kaliakouda έγραψε:Aπάντησέ μου σε παρακαλώ συγκεκριμένα, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ
Απ' ότι ξέρω ο δόλιος η λειτουργία του ενός είναι η μία από τον Άρη και η άλλη από τον Πλούτωνα
Ψεκάζουν σε αέρια μορφή και τα δύο ή σε υγρή ή τι τέλος πάντων
Εδώ σου υπενθυμίζω τι έγραψες παραπάνω
modoya έγραψε:1) Δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει εγκαταστήσει σύστημα 5ης γενιάς στο παλιό GV 2.0. Υπάρχει κάποιος μηχανολογικός λόγος γι’αυτό, ή είναι απλά θέμα κόστους;
δεν υπαρχουν γενιες στα συστηματα υγραεριοκινησης, απλα τι προδιαγραφες euro (4-5-6) καλυπτουν αυτα.
2) Γνωρίζουμε πιστοποιημένους εγκαταστάτες 5ης γενιάς στη Θεσσαλονίκη;
πιστοποιημενα συνεργεια στην θεσσαλονικη υπαρχουν μονο 6 αυτην την στιγμη. και οπως ειπα παραπανω δεν υπαρχουν γενιες....
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ....ποιες γενιες φιλε μου απο τοτε που βγηκε η υγραεριοκινηση το συστημα ειναι ιδιο και απαραλακτο, τα λογισμικα τους αλλαζουν και εξιχρονιζονται τα υλικα,
(Απ' ότι ξέρω ο δόλιος η λειτουργία του ενός είναι η μία από τον Άρη και η άλλη από τον Πλούτωνα) και τα δυο κανουν το ιδιο εργο....καις αεριο αντι βενζινα..δεν εχουν αλλη τεχνολογια η ειναι πιο εξελιγμενο το ενα απο το αλλο αν αυτο ενοεις.
τα μεν το μετατρεπουν σε αερια μορφη και το ψεκαζουν στον κηνητηρα (αυτο κανει ο πνευμονας, και ειναι τα πιο ασφαλη) τα δε το ψεκαζουν σε υγρη μορφη κατευθειαν δηλαδη,
αν σε πειραξε το θεμα του οτι ειπα οτι βγαζουν ζημιες.... δυστηχως ετσι ειναι.
δεν ειμαι εδω για να διμηουργησω κανενος ειδος αντιπαραθεση, θελω απλα να βοηθησω οσο γινεται να καταρηψω αρκετους μυθους γυρω απο την υγραεριοκινηση,
το θεμα με της γενιες διμιουργηθικε για να κοροιδευουν τον κοσμο καθαρα και ξαστερα........α!! αυτος το περναει με 900 ευρω γιατι ειναι 3 γενιας, το δικο μου ειναι 5 γενιας γιαυτο ειναι πιο ακριβο....κτλ και ψαξε εσυ να βρεις τις διαφορες...