Το αμαξι(3θ) το πηρα το Ιανουαριο 2011 εχω επανω 4.000 χιλ(δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα).
Τα εξης δεν με αρεσουν στο αμαξι (να σας πω κ την αληθεια σκεφτομαι να το αλλαξω οταν τελειωσει η εγγυηση του σε 3 χρονια).
1. Η Ιπποδυναμη (106) ειναι πολυ λιγη για αυτο το αμαξωμα ωστε να σερνεται στην Εθνικη, το διατυπωαα οταν πηγα στην Θεσσαλονικη.
Δεν ξερω εαν η Suzuki βγαλει κανενα Turbo-lite ωστε να παει στα 120HP, Πιστευω θα ηταν ιδανικα.
Λογο του καινουγιο αμαξιου και εγγυησης , δεν θελω να κανω πατεντες!

2. Η καταναλωση: Στην Αθηνα με ηπια οδηγηση το τριπ δειχνει 9λτ/100 που το θεωρω λογικο.
Στην Εθνικη με ταχυτα 80-120 χλ., και με την πεμπτη, και με ηπια οδηγηση , 14λτ/100 που το θεωρω ακρος απαραδεχτο.
Στα χαρτια το δεινει η Suzuki 7lt/100 (Οσο μπορω να γνωριζω, οι κατασκευστες δεινουν την τιμη αυτη, στην επανω συνθηκες)
Ολα τα αυτοκινητα εχουν την χαμηλοτερη καταναλωση ακριβως σε αυτες την συνθηκες!
Ενα Jeep ας εχει 1-2 λτ παραπανω αλλα οχι και να ρουφαει βενζινη σαν νερο

3. Το Πορτ-μπαγαζ ειναι πολυ μικρο

4. Επειδη ειμαι ψιλος (1.90) εχω το καθισμα του οδηγου τερμα πισω, στο πισω ακριβως καθισμα δεν μπορει να καθισει κανενας ανθρωπος γιατι δεν εχει που να βαλει τα ποδια του!!

5. Πολυ ψευτικη λαμαρινα : To Καπω της μηχανης ηταν μη κουμπωμενω καλα, και εσπρωξα με το αντιχειρα μου για να το κλεισω(Πολλες φορες το ειχα κανει με το Golf μου αυτο) και εχω ενα βαθουλωμα σε ενα σημειο.......ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ

6. Περνουσα μαζι με ενα μηχανικο Φιλο μου , κατι καλιωδια κατω απο το Ψυγειο , για να βαλουμε LED- λαμπες ημερας, στην θεση της Ομιχλης και με λιγο στρωξιμο τρυπησε το Ψυγειο!!..........ΕΠΑΘΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.......

Ο Μηχανικος φιλος, μου ειπε οτι οι γιαπωνεζοι εχουν "ψευτικα" εξαρτηματα.
Αναρωτιεμαι ομως πως με τοσο ψευτικη λαμαρινα /εξαρτηματα μπορει ενα τετοιο Jeepaki να πηγαινει σε χωματοδρομους/ ανωμαλους δρομους
και να ειναι και εξιοπιστο, οπως λενε οι φιλοι μας εδω.
Εξαλλου το 1.6 με μονιμη 4Η , δεν πιστευω να κανει για τετοιες διαδρομες

Στην αρχη ειχα σκεφτει να παρω το SX4, 4X4 αλλα εβγαινε μονο 1.000 Ευρω φθινοτερα.
Ακουσα οτι κανει πολυ θορυβο η μηχανη του.
Καιει και πολυ βενζινη!
Πρεπει να εχουν προβλημα με τα σασμαν τους , στην Suzuki εβλεπα συνεχεια κατεβασμενα Σασμαν.