και ειναι πολυ ευαισθητο το αμαξομα του. Με το παραμικρο παιρνεις στο χερι διαφορα αλλα δεν παθαινεις εσυ τιποτα.
Άβαταρ μέλους
heroicentaur
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό Ritsa » Παρ Μάιος 27, 2011 4:01 pm

Καλο θα ηταν οπως σου ειπαν κ τα παιδια πιο πανω, πριν την αγορα να εκανες μια ερευνα στο τι θελεις απο ενα αμαξι, γιατι το θελεις, που θα το πηγαινεις, τον αριθμο των ατομων, την εμφανιση του, που στην τελικη το χρειαζεσαι για να σου καλυψει τα κεφια.
    Αυτο δεν εγινε η δεν τα ζυγισες καλα τα πραγματα.
    Στο τωρα υπαρχων θεμα σου. Αν δεν εισαι "ερωτευμενος" με το αμαξι σου δυσκολα τα πραγματα... Κ να μην υπαρχουν αρνητικα, σιγουρα κατι θα βρεις. (Το ειχα παθει κ γω σε παλαιοτερο αμαξι που ειχα) Οταν εισαι αρνητικος σε κατι ποτε δεν θα δεις τα θετικα στοιχεια. Πιστευω οτι ακομα δεν εχεις δει τις δυνατοτητες του αμαξιου, που καλως η κακως πηρες.
    Κανεις δεν θα σε μεταπεισει αφου στο μυαλο σου ολα ειναι στραβα.
    Η γνωμη μου ειναι να δεις πιο θετικα τα πραγματα, να κανεις τις δοκιμες σου ειτε με εκδρομη του club ειτε μονος σου κ απο κει κ περα αποφασιζεις χωρις βιαστικες κινησεις :wink:
    Φιλικα παντα...
    Ζησε την καθε σου στιγμη, σαν να ειναι η τελευταια...
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Ritsa
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Name: Ρίτσα

Δημοσίευσηαπό nipa » Παρ Μάιος 27, 2011 5:48 pm

Φίλε κατα τα γνώμη μου αδικεις το VITARA σου.
Η συγκριση με επιβατικό είναι άδικη μιάς και δεν συγκρίνεις όμοια πραγματα. Αν και έχω το GV 1.6 οχι το NGV 1.6 μπορώ να σου πω τα εξής.
Με μια μπαγκαζιέρα έχω κουβαλησει πολλά περισσότερα παρά με ένα FORD C MAX.
Καθημερινά παρκαρω όπου θέλω ανεβαινω πεζοδρομια και δε μασάω στους δρόμους της Αθήνας. Το θέμα ορατότητα έχει μεγάλη σημασία.
Εκτος δρομου είναι πολυ τίμιο και θε σε πάει άνετα εκεί που θέλει ένας μέσος οδηγός. Μοναδικό μειον η απουσια κοντων σχέσεων στο δικό σου.
Στα ταξίδια βέβαια θέλει νοοτροπια <<πάω βόλτα>> που για μένα σημαίνει max 120-130. Αυτό βέβαια για την εθνικη γιατι μόλις μπαίνω χώμα τα πράγματα αλλάζουν
Εδώ θα δεις πολλά video με τις ικανότητες του NGV. Αν δε σε πείσουν και αυτά μάλλον έκανες λάθος. Η χρήση τζιπ και η χρήση επιβατικου για μένα είναι διαφορετικά πραγματα ακόμα και για πολυ ακριβότερα τζιπ που πλησιαζουν τισ επιδόσεις ενός επιβατικού.

Τέλος σκέψου τι χαρές μπορεί να σου χαρίσει κάθε αυτοκίνητο και αποφάσισε. Το δικό μου GV μου εχεί χαρίσει πολλές και δεν το αλλάζω με <<κανένα>> επιβατικό.
Νίκος
Είσαι Έλληνας? Τι προσκυνάς? Σηκώσου απάνω.
Εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλούμε
Θ. Κολοκοτρώνης
Άβαταρ μέλους
nipa
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: Hankook Dynapro AT-m RF10
Διάσταση ελαστικών: 225/70/15
Suspension: MAD-ΚΑΥΑΒΑ
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Παρ Μάιος 27, 2011 7:59 pm

nipa έγραψε:Τέλος σκέψου τι χαρές μπορεί να σου χαρίσει κάθε αυτοκίνητο και αποφάσισε. Το δικό μου GV μου εχεί χαρίσει πολλές και δεν το αλλάζω με <<κανένα>> επιβατικό.

+100000000000000000
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Παρ Μάιος 27, 2011 9:38 pm

Εγω θα πω κάτι λιτό απλό και απεριττο.

Vitara , Grand Vitara , New Grand Vitara (Ισως οχι το 3θ που εχεις εσυ φίλε μου γτ δεν εχει αργα )

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.....

Ξεχαστε την ταχυτητα , την ανεση , την οικονομία και ΟΛες τις ανέσεις που προσφέρει ενα νορμαλ αυτοκινητο....

Αγόραζεις ενα 4κινητο όχημα για να πας εκει που δεν μπορεις να πας με ενα συμβατικό.....
Εκεί ακριβώς καταλαβαίνεις και γιατί δεν εχεις 7λιτρα καταναλωση, γτ δεν ειναι ηχομωνομένη η καμπίνα, γιατί δεν πας με 160 στο δρομο και 1002 αλλους λόγους....

(Καποια απο αυτα βεβαια ίσως να μν ισχύουν για το NGV μιας και οι ποιοτητα κατασκευης εχει ανεβει αρκετα και προσφερει πολλές ανέσεις αλλα μιλαω γενικα)

Προσωπικά πριν το GV ειχα για 3 χρονια ενα ολοκαινουριο Octavia5.
Ταξιδια χαλαρος με 140-160 χωρις την παραμικρή ενόχληση....Τρενο στο δρόμο....Κανενα βουητο κανένας θόρυβος....
Δερματα μεσα , 8ηχεια κλπ κλπ....

Για τους 6 μηνες που δεν ειχε κυνηγι ηταν καλο.....Τον χειμωνα όμως????Το παλιο κορολα δεν πηγαινε εκει που ήθελα....

Απο τοτε που μπηκα στο GV δεν εχω ξαναμπει στο Octavia περα απο ειδικες περιπτώσεις....
Ακομη και ταξίδια κανω με το GV πλέον γτ μου αρεσει περισσοτερο....
110-120 και 10-11 λιτρα ανα 100 κμ τι να κανουμε???

Οταν πατας χωμα όμως?
Οταν μπαίνεις στην μερεντα και εχεις το κεφαλι σου υσηχο??
Οταν χιονιζει και δεν σου καιγεται καρφι??

Γιαυτο λοιπόν το ξαναλεω....
Τα καθαροαιμα 4χ4 ειναι Ε Ρ Γ Α Λ Ε Ι Α....
Οποιος τα χρησιμοποιεί το καταλαβαινει.....

Οπως λοιπόν εγω ειμαι χημικός αν αγορασω μια ηλεκτροκόλυση , θα μου φανεί τελείως αχρηστη
ετσι και κάποιος ο οποίος δεν εχει καμμία σχέση με το βούνο , αχρηστο του φαινεται και το 4χ4....

Υ.Γ. Η ποιοτητα υλικων στα γερμανικα δεν συγκρινεται....Η πορτα πχ μπορει να εχει και 10 κιλα παραπανω απο οτι ενα japan....Απο μηχανικα όμως κλαφτα...
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό marsias » Παρ Μάιος 27, 2011 10:35 pm

Φιλοι μου ευχαριστω για τις παρατηρησεις σας.

Και εγω βλεπω αυτα τα θετικα πραγματα στο αμαξι οπως προαναφερατε. :dance: :dance:

Η καταναλωση / ιπποδυναμη με ενοχλει ...Ζητω πολλα :?: :?: :?:

Οταν στα χαρτια γραφει μια καταναλωση εκτος πολης 7λτ/100 αναμενω να καταναλωνει κ 7λτ/100 σε ταχυτητες 80 -120 και οχι 14λτ/100

Δεν μιλαω εδω για ραλλυ δηλ 160 χλμ και σανιδωμα του γκαζιου...νορμαλ συνθηκες (εαν ηθελα αυτο θα επερνα κανονικο αμαξι)!

Οσο για την ιπποδυναμη, σερνεται σε εθνικη και στις προσπερασεις ..... λιγα αλογακια ζητω 15-20 θα ηταν λουκουμη! :violin: :violin: :violin:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΟΥΛΟΜΑ ΤΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ !!! ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΥΛΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΝΕΣ/ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΠΕΤΡΑ Η΄ ΧΤΥΠΗΣΑ ΚΑΠΟΥ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΙΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ!!! :lol: :lol:

ΕΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΜΑΞΙ ..ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΗΝΕΙ ΒΑΘΟΥΛΟΜΑ :lol: :lol:
Συνημμένα
Picture2.jpg
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΥ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ!
Άβαταρ μέλους
marsias
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό TAKIS L. » Σάβ Μάιος 28, 2011 12:02 pm

Φιλε Νικο,σαν κατοχος ενος NGV 3θυρου 10 μηνες τωρα θα γραψω κ εγω τις εντυπωσεις μου.Πρωτα απ' ολα ειναι πανεμορφο απ'οποια γωνια κ να το δεις!(υποκειμενικο).Φοραει ενα κινητηρα χιλιοδοκιμασμενο με ελαχιστα προβληματα,αν βεβαια του κανεις τα σωστα σερβις(το πρωτο που μου ειπε φιλος μηχανικος ασχετος με σερβις SUZUKI),στις λιγες εξορμισεις μου δεν ακουσα ουτε ενα τριγμο στο εσωτερικο του αυτο,παρα μονο απο την ρεζερβα που κ αυτο εξαφανιζεται "στουμπωνοντας"την ροδα,οσο για την καταναλωση βενζινης,ναι ειναι ενα απο τα μειον του αλλα,θελει προσοχη το ποδαρακι!Σε στιγμιαια καταναλωση εχει δειξει μεχρι κ 30λτ! σε ανηφορα με λασπη,νεροφαγωματα κλπ που ειχα πρωτη η δευτερα κ πολλες στροφες στον κινητηρα για να μην κολλησω!Στην εθνικη η στην πολη με αλλαγη σχεσης στις 2500-3000στρ. κ με προσοχη στο γνωστο ποδι μου δειχνει 8,5-9,0 λτ, εκτος αν ξεκινησει ανηφορα οποτε ανεβαινει αλλα κ παλι για δευτερολεπτα(δεν ειμαστε Ολλανδια να ειναι ολα επιπεδα,κ καλυτερα).Μετα το σερβις του πρωτου εξαμηνου η καταναλωση επεσε,οχι δραματικα αλλα επεσε.Με τα Α\Τ που φοραει τωρα μου καιει 0,5 με 0,8τλ παραπανω αλλα δεν.......!Για την αυξηση ιπποδυναμης θα βρεις αρκετες πληροφοριες αλλα θα δεις οτι ειναι ασυμφορες για αυτο που θα κερδισεις στο τελος.Για τις κοντες σχεσεις που εμεις δυστυχως δεν εχουμε,νιωθουμε περηφανοι που ειμαστε σε ενα club που δυο μελη του τις απεκτησαν σε παγκοσμια αντε πανελλαδικη αποκλειστικοτητα :clap: Το οτι δεν βολευεσαι στο καθισμα τα πραγματα ειναι απλα,χαμηλωσετο κ τραβηξετο πισω μεχρι να βολευτεις!Οι εσωτερικοι του χωροι ειναι αυτοι που ειναι.Αν ειχα σκοπο καθε φορα που επαιρνα το αυτο εκτος απο τη γυναικα μου να εχω μαζι μανα, πεθερα, 3 βαλιτσες κ μια κλουβα με λαχανικα κ φρουτα δεν θα το αγοραζα!Το αμαξι ειναι εγωκεντρικο κ μ΄αρεσει :mrgreen: Η ηχομονωση ειναι αρκετα καλη αλλα κ παλι αν ενοχλησε ανεβασε λιγο το volume!Μαθε το πρωτα κ αν δεις οτι δεν σου κανει τοτε "σπρωχτο".Πρεπει οποσδηποτε να ερθεις 2-3 εκδρομες με το club.Πιστεψεμε ειναι το κατι αλλο!
peace - unity - love and have some off road fun!!!
Άβαταρ μέλους
TAKIS L.

Λάστιχα: Malatesta Cobra
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: Mad-KYB
Aka: O...γειά σας σύντροφοι
Name: ΤΑΚΗΣ Λ.

Δημοσίευσηαπό SAM » Κυρ Μάιος 29, 2011 10:17 pm

vitara-gas έγραψε:Οι φιλοι παραπανω καλως τα εγραψαν,αλλα απο οτι καταλαβα απο τα δικα σου γραφομενα το αυτοκινητο παρκαρισμενο οταν πας να το παρεις "δε σου χαμογελαει" πλεον.....Κι αυτο νομιζω ειναι το σημαντικοτερο ολων.....Δωστο και παρε κατι αλλο εφοσον εσενα προσωπικα δε σε ικανοποιει ,και σου ευχομαι το επομενο να σε καλυψει απολυτα ;) .Αν βεβαια αποφασισεις να το κρατησεις ,καλο θα ηταν να ερθεις σε καποια απο τις πολλες εκδρομες και βολτες που διοργανωνει το club,και αν εισαι λατρης του βουνου και της φυσης ειμαι σιγουρος οτι θα ανακαλυψεις πτυχες απο το vitara σου ,που ουτε καν τις φανταζεσαι.....

+1000 :clap: :clap: :clap:
Πάω παντού γιατί μπορώ
Τους σέβομαι όλους δεν φοβάμαι κανέναν
Γειά και χαρά Πάνος
Άβαταρ μέλους
SAM

Λάστιχα: BF TA MAD KM2
Suspension: MAD + calmini
Aka: Σατανικό μπιζέλι ο Ελαφοκυνηγος
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό marsias » Δευτ Μάιος 30, 2011 8:58 am

Φιλοι μου.

Μην ακουω οτι δεν το εψαξα καλα(Ολα ειναι θεμα χρηματων!)

Μετα το τρακαρισμα ηθελα για ψυχολογικους λογους ενα καινουγιο Jeep.

1. Το αμαξι που ηθελα να παρω ηταν το 1.4 4χ4 150PS Tiguan αλλα λογο χρηματων δεν το πηρα (29.000Ε)
2. Το RAV4 και αυτο ειχε 29.000Ε συν τις αλλοις ηταν 2.000cc που δεν ηθελα
3. Το HONDA CRX ηταν και αυτο σε αυτες τις τιμες και 2.000cc
4. Το suzuki 1.6 ηταν το πιο φθηνο 4χ4 απο τις πρωτες επιλογες μου και για αυτο το πηρα. Που 18.600Ε που 29.000E μεγαλη διαφορα :!: :!:
Εφοσον η διαφορα χρηματων με τις 3 πρωτες επιλογες ηταν στα 1-2 χιλιαρικα θα επερνα ενα απο τα αλλα.
Άβαταρ μέλους
marsias
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό stratosGV » Δευτ Μάιος 30, 2011 11:16 pm

DENNISLA έγραψε:Πολυ καλες οι διαπιστωσεις σου αλλα συγγνωμη κιολας που σε ρωτω,με κλειστα ματια το πηρες???? δεν εψαξες καθολου πριν αγορασεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο?? δεν το ειδες απο κοντα??? δεν εκανες τεστ ντραιβ??? δεν πηρες καποια περιοδικα αυτοκινητου να δεις τι γραφουν για το συγκεκριμενο μοντελο??? δεν μπηκες στο ιντερνετ να ψαξεις για αυτο πληροφοριες κ να βρεις το συγκεκριμενο φορουμ ωστε να σου λυθουν πολλες απορροιες??? Προσωπικα εγω πριν το αγορασω εκανα ολα τα παραπανω το εψαχνα σχεδον 3 μηνες,ειχα γραφτει σε τρια φορουμ που με ενδιεφεραν τα αυτοκινητα οπως κ εδω (εναμιση μηνα πριν το αγορασω εγινα μελος) κ μετα απο οολλλααα αυτα κατεληξα στο αυτοκινητο που πηρα γνωριζοντας τα θετικα κ τα αρνητικα του :wink: :wink: Στο κατω κατω αυτοκινητο αγοραζεις οχι μπλουζακι ωστε να μην σου κανει κ να το πετας(που παλι κ εκει το προβαρεις)..............
Φιλικα Διονυσης.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
stratosGV
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: Keener citilander
Διάσταση ελαστικών: 225 65 17
Suspension: Εργοστασιακη
Name: stratos

Δημοσίευσηαπό stratosGV » Δευτ Μάιος 30, 2011 11:33 pm

marsias έγραψε:Φιλοι μου ευχαριστω για τις παρατηρησεις σας.

Και εγω βλεπω αυτα τα θετικα πραγματα στο αμαξι οπως προαναφερατε. :dance: :dance:

Η καταναλωση / ιπποδυναμη με ενοχλει ...Ζητω πολλα :?: :?: :?:

Οταν στα χαρτια γραφει μια καταναλωση εκτος πολης 7λτ/100 αναμενω να καταναλωνει κ 7λτ/100 σε ταχυτητες 80 -120 και οχι 14λτ/100

Δεν μιλαω εδω για ραλλυ δηλ 160 χλμ και σανιδωμα του γκαζιου...νορμαλ συνθηκες (εαν ηθελα αυτο θα επερνα κανονικο αμαξι)!

Οσο για την ιπποδυναμη, σερνεται σε εθνικη και στις προσπερασεις ..... λιγα αλογακια ζητω 15-20 θα ηταν λουκουμη! :violin: :violin: :violin:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΟΥΛΟΜΑ ΤΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ !!! ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΥΛΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΝΕΣ/ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΠΕΤΡΑ Η΄ ΧΤΥΠΗΣΑ ΚΑΠΟΥ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΙΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ!!! :lol: :lol:

ΕΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΜΑΞΙ ..ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΗΝΕΙ ΒΑΘΟΥΛΟΜΑ :lol: :lol:

Διάβασα το θέμε με προσοχη και θελω να κανω καποια σχολια.
1. Η κατανάλωση που αναφερεις ειναι υπερβολικη και ισως πρεπει να το ψάχεις αν αοφειλεται σε κατι αλλο. Εχω το NGV 1.6 μοντελο του 2009. εκτος πόης η κατανάλωση που έχω δει εως τωρα είναι περίπου στα 8.5-9 λίτρα στα 100χλμ. δεν λαμβάνω υπόψιν το trip computer και η οδήγηση είναι ήπια 120-130 χλμ/ώρα.
2. Επίσης ως κάτοχος παλαιού golf 05 1.6 η κατανώλωση του ήταν 6.5-7 λιτρα ακρετα υψηλή εφόσον δεν είναι τετρακίνητο
3. Λόγο παθητικής ασφάλειας είναι αλήθεια ότι τα καπώ σε ΟΛΑ τα νέα αυτοκίνητα ειναι αρκετα "ευαισθητα" σε σχέση με τα αυτοκίνητα περασμένων ετών. Όσο για τους χώρους απλα τους βλέπεις οταν το αγοράζεις. . . αν δεν σου κάνει υπάρχει και το 5πορτο (προσωπικα το θεωρω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλο και λιγο άχαρο να με συγχωρέσουν οι φίλοι 5 πορτοι προσωπικη άποψη).
stratosGV
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: Keener citilander
Διάσταση ελαστικών: 225 65 17
Suspension: Εργοστασιακη
Name: stratos

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες