Κίνηση με υγραέριο

Ερωτήσεις, κιτ, προβλήματα κι ό,τι αφορά την υγραεριοκίνηση.

Re: Κίνηση με υγραέριο

Δημοσίευσηαπό SAM » Κυρ Απρ 03, 2011 10:21 pm

:wink:
Συνημμένα
DSC00447 (715 x 536).jpg
DSC00447 (715 x 536).jpg (60.52 KiB) 6932 προβολές
Πάω παντού γιατί μπορώ
Τους σέβομαι όλους δεν φοβάμαι κανέναν
Γειά και χαρά Πάνος
Άβαταρ μέλους
SAM
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: BF TA MAD KM2
Suspension: MAD + calmini
cb: Ναι
Aka: Σατανικό μπιζέλι ο Ελαφοκυνηγος
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό pantelis » Κυρ Απρ 03, 2011 10:49 pm

Καλά ξηγήθηκες. Έτσι θα εκμεταλλευτείς το διαθέσιμο ύψος. Πόσταρε και μία φωτό όταν το ντύσεις με τη μοκέτα. :clap: :clap: :clap:
"Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom. Wisdom is not truth. Truth is not beauty. Beauty is not love. Love is not music. Music is the best..."
Frank Zappa 1940-1993
Άβαταρ μέλους
pantelis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: G012 225/65R17
Suspension: Rocky Road
Name: Παντελής

Δημοσίευσηαπό thanpol » Κυρ Απρ 03, 2011 10:57 pm

αρη καποιος ειχε ποσταρει ενα ρεζερβουαρ μισο-μισο για gv 5door εχεις υπ οψιν κατι;
G V 2.0
Άβαταρ μέλους
thanpol
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: YOKOHAMA G015/PUMA
Suspension: IRONMAN/DOBINSON+4,5
Name: ΘΑΝΑΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό modoya » Δευτ Απρ 04, 2011 9:01 am

dj aris έγραψε:Επιδη εγω ομως χρειαζομαι τα πισω καθησματα και τον χωρο πισω.Εγω λοιπον ριχνω τα καθησματα και βαζω μεσα τα ηχεια καλοδια ενισχητες και οτι αλλο χρειαζομαι για το ντιτσεϊλικι μου,γιαυτο θελω το ντεποζιτο χωρισμενο στα δυο αλλα δεν ξερω ποσο εχει.Επισης θα ηθελα αν μπορει ο φιλος που ειναι εγκαταστατης να μου πει με ενα ΠΜ η δημοσια αν εχει καμια αλλη λυση για το που αλλου μπορει να μπει η μπουκαλα.Και επισης αν ξερει αυτο με το ντεποζιτο στα δυο.Και κατι τελευτεο οταν το αμαξι δουλευει με αεριο καει παραπανω απο οτι καει με την βενζινη εχει ποιο πλουσιο μιγμα στο χωρο καυσης?

Μισα τεποζιτα υπαρχουν αλλα μονο στο εξωτερικο, και συνηθως τοποθετούνται απο τα εργοστάσια παραγωγης, στην ελλάδα δεν εχει πιστοποιηθη τετοιο τεποζιτο ακομη.
λύσης νόμιμες δεν υπαρχουν και πολλες φίλε μου, στην δικια σου περιπτωση μονο στο χωρο αποσκευων, δεν χρειαζεται να ξυλωσεις καθισματα χωραει δεξαμενη πισω.
εχει και μικρη δεξαμενη που σου πιανει το μισο χωρο πισω αν θες.
και δευτερον τα καλα συστηματα δινουν ιδια καταναλωση αεριου με την βενζινα.
Άβαταρ μέλους
modoya
4x4 newbie member
4x4 newbie member

cb: Όχι
Name: Στράτος

Δημοσίευσηαπό libero » Δευτ Απρ 04, 2011 10:52 am

Το λοιπόν. Εδώ υγραεριοκίνητος. Το έκανε ο πατέρας μου και δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες αλλά τα χοντρικά θα σου τα πω.
1. Μην το κάνεις Βουλγαρία επ ουδενί λόγο ποτέ. Όχι μόνο για την αξιοπιστία αλλά και γιατί το ΚΤΕΟ δε θα το περάσεις ποτέ εκτός και αν ... αλλά δε σου το συνιστώ.
2. Στο δικό μου, μου έβαλε μποτίλια κυλινδρική κάθετα στο αυτοκίνητο, όπως ανοίγεις την πίσω πόρτα ακριβώς στο χείλος.
3. Ότι μπαίνει σε σύστημα υγραερίου είναι με κωδικό από λίστα του υπουργείου και είναι αναγνωρισμένο από την ΕΕ και με βάση τη λίστα το αναγνωρίζει και το ΚΤΕΟ.
4. Βρες μάστορα που να έχει κάνει μετατροπές και παζάρεψε και λίγο την τιμή αν μπορείς. Προτίμησε επαρχία απομακρυσμένη όσο μπορείς. Εμένα μου βγήκε 1200 πριν ένα χρόνο και κάτι ψιλά.
5. Εκτός από τα ανταλλακτικά που βάζουνε τα οποία προβλέπονται από την παραπάνω λίστα και φυσικά τα καυσαέρια, το μόνο που ελέγχει το ΚΤΕΟ είναι να απέχει 20 εκατοστά από το έδαφος με αυτοκίνητο φορτωμένο. Εγώ την έχω μέσα τη μποτίλια οπότε δεν συντρέχει λόγος ανυσηχίας.
6. Δεν ξέρω αν σε εμένα πέτυχε ιδιαιτέρως η μετατροπή αλλά, ναι, σήμερα μπορώ να πω ότι το αυτοκίνητο καίει λιγότερο από ότι έκαιγε με τη βενζίνη και με την ίδια ισχύ. Κι εγώ απόρησα και το πήγα στο μάστορα να το κοιτάξει και μου είπε ότι όντως είναι παράξενο αλλά μάλλον ανήκει σε εκείνα τα θαύματα που γίνονται καμιά φορά στις μετατροπές και σου βγαίνουνε καλύτερες από ότι το ορίτζιναλ. Τις μετρήσεις τις έκανα στην άσφαλτο κατά κανόνα, εντός και εκτός πόλεως. Να υπολογίζεις ότι μου καίει μέχρι και 1 λίτρο λιγότερο. Μακάρι να τύχει το ίδιο και σε όλους τους άλλους.
7. Μίλησα για τύχη γιατί το ίδιο έκανα και σε ένα Μπερλίνγκο Σιτροέν και καίει τα ίδια ίσως και λίγο παραπάνω αλλά σε οικονομικό επίπεδο και πάλι κερδίζω μιας και η τιμή είναι η μισή.
8. Υπολόγιζε ότι η μποτίλια είναι 44 λίτρα αν δεν κάνω λάθος και πλέον είναι ασφαλέστατες. Το ξέρω και από την Ιταλία. Οι φιάλες είναι διπλής επίστρωσης με λαστιχένια επένδυση για να μπορούν να παραμορφώνονται αλλά να μην σκάζουνε.
9. Για τους ελέγχους και τα διάφορα τσίντζιλι μίντζιλι αν θέλεις με ρωτάς αλλά είναι στοιχειώδη και από ότι έχω δει είναι πολύ συγκεκριμένα οπότε μπορούνε να σου απαντήσουν αυτοί που τοποθετούν τη γκαζιέρα. 4 λαμπάκια βάζουνε με διακόπτη κουμπάκι για να επιλέγεις αν θέλεις βενζίνη ή γκάζι και ένα ηχείάκι μικρό για να σφυρίζει αν πάει στη ρεζέρβα.
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό ovarkaris » Τρί Απρ 05, 2011 1:42 pm

SAM έγραψε:Λοιπον εφτιαξα κουτα για την μποτιλια του υγραεριου ετσι ωστε να μπορω να βαζω καποια πραγματα στο τεραστιο πορτμπαγκαζ :shock: που εχουμε .....

Μήπως τετραγωνίζοντας την κυλινδρική δεξαμενή αερίου με την ξύλινη επένδυση, μένει λιγότερος εκμεταλλεύσιμος χώρος Πάνο; :think:
GV 1.6 3d 2001+OME 4cm+KOTSADOROS KAI VARKA
Άβαταρ μέλους
ovarkaris
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: Cooper Discoverer AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: OME 3+/KYB
Εργάτης: Όχι
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Απρ 05, 2011 1:44 pm

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο δεν το έκανα Γιώργο-Πάνο!
Εκμεταλλεύομαι κάθε γωνιά που κάνει η μπουκάλα και χώνω πράγματα :wink:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό alexisgon » Τρί Απρ 05, 2011 1:53 pm

ovarkaris έγραψε:Μήπως τετραγωνίζοντας την κυλινδρική δεξαμενή αερίου με την ξύλινη επένδυση, μένει λιγότερος εκμεταλλεύσιμος χώρος Πάνο; :think:

:handgestures-thumbup: :text-+1: :text-+1:

Σίγουρα χωρίς την κούτα θα έβαζες στριμώχνοντσς καμια σακουλίτσα απο εδώ και από εκεί ή οτιδήποτε άλλο εύκαμπτο!
Το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό το ενδεχόμενο!

Πάντως,όπως και να έχει,αφού σε βολεύει εσένα μια χαρά! :clap:
Σίγουρα υπάρχει λύση,συνεπώς και αποτέλεσμα!
LPG Zavoli -> GV '99 - 5D,Πλύμνες Μile Μarker,Midland Alan 248
It only works for mud... |
alexisgon
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF 225/70/16 AT
Name: Αλέξης

Δημοσίευσηαπό SAM » Τρί Απρ 05, 2011 7:57 pm

Παιδια το εκανα για να μπορω να βαζω καποια λιγο βαρια πραγματα π.χ. ( το οπλο μου , πτυσωμενες καρεκλες ραντο καλαμια ψαρεματος) και πολλα αλλα καλουδια με ασφαλεια χωρις να εχω το νου μου οταν ανοιξω την πορτα να μην βρεθουνε ολα κατω :shock: :think: :confusion-seeingstars: . Τωρα ναι εχετε δικιο για την εκμεταλευση του χωρου αλλα το καλο το παλικαρι... βαζει πισω απο την κουτα πραγματακια που δεν τα χρειαζετε αμεσα οποτε νομιζω πως ετσι ειναι καλυτερα :wink:
Πάω παντού γιατί μπορώ
Τους σέβομαι όλους δεν φοβάμαι κανέναν
Γειά και χαρά Πάνος
Άβαταρ μέλους
SAM

Λάστιχα: BF TA MAD KM2
Suspension: MAD + calmini
Aka: Σατανικό μπιζέλι ο Ελαφοκυνηγος
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό ovarkaris » Τρί Απρ 05, 2011 9:27 pm

SAM έγραψε:... αλλα το καλο το παλικαρι... βαζει πισω απο την κουτα πραγματακια που δεν τα χρειαζετε αμεσα οποτε νομιζω πως ετσι ειναι καλυτερα :wink:

Σωστή σκέψη :idea: Πάνο , ναι στην κούτα λοιπόν :)
GV 1.6 3d 2001+OME 4cm+KOTSADOROS KAI VARKA
Άβαταρ μέλους
ovarkaris
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: Cooper Discoverer AT3
Suspension: OME 3+/KYB
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό lyggas » Τρί Απρ 05, 2011 9:50 pm

kaliakouda έγραψε:To τελευταίο που θα ήθελα να κάνεις θα ήταν να σωπάσεις, οι υγιείς αντιπαραθέσεις ποτέ δεν βλάπτουν φίλε μου, απλώς μπορεί να μην είμαι τεχνικός αλλά έφαγα τα πόδια μου στο τρέξιμο να τα βλέπω από κοντά και να τα ψάχνω για μήνες!
Είμαι ο τελευταίος που θα εγγυηθώ για το δικό μου σύστημα και θα παρακινήσω κάποιον να το τοποθετήσει, όμως σίγουρα δεν έχει καμμιά παρέμβαση στο αμάξι όσον αφορά πνεύμονες-ψυγεία-ανακάτεμα εγκεφάλων κλπ., επίσης μου άρεσε η ομοιογένεια Icom μέχρι την τελευταία βίδα !
Ακόμη θεώρησα ότι ψεκάζοντας υγρό οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές
Αυτά όλα με έκαναν και το τοποθέτησα και αυτό είναι όλο και ας κοστίζει πολύ ακριβότερα στα 1900 ευρώ για το δικό μου όχημα :!:

Φίλε Γιώργο,για την ιστορία, έχω το σύστημα της icom στο gv και έχω διανύσει περίπου 15.000 χλμ. Το σύστημα λειτουργεί υποδειγματικά και η εγκατάσταση είναι εργοστασιακού επιπέδου. Αύξηση κατανάλωσης όχι πάνω από 10% σε σχέση με τη βενζίνη, καμία διαφορά στις επιδόσεις και επί πλέον μεγαλύτερες ροπές χαμηλά. Το σύστημα το τοποθέτησα μετά από ενδελεχή έρευνα στην αγορά Ελλάδας, FYROM, Bουλγαρίας και Ιταλίας, ρωτώντας από πτυχιούχους μηχανικούς πανεπιστημίου μέχρι και τον τελευταίο τεχνίτη, τα πάντα σε ότι αφορά τη χρήση lpg. Οι κινητήρες στα SUZUKI θεωρούνται κατά κάποιο τρόπο πιο ευαίσθητοι στη χρήση υγραερίου και έτσι η τοποθέτηση 5ης γενιάς για μένα ήταν μονόδρομος. Μου στοίχισε 1.840 ευρώ χωρίς ΚΤΕΟ.
Διάβασα πιο πάνω από τα δικά σου γραφόμενα, ότι η icom είναι νέα εταιρία στο χώρο, αλλά αυτό είναι λάθος καθώς δραστηριoποιείται σε τρεις ηπείρους εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εξάλλου είναι εύκολο για τον καθένα να το διαπιστώσει.
Επίσης στα υγρού ψεκασμού δεν μπαίνει λαδιέρα. Γι αυτό ψεκάζουν υγρό, για να μειώνουν τις φθορές, λόγω χαμηλότερων θερμοκρασιών όπως σωστά ανέφερες.
5ης γενιάς είναι τα συστήματα υγρής έκχυσης και 4ης τα αέριας (πνεύμονας).
Η ποιότητα της icom και της vialle είναι πολύ υψηλή συγκρινόμενη με τα συστήματα αέριου ψεκασμού. Οποιοσδήποτε έστω και με λίγες γνώσεις, θα καταλάβει την διαφορά. Ετοιμάζεται και νέα εταιρία να μπει στο χώρο υγρού ψεκασμού και αναμένεται εφάμιλη ποιότητα.
Τα παραπάνω τα γράφω με κάθε ανιδιοτέλεια χωρίς να είμαι τεχνικός και χωρίς να έχω επαγγελματική σχέση με την εμπορία και το χώρο της αυτοκίνησης, μόνο από ενδιαφέρον να βοηθήσω τα μέλη. Οτι προανέφερα είναι η εμπειρία μου από το αυτοκίνητό μου και από την πολύμηνη έρευνα που έκανα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και μόνο μετά από αρκετές δεκάδες χλμ. θα έχουμε αποκρυσταλώσει καλύτερη άποψη για όλα τα συστήματα.

Με εκτίμηση....

"lyggas"
Τελευταία επεξεργασία από lyggas και Σάβ Απρ 09, 2011 3:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό newvitarakias » Παρ Απρ 08, 2011 11:00 pm

Χτες μετα απο διερετνηση σε 2-3 γκαζιεριδες της περιοχης μου (Ιωαννινα) οι τιμες ειναι περιπου ιδιες 1500€ με πνευνονα και 1900€ χωρις.
Εχω το ngv 1,6 με 50000χλμ μεχρι τωρα.Σε συζητηση με τον μηχανικο μου οπου μπορει και ο ιδιος να το εγκαταστησει με κοστος χαμηλοτερο,μου ανεφερε καποιους πιθανους κινδυνους οι οποιοι ειναι απο βαλβιδες και τα παρελκομενα τους μεχρι καπακι και μοτερ..... :doh:
Πραγματικα ειμαι σε αδιεξοδο.Απο τη μια η διαφενομενη οικονομια απο την πρωτη στιγμη και απο την αλλη ο κινδυνος σοβαρης βλαβης.Μου ειπε οτι μπορουμε να το περιορισουμε καπως χρησιμοποιοντας πολυ καλα λαδια κινητηρα (φουλ συνθετικα) αλαγη μπουζι με πολυ καλου τυπου και χρησιμοποιηση ενισχυτικου στην βενζινη.

Τι θα κανατε στη θεση μου???Διαβασα με θερμη ολα τα σχολια και ακομη ειμαι σε διλημα.....
Αν καποιο μελος θελει να βοηθησει στους προβληματισμους ας ειναι και με πμ .....ολα δεκτα!
- NGV 04/'08, 2.0 5door
- Michelin Lattitude Cross M/S (225/70/17)
- Unleaded moved.
- 9,0lit/100 km
Άβαταρ μέλους
newvitarakias
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Michelin Cross Climate +
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: Mummy
Aka: newvitarakias
Name: Angelos

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Παρ Απρ 08, 2011 11:10 pm

newvitarakias έγραψε:Τι θα κανατε στη θεση μου???Διαβασα με θερμη ολα τα σχολια και ακομη ειμαι σε διλημα.....
Φίλε μου υποτίθεται ότι για τα συστήματα 4ης γενιάς (αέριου ψεκασμού) τοποθετείται έξτρα δοχείο ειδικού λαδιού το οποίο συν-ψεκάζεται, με σκοπό να απαλείψει (;)/μετριάσει τα προβλήματα που έθεσες. Στα 5ης γενιάς, επειδή είναι υγρού ψεκασμού δεν τοποθετείται έξτρα "λαδιέρα".
Τώρα κάποιοι φίλοι από εδώ έχουν τοποθετήσει υγραέριο κι έχουν κάνει κι αρκετά χλμ χωρίς ενδείξεις προβλημάτων. Ξέρεις, παίζει και το άλλο... μπορεί ο 'χ' μηχανικός να έχει ακούσει για υγραέριο κλπ και να είχε ακούσει γι'αυτά τα θέματα, αλλά να μην ενημερώνεται ίσως για τις εξελίξεις. Εγώ πιστεύω ότι όσο εξελίσσονται τα συστήματα, τόσο τα θέματα αυτά εξαλείφονται. Σχετικό είναι και το 1ο post μου .
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό lyggas » Σάβ Απρ 09, 2011 3:05 am

Η κίνηση με υγραέριο σίγουρα έχει κινδύνους για βλάβη στον κινητήρα, λόγω των υψηλότερων θερμοκρασιών που αναπτύσονται στον θάλαμο καύσης. Για τον λόγο αυτό δεν πιέζουμε το μοτέρ και κινούμαστε συντηρητικά με χαμηλές και μεσαίες στροφές. Αν θέλουμε γκάζια καλύτερα να γυρίζουμε τη χρήση από υγραέριο στη βενζίνη. Εξάλλου το υγραέριο το χρησιμοποιούμε για οικονομία και όχι για επιδόσεις.
Προσωπικά δεν ξεπερνάω τις 3.500 σ.α.λ. και χρησιμοποιώ για προστασία του κινητήρα τα TUNAP 163 ΚΑΙ 164 αφού λόγω υγρού ψεκασμού δεν επιτρέπεται να βάλω λαδιέρα. Και για την χρησιμότητα της λαδιέρας όμως οι απόψεις διίστανται. Επίσης χρειάζονται μπουζί ιριδίου για lpg επειδή υπάρχει κίνδυνος να καούν οι πολλαπλασιαστές.
Πιστεύω ότι με λογική χρήση δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. :)

"lyggas"
Τελευταία επεξεργασία από lyggas και Σάβ Απρ 09, 2011 10:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Σάβ Απρ 09, 2011 7:19 am

SAM έγραψε:Λοιπον εφτιαξα κουτα για την μποτιλια του υγραεριου ετσι ωστε να μπορω να βαζω καποια πραγματα στο τεραστιο πορτμπαγκαζ :shock: που εχουμε θα γινει και επενδιση με μοκετα αυτοκινητου στο ιδιο χρωμα και ετσι μπορουμε να βαζουμε αρκετα μπαγαζια και ας μη του φαινετε απλα θα ειναι σε υψος. Ταυτοχρονα η μποτιλια τοποθετηθηκε τερμα δεξια οπως το βλεπουμε και για να εχω χωρο απο τα δεξια αλλα και να ζυγιζεται το βαρος στο αυτοκινητο μιας και τις περισσοτερες φορες κυκλοφορω μονος σαν οδηγος και το βαρος να ειναι χιαστι .
Οριστε και μερικες φωτο :wink:

Έξυπνο... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :handgestures-thumbupright:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Lpg - Υγραεριοκίνηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες