Τι δεν μου αρεσει στο NGV1.6...ισως το αλλαξω!.

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

Τι δεν μου αρεσει στο NGV1.6...ισως το αλλαξω!.

Δημοσίευσηαπό marsias » Πέμ Μάιος 26, 2011 11:58 am

Για σας Παιδες.
Το αμαξι(3θ) το πηρα το Ιανουαριο 2011 εχω επανω 4.000 χιλ(δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα).
Τα εξης δεν με αρεσουν στο αμαξι (να σας πω κ την αληθεια σκεφτομαι να το αλλαξω οταν τελειωσει η εγγυηση του σε 3 χρονια).

1. Η Ιπποδυναμη (106) ειναι πολυ λιγη για αυτο το αμαξωμα ωστε να σερνεται στην Εθνικη, το διατυπωαα οταν πηγα στην Θεσσαλονικη.
Δεν ξερω εαν η Suzuki βγαλει κανενα Turbo-lite ωστε να παει στα 120HP, Πιστευω θα ηταν ιδανικα.
Λογο του καινουγιο αμαξιου και εγγυησης , δεν θελω να κανω πατεντες! :naughty: :naughty:

2. Η καταναλωση: Στην Αθηνα με ηπια οδηγηση το τριπ δειχνει 9λτ/100 που το θεωρω λογικο.
Στην Εθνικη με ταχυτα 80-120 χλ., και με την πεμπτη, και με ηπια οδηγηση , 14λτ/100 που το θεωρω ακρος απαραδεχτο.
Στα χαρτια το δεινει η Suzuki 7lt/100 (Οσο μπορω να γνωριζω, οι κατασκευστες δεινουν την τιμη αυτη, στην επανω συνθηκες)
Ολα τα αυτοκινητα εχουν την χαμηλοτερη καταναλωση ακριβως σε αυτες την συνθηκες!
Ενα Jeep ας εχει 1-2 λτ παραπανω αλλα οχι και να ρουφαει βενζινη σαν νερο :twisted: :twisted: !

3. Το Πορτ-μπαγαζ ειναι πολυ μικρο :doh: :doh:

4. Επειδη ειμαι ψιλος (1.90) εχω το καθισμα του οδηγου τερμα πισω, στο πισω ακριβως καθισμα δεν μπορει να καθισει κανενας ανθρωπος γιατι δεν εχει που να βαλει τα ποδια του!! :doh: :doh: :doh: .

5. Πολυ ψευτικη λαμαρινα : To Καπω της μηχανης ηταν μη κουμπωμενω καλα, και εσπρωξα με το αντιχειρα μου για να το κλεισω(Πολλες φορες το ειχα κανει με το Golf μου αυτο) και εχω ενα βαθουλωμα σε ενα σημειο.......ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ :think: :think:

6. Περνουσα μαζι με ενα μηχανικο Φιλο μου , κατι καλιωδια κατω απο το Ψυγειο , για να βαλουμε LED- λαμπες ημερας, στην θεση της Ομιχλης και με λιγο στρωξιμο τρυπησε το Ψυγειο!!..........ΕΠΑΘΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ....... :evil: :evil:

Ο Μηχανικος φιλος, μου ειπε οτι οι γιαπωνεζοι εχουν "ψευτικα" εξαρτηματα.
Αναρωτιεμαι ομως πως με τοσο ψευτικη λαμαρινα /εξαρτηματα μπορει ενα τετοιο Jeepaki να πηγαινει σε χωματοδρομους/ ανωμαλους δρομους
και να ειναι και εξιοπιστο, οπως λενε οι φιλοι μας εδω.
Εξαλλου το 1.6 με μονιμη 4Η , δεν πιστευω να κανει για τετοιες διαδρομες :naughty: :naughty: .

Στην αρχη ειχα σκεφτει να παρω το SX4, 4X4 αλλα εβγαινε μονο 1.000 Ευρω φθινοτερα.
Ακουσα οτι κανει πολυ θορυβο η μηχανη του.
Καιει και πολυ βενζινη!
Πρεπει να εχουν προβλημα με τα σασμαν τους , στην Suzuki εβλεπα συνεχεια κατεβασμενα Σασμαν.
Άβαταρ μέλους
marsias
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Μαμας
Suspension: Μαμας
cb: Όχι
Name: Νικος

Re: Τι δεν μου αρεσει στο NGV1.6...ισως το αλλαξω!.

Δημοσίευσηαπό _Andreas_ » Πέμ Μάιος 26, 2011 12:13 pm

Εχω και εγω το ιδιο αυτοκινητο του 2008.Φιλε μου ολα αυτα που λες δεν τα ήξερες απο πριν?Δεν το είχες ψάξει??
Το πόρτ-μπαγκαζ δεν το είχες δει απο πριν??Η κατανάλωση ισως έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα.Εμένα είναι μονιμα στο 11.1 εντος εκτος και off.
Απο υποδύναμη τα 106 ισως είναι λίγα,αλλα αν θα στα βγάλει όλα εκει που χρειάζετε θα διαπιστώσεις πως είναι μια χαρα.Τωρα αν πηρες το NGV για να το πας 140-160...μαλλον λάθος αυτοκίνητο διαλεξες.Ψηλος είμαι και εγω και πίσω αν χρειαστει να κάτσει ανθρωπος...πως θα γινει πρεπει να βολευτουμε ολοι.Και ποσεςφορες θα είσαι με 4 ατομα??Η λαμαρίνα δεν νομοιζω να είναι οπως την περιγραφεις εκτος αν την συγκρίνεις με LADA η με simca του 1970.Οκ τοτε εχεις δικιο!!Αλλα το καπο του είναι βαρη!!
Και με 4Η πιστεψετο κανει πολλα παραπανω απο οτι πιστευεις!!
Αυτα απο εμενα και στο μονο που θα συμφωνησω είναι για την κατανάλωση,αλλα θα επρεπε να το ξέρεις πριν το πάρεις!!!
Οπως και να χει κοιτα να το ευχαριστηθεις πριν το δωσεις και δωσε του λιγο χρονο για να σε μαθει να το μαθεις και ισως αλλαξεις γνωμη!!Μην το αδικεις τοσο πολυ,κριμα ειναι!!!
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
_Andreas_
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: g012 215/70/16
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό DENNISLA » Πέμ Μάιος 26, 2011 12:50 pm

Πολυ καλες οι διαπιστωσεις σου αλλα συγγνωμη κιολας που σε ρωτω,με κλειστα ματια το πηρες???? δεν εψαξες καθολου πριν αγορασεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο?? δεν το ειδες απο κοντα??? δεν εκανες τεστ ντραιβ??? δεν πηρες καποια περιοδικα αυτοκινητου να δεις τι γραφουν για το συγκεκριμενο μοντελο??? δεν μπηκες στο ιντερνετ να ψαξεις για αυτο πληροφοριες κ να βρεις το συγκεκριμενο φορουμ ωστε να σου λυθουν πολλες απορροιες??? Προσωπικα εγω πριν το αγορασω εκανα ολα τα παραπανω το εψαχνα σχεδον 3 μηνες,ειχα γραφτει σε τρια φορουμ που με ενδιεφεραν τα αυτοκινητα οπως κ εδω (εναμιση μηνα πριν το αγορασω εγινα μελος) κ μετα απο οολλλααα αυτα κατεληξα στο αυτοκινητο που πηρα γνωριζοντας τα θετικα κ τα αρνητικα του :wink: :wink: Στο κατω κατω αυτοκινητο αγοραζεις οχι μπλουζακι ωστε να μην σου κανει κ να το πετας(που παλι κ εκει το προβαρεις)..............
Φιλικα Διονυσης.
ΑΡΓΑ ΒΑΔΙΖΩ ΖΩΗ ΚΕΡΔΙΖΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
DENNISLA
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra + Geo A/T
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16-225/65/17
Suspension: MAD+KYB+3,5cm
cb: Ναι
Aka: Troooolllllllll
Name: DENNIS

Δημοσίευσηαπό marsias » Πέμ Μάιος 26, 2011 1:56 pm

Δυστυχως φιλοι μου.
Με πονους, με ζαλισματα, με φυσιοθεραπιες, γιατρους, νοσοκομεια, και δουλεια συνχρονος.....δεν εχα και πολυ χρονο να το ψαξω, μετα απο ενα τροχαιο!

ΕΑΝ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ)

Ουτε ψυχολογια ειχα για ενα αλλο αμαξι, το μονο ηθελα εκεινες τις στιγμες ή ενα "ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΑΝΚΣ" ή μονο ενα απλο γαιδαρο.

Οπως βλεπω πηρα και τα δυο.
Άβαταρ μέλους
marsias
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Πέμ Μάιος 26, 2011 2:45 pm

Σαν πρώην κάτοχος του 1.6 θα σου πω και εγώ δυο πραγματάκια σχετικά.....

Καταρχήν το αδικείς αρκετά.... δεν είναι τόσο χάλια όσο το περιγράφεις.
Εγώ μπήκα στην διαδικασία να το αλλάξω μόνο για τους χώρους και την έλλειψη αργών (Κάτι που διορθώσανε τα παιδιά εδώ μέσα :wink:), Οι χώροι όπως άλλωστε και στα περισσότερα τρίθυρα διστυχώς είναι ανεπαρκείς.
Έμεινα τόσο ευχαριστημένος από το τρίθυρο που στην αλλαγή του επάνω δεν πέρασε ούτε μια φορά από το μυαλό μου να αλλάξω μάρκα η και μοντέλο. Και έτσι απλά του αύξησα την ιπποδύναμη και το μάκρυνα και λίγο.... :wink:
Αναφέρεσαι σε κατανάλωση.... στα μόνιμα τετρακίνητα διστυχώς αλλά είναι ακριβώς έτσι! Εμένα το 2.4 καίει γύρω στα 11.4 και κάπου εκεί ήμουν και με το 1.6.
Με το 1.6 είχα ακολουθήσει σχεδόν όλες τις εκδρομές του club.. κακοτράχαλες η και λιγότερο..... ποτέ δεν με πρόδωσε! Πάντα στο ύψος του και σύμφωνα με το κοντύτερο μεταξόνιο του από το δίλιτρο σε ορισμένα σημεία πέρναγε με μεγαλύτερη ευκολία!
(Το μεγάλύτερο λάθος της suzuki κατ' εμέ η έλλειψη εργοστασιακών αργών σχέσεων και το αμάξι θα ήταν κορυφαίο στην κατηγορία του!)
Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ο μηχανικός σου και σου τρύπησε το ψυγείο αλλά δεν νομίζω ότι τρυπάει και τόσο εύκολα..... :think:
Όσο για την λαμαρίνα του που λες δεν τσαλακώνει και τόσο εύκολα..... :think: χρειάζονται αρκετά κιλά στο καπό για να κάνει κάποια μικρά βαθουλώματα...... :lol: :lol: :lol:
Μιας και αναφέρθηκες σε τρακάρισμα.... είχα σοβαρό τροχαίο που εξαιτίας του πήρα το 1.6 γιατί ένα τέτοιο με είχε τρακάρει..... :?

Στην δικιά μου περίπτωση το αυτοκίνητο μου πήγε για παλιοσίδερα ενώ το 1.6 είχε πολύ λιγότερη ζημιά! :wink:

Η απόφαση βεβαίως είναι δικιά σου αλλά για εμένα έχεις ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο!!!
Τελευταία επεξεργασία από f_tasos και Πέμ Μάιος 26, 2011 2:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό kxrist » Πέμ Μάιος 26, 2011 2:52 pm

όσο για το ύψος, θα αντιμετωπίζεις προβλήματα σε πάρα πολλά, αν όχι όλα τα οχήματα, όπως και εγώ άλλωστε. τι σου φταίει το άμοιρο το vitaraki ? Ένα test drive καλό θα έκανε πάντως... αλλά μιας και το λέμε θα βρείς ένα καλό τουλάχιστον. μιας και είναι πιο υπερυψωμένο από τα συμβατικά θα σου κάνει πολύ καλό στη μέση... αυτό θα το διαπιστώσεις εν καιρό...

για τα υπόλοιπα που λές συμφωνώ (πέραν της λαμαρίνας γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει πλέον αυτοκίνητο σε ανάλογη τιμή με κάτι το τέλειο) αν και τα ήξερες, ή όφειλες να τα ξέρεις πριν το πάρεις, βέβαια με το ζόρι δεν το κρατάει κανείς. :wink:
kxrist
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: μαμίσια
Suspension: ομοίως

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Πέμ Μάιος 26, 2011 2:59 pm

Για εμενα εκτος απο τους χωρους που το ξερεις οταν παιρνεις ενα τριθυρο αυτοκινητο το μονο που λειπει απο αυτο το αμαξι ειναι τα κοντα.
Βεβαια τα αλανια εδω μεσα βρηκαν και σε αυτο λυση :wink: :wink:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό marsias » Πέμ Μάιος 26, 2011 3:26 pm

Για την λαμαρινα ετσι ειναι... μονο με το αντιχειρα μου του εκανα βαθουλωμα... :doh: :doh:

Δυστυχως δεν φαινεται απο το φωτο του avatar(μουρη και λιγο δεξια)... Θα προσπαθησω να τραβηξω καλυτερη κ να την ανεβαζω.

Οταν το ειπα στην Suzuki μου ειπαν -ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΠΟ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ?

Οπως και προειπα στο Golf μου το εκανα πολλες φορες χωρις προβλημα (Μαλλον πετυχα το αδυνατο -κουφιο- σημειο :doh: :doh: )
Άβαταρ μέλους
marsias
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό johndrama » Πέμ Μάιος 26, 2011 3:30 pm

Μαλλον φιλε μου δε το ψαξες καλα .Αν δεν εισαι συνειδητοποιημενος για το τι παιρνεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο ισως δε σου κανει .Σε ενα μονο θα διαφωνησω για τις εκτος δρομου δυνατοτητες ειναι πολυ μεγαλυτερες απ οτι πιστευεις .Τωρα δε γνωριζω τι αμαξι ειχες στο παρελθον αλλα δεν ειναι σωστο να το συγκρινεις με καποιο αλλο αυτοκινητο που δεν εχει μονιμη τετρακινηση ειδικα με επιβατικο(καταναλωση) :D :D .Γενικοτερα πρεπει να αλλαξεις στυλ οδηγησης το χαλαρα πρεπει να ειναι το συνθημα σου!! :banana-dreads:
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό char » Πέμ Μάιος 26, 2011 4:16 pm

Μεταφέρθηκε εδώ, που είναι πιο ταιριαστό! :)
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό gi@nn@kis » Πέμ Μάιος 26, 2011 5:08 pm

2. Η καταναλωση: Στην Αθηνα με ηπια οδηγηση το τριπ δειχνει 9λτ/100 που το θεωρω λογικο.
Στην Εθνικη με ταχυτα 80-120 χλ., και με την πεμπτη, και με ηπια οδηγηση , 14λτ/100 που το θεωρω ακρος απαραδεχτο.

Στρωσε πρωτα καλα το αμαξι ,να κανεις τα πρωτα 7500km και μετα βλεπεις.... !!
Στο δικο μου NGV 2.0L μετα τα 15000km ειδα διαφορα στο αμαξι !! Μετα την αλλαγη (και βαλβολινων) ηταν αλλο αμαξι !
Μη φανταστεις κατι συγκλονιστικο, αλλα ηταν αισθητη η διαφορα ! :wink:
:ngv:
Άβαταρ μέλους
gi@nn@kis

Λάστιχα: yoko A/T-s
Διάσταση ελαστικών: 225/65-17
Suspension: μαμά
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό johndrama » Πέμ Μάιος 26, 2011 7:02 pm

gi@nn@kis έγραψε:

Στρωσε πρωτα καλα το αμαξι ,να κανεις τα πρωτα 7500km και μετα βλεπεις.... !!
Στο δικο μου NGV 2.0L μετα τα 15000km ειδα διαφορα στο αμαξι !! Μετα την αλλαγη (και βαλβολινων) ηταν αλλο αμαξι !
Μη φανταστεις κατι συγκλονιστικο, αλλα ηταν αισθητη η διαφορα ! :wink:

Συμφωνω μετα τα 15.000 η καταναλωση επεσε και στo δικο μου το ιδιο και στο ντηζελ.
Τελευταία επεξεργασία από johndrama και Πέμ Μάιος 26, 2011 9:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Πέμ Μάιος 26, 2011 7:50 pm

johndrama έγραψε:.....Συμφωνω μετα τα 15.000 η καταναλωση επεσε και στι δικο μου το ιδιο και στο ντηζελ.

Ασε το diesel ......μετα και απο τον καθαρισμο που του εκανα στα μπεκ .........εχει κατεβει στα επιπεδα +- του 7.0 lit/100km !!!!!ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!Κανω τις βολτες μου,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ τις βολτες μου και δεν το σκεφτομαι!!!!
Τι 11,4 και 14 και..και............μα τι πετρελαιοπηγες εχουμε και δεν το ξερουμε???
Επιβαλεται να το γυρισεται σε gas .Βεβαια , το 1.6 εχει το προβλημα του περιορισμενου εως ελαχιστου χωρου εαν κανει μετατροπη σε υγραεριο.
03/08,5D,full extra,esp/tcs,Ποδιές XMC,lift +2",cruise control,
Φιλτρο αερος K&N , kenwood 7200,Nuvicam ,κοτσαδορος απ/νος,
λασπ/ρες,parktronic, rear view camera, σποτάκια ,προστ/κα πλαινα,
alarm,ανεμοθ/στες, μπαγαζιέρα ορφ,7-8 lit/100km.
Άβαταρ μέλους
4troxos

Λάστιχα: COOPER AT3-sport2
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD
Name: Χρήστος

Δημοσίευσηαπό _Andreas_ » Πέμ Μάιος 26, 2011 11:21 pm

Και κάτι αλλο που ξέχασα.Πως απο την αρχική σου σκέψη που ήταν το sx4 4x4 εφτασες στο ngv??Μιλάμε για άλλη κατηγορία τετρακίνησης και οχήματος!!!Μάθε πρώτα τι έχεις και πως δουλεύει και μετά σκέφτεσε αν θα το αλλάξεις!!Αυτο με το καπο πάντος μήπως είναι λιγο τραβηγμενο??Μήπως εχει παίξει κατι αλλό??Ακομα και μια μινιατουρα δεν γουβώνει τόσο ευκολα!!!τι να πω δεν ξέρω :?
Και αν θες να μου απαντήσεις σε μια ερώτηση μου:Γιατι πραγματικά πήρες το NGV?Ποια ήταν τα κριτηρια σου??
Οπως και να χει φίλε μου,να σαι καλά και να έχεις ασφαλη χιλιόμετρα πάντα!!!!
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
_Andreas_
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: g012 215/70/16
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό vitara-gas » Παρ Μάιος 27, 2011 12:39 am

Οι φιλοι παραπανω καλως τα εγραψαν,αλλα απο οτι καταλαβα απο τα δικα σου γραφομενα το αυτοκινητο παρκαρισμενο οταν πας να το παρεις "δε σου χαμογελαει" πλεον.....Κι αυτο νομιζω ειναι το σημαντικοτερο ολων.....Δωστο και παρε κατι αλλο εφοσον εσενα προσωπικα δε σε ικανοποιει ,και σου ευχομαι το επομενο να σε καλυψει απολυτα ;) .Αν βεβαια αποφασισεις να το κρατησεις ,καλο θα ηταν να ερθεις σε καποια απο τις πολλες εκδρομες και βολτες που διοργανωνει το club,και αν εισαι λατρης του βουνου και της φυσης ειμαι σιγουρος οτι θα ανακαλυψεις πτυχες απο το vitara σου ,που ουτε καν τις φανταζεσαι.....
Μια μερα θα με εγκαταλειψουν ολοι,και θα μεινουν μονοι τους.
Άβαταρ μέλους
vitara-gas
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: hankook M/T
Suspension: mad/kyb
Name: Κωνσταντινος

Επόμενο

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες